Advertisements
Skip to content

Örebron muslimeja pommitetaan rakkaudella

image4-jpg

Muutama päivä sitten Örebron Vivallan kaupunginosassa, joka on tunnettu poliisiraportin yhtenä Ruotsin 55:stä rikollisjengien hallitsemista lähiöistä ja jossa yläasteen rehtori taannoin päätti sulkea koulunsa turvallisuussyistä muutamaksi päiväksi neekerien ja arabien sytytellessä tulipaloja koulun tiloihin, sattuu taas. Tällä kertaa joku vippasi paikallisen moskeija ikkunasta sisälle jonkun pullon, joka sisälsi jotain nestettä, mutta ei tiedetä mitä. Joidenkin tulkintojen mukaan pullossa olisi ollut bensaa ja se olisi ollut suutari molotovin koktail, joidenkin mielestä pullossa oli vissyvettä. Varmuuden vuoksi poliisi eristi isoja alueita moskeijassa ja ympäristössä tutkiakseen mahdollista tuhotyön yritystä.

Homma meni kaikinpuolin hyvin (?) eikä vahinkoja tullut kuin yksi särkynyt ikkuna ja jotain litkua lattialla.

Vastareaktiona syntyi Facebookissa hiukan kummallinen ilmiö. Nimittäin sivuilla ”Örebro för alla” on asian tiimoilta syntynyt ”rakkauspommitus”.  Facessa kehoitetaan ihmisiä osoittamaan tukensa musuille ja jättämään kukkasia moskeijan portille. Lukuisat nuoret ruotsalaiset tytöt ja naiset ovat todellakin osoittaneet ”rakkauttaan”, moskeijan seinään  on liimailtu satoja sydämiä ”rakkauden osoituksena”. Facessa sanotaan mm:

– …myös me uskonnottomat haluamme tällä osoittaa, että Örebron moskeija tuo iloa ja rakkautta monille Örebrolaisille, eikä kenenkään pitäisi joutua tällaisen attentaatin kohteeksi… kohtaamme vihan rakkaudella ja näytämme, kuinka tänä iltana sympatiamme ovat Örebron moskeijassa…

Muuan Anne Eriksdotter kirjoittaa facessa sympatiaansa muslimeja kohtaan:

– Viiiitttu miten raukkamaisesti ja epäinhimillisesti tehty. (alakulohymiö alakulohymiö)

Amatullah Mahamod kiittää kaikkia, jotka reagoivat ja ruotsalaiselta vaikuttava Jenni Silevani lipaisee:

– Näin vastaavat aidot muslimit (kiitoksesta) (hymiö).

Advertisements