Muslimit juhlistavat onnistunutta iskua

0


Mona Walter, joka on somalisyntyinen entinen muslimi ja joka nykyään on kristitty, valaisee Facebookissa mitä mieltä Ruotsin muslimit ovat Pariisin iskusta:

”Hyvät Ystävät,

Olen saanut mielenkiintoista tietoa. Lähteeni on 100% varma. Kuten olen sanonut olen aiemmin ollut muslimi ja nyt siitä on hyötyä. Eilen lauantaina Göteborgin pohjoisosissa jakoivat islamistiset saarnaajat torttua ja karkkeja. Kylteissä luki Jumala on rakkaus ja nämä islamin puolestapuhujat olivat hyvällä tuulella.

Mikähän mahtoi olla syynä tälle ”ilohoureelle”?

Ruotsalaiset ja tietämättömät ihmiset, jotka iloisina ottivat vastaan näitä makiaisia eivät naiviudessaan tajunneet syytä tälle. Syy tälle juhlimiselle oli onnistunut terrori- isku Charlie Hedbon toimitusta vastaan. Nämä islamistiset lähetystyöntekijät ovat tarjonneet viikonlopun aikana ohikulkeville muslimeille tilaisuuden astua sisään Bellevuen ja Hammarkullenin moskeijoihin juhlimaan yhdessä tätä iloista tapahtumaa.

Olen itse muslimina ollut vastaavassa tapahtumassa 9/11 iskujen jälkeen, jolloin he juhlistivat onnistunutta iskua.

Osaksi he juhlivat onnistunutta terrori- iskua ja osaksi se on ikäänkuin hääjuhla, sillä tekijät ovat nyt marttyyreita. Nämä tekijät ovat nyt paratiisissa 72 neitsyeensä kanssa, siksi hääjuhla. Kaikki ruotsalaiset ja asioista tietämättömät, jotka ovat ottaneet osaa juhlintaan, ovat siis juhlineet terrori- iskua, juhliminen, joka jatkuu Göteborgissa.

Tästä syystä ja omasta kokemuksestani minun on mahdoton luottaa islamin puolestapuhujiin. He voivat hymyillen puhua, että demokratia, sananvapaus ja uskonvapaus kuuluvat islamiin, mutta samaan aikaan he juhlivat onnistunutta terrori- iskua läheisissä moskeijoissa ja islamilaisissa seurakunnissa.

Jokaisessa uskovaisessa muslimissa on annos Muhammedia. Halu seurata hänen jalanjälkiään.

Lopuksi voin kertoa, että nämä islamistiset lähetyssaarnaajat ovat kertoneet minulle päin naamaa, että jos olisimme tavanneet Syyriassa olisivat he katkaisseet kaulani onnesta soikeana.”

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →