Advertisements
Skip to content

”Halaa muslimia, jos luotat heihin”

PAKISTAN-ISLAM-UNREST-FILM-US

Ruotsissa osataan mennä naurettavuuksiin, kun yritetään todistaa islamin olevan rauhan uskonto. Kuten muuan Niklas Bengtsson ja Lilo Lilo tekivät. He kuvasivat suosiota saaneen Youtube– filmin, jossa muslimi Abudi Alzafiri seisoa tönöttää Malmön juna- aseman sisäänkäynnin luona, silmät peitettynä, edessään kyltti: ”Minä olen muslimi, minä luotan sinuun. Jos sinä luotat minuun  tule ja halaa minua”.

Reilu 6 minuttia pitkässä filmissä muslimi sai reilu 50 halausta, Sydsvenskanin mukaan. Tajukangas ei voi katsoa filmiä, sillä se aihettaa huonon olon.

Filmiteam kertoo, että filmin tarkoituksena on näyttää, että muslimit eivät ole verenhimoisia ihmisiä, jotka tukevat Isistä. Päinvastoin. Kuten kaikki muutkin ihmiset, mekin haluamme näyttää rakkautta tapaamillemme ihmisille.

Jaa- a.

ulster-3Harmiton ja lapsellinen tempaus, ei siinä mitään. Porukalta näyttää kuitenkin puuttuvan kokonaan islamin tietämys. Jokainen aito muslimi haluaa seurata Muhammedin jalanjälkiä ja elää kuin hän. Islamia pitäisi tarkastiottaen kutsua muhamettilaisuudeksi, sillä Muhamedin matkiminen ja hänen elämäänsä seuraaminen on uskovien muslimien uskon a ja o. Meidän nykyaikaisten ihmisten mittarilla Muhammed oli pedofiili ja kiero ja ilkeä ihminen, jossa ei olut mitään hyvää.

Muhammed avioitui aikuisena miehenä kuusivuotiaan Aisha- tytön kanssa ja harrasti seksiä tämän kanssa tytön ollessa 9- vuotias. Muhammed pitkin hampain hyväksyi Aisha- tytön nuket kotonaan. Lisäksi Muhammed käski tappaa kaikki ne, jotka eivät käänny islamiin. Juutalaiset, kristityt ja muut olivat Muhmmedin mielestä sikojen ja apinoiden jälkeläisiä ja olivat kakkosluokan kansalaisia. Kuffareille, eli vääräuskoisille annettiin vaihtoehto kääntyä islamiin, mutta jos tätä ei tapahtunut- kaula poikki.

Kun taas ne, jotka hylkäsivät islamin, tapettiin ilman sääliä ja lieventäviä asianhaaroja. Kaula poikki. Muhammed kuvaili miten kaula katkaistaan siten, että teloitettu ei ehdi edes kaatua, kun päää löpsähtää tämän jalkoihin teloitetun seisovan vielä suorilla jaloilla.

Muslim_womenMitä tapahtuu kaikissa islamistisissa maissa? Sortoa, kurjuutta, naisten alistamista, sharia- lain mukaista jäsenten amputoimista ja ihmisten elävältä kivitystä. Yksikään islamistinen maa ei ole saanut minkäänlaista sivistystä aikaan, vaan siellä möyrytään kivikasojen keskellä huutaen allah akdabaaria, joka tuntuu olevan tärkeintä.

Muslimit eivät siis todellakaan ole mitään rauhaa rakastavia rakastettavia otuksia, vaan verenhimoisia ja vaarallisia ihmisiä.

Advertisements

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.