Skip to content
Mainokset

Ruotsalainen imaami: vääräuskoiset tapetaan

Lukijan toiveesta suomensin oheisen videopätkän, joka on herättänyt Ruotsissa useaan otteeseen raivoa, toisaalta monet ovat ehättäneet todistamaan, että islam on kaikesta huolimatta rauhan uskonto. 

VIdeossa Ruotsissa asuva imaami Sheik Ahmed kilauttaa Ranskassa asuvalle, entiselle muslimille Broder Rashid:ille suoraan Tv- lähetykseen ja kertoo selkeästi, kuinka ruotsalaiset ja eurooppalaiset kuffarit eli vääräuskoiset tullaan tappamaan:

Me valloitamme Ruotsin ja koko Euroopan ja taistelemme viimeiseen päivään henkemme puolesta, että ei- muslimit kääntyvät muslimeiksi.

Ja:

Me olemme Ruotsissa uskon asialla levittämässä islamia maahan ja ympäri maailmaa.

Video kestää reilu 6 minuuttia ja on katsomisen arvoinen. Teksti on suomennettu ruotsinkielisestä tekstityksestä. HUOM!! Jos tekstitys ei näy, paina oikeassa alareunassa olevaa ”ratasta” eli asetukset, ja klikkaa sieltä suomenkieninen tekstitys, johan näkyy!! Olkaa hyvät, näin ajattelevat Ruotsissa asuvat muslimit:

Asiasta kirjoitti myös Exponerat.

Mainokset

68 Comments »

 1. Mitä helvettiä tuollainen sian saksa kuuluu pohjoismaihin ja miksei tollaista ”profeettaa” lähetetä takaisin sinne mistä se on tullutkin? Täysin älytöntä käyttäytymistä.

  Tykkää

  • Kuule Joel, Etkö sinä tiedä, että heidät melkein kaikki, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, on lähetetty evankelioimaan Euroopan kansa ja myöskin meidät Pohjoismaalaiset!
   Että he voivat ottaa vallan maissamme.
   Tekemällä meistä muslimeja tai kaulat poikki!!!
   Mutta sitä he eivät koskaan tule saamaan, valtaansa koko Eurooppaa tai maailmaa!
   Ei saanut Hitlerkään, vaikka kuinka yritti ja hänellä oli hyvin koulutettu armeija!
   Eivätpä kuitenkaan voittaneet edes Suomen poikaakaan, koska meitä varjeli Taivaallinen Isä!!!
   Jopa Suomen Presidentti pyysi kansaa rukoilemaan maamme ja sotureiden puolesta!
   Vaan Jumala sallii muslimienkin päästä jonkun verran vallan makuun.
   Mutta kuitenkin kaikella on rajansa, minkä verran he saavat maistaa valtaa.
   Täällä Ruotsissa ei saa mustamaalata muslimeja, mutta juutalaisia ja meitä kritittyjä saa halventaa ja tehdä mitä tahansa meille.
   Politiikot ovat täysin naiveja! Aivan sokeita, koska he eivät halua nähdä totuutta, mitä on tapahtumassa, niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja koko Euroopassa!
   Heitä on jo käsketty tappamaan kaikki ruotsalaiset ja tienkin meidät suomalaiset siinä samassa.
   Sanon vaan, ettei mitään tapahdu, ellei Jumala sitä meille salli!
   Koko Euroopan maassa, kansat ovat pois poikenneet Jumalan käskyistä, että Jumala sallii myöskin pahaa meille tapahtumaan, että me heräisimme, ennenkuin on liian myöhäistä ja tässä Hän näköjään käyttää islami uskontoa!
   Ajatelkaa, mitä tapahtuisi, jos Eurooppaan ja Pohjoismaihin he saisivat voimaan SHARIA lait?
   Menisimme kehityksessä monta vuosisataa taaksepäin, kivikauteen saakka!
   Taivaan Isä meitä kaikkia varjelkoon ja pelastakoon Hän muslimeja, joita on Tukholmassa paljon tullutkin kristinuskoon ja tulee koko ajan!
   Siunaavin terveisin Tellervo.

   Tykkää

   • On hyvin huolestuttavaa että joku suomalainen vielä hyvällä koulutustasolla olettaa jonkin taikaukkelin suojelevan meitä.
    Kyllä se vain on niin, että asiat pitää itse korjata ja ongelmiin puuttua, eikä toivoa että mikään Thor, Zeus tai mikään muukaan mielikuvituksen tuote tule meitä pelastamaan. Kaikki uskonnot on todella pahasta, koska pakottavat ihmiset sellaiseen mielentilaan, että järjen käyttö kielletään. Ei saa kyseenalaistaa täyttä tuubaa joka on tieteellisesti todistettu olevan väärää.

    Tykkää

    • Sori, mutta toi ”tieteellisesti todistettu” ei ole totta. Mikäli olet rehellinen etkä vain sokeasti omissa mielipiteissäsi, saatat huomata että tiede ei ole vielä tähän mennessä todistanut mitään, vain esittänyt olettamuksia, kysymyksiä ja arvailuja.

     http://www.datakirjatkustannus.fi/Evoluutiouskon_ihmemaassa.html

     sekä:
     http://uskojatiede.blogspot.fi/
     Asiantuntijaohjelmassa:
     http://www.tv7.fi/vod/player/?program=45034

     Mikäli sivuutat tällaiset ”raskaan sarjan” todisteet olan kohautuksella, et todennäköisesti ole tutkinut ”tieteen todisteita” sen kummemmin, vain uskot sen mitä on opetettu, sokeasti. -Se jos mikä vaatii uskoa, uskoa utopiaan jota ei voi koskaan todistaa TIETEELLISESTI, eli niin että se toistaa itseään.

     Tässä ei ole kyse uskonnosta, eli järjestelmästä jota papisto sanelee, vaan uskomisesta / luottamisesta tiettyyn kohteeseen. Aivan kuten itse USKOT vaikka et itse mitään alkupamauksia ole koskaan nähnytkään, uskot silti..! -ei sen kummempaa.
     Silti ”evoluutiousko” on sitä ”oikeata” ja Jumala -usko on sitä ”väärää”. Tässä haisee pahasti ylpeys joka ei alistu siihen että olisi joku ihmistä ylempi jolle olisimme tilivelvollisia tekemisistämme.

     Jos tiedettä kaivataan, niin miksi punaisen meren pohjasta Saudia-Arabian ja Siinain niemimaan välistä löytyy tietystä kohtaa, aivan kuten raamattu kuvaa, runsaasti korallien peittämiä kärrynpyöriä?

     Ihmisten jättämät jäljet aivan kuten raamattu mainitsee?

     Sodoman alueelta rikkipalloja joka puolelta, juuri raamatun kuvaamalta alueelta?

     -ja huomautuksena, että Saudeilla ei todellakaan ole ollut inressiä ”toteuttaa” raamatun textejä, islamia kun tunnustavat eivätkä varmaankaa antaisi kunniaa raamatun kertomuksille..

     Mikäli nämä eivät herätä mitään mielenkiintoa tutkia sioita, ei kyseessä ole muuta kuin väittelyhalua ilman mitään päämäärää. Sitähän on maailma täynnä, ainakin politiikassa.!

     Kun kristinUSKO heitetään ulos, marssii sisään tuhansia muita uskomuksia ja tuhoa aiheuttavia uskontoja, kuten nyt tämä islam joka valtaa alaa lupaa kyselemättä. Ilman kristususkoa ei ole mitään keinoja vastustaa islamin leviämistä. He kun eivät ”kolkuta ovelle” eivätkä pelkää kuolemaa ja ovat jokapaikkaan jo levittäytyneinä. Siinä sitä sitten taistelemaan oman ateismin nimissä islamia vannovia vastaan. Edes Amerikan armeija ei ole heitä saanut pidäteltyä, kuinka me sitten täällä?!

     Mutta, jokainen saa uskoa mihin tahtoo toki, näyttää vain siltä että islam saa hyväksyntää, joka on outoa sinänsä kun katselee mitä se saa aikaan, mutta kristittyjä ja kristinuskoa lyödään vaikka juuri kristinuskon levineisyys alueilla on kehittyneimmät yhteiskunnat ja maat, demokratia ym..!!?? Vähintäänkin outoa!

     Tykkää

     • Siinä olet kyllä erittäin oikeassa, että muslimit ovat niin syviä uskossaan, että ihan herkästi niitä ei voiteta, jos sellainen tilanne tulee. Uskon myötä tuleva pelottomuus kuolmaa kohtaan on iso ase.

      Tykkää

     • Sori, mutta sopii miettiä seuraavalla kerralla kun tulee asiaa lääkäriin, menetkö hakemaan apua LÄÄKETIETEELTÄ vai joltakin muulta. Samoja tieteen hedelmiä poimii niin uskovainen, kuin ei uskovainen tohtorin pakeilla ollessaan, tai lasaretin vuoteessa pötkötellessään.

      Tykkää

     • Israelilaiset ylittivät punaisen meren Eyptin ja Siinain niemimaan väliltä. Ei Siinain niemimaan ja Saudi-Arabian. Meren ylityksen jälkeen vaelsivat 40 vuotta Siinailla ennenkuin Jumala salli heidän saapua Luvattuun maahan. Videolla faktat hukassa.

      Tykkää

     • Tiede ei ole todistanut mitään, vai mitään uskontoon liittyvää? Ilma ei ole pääosin happea ja typpeä, vaan eetteriä?

      Uskosta en kiistele, ellei se ole muu kuin omani.

      Tykkää

      • Toi ”mitään” viittaa tieteen väitteisiin maailman synnystä ja tyhjästä alkaneeseen kehitykseen,”kunhan annetaan riittävästi aikaa” -ajatukseen. Kouluissa opetetaan ”tieteen faktoina” evoluutio-oppia, asioita joilla ei ole tieteen vaatimaa toistettavuutta.
       Helppo väittää mutta pikkuhiljaa tieteen löydöt itse todistaa kuinka monimutkaista ja herkkää kaikki on. Jo asteenlin nousu sotkee koko ekosysteemin.. sattumako olisi löytänyt optimaalin..? -lottovoittokin on helppo sen rinnalla.
       Silti luomonen ei ole edes mahdollisena vaihtoehtona, ainoastaan ”uskonnollisena näkemyksenä”. -se on virhe sillä sitä wi kuitenkaan voida todistaa poiskaan.
       Tiede sinänsä on tärkeää tutkimusta ja kehitystä, ja se palveleekin tätä elämää kaikkinensa, kuten lääketiede, mutta se ei voi antaa mitään valmiuksia hengelliseen ulottuvuuteen, silti tieteen löydöksiin nojaten mitätöidään Jumalan olemassa-olo.. eihän sillä pitäisi olla sille ’tontille’ mitään asiaa…
       Eihän raamattukaan ja siihen uskovat kiellä tekemästä tieteellisiä löytöjä vain siksi että asiat voisi hoitaa kenties vain ihmetapahtumilla. Kaksi eri asiaa jotka voisi tukea toisiaan, mutta toisin on käynyt.

       Tykkää

     • Tai sanotaan vaikka niin päin, että tieteen mukaan energia ei koskaan häviä. Minne jotkut aivösähköt menevät kuoleman jälkeen? Hajaantuuko ne jonnekin vai? Eihän ne päässäkään ole miten sattuu tai lentele pitkin seiniä, miksi kuoleman jälkeen? Jos voi olla jotain ”mystistä”, miksei jotain muutakin? Uskonnosta huono vääntää, koska voin tietyllä määrällä seuraajia perustaa omani vaikka tänään. Jos joku korkeampi on, hän on myös siinä tapauksessa, ettemme usko tietyllä tavalla. Olen pitkään ajatellut meillä kaikilla olevan sama luoja uskonnosta huolimatta, mutten enää ole varma. Ei minulle esim. pedofiliaa, raiskaamista ym tai menen Helevettihin ihan mielelläni…

      Tykkää

   • Uskoitpa sitten joulupukkiin, lakiin, Zeesukseen, evoluutioon tai mihin tahansa tieteeseen, usko on aina luuloa ja puhdasta mielikuvitusta jokaisen omassa päässä.

    Todellisuus on kaikille sama.

    Kun alkaa uskoa epätodellisia asioita todeksi, aletaan olla jo mielisairauden rajamailla.

    KAIKKI uskovaiset ovat sairaita ilman poikkeusta. He ovat uskomuksineen vieraantuneet todellisuudesta.
    Koska heillä on joku, jolta saa pahat teot pyytämällä anteeksi, he voivat elää sairasta elämänsä saastuttaen lapsia ja lapsenkaltaisia, tuhoten heidän ja oman elämäänsä häiriökäyttäytymisellään.

    Me todelliset ihmiset kannamme oman vastuumme itse, emme tarvitse mielikuvitus olentoja turvaksemme.

    Pahantekoon tarvitaan uskoa…
    Vain uskovainen tappaa ja tekee syntiä.
    Me muut osataan elää ja käyttäytyä ihmisiksi.

    Jokainen uskovainen laitettava pakkohoitoon, uskoipa mihin tahansa.

    Ei ole olemassa ketään, kuka voi sinulle antaa anteeksi, tai tuomita sinua! Jos muuta luulet, olet sairas.

    Tykkää

  • Ei täällä skandinaviassa tarvita tuollaista hölynpölyä. Tulevat tänne sotkemaan asioita, jotka eivät meille kuulu. Menkööt helvettiin koko sakki

   Tykkää

  • En usko että kaikki Ruotsin muslimit allekirjoittavat tätä 😊 Lähinnä tollaset valtaa himoitsevat ja aggressiiviset äijät. Tällaisten ihmisten takia ne tavalliset kansalaiset elävät pelossa eikä toisin oikein voi ajatella ellei halua tulla mestatuksi. Ja sitte kaikki muslimit leimataan mikä on sääli.. Muukalaispelkoa se on vaikka voisi tutustua ensin niihin ihan perus kansalaisiin, omien kokemusten mukaan ihan yhtä mukavia ihmisiä kuin me suomalaisetkin kun vaan lähtenyt juttelemaan😊 Jopa mukavampia osa. Niin miettikööt ihmiset sitten onko se yksittäinen muslimi pelottava ja kamala ihminen vai ihminen siinä missä suomalaisetkin, kun ensin on antanut mahdollisuuden tutustua eikä niin että olettaa jonkun olevan jonkinlainen keskustelematta ensin. Kun voi se ulkokuori aina pettää 😊 Mutta huvittavaa ja pelottavaa miten Jumalan nimeen oikeutetaan hänen olemisensakin ilmaiseksi/tuettuna siellä vaikka se on vastoin Muhammedin ajatuksia 😊 Puhumattakaan tappamisesta. Hyvät perustelut äijällä… Ja en tosiaan koe kiinnostusta tuntea tai olla videon muslimin kanssa missään tekemisissä mutta onneksi ihmisillä on kaikilla kuitenkin omat päät ja aivonsa eikä niin että kaikkia voisi rinnastaa yhteen joukkioon ja ajatuskuplaan kuuluvaksi vaikka samaa uskontokuntaa edustavatkin.

   Tykkää

  • Lähetin ihan väärään paikkaan kommentin, tän videon alle mun piti kommentti laittaa.
   En usko että kaikki Ruotsin muslimit allekirjoittavat tätä 😊 Lähinnä tollaset valtaa himoitsevat ja aggressiiviset äijät. Tällaisten ihmisten takia ne tavalliset kansalaiset elävät pelossa eikä toisin oikein voi ajatella ellei halua tulla mestatuksi. Ja sitte kaikki muslimit leimataan mikä on sääli.. Muukalaispelkoa se on vaikka voisi tutustua ensin niihin ihan perus kansalaisiin, omien kokemusten mukaan ihan yhtä mukavia ihmisiä kuin me suomalaisetkin kun vaan lähtenyt juttelemaan😊 Jopa mukavampia osa. Niin miettikööt ihmiset sitten onko se yksittäinen muslimi pelottava ja kamala ihminen vai ihminen siinä missä suomalaisetkin, kun ensin on antanut mahdollisuuden tutustua eikä niin että olettaa jonkun olevan jonkinlainen keskustelematta ensin. Kun voi se ulkokuori aina pettää 😊 Mutta huvittavaa ja pelottavaa miten Jumalan nimeen oikeutetaan tämän imaamin oleminen ilmaiseksi/tuettuna siellä vaikka se on vastoin Muhammedin ajatuksia 😊 Puhumattakaan tappamisesta. Hyvät perustelut äijällä… Ja en tosiaan koe kiinnostusta tuntea tai olla videon muslimin kanssa missään tekemisissä mutta onneksi ihmisillä on kaikilla kuitenkin omat päät ja aivonsa eikä niin että kaikkia voisi rinnastaa yhteen joukkioon ja ajatuskuplaan kuuluvaksi vaikka samaa uskontokuntaa edustavatkin.

   Tykkää

  • Ei ruotsalaiset enää pysty ketään muslimien niinsanottuja ”uskonoppineita” maastaan pois löähettämään.
   Ihan sama mitä ne puhuvat ,ei niitä vastuuseen siitä laiteta.Muslimeita on Ruotsissa niin paljon,että mitään
   ei voida enää.
   Jos nuita ääri-islamisteja alettas karkottaan,muslimit sytyttäisit koko Ruotsin palamaan.

   Tykkää

  • Tuo muslimi jihadisti ei kyllä mikään ruotsalainen ole,eikä siitä semmosta koskaan tule.
   En ole minäkään ruotsalainen, en edes halua sitä olle,vaikka olen vuosikymmeniä täällä asunut.
   Minun vanhemmat oli kumpikin supi suomalaisia,mikäs muu minä sitte voisin olla.

   Sama sääntö koskee nuita musuja,ruotsalaisia niistä ei ikinä tule halusivat tai ei.

   Kansalaisuus ja kansallisuus on kaksi eri asiaa.

   Tykkää

 2. Tämä pitäisi lähettää jokaisen kansanedustajan ja päättäjän sähköpostiin, sekä Ruotsissa että Suomessa. Kuherruskuukaudet/vuodet islamilaisen kulttuurin kanssa alkavat olla totaalisesti ohi ja totuus paljastuu mitä karmeimmilla tavalla.

  Tykkää

  • Uskontojakin on monen sorttisia. Kristinusko poikkeaa kaikista muista oleellisesti. Ja mitä Jumalaan tulee, hänen olemassaolostaan todistavat lukemattomat seikat- niin tieteelliset kuin
   filosofisetkin. Tiede on mm. osoittanut, että itsestään syntymistä elottomasta ei tapahdu. Silti monet uskovat, että niin tapahtuu – tai on tapahtunut ainakin joskus. Tälle uskomukselle ei kuitenkaan ole mitään todisteita, joten jokaisen järkevän ihmisen pitäisi tunnustaa, että kaiken takana on älykäs suunnittelija, Luoja..

   Tykkää

    • Sanoo hän itsestään: ”Minä olen”, eli ”Ja-Hve”.. se selviää kyllä, kunhan itse sinne selviää..

     Tykkää

    • Mistäs Universumi pamahti silmille? Flash Gordon sen pelasti, mutta joku saa selittää minulle tollolle, että miten se mahtui (Universumi, ei Flash) atomia pienempään tilaan ja mistä se ihmehiukkanen tuli? Entäpä ihminen? Tuliko elottomasta (no, se ensimmäinen elollinen yksisoluinen). Kaikkea ei ehkä voi selittää ja miksi pitäisi, ei ihminen ole kaikkivoipa.

     Kivasti kuumentaa tunteita molempiin suuntiin…

     Tykkää

 3. Miksi islamin jumala Allah on käännetty Jumalaksi (isolla J:llä) noissa tekstityksissä? Allah on muinainen kuun jumala, yksi monista jota palvottiin Kaabassa esi-islamilaisella ajalla. Sillä pakana jumalalla ei ole mitään tekemistä Raamatun Jumalan kanssa.

  Tykkää

 4. Historian tutkimus selvästi osoittaa, että Allah todellakin on se sama jumala, jota pakana arabit jo esi-islamilaisella ajalla ennen Muhammedia palvoivat kuun jumalana. Historioitsijat kuten mm. Vaqqidi ovat todenneet, että itse asiassa Allah oli 360 muun jumalan päällikkö, jota palvottiin Arabiassa siihen aikaan, kun Muhammad nousi valtansa kukkulalle. Mielenkiintoista kylläkin, niin eivät kovin monet muslimit halua hyväksyä sitä, että arabit palvoivat Allahia Mekan Kaabassa ennen kuin Muhammad ilmestyi. Jotkut muslimit tulevat vihaisiksi, kun he kohtaavat tämän tosiasian. Mutta historia ei ole heidän puolellaan. Esi-islamilainen kirjallisuus on todistanut tämän. (G. J. O. Moshay, Who Is This Allah?, Dorchester House, Bucks, UK, 1994, pg. 134, emphasis added)”

  Tykkää

 5. Näinhän se menee. Jumala käyttää pakanakansoja vihansa ruoskana, kristittyjä kansoja vastaan, koska nämä ovat pois poikenneet Jumalan laista, ja tekevät kaikki sitä, mikä heidän omasta mielestään on oikein. ´Kumarra Herraa Jumalaasi, ja häntä ainoata palvele.

  Tykkää

  • ”Oi tunnetko tuon ihmeellisen Nimen, joka antaa autuuden ja jota ylistystä kansat laulaa, yli koko maailman ja merien???
   Nimi yli kaikkien on ”JEESUS”, Ei maailmassa kauniimpaa. Ei nimi toinen voi pelastaa…..
   Se lohdun täällä murheiselle antaa, sen voimasta myös myrsky hurja taukoo,
   ja levon täyden sielu saa…..!” Amen ja Halleluja!

   Tykkää

  • Justiinsa..! Jos ne onkin suomalaiset ”tiedustelijat” jotta saadaan sitä halpaa työvoimaa maksamaan eläkepommien kulut… :))))

   Tykkää

  • Niin, kaikestahan sitä juutalaisia syytetään, jopa tästä valtavasta muslimien invaasiosta Eurooppaan! Joka on täysin naurettavaa edes kenenkään unissaan tai ajatuksissaankaan edes ajatella, että juutalaiset olisivat invaasion takana!

   Kuuleppas Mike-poika; ilman juutalaisten tiedemiesten keksintöjä ja jatkuvasti uusia löytöjä tehden tieteen alalla, meidän maailmamme olisi tänä päivän aivan muslimien tasolla, ”kivikaudella!”
   Raamattu selvästi kertoo, että Israelin kautta Jumala siunaa koko maailmaa, myöskin Mike sinua ja perhettäsi päivttäin monella eri tavalla!
   Maailman kansojen hyödyksi, terveydeksi ja elämäksi he tekevät tieteellistä työtä.

   Meidän tai ainakin mun Taivaallinen Isäni on antanut juutalaiselle kansalleen enemmän viisautta kuin kenellekkään muulle kansoille.
   Juutalaiset ovat saaneet viisautta aivoihinsa noin yhden ämpärin verran ja muut kansat noin yhden kauhallisen ja toiset vain lusikallisen verran!
   Näin on näreet tässä maailmassa!” Siis tosiasiat, joita maailman kansat eivät halua nähdä ja hyväksyä: ”TOTUUTTA” Israelista ja juutalaisista! He ovat Jumalan silmäterä!

   Tykkää

 6. Minä kyllä luulen että ei taida ”SUURISOTURI” tulla Hi Luxin lavalla Vittumaisen suon ylitse niin että heilahtaa. Tervetuloa vaan levittämään uskontoanne. Miten se uskonnon levittäminen talvella onnistuu kun kukaan ei lämmitä isoa kerrostaloasuntoa. Sitä kannattaisi harjoitella etukäteen oikeauskoisenkin.

  Tykkää

 7. Kuinka kauan kestää, että ihmiset tajuavat, että Islam EI OLE uskonto. Se on teokraatinen, totalitaarinen laajennuspoliitinen inhottava kultti jolla on sotilaalinen komponentti ja joka on sivilisaation uhka. Siinä on myös uskonnollinen komponentti. Islam tarkoittaa täydellistä alistumista. Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun joka juontaa suoraan seitsemännen vuosisadan Bedouin kulttuurista.
  Islam on vaaraksi koko SIVISTYNEELLE maailmalle. Kaikki muslimit lukeavat samaa kirjaa joka 100 + vaatii tappamaan kaikki ei-uskovat.
  Kun muslimiväestö on yli 5% väestöstä myös niin kutsuttu ”rauhalliset” alkavat vaatimaan, että koko maan on seurattava heidän typerää sharia lakia ja ne kaikki myös menevät väkivallan puolelle.
  On aika heittää ulos kaikki muslimit kuten Eurooppa teki 400 vuotta sitten ennen kuin on liian myöhäistä.

  Tykkää

  • Kyllä se on uskonto.
   ”Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun”

   Samaa tekee länsimaissa valloillaan oleva kristinusko. Täällä ihmiset on onneksi jo niin koulutettuja että kaikki sonta ei mene enää siinä muodossa läpi mitä tuossa sairaassa opuksessa käsketään.

   Kuten kaikki muutkin uskonnot pohjaa hölynpöly ”pyhään” kirjaan ja on keksitty vain ja ainoastaan, jotta kansanmassojen hallintaan.
   Nykypäivän koulutustasolla on uskomatonta, että länsimaissa kukaan enää uskoo mihinkään yliluonnolliseen. Eikö kouluajoilta ole lähdekriittisyys jäänyt päähän? Vaadi todistusaineistoa kaikelle ja vertaa sitä muihin lähteisiin ja hanki konkreettisia tieteellisiä testituloksia.

   Tykkää

   • ”Samaa tekee länsimaissa valloillaan oleva kristinusko. Täällä ihmiset on onneksi jo niin koulutettuja että kaikki sonta ei mene enää siinä muodossa läpi mitä tuossa sairaassa opuksessa käsketään.

    Kuten kaikki muutkin uskonnot pohjaa hölynpöly ”pyhään” kirjaan ja on keksitty vain ja ainoastaan, jotta kansanmassojen hallintaan.
    Nykypäivän koulutustasolla on uskomatonta, että länsimaissa kukaan enää uskoo mihinkään yliluonnolliseen.”

    —Onpas pojalla ollut väärät uskonnon opettajat kouluissa, kun tällaista valhetta kirjoittaa!
    Jo sinä itse olet todisteena, että Jumala loi ihmisen, mieheksi ja naiseksi Hän heidät loi!
    Yhden kerran synnytään tähän maailmaan ja yhden kerran jokainen kerran, Jumalan määräämällä ajalla, kuoleman kautta kuolemme ja joudumme myöskin ajallamme vastaamaan Itse Jumalan edessä, elämämme lahjasta, jonka saimme Jumalalta, siis elämästämme! On myöskin ”ylösnouseminen,” siitä turha sulle kirjoittaa, et sinä sitä kuitenkaan ymmärrä pikkuisilla aivosi nystyröillä, kun et edes näe jokapäiväisessä elämässäsi Jumalan ihmeitä ympärilläsi, läheisissäsi, luonnossa,eläimissä ja niin edelleen!
    Kaikki on Jumalan käsialaa, kaiken Hän on luonut kauniisti meille ihmisille iloksi, hyödyksi ja jokapäiväiseksi ravinnoksemme!

    Tykkää

    • Te ateistit itse omilla sanoillanne todistatte Raamatun todeksi: Paavalin 1. kirje Korinttolaisille 18 Sana rististä on hullutus niille jotka kadotukseen joutuvat…

     Tykkää

     • No miksi sitten niiin fiksut länsimaiset koulutetut ihmiset uskoo niin kritiikittömästi tyhjästä nyhjäisyn evoluution tarinaan, jolla ei ole tarjolla mitään konkreettista, pelkkää teoriaa??!! Mukamas tiedettäkö? yhtä hölynpölyä joka haihtuu heti jos vähänkin uskaltaa faktoja tonkia. Teoria, joka saa suuret kansanjoukot uakomaan että millään ei ole mitään väliä koska kenellekään emme ole vastuussa mistään? Apinoiden jälkeläisistä tulee toaiaankin vain apinoita, ja sen on maailma näköinenkin kohta kun maailmaa tuhotaan ja sodilla ahdistellaan.
      Mikäli maailma uskoisi luojaan, olisi toisten ihmisten kunnioitus aivan eri tasolla.. ja sen maailma menettää kun ahneesti revitään. Ei ateismi mitään rauhan siltoja rakenna, mutta on valmis tuhoamaan suvaitsemattomuudellaan kaikki jotka tahtovat uskon kautta elää. Tälläkin kirjoituksellasi osoitat juuri kuinka olet valmis tuhoamaan ne jotka ovat eri mieltä. Kristillisyys sallii erimielisyyden, niin Jumalakin antoi paratiisissa valinnan mahdollisuuden, ja se on voimassa edelleen….. aina kuolemaan saakka. Mutta islam ei suvaitse sitä että joku olisi ateisti. Siitä tulee vielä ”teille” iso ongelma…

      Tykkää

   • Jatkoa huoleltuneelle ja koulutetulle suomalaiselle

    Rukoilen puolestasi, jos vaikka Jumala antaisi sinulle elävän ilmestyksen!
    Jeesus on monille sadoille muslimeille ilmestynyt viimeisien vuosien aikana.
    Jospa hän vaikkapa sinullekkin haluasi ilmestyä ja todistaa, että Hän elää ja Raamattu on Hänestä kertova Pyhä kirja!

    Tykkää

 8. Voi voi tätä jeesuskeskustelua. Ihan yhtä hukassa ootte siinä kuin muslimit ja muihin höpöhöpöjuttuihin turvaavat. Ei siellä ketään ole ja jos onkin niin mitä sitten? Kaikki ihmisten jumalat on ihan amatööriporukkaa verrattuna universumin mahdolliseen ”hallitsijaan” ja luojaan. God is dead. In god you trust. Deus in Absentia.

  Tykkää

  • Jeesus sanoi : minä olen tie totuus ja elämä. Jokainen uskosta osaton voisi tutkia Raamatun profetioita, ennen kuin tulee syytämään omaa totuuttaan. Usko on lahja Jumalalta. Uskosta osaton on kulkenut etsikkoaikansa ohi, sillä jokainen sellaisen saa kolme kertaa. Kristinusko on vapaaehtoista, islam ei siihen pakotetaan kuolemalla uhaten.

   Tykkää

 9. Quote: ”Silti monet uskovat, että niin tapahtuu – tai on tapahtunut ainakin joskus. Tälle uskomukselle ei kuitenkaan ole mitään todisteita, joten jokaisen järkevän ihmisen pitäisi tunnustaa, että kaiken takana on älykäs suunnittelija, Luoja..”

  Ei todellakaan ole näin. Raamatun opeista ei ole mihinkää muuhun kuin sätkäpaperiksi niille, joilla on rizzlat loppu. TIEDE on luonut elämää tyhjästä ja siihen on hyvä selitys. Heikkopäisille sitä on tosin aivan tyhjä selittää. Kattokaa vain itte. Kun kuolema tulee niin se on ns. sähköt pois. Ei satu.

  Tykkää

  • Tiede ei ole luonut mitään! eikä osaa edes selittää, miten kaikki on syntynyt! Kuten aiemmin sanoin, tiede ei ole todennut ns. alkusyntyä ts. että jotain voisi syntyä tyhjästä! Ja alkusyntyhän on tieteellisen maailmankuvan perusta! Ellei näkyvää ole luotu, sen ainoa vaihtoehto on itsestään syntyminen. Tiede ei ole kuitenkaan sellaista todennut, joten kyse on pelkästä uskomuksesta.

   Tykkää

 10. Deus in Absentia… Ts. jumalaa ei ole missään. Miksi siis siihen uskoa tai edes uskotella itelleen että miksi siihen pitäis uskoa.Paskat siitä, tehään töitä ja eletään, kuollaan kuin ihmiset kaikki.

  Tykkää

  • No kun vaihtoehtoja on kaksi: On tai ei. Jos on, huonosti käy kun ei piitannut. Turha anella armoa kun ensin on pilkkana pitänyt. Jos ei ole, ei siitä ”turhasta” uskosta kukaan ole sakottamassakaan. Kumi parempi riskinotto? Mihin sitä kodin palovakutustakaan tarvii, kun eihän ”meidän talo koskaan pala”… tai autovakuutus, tai sairausvakuutus ym. ym. miksei siis olisi ”kaiken varalta sitä ”henkivakuutustakin”, kun on vielä niinkin halpa kun ei maksa mitään..?! usko vain ja se on siinä. … (se on se ylpeys kait…)

   Tykkää

   • Tiedättekö ns. kuollut kissa laatikossa- teorian? Oletetaan, että meillä on laatikossa kissa ja emme näe laatikon sisään. Emme tiedä onko kissa elossa vai kuollut. Niin kauan kun emme avaa laatikkoa, voimme vain arvailla ja hakea todennäköisyyksiä onko kissa hengissä vai ei. Kissa joko on, tai ei ole hengissä.

    Kun sitten vihdoin avaamme laatikon, selviää mikä tilanne on. Kissa joko on, tai ei ole hengissä.

    Tykkää

  • Mistä sitten tulee eri eläinlajien suvullinen lisääntyminen ja se että ne näyttävät suunnitelluilta? Naurettava väite että ne ovat putkahtaneet omia aikojaan

   Tykkää

 11. ”Olkaa hyvät, näin ajattelevat Ruotsissa asuvat muslimit” Hieno yleistys taas, aina tuntuu olevan olemassa vain yksi ja nolla.

  Tykkää

 12. Miks ajatellaan että tiede olisi jotenkin valmis. Tiede on tapa tutkia asioita ja se kehittyy sitä myötä kun meidän ymmärrys ja osaaminen kehittyy. Uskonto on sitten uskonto, nimensämukaisesti uskotaan asioihin joista joku on kertonut, mutta niitä ei pysty varmistamaan eikä todistamaan, missään määrin.Tieteessä on teorioita, joista tulee faktoja kun ne pystytään todistamaan. Uskonnossa mitään ei oikein voida todistaa.

  Liked by 1 henkilö

 13. Ensinnäkin jo se että jollakin luojalla/jumalalla on nimi on itsessään pelottavaa. En usko että Jeesus on koskaan tehnyt ihmeitään, en varsinkaan siihen että tämä Nasaretilainen puusepän poika olisi itsensä kaikkivoivan (ja vielä ainoa) lapsi.
  Olen vakuuttunut siitä että Jumalia on vähintäänkin yhtämonia kuin on valta uskontojakin, nämä jumalat ovat luoneet ihmisen omaksi kuvakseen ja pitämään tästä planeetasta huolta. Jumalat ovat ohjailleet meitä ihmisiä satojen tuhansien vuosien aikana, ja nämä jumalat ovat tulossa käymään maanpäällä, ennenkuin ihmiset lopullisesti tuhoavat itsensä. Mikäli maa tulee saastumaan elinkelvottomaksi, hakevat jumalat empatia kykyiset, rauhaa rakastavat ja ihmismieltä ymmärtävät ihmiset toiselle planeetalle jatkamaan ihmisen sivilisaatiota. Todisteita jumalien aiemmista käynneistä löytyy mm.lukuisista antiikin teksteistä, mukaanlukien Raaamattu.
  Ei siis ole olemassa sitä yhtä ja ainoaa jumalaa vaan jumalia on lukuisia, ja He ovat meidät tänne luoneet. Väärät ja omaa etua tavoittelevat uskonnot sekä kultit ovat vuosituhansien aikana pyrkinyt vääristelemään totuutta jota meille ollaan yritetty julistaa vieläpä useita kertoja. Kuolemaa ei ole. On vain tämä astia jota myös kehoksi kutsutaan, se on energian paikka olla. Tämä energia on universaalia ja myös kuolematonta, energia vaatii kehon muistaakseen entisistä elämistä, ellei informaatiota erikseen jollekulle anneta, esimerkiksi telepatian keinoin.Te jotka itseänne uskovaisiksi kutsutte, ottakaa silmälaput pois silmiltä ja nähkää nämä asiat, teidän ei pidä saati tarvitse muuttaa suhtautumistanne mihinkään, oppikaa tuntemaan teidän ”Jumala”, ja saatte huomata jotakin autuasta. Tietämättömyys luo ennakkoluuloja, ennakkoluulot synnyttävät pelkoja ja pelot luovat vihaa. Ja se joka panttaa tietojaan yleisesti hallitsee, ja hallitseminen valitettavasti perustuu monien uskonlahkojen toimenkuvaan.
  Nykyaikaista eurooppalaista on kovin vaikea saada uskomaan Helvettiin, mutta kiduttamalla ja pakottamalla ”orjaksi” sekin on mahdollista.

  Tykkää

 14. Kaikki uskonnot ovat ihmisten keksimia ” Satuja” . Uskontoja on kaytetty kontrolloimaan ihmisia Jo alkuajoista lahden. Ei siella ole mitaan Jumalaa, kuka auttaa sua jos rukoilet..

  Esim: Olet tyoton, Rahat loppu, ja alat rukoilee, etta Jumala antais sulle toita ja rahaa.. Ei onnistu. Sun pitaa vaan nostaa perse ylos sohvlta, ja menna itse etsimaan toita. Ei kukaan satuolento sulle niita toita noin vaan anna. Kaikki pitaa itse tehda, etsii se tyo, Tehda sita Tyota etta saat ruokasi ja muut tarpeelliset jutut.

  Tykkää

  • Tosi on.. se läski pitää kyllä nostaa ihan itse ja viedä ulos lenkille.. Arvaa mitä tapahtuisi jos varsinkin sitä rahaa tulisi? Se on tappanut monta ahkeruutta yms. Siksi onkin tälle syntiin taipuvaiselle otukselle sanottu:’otsasi hiessä olet leipäsi syövä’- ja monta muuta vastaavaa ohjetta, kuten: ’kivulla olet synnyttävä’ koska vain se mitä saa vaivalla osaa arvostaa aidosti. Sanotaan että ’vanhurskaan (syntinsä anteeksi saaneen) rukous voi paljon’, ja ”anokaa minun (Jeesuksen) nimessäni”, -ensin on tutustuttava Jumalan tahtoon joka selviää raamattua lukemalla, pyydettävä synnit anteeksi, otettava Jeesus itsensä herraksi, rukoilla että ”tapahtukoon sinun tahtosi..” (”Isä meidän..), sitten rukoilla johdatusta. Raamattu näet lupaa että: ”minä johdatan niitä jotka kulkevat rukoillen..”, ja niin kuva alkaa kirkastua. Jumalan olemassaolo tai olemattomuus ei selviä ”katsomosta” johon nykyihminen asettuu niin mielellään oman ”roskaruoan” kanssa arvostelemaan, vaan on lähdettävä ”kentälle” aivan itse. Yksinkertaista mutta vaatii tahtoa. Ei uskontoa sääntöjärjestelmineen vaan uskoa luottamuksineen, aivan kuten pieni lapsi luottaa isäänsä. On näet sanottu myös että ”lasten kaltainen on taivaan kuningaskunta”. Ei sisälle pääse ketään muita. Sekin vaatii vaivannäköä, muuten ei arvosta edes taivasta. Mutta jos on huolissaan siitä että minne joudun kun ruumiini jätän, on hyvä aloittaa itsensä huolehtimisesta oikealle tielle. Ohjeet oli yllä, jos kiinnostaa. Jos ei, mitään ei tapahdu. Kukaan ei pakota, ei edes Jumala, itse saa päättää. Mutta tekemättä mitään ei voi välttää törmäystä tuomion kanssa. Siksi raamattu neuvoo ”tehkää parannus ja uskokaa evankeliumi”, koska kaikki olemme samoilla (synnin) kiskoilla ja tuomion ”juna” lähestyy samoja kiskoja.. -uskonnot kuten islam ja kristinuskonto (kirkko) vaatii tekoja (oikeita tekoja), usko vaatii tahtoa pelastua..

   Tykkää

   • Oitkästikkin näin. Evankeliumi on ensimmäinen ja viimeinen sana. Vain Kristuksessa me tulemme siunatuiksi, meidän syntimme on pois pyyhitty ja meidät luetaan vanhurskasten joukkoon. Mutta raadollisuudessamme meidän on sanaa tutkien astuttava katumuksen tietä ja pyydettävä Herran apua että osaisimme toimia hänen tahdossaan. Me yritämme, epäonnistumme, lankeamme, mutta me kilvoittelemme ja tämä kilvoittelu on merkkinä Herralle että me emme pidä hänen lahjaansa turhana. Meidän kilvoittelumme alkaa evankeliumista, siitä että kaikki on täytetty ja tämän ihmiselle käsittämättömän lahjan tähden minä alistun Jumalan kymmeniin käskyihin ja yritän muuttaa vajavaista elämääni Isän tahdon mukaiseksi niin hyvin kuin kykenen. Se ei minua pelasta syntinen kun olen, mutta niillä vähäisillä teoilla osoitan rakkauttani Herraa ja mestaria kohtaan.

    Tykkää

 15. Käydäänpä täällä uskonsotaa. Enpä siihen ala,kuitenkin muslimeista sen verran,jotta allahin mukaan vääräuskoisen on kuoltava ja vääräuskoisille voi tehdä allahin nimissä mitä vain, kun päämääränä on allahin tahto ja vääräuskoisen kuolema,maailmanvalloitus. Nämä Euroopan invaasioon osallistuneet muslimit ovat väkivaltaisia,mellakoitsijoita. Eipä uskoisi,jotta ovat sotaa/väkivaltaa paossa,jos yrittäisivät sopeutua,allahin tahto ei toteudu. Kristinuskoonkin voi liittyä allahin tahdon toteuttamiseksi. Kuinka kauan tätä naiiviutta kestää.

  Tykkää

 16. Siinäkin raamattu osoittautuu todeksi sanoessaan että ”kun laittomuus pääsee valtaan kylmenee useimpien rakkaus”
  Ihmiset natsien aikaan wivät uskaltaneet olla eri mieltä koska heille olisi käynyt samoin kuin vainotuille. Näin tulee käymään uuselleen. Pelastaakseen oman nahkansa, mennään väkivaltaisen puolelle. Moni ateisti on silloin tappajan puolella vaikka omatunto olisi eri mieltä. Valitettavaa mutta väistämätöntä ”selkärangattomilta..”

  Tykkää

 17. Mistä näitä uskontoon seonneita todellisuuden kadottaneita riittää. Joku tulee tarpeeksi hyvin jauhamaan jotain höpötarinaa niin ihmiset uskovat siihen vaikka eivät ole itse nähneet mitään konkreettista. Tarinoita tarinoiden perään. Kaikki uskonnot samaa tähtiin perustuvaa numerologiaa. Sama teesit joka ukolla :). Sekopäitä kaikki tyystin. Mikään ei ole maailmassa niin paljon tapattanut ihmisiä kuin uskonto. Tosin jos ajatellaan maailman ylikansoittumista niin senkun jatkavat tappamista. Maailma pelastuu ;). Jokainen toki saanee uskoa mihin haluaa niin kauan kun ei tule mulle tarinoitaan tuputtamaan!

  Tykkää

  • Olet aivan oikeassa suhteessa uskontoon. Se onkin mitä kiusallisin haitta tekijä koska kyseessä on henkisyyden hallintapolitiikkaa. Toivottavasti erotat kiotenkin uskon uskonnosta, sillä se on luottamista johonkin. Miksi muuten uskotaan näkymättömiim voimiin yms.? Mikä sellainen ihmisten tarve on käydä energia ryhmissä, joogassa ym.? Usko johonkin? Entä usko tieteen selityksiin maailman synnystä??

   Tykkää

 18. SOILE BEN.
  Kyllä vaan Israelilaiset ylittivät Saudia Arabian ja Siinain niemimaan kohdalta Punaisen meren.
  Vasta viime vuosikymmeninä on löydetty oikea kohta Israelilaisten meren ylitykseen.
  Sen todistavat historialliset löydöt meren pohjassa!
  Luulen, huom, en tiedä, mutta luulen, että ne jotka ovat kääntäneet Raamattua omille kielilleen, Israelilaisten ylityksestä, etteivät he ole voineet uskoa millään, että he olisivat menneet Punaisen meren yli! Siksi on ollut väärä ylittämis paikan nimi. Jumalallehan on kaikki mahdollista,
  Jopa kuljettamaan vaikkapa Atlantin meren pohjaa pitkin, juutalaiset Ameriikkaan, pois Euroopasta!
  Olen myöskin nähnyt joitakin vuosia sitten Dokumentti-filmin, jossa näkyy selvästi kärrynpyörät ja muitakin merkkejä Jumala on antanut säilyä historiallisiksi todistukseksi tapahtuneesta, meidän aikakauteemme saakka.

  Tykkää

 19. Heppoa ei tule olemaan imaamilla ainakaan meilläpäin, tervetuloa ihan koska vaan, voipi apinalle tulla kylmä, pysyvästi.

  Tykkää

 20. Minä ole samaa mieltä imaamin kanssa. Kaikki vääräuskoiset on tapettava jotenka joka ainoa mokkamuna heti aamusta alkaen lyhtypylvääseen, mieluiten munistaa. Albigenssi ristiretken johtaja sanoi jotenkin näin tappakaa kaikki, Jumala tuntee omansa. Jos vastapuoli on tullut tänne tappamaan, niin meillä on laillinen oikeus toimia samoin.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: