Skip to content
Mainokset

Malmö muistutti viime yönä sotatoimialuetta EDIT

Viime yönä koettiin Malmössa taas vaihteeksi tunnelmaa, jollainen on monilla sotatoimialueilla. Koko viikonhan Malmösta on tippunut uutisia ampumisista, kranaateista ja pommeista, eikä näistä kaikista jaksa enää innostua. Viime yö oli kuitenkin esim. Kroksbäckin kaupunginosassa kiireinen. Poliisi ja pelastuslaitos sai pukea luotiliivit ja kulkea mellakkakilpien suojaamina ympäri kylänraittia.

Ensimmäinen hälytys tuli Sörbäcksgatanille puolen yön jälkeen. Paikalla paloi viitisen autoa poroksi. Lisäksi paikalla savusi savupommeja ja erilaisia itsetehtyjä raketteja ammuttiin sokkona ympäriinsä. Muuan mies, jonka auto muuttui autogrilliksi, Wilfredo Salinas, kertoo, että hän on läpeensä kyllästynyt ja meinaa mennä mukaan tänään torstaina järjestettävään kynttilämielenosoitukseen mellakoita vastaan.

Samaan aikaan saatiin uusi hälytys lähistölle, jossa paloi kaupungin kokoustila Mellanbäcksgångenilla. Palokunta sai kuitenkin nopeasti palon hallintaan ja isommilta vahingoilta vältyttiin.

Koko untitled (2)ajan tilanteen ollessa päällä, ammuttiin raketteja ympäristössä. Tietojen mukaan uusruotsalaiset ampuivat eräänlaisilla itsetehdyillä singoilla ilotulitusraketteja kohti palomiehiä ja poliiseja. Lisäksi viskottiin muita erilaisia räjähteitä ympäriinsä. Poliisin mukaan ei ole ilmennyt aseilla ampumista, mutta paikalliset lähteet kertovat kuulleen aseilla ammutun ilmaan.

Poliisi sai tilanteen hallintaan hetkeksi, kunnes klo 02 aikaan räjähti taas. Samalla kadulla paloi nyt pari autoa. Palokunta saapui paikalle poliisisaattueessa.

Yön aikana poliisi otti kiinni 7 uusruotsalaista iältään 16- 27 vuotta, epäiltynä ainakin vahingonteosta.

Viime yön tapahtumat kuuluvat samaan jo viikkoja jatkuneisiin levottomuuksiin, joissa kolmansista maista tulevat nuoret mallakoivat päivät pitkät. Tiistaina löydettiin uusia kranaatteja ja esim yhtä taloa kohti ammuttiin käsiaseella. Erilaisia pienempiä paloja on ollut tunnin välein. Monin paikoin ihmiset ovat joutuneet evakkoon keskellä yötä poliisin varmistaessa alueen.

Luonnollisesti alueen asukkaat ovat peloissaan. Pommin tai luodin eteen voi joutua aivan vahingossa ja autoja ei voi pitää ulkona ja toisaalta palovakuutus maksaa hunajaa. Malmön kunta on avannut Krocksbäckin koululle eräänlaisen hätäkeskuksen, josta esim. evakkoon joutuneet saavat aamupalaa ja lämmintä päälle. Lisäksi on avattu pari muuta pistettä, jossa ihmiset saavat apua ja informaatiota mellastuksen etenemisestä.

http://www.sydsvenskan.se/malmo/har-ar-den-senaste-tidens-attacker-i-malmo/

Tajukangas seuraa tilannetta ja asiasta kirjoitetaan tämän jutun alle, jos uutta ilmenee.

EDIT: Manittu henkilö WilfredoWillySalinas on mukana eräänlaisessa rauhanjärjestössä, joka yrittää saada alueelle rauhaa. Hänen mukaansa Ruotsin hallitus on täysin epäpätevä yhtään missään ja osissa Malmöä on sotatila. Joka ilta puolenyön aikaan alkaa rakettien ampuminen ja muu ilkivalta, kuten tuhopoltot jne jne. Hänen autonsa poltettiin kostoksi.

Salinasin mukaan Malmö on katastrofissa. Paikalliset pelkäävät henkensä edestä eikä poliisi voi yhtään mitään mellakoille. Lapsia ei uskalla jättää iltaisin ulos ja monet ovat huolissaan nuorista teini- ikäisista lapsistaan. Paikalliset eivät uskalla puhua asioista, sillä kehitysmaarikollisten ote alueesta on jo niin suuri, että väärä sana voi johtaa pahoinpitelyyn.

EDIT 24.7. klo 00.20 Flashbackin ja Sydsvenskanin mukaan Hålsjögatanilla olevaan rakennukseen on heitetty kranaatti tai useampi ja talon ikkunat ovat lentäneet pihalle ja rakenteet ovat rikkoontuneet. Kiinteistössä toimii kaupungin sosiaalikeskus. Autoja kerrotaan myös rikkoontuneen. Poliisi on eristänyt isoja alueita, mutta ketään ei ole pidätetty.

644x429(ByWidth_CutTopBottom_Transparent_True_False_Undefined)

EDIT 24.7. Malmön poliisi varoittaa nyt yleisöä puistoissa tai leikkipaikoilla olevista rjähtämättömistä kranaateista. Pahin uhkakuvahan on, että lapsi löytää räjähtämättömän kranaati, eikä osaa varoa sitä vaarallisena. Poliisin pommikoira kiertelee ympäri alueita, joissa kranaatti- iskuja on tehty löytääkseen mahdolliset suutarit.

EDIT 25.7. Noin klo 04.40 aikaan alkoi hätäkeskukseen virrata puheluita räjähdyksestä. Nyt räjähti Rönnblomsgatanilla. Useita autoja vaurioitui kun autojen sekaan heitetty kranaatti räjähti. Henkilövahingoilta vältyttiin. Poliisilla ei ole ketään epäiltynä tai kiinniotettuna. Tutkinnanjohtaja ihmettelee paikkaa. Sinne ei ole mitään uhkakuvia, joten isku oli puhdas kepponen.

Eräs asukas kertoo, että ihmiset ovat jo epätoivoisia. Poliisi ei saa mitään aikaan, eikä tällekään teolle löydy tekijää. Sama meno jatkuu niin kauan kuin tekijät haluavat jatkaa. Myös lehdenjakajat ovat peloissaan, sillä uusruotsalaiset ovat heitelleet heidän peräänsä erilaista rojua. Onko seuraavaksi kraanaattien vuoro?

Tähän mennessä tämä on ollut ainakin yhdeksäs kranaatti- isku lähiaikoina:handgranatm75jugoslavienrepro-1

12.6. Kranaatti heitettiin Rasmusgatanilla.

13.6. Augustensborgsgatanilla kranaattiräjähdys.

20.6. Kaksi kranaattia Norrbäcksgatanilla, jäivät suutareiksi.

24.6. Kranaatteja löydettiin samalta kadulta.

15.7. Kranaatti räjähti Byggmästargatanilla.

21.7. Norra Grängesberggatanilla räjähdys, luultavasti kranaatti.

23.7. Auto räjäytettiin kranaatilla Linhamnissa.

Mainokset

37 Comments »

 1. Jo on markkinat meneillään täällä Ruotsissa!!
  Ihmettelen ettei Ruotsin valtio tai pareminkin politiikot saa rauhaa muslimien tai niin sanottujen ”kehitysmaanuorten” ja uusruotsalaisten keskusteen?
  —Monissa kaupungeissa palaa joka yö, tää on järkyttävää, etteivät he kunnioita yhtään toisten omaisuutta!!!
  Vaan tulevat tänne tuhoamaan. On aikoja eletty!
  —Aivan samaa heidän veri-veljensä tekevät Israelissa ja maailma syyttää Israelia, kun Israel yrittää pitää heitä järjestyksessä!
  —Nyt saa Ruotsikin maistaa, miltä tää tuntuu. Kivetkin pitää ottaa kaduilta pois, ettei ”Uusruotsalaiset” heittele kiviä enää poliisejä ja paloautoja vastaan, niinkuin he ovat jo tehneet vuosia, myöskin Göteborgissa.
  —Aloittakaa ja tehkää nettiin Adressi, jossa halutaan kaikki rikolliset uusiruotsalaiset pois ja Ruotsin kansallisuus heiltä mitätöidä ja passit pois, lähettää kaupanpäälliseksi heidät takaisin sinne mistä he ovat tulleetkin.
  —Koska he eivät osaa olla ihmisiksi, päinvastoin, vain nauttivat tekemistään ilkitöistään ja rötöksistään ja rikollisuus nousee täällä huippuunsa!
  Miksei täällä oteta heitä hårdhanska käsittelyyn!
  —Niinkuin olen jo kirjoittanut, niin kirjoitan vielä, että Ruotsin Hallituksen, siis sossujen täytyy tulla järkiinsä. Pääministeristä ja Ulkoministeristä lähtien alaspäin ja pysäyttää heidän maahan tuleminen. Ja jok’ikisen, joka on tulee tänne tuhoamaan toisten ja myöskin Ruotsin Valtion omaisuutta ja raiskaamaan naisia ja tyttöjä!
  —Pistäkää ihmeessä nettiin Adressi, että kaikki rikolliset ”Uusruotsalaiset” pois täältä ja jäljelle jääneille annetaan vain ruoka-+ vaatekunpongit! Niin etteivät he tule tänne tuhoamaan meidän veronmaksajien tuloja!
  —Tämähän on ihan kauheaa, mitä tuohoa he aiheuttavat syyttömille ihmisille, polttavat heidän autojaan ja omaisuuttaan ja myöskin tuhoavat Ruotsin valtion omaisuutta, kun Ruotsi on hyvää hyvyyttään ottanut ja tarjonnut heille uuden elämän, niin rahalla kuin muutenkin heidän hyvinvointiaan on Ruotsi auttanut ja hoitanut heitä alkuun!
  —Ja mitä siitä Ruotsi saa palkakseen, Ilkitöitä, tuhoa ja jopa murhiakin! Tässä kiitokset avunantaja maalle!
  Sanokaapa rehellisesti: ONKO TÄÄ OIKEIN?
  —Niinkuin tää yksi muslimi nainenkin haluaa, että Ruotsi pyytää heiltä anteeksi, kun he saivat odottaa muutaman vuoden ennenkuin saivat maassaolo luvan ja kansalaisuuden.
  NAURETTAVAA!!!! Kuinka he kehtaavatkin esiintyä näin röyhkeinä ja miksi ruotsalaiset antavat heidän näin esiintyä???
  Miten tollaisia pakolaisia onkin tänne päästetty?
  —HUOM: Tällä menolla hyvin pian toteutuu sen Imaamin lausunto, että he ottavat Ruotsin itselleen ja tappavat ruotsalaiset ja meikäläiset myöskin!
  —Tämä on vaan alkusoittoa sille, kun ihmiset kaupungeista muuttavat maaseudun rauhaan tai vaikkapa Suomeen turvaan.
  —Jättävät kaupungit ja asuntonsa muslimeille, niin siinä sitä ollaan, Ruotsin valloitus on jo alkanut. Kumpi puoli voittaa?
  —Jos tää meno saa jatkua, niin Ruotsi häviää tässä ottelussa, aivan 100% varmasti!!!
  Tällä hetkellä kuitenkin meille paistaa aurinko ja on kaunis kesä.
  Terveiset Ystävän Ystävältä
  O

  Tykkää

  • Ja ruotsalaiset politiikot huutavat: ”Olet rasisti, jos et halua lisää näitä muslimia Ruotsiin!” Samoin hölmöilevät monet suomalaiset politiikot nyt, mutta joutuvat katumaan puheitaan myöhemmin. Tämä on sharialakia kannattavien muslimijohtajien keino valloittaa koko maailma! Katsoin eilen videon, jossa sharialakia kannattavat tappoivat nuoren tytön kadulla, kenenkään estämättä sitä. Haluatko sinä kannattaa tällaista toimintaa myös maassamme? Siihen en usko, mutta silloin politiikkamme täytyy muttua järkevämmäksi!

   Tykkää

 2. Ruotsalaiset luulivat olevansa Euroopan valtiaita kun sen Kaarlensa johdolla muinoin itse terrorisoivat pitkään puolta Eurooppaa, suomalaisten hakkapeliittojen toimiessa palkkasotureina. Nyt suomalaisten ei pidä mennä Ruotsin sisällä tapahtuvaan taistoon mukaan, vaan antaa muukalaisten ns. nylkeä heitä ensin sopivassa määrin eläviltä! Vasta sitten kun veitsimiehet uhkaavat vyöryä Viikinlinella tänne, niin otetaan vastakarvaan!

  Tykkää

  • Voihan sen kirjoittaa myös granaatti, vaikka kieliopin mukaan se on väärin.

   Kieliopin mukaan on myös väärin sanoa ”mangneetti”, kun se kirjoitetaan magneetti, mutta silti kaikki puhuvat ”mangneeteista” Suomessa. Amerikkalaiset ääntävät ”magnet”.

   Hohhoijaa tosiaan.

   Tykkää

    • oikeinkirjoituspoliisi voisi pistää kommenttinsa sinne missä ei enää aurinko paista. jos keskusteluosiossa puhutaan tärkeistä asioista niin on täysin turhaa puuttuu miten granaatti kirjoitetaan. Toisekseen se miten keskustelupalstoilla asiat kirjoitetaan/ilmaistaan ei ole sama asia kuin mitä Agricola sen aikoinaan aloitti (Suomen kieli muuttuu kokoajan ja se mikä on siinä äidinkielen kirjassa ei päde nykyään puhekieleen). Puhutaan asioista ja annetaan sen kieliopin olla. Jos piste on suunnilleen oikeassa paikassa se riittää sillon asipidentää merkitys ei sekoitus. (Laskeppa virheet tuosta 🙂 )

     Liked by 1 henkilö

   • Magneetti sanassa on suomenkielen ainoa äänne, äng-äänne, eli velaarinen nasaali. Samoin kuin et voi sanoa ääneen sanaa kengät käyttämättä tuota äännettä, et voi sanoa ääneen sanaa magneetti sanomatta tuota äännettä.
    Äännettä ei voi kirjoittaa. Siksi kengät ja magneetti, eikä suinkaan mikään mangneetti.

    Tämä on siis TÄYSIN eri asia kuin väärinkirjoitettu kranaatti.

    Sun servaukses on servattu.

    Eli Hohhoijjaa vaan sinullekkin.

    Tykkää

    • Jos joku heittää kotiisi ’granaatin’ on parempi juosta karkuun kuin alkaa väittelemään heittäjän kanssa, että tuo on kranaatti. Siinä vaiheessa ei oo merkitystä oliko kranaatti vai granaatti.

     Tykkää

     • Ei ole väliä miten kirjoitetaan Ymmärrys on avain.Siispä ymmärrystä voi kehittää rajattomasti.
      Jeesuskin kirjoitetaan monella eri tavalla mutta kaikki yleensä ymmärtävät mistä on kysymys.Asenne on myös tärkeä. Halutaanko ymmärtää vai tuomita. Ollaano vähän ylimielisiä vai luullaanko olevansa parempia .Väärä omakuva voi olla myös kysymyksessä. Nää ominaisuudet yleensä voivat mennä parempaan suuntaan jos niihin kiinnitetään huomioata.Granaatti tai kraanaatti pienellä ei tee eroa jos ymmärrys on normaslitasoa. :)*

      Tykkää

  • Oletko ottanut huomioon, että kirjoittajat asuvat Ruotsissa ja kirjoittavat suomeksi ? Kyllä siinä ajansaatossa kielitaito kärsii ja voi tulla pieniä virheitä. Kuten kovakouraisuus on ilmaisrtu ”hårdhanska” -termillä. Mutta kiinnitä huomiosi itse asiaan, joka voi meilläkin olla jonain päivänä edessä. Tapiola on vasta alkusoittoa.

   Tykkää

   • Granaatti- sana on korjattu oikeaan suomenkieliseen muotoon, kranaatti. Pahoittelen geetä koon sijasta. Joskus kirjoittaessa käyttäessä lähteenä jotain vierasta kieltä, saattaa tulla huomaamattomia pikku vahinkoja.

    Toivottavasti krhr- miehet eivät pahastuneet geestä. Hymiö.

    Tykkää

 3. Hyvä Ystävän ystävä

  Valitettavasti tämä on vasta alkusoittoa tulevalle sisällissodalle ja kansanmurhalle.
  Ruotsin kansalla ei ole halua puolustaa itseään tahi maataan islamilaista vyöryä vastaan. Liian monet ruotsalaiset ovat vasemmistolaisia ja kyvyttömiä ymmärtämään tekojensa seuraukset.

  Demografia hoitaa loput. Paljon nopeammin kuin tohdin edes ajatella.

  Tykkää

  • Kiitoksia Aldo!
   Olen kanssasi samaa mieltä, mutta mikä on tehnyt mielestäsi vasemmiston kyvyttömäksi puolustamaan ”omaa isänmaataan”, joka todella hyvin maksaa heille palkkaakin, luontaisetuineen?
   Onko se ylellisyys, vai Suomen Iso-veli, joka heihin vaikuttaa kyvyttömyyden? Luulisi olevan intoa täynnä, kun saa puolustaan isiensä maata ja jättää lapsillensa turvallisen tulevaisuuden, ”Isiensä maan.”
   Mutta, kelle ei ole paljoa annettu, niin ei voi paljoa vaatiakkaan!
   Hyvää yötä ja kaunii unii. Ehkä huomenna vielä heräämme uuteen armon amuun, rauhallisessa Svea-mamman maassa! Ystävän Ystävä.

   Tykkää

  • Mutta mites me noin 700 tuhatta Suomen taustaista täällä asuvaa voitais reagoida, niinno ei kait mitenkään on meinaa tuo integraatio meitin osalta toiminut liian hyvin.

   Tykkää

 4. En ole rasisti mutta mielestäni sanonta maassa maan tavalla on hyvä. Suomi, ruotsi jne antavat turvapaikan ihmisille joilla on hätä ja pelko hengestään. Se on ihan oikein. No se joka suomen rajalle ”pääsee” onko se enemmän hädässä kuin se äiti joka perheineen jää jollekin epäinhimilliselle leirille. Onko mahdollisesti se rajalla oleva ollut ”hyvin toimeen tuleva” jne. Ehkä meidän pitäisi hakea ne pakolaiset sieltä leireillä jotka eniten apua tarvii. Ja jos ei sopeudu kulttuuriin voisi mennä esim islamistiseen maahan pakolaiseksi (jos on islamistinen tausta jne). En hyväksy/ymmärrä ääriuskovaisia he pilaavat normaalin (islamistin, juutalaisen, Hindun tai vaikka kristityn. Mieleen tulee eräs ex naisministeri 🙂 ) Itse uskon tieteeseen mutta esim tyttäreni on vahvasti kristitty ja me voimme keskustella uskonasioista ilman riitaa tai sitä että kumpi on oikeassa.

  Tykkää

 5. mikään islamilainen maa ei hyväksyisi moista,mikään ismaliainen maa ei myöskään ota tuollaisia pakolaisia,olisiko syytä suomalaisten kansanedustajien kerrankin vierailla kohteessa ja kertoa sen jälkeen mitä mieltä ovat

  Tykkää

  • Itseasiassa monet islamilaiset maat ovat joutuneet ottamaan moninkertaisen määrän pakolaisia. Siellä heillä ei kuitenkaan ole mahdollisuutta syrjäytyä ghettoon, koska jollain on elettävä. Esim. Libanonissa (jonka väkiluku on noussut noin kolmanneksen syyrian pakolaisten takia) ei sossusetä käy ruokkimassa.

   Tykkää

 6. Libanon ei ole islamilainen maa. Se on huomattavalta osaltaan ikivanha kristitty maa, jossa vielä taannoin oli kristitty enemmistö, vaan eipä ole enää. Mistähän syystä?
  Konfliktien lähimaissa on enemmän pakolaisia kun kaukana, koska pakolaisten on helpompi päästä naapurimaihin kuin matkustaa tuhansien kilometirie päähän. Naapurimaissa on myös tutummat olot ja paremmat mahdollisuudet päästä takaisin kotiin, kunhan sota päättyy. Voisivatko naapurimaat edes kieltäytyä pakolaisten vastaanottamisesta?

  Tykkää

 7. Järkyttävää ja edessä Suomessa. En luota poliittiseen tahtoon hoitaa muslimitorakoita. Olen valmis suoraan toimintaan.

  Tykkää

 8. Tämän sävyisiä keskusteluja yhdistää keskustelijoiden heikko kielitaso. Mielenkiintoinen ilmiö. Johtuneekohan siitä että vähälahjaiset elävät ongelmien keskellä ongelmien kasautuessa halpoihin lähiöihin vai siitä että kuulopuheet leviävät kritiikittömässä porukassa kuin kulovalkea? Vai vähän molemmista?

  Harmi että Ruotsissa on sotatila. Sieltä varmaan pian tulee Suomeen pakolaisia. Pitää muistaa auttaa.

  Tykkää

  • Armeija ei voi puuttua asiaan sillä siitä seuraisi yhteiskunnan ajautuminen kehitysmaalaisten käsiin.

   Kyllä. Nimittäin Ruotsin armeija on aivan hampaaton vässykkä ja jos Rosengårdiin tai Rinkebyhyn lähetettäisiin nuoria aseistautuneita sotilaspoikia, niiltä ryöstettäisiin aseetkin ja silloin kehitysmaalaiset pääsisivät valloilleen kokonaan.

   Tykkää

  • Ehkä, jos Ruotsilla olisi armeija. Kuten Jeppe jo vihjaiseekin, Ruotsin ”armeija” ei oikeasti ansaitse tulla kutsutuksi armeijaksi, puolustusvoimiksi, sotaväeksi, tai miksikään sellaiseksi joukoksi, joita valtiot yleensä perustavat viimeiseksi turvaksi itsenäisyydelleen ja sisäiselle järjestykselle ja turvallisuudelleen.

   Tykkää

  • Maria Pettersson ei asu Ruotsissa, hän ei tunne Malmöa eikä ruotsalaista kehitysmaakulttuuria. Hän meni alueelle päiväsaikaan turistina, ohikulkumatkalla. Otti muutaman kuvan, käveli vähän ees taas ja jatkoi matkaa.

   Kuka tahansa, joka pistäytyy nopeasti alueella, voi todeta, että kyseessä on uinuva lähiö. Ainoa mikä pistää silmään, että ihmiset eivät ole ruotsalaisia eivätkä puhu paksua skånen murretta, kuten Pettersson väitti.

   Mutta jos jää Malmöön viikoksia tai kuukaudeksia, alkaa huomaamaan asioita. Poliisihelikopterin alituinen pörräys. Paloautojen edestakainen sahaaminen, varsinkin iltatuimaan. Luonnollisesti voi olla päiviä, ettei ole yhtään paloa, mutta toisina päivinä palot voivat jatkua tuntikausia.

   Iltaisin puistoihin kerääntyvät jengit, kaduille iltaisin saapuvat huumekauppiaat. Jotakuta saattaa ärsyttää kehitysmaajengin superkallis ökyauto. Pettersson tuskin edes tajuaisi, että nyt ollaan kohdattu aito ehta kehitysmaagangsteri, joka on tienannut autonsa hinnan kokaiinilla.

   Pettersson voisi kokeilla matkustaa paikallisliikenteen busseilla Rosengårdiin ja selvittää, montako valkoihoista naista näkee bussissa, kello 18. jälkeen. Pettersson voisi vaikka salanauhoittaa muutaman tällaisen matkan lukijoilleen, jotta he saisivat kuulla kun Pettersson itkee.

   Pettersson olisi voinut kuljeksia hiukan talojen keskellä ja välissä, jotta olisi nähnyt sen rähjääntyneen lähiön, toisaalta älykalliit autot parkkipaikoilla. Luultavasti hän ei olisi erottanut asiaa.

   Pettersson olisi voinut seurata muutaman viikon erilaista merkkikieltä, jolla kehitysmaalaiset kertovat kaman saatavuudesta. Arsenalin lippu ikkunassa ja alaoven normaalia suurempi liike voi kertoa joillekin jotain, ei Petterssonille.

   Jne jne. Pettersson siis meni alueelle hetkeksi turistina, käveli sen läpi ja otti muutamia hätäisiä kuvia. Pettersson olisi voinut kokeilla kuvaamista iltatuimaan ja kertoa, mitä sitten tapahtui.

   Tykkää

   • Kiitos Paavo!
    Hyvin olet perustellut vastauksesi tosi asioilla!
    Parempaa faktatietoa ei voi enää saada Ruotsin nykyisestä alennustilasta, jonka politiikot yhdessä ovat saaneet aikaan niin sanottujen turvapaikan hakijoiden ja pakolaisten hyväksi!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: