Mainokset

Mona Walter: Ruotsissa on jo shariapoliiseja

Oheinen Mona Walterin haastattelu on julkaistu Sverigedemokraattien nettilehdessä samtiden.nu:ssa. Juttu on lukemisen arvoinen. Alkuperäinen löytyy täältä:

http://samtiden.nu/18206/mona-walter-antingen-ljuger-ygeman-eller-sa-ar-han-dov-och-blind/

                                        ***

Ruotsalaisissa lähiöissä on epävirallisia sharia- tuomioistuimia, näin väittää entinen muslimi Mona Walter. ”He päättävät mitä alueella tapahtuu ja toimivat islamin  lakien  mukaan”. Ruotsin sisäministeri väittää kuitenkin, ettei se pidä paikkaansa.

Asia on poltiittinen no-go- kysymys: islamin kasvava valta lähiöissä kuten Tukholman Rinkebyssä ja Göteborgin Hammarkullenissa. Kristityksi kääntynyt ja islamkriitikko Mona Walter sanoo, että todellisuus kielletään.

– Kaikki, jotka kyseenalaistavat, vaiennetaan. Se on kuin teippi, joka vedetään niiden suun yli, jotka haluavat keskustella aiheesta. Jos kaikesta huolimatta jatkat puhumista sinut leimataan rasistiksi ja islamifoobikoksi. He vaientavat ihmiset aina sillä samalla argumentilla, ”Sinä levität vihaa muslimeja kohtaan”. Kyse on kuitenkin siitä miltä yhteiskunta näyttää tällä hetkellä.

Miksi asia on niin tulenarka?

– Vasemmistomedia ja -politiikot ovat joko käsittäneet islamin väärin tai he näyttelevät tyhmää. Luulen heidän näyttelevän tyhmää, sillä he haluavat muslimien ääniä. Politiikot haluavat, että islam kuuluu yhteiskuntaamme, jotta he voivat näyttää olevansa hyviä; me otimme teidät vastaan. Vastalahjana odotetaan sitten ääniä. Eräänlainen vaihtokauppa.

– Tiedän tämän omasta kokemuksestani. Kun sain Ruotsin kansalaisuuden, sain kotiini kirjeen, jossa minua kehoitettiin äänestämään Sosiaalidemokraatteja. Kirjeessä luki, että Sosiaalidemokraatit ovat ”se muslimiystävällinen puolue” ja siinä siteerattiin Olof Palmea, osoitettiin tukea PLO:lle jne.

Mona Walter sanoo, että muslimien sopeutuminen on mahdotonta, ja että islam vaatii segregaatiota. (=eli muslimit syrjäytyvät yhteiskunnasta tietoisesti, eriytymistä, erillään oloa)

– Me voimme tuhlata miljoonia verorahoja yritykseen sopeuttaa muslimit länsimaiseen systeemiin ja demokratiaamme. Mutta sitä ei tapahdu, sillä heillä on omat lakinsa, omat arvonsa ja norminsa. Islamilaiset johtajat sanovat, että yhteiskunnan on seurattava islamilaisia lakeja ja normeja.

Kerro joitain niistä tavoista, joita käytetään ruotsalaisissa lähiöissä.

– Näkyvin on, että et voi pukeutua kuten länsimaalainen, vaikka elämme länsimaassa. Maassa, jossa näiden lakien ei pitäisi olla voimassa, koska meillä on demokratia. Mutta jos musliminainen ei pukeudu islamin tapojen mukaan näissä lähiöissä, joissa islam on vallalla, voivat seuraukset olla vakavat. Naisella on tuolloin iso riski joutua häiriköinnin kohteeksi. Naisen pitää alistua miehelle ja allahille. Islam tarkoittaa alistumista. Naisen pitää elää alistuneena ja seurata koraania. Nainen ei voi istua miehen seurassa, joka ei ole hänen miehensä.

Muslimi ramadan rukous pakistan

– Sen lisäksi on olemassa neitsyystestit. Koraanissa sanotaan, että jos menetät neitsyytesi ennen avioliittoa ja jos tämä pystytään todistamaan, on rangaistus 100 piiskaniskua. Sillä ei ole merkitystä oletko mies vai nainen. Lisäksi sinulla ei ole oikeutta harjoittaa avioliiton ulkopuolista seksiä. Jos tämä pystytään todistamaan, sinut pitäää kivittämän hengiltä sharia- lain mukaan. Islamissa palataan aina siihen mitä profeett Muhammed teki. Hän kivitti naisiaq kuoliaaksia.

– He eivät voi nyt tehdä niin, koska se näkyisi. Sen sijaan he käyttävät valtaansa puhumalla moraalista ja velvoittamalla muslimeja seuraamaan islamin oppeja.

Onko sinun mielestäsi todella olemassa epävirallisia shariapoliiseja?

– Kyllä, ensimmäisiä oli jo kymmenen vuotta sitten Hammarkullenissa ja Bergsjössä. Moskeijan nuoret miehet kuljeskelivat ympäriinsä ja sanoivat ihmisille: ”Käytä huntua tai joudut helvettiin.” Tai jos nainen istuu kahvilassa, menevät he hänen luokseen ja sanovat: ”Mitä teet täällä, sinä senkin huora?”

– Moskeija on itsessään tuomioistuin. Imaamit ovat shariatuomareita, he päättävät asioista. He pakottavat ihmiset elämään koraanin ja islamilaisten arvojen mukaan.

Kuinka näkyvää toiminta on kunnallisissa moskeijoissa lähiöissä?

– Kyllähän sen tietävät kaikki. He jopa antavat luvan sanomalla, että Ruotsissa on uskonnonvapaus, Mutta ihmisillä ei ole vapautta erota islamista. Islam on totalitäärinen ideologia. Tarkoitan sitä, että kunnat eivät halua mitenkään kritisoida asioita. He tietävät tasan tarkkaan mitä siellä tapahtuu, että nämä uskonnolliset johtajat ovat epävirallisia poliiseja. Imaamit ovat itsevaltiaita johtajia. Mutta myös muut voivat olla auktoriteettejä, jopa naiset sanovat toisille naisille: ”Laita huivi päähäsi ja keskustele muslimisiskojesi kanssa.”

Mitä tapahtuu, jos nainen ei seuraa käskyjä?

– Tällainen nainen yksinkertaisesti suljetaan piirien ulkopuolelle hylkiönä ja hänestä tulee huora. Ihminen saa sellaisen sosiaalisen rangaistuksen, että yhteiskunta ja perheesi hylkää sinut.

Kun Ruotsin sisäministeri AndersYgeman sanoo, että Ruotsissa ei ole mitään itsenimitettyä shariapoliisia, mitä ajattelet?

– Hän joko valehtelee tai sitten on sokea ja kuuro. Tiedän omasta kokemuksestani, että lähiöissä on shariapoliiseja. Olen asunut tuollaisella alueella ja joutunut kokemaan mitä se tarkoittaa.

mullah_krekar

Mona Walter jatkaa juttua kertomalla kuinka moskeija toimii.

– Moskeijassa siis rukoillaan, mutta siellä myös levitetään poliittista agendaa ja katsotaan, että kaikista muslimeista tulee oikeita kunnon muslimeja. Moskeijasta käsin hallitaan politiikkaa ja siellä tehdään ne tärkeät päätökset. Näin on ollut Muhammedin ajoista lähtien, jolloin moskeijassa jopa suunniteltiin ja toteutettiin murha.

Mitä luulisit länsimaalaisen reagoivan, jos he saisivat lähikontaktin asioihin, joista kerrot?

– Ei- muslimille olisi shokki ymmärtää mitä muslimit puhuvat sisällä moskeijoissaan. Niillä, jotka istuvat moskeijoissa, on valtaa. Se on kuin parlamentti. Kun tutkii ja tutustuu moskeijaan, huomaa nopeasti, että moskeijalla usko on kuin valepuku, suojapeite. Oikeastaan se on poliittinen talo.

Miten luulisit politiikkojen reagoivan, jos islamilaiset lait ja normit ottaisivat yliotteen?

– Luulen heidän jo tietävän. On vain ajan kysymys. Kun muslimit saavat vallan, he potkaiseva länsimaalaiset ulos. Muslimi ei ole paras kaveri. He käyttävät länsimaalaisia hyväksi vain vallan takia.

Voiko siis sanoa, että muslimeilla on halu vallata maailma?

Kyllä! Islamin ainoa tarkoitus on vallata maailma ja levittäytyä niin, että kaikki elävät allahin lakien mukaan. Näkeehän sen jo nyt Lähi- Idässä ja Afrikassa.

Mainokset

6 Comments on Mona Walter: Ruotsissa on jo shariapoliiseja

 1. Jari S // 21/07/2015 13:00 // Vastaus

  Hyvä ja asiapitoinen artikkelli joka kertoo miten asiat ovat todellisuudessa.
  Kumpa länsimaiden poliitikot ymmärtäisivät saman.
  Lopputuloksena on sota länsimaissa islaminuskoisten ja muiden välillä, tai sitten islaminuskoisten suorittama vääräuskoisten kansanmurha tai se että poliitikoiden tulee ymmärtää että kaikki islaminuskoiset tulee pakolla poistaa länsimaista.

  Liked by 1 henkilö

 2. Matti Turunen // 28/07/2015 12:16 // Vastaus

  Ruotsissa on harjoitettu monikulttuurista maahanmuuttopolitiikkaa. Nyt poliitikot haluavat kieltää tekemänsä virheet. Pahoin pelkään että liberaali suhtautuminen maahanmuuttajiin jatkuu ja ongelmat tulevat olemaan todella mittavat tulevaisuudessa. Valitettavasti Islam tulee olemaan valtava sekä taloudellinen että sotilaspoliittinen voima maailmassa.

  Tykkää

 3. monikulttuuri // 30/07/2015 10:56 // Vastaus

  Riittää kun perustavat yleisislamilaisen puolueen ja rupeavat äänestämään.

  Sitten voimme todeta että tre kronor on lakannut olemasta ja tilalla on kalifikaatti.

  Tykkää

 4. Onhan Ruotsissa homoillakin oma poliisi! http://www.gaypolisen.se/

  Tykkää

 5. Joe Langley // 10/11/2016 19:25 // Vastaus

  islam is nothing more than a dirty old men’s club, their sexual urges come first be it children or animals, they fight to protect islam not because it is a religion but because it gives them a freeloading life of debauchery.
  The proof is out there for anyone bothered to look, islam brings nothing but decay and depravity, everything dies under islam, respect, decency, humanity, freedom, etc…

  Tykkää

 6. Ennen muinoin kuninkaat ei sallinut vieraan vallan valloittajia hallitsemillaan alueilla // 10/01/2017 02:12 // Vastaus

  Nyt herää kysymys onko Kalle kunkku enää kunkku?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: