Skip to content
Mainokset

Ruotsin vastaanottokeskusten tuhopolttobuumi on kuvittelua

Skärmbild (57)

Ruotsin vastaanottokeskusten tuhopoltot ovat kaikkien pääpuheenaihe. Kaikki ovat kauhuissaan miten ruotsalaiset rasistit ovat yhtäkkiä nousseet sotajalalle.

Vai ovatko? Tutkitaanpa jokaista vuoden aikana sattunutta tulipaloa hieman tarkemmin. Palopaikkojen lähteenä oheinen Sverigesradion ”palokartta”.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6283376

3593356_3615_2035

23.3.  Kolbäck lapsipakolaisten keskus. Poliisin mukaan palo sai alkunsa talon sähkökaapista ja kyseessä oli tekninen vika. Kukaan ei loukkaantunut, mutta talo kärsi vaurioita ja lapsoset siirrettiin hotelliin. Ei tuhopoltto.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/vastmanland/brand-pa-flyktingboende-i-kolback

1.5 Filipstad pakolaiskeskus. Keskuksen ensimmäisen kerroksen oleskelutiloissa syttyi palo. Asukkaat evakkoon ja talo kärsi isoja savuvahinkoja, koska palo- ovet olivat auki. Yksi sairaalaan. Paloa tutkittiin murhapolttona, mutta mitään ei ole selvinny. Palo sai alkunsa sisätiloista.

http://www.vf.se/nyheter/filipstad/brand-pa-asylboende-i-filipstad-raddningsledaren-kritisk

22.5 Gusum pakolaiskeskus. Kaksikerroksisen talon alakerrasta alkoi voimakas palo, joka levisi yläkertaan. Poliisin mukaan kyseessä ei ole murhapoltto tai tahallaan sytytetty palo vaan vahinko.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=160&artikel=6172212

13.6. Filipstad lapsukaisten pakolaiskeskus. Klo 03. aikaan sytytti sängyllä palanut lamppu petivehkeet tuleen, joka sitten vahingoitti huoneen. Kyseessä oli vahinko, joka kirjattiin murhapolttona. Palo siis alkoi keskuksen asukkaan toimesta.

http://www.pressen.se/2232367.html

17.6. Vilhelmina yksintulleiden pakolaiskeskus. Palonalku parvekkeella, mutta joka sammutettiin henkilökunnan toimesta. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi. Henkilökunta kiertää ja kiersi ennen paloa liki taukoamatta taloa vartiomielessä, koska paikalla oli ollut illalla levotonta. Aika mahdoton ajatus, että  ulkopuolinen olisi hiippaillut ja sytyttänyt palon.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=109&artikel=6192496

19.6. Filipstad pakolaiskeskus. Murhapolttoa epäillään, kaksi molotovia oli heitetty puoli yhdeksän aikaan perjantaiaamuna. Yksi keittiö kärähti ja pintoja paloi. Sammui kuitenkin melkein itsestään. Kolmas palo jo Filipstadissa, kaikki kuitenkin eri keskuksissa.

Sopii  kysyä kuka käy heittelemässä molotoveja perjantaiaamuna pahimpaan ruuhka- aikaan?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6194360

20.7 Bengtfors pakolaiskeskus. Rappukäytävässä savunnut jotain. Palo syttynyt sisältä ja epäillään murhapoltoksi. Savuvahinkoja kiinteistölle ja asukeille.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6215114

14.8 Värnamo yksintulleiden keskus. Murhapoltto, joka alkoi talon sisätiloista. Poliisin mukaan tilanne on vakava ja ihmisiä oli vaarassa. Henkilökunta ja ”nuoriso” eivät voi nyt hyvin.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=91&artikel=6234287

16.8 Malung pakolaiskeskus. Palava risti tuikattu tuleen pakolaisten hotellin ulkopuolella. (HUOM! Ikea oli näihin aikoihin)

16.8 Arboga pakolaiskeskus. (Jossa Ikeasta tunnettu eritrealainen asui) Löydetty palavaa nestettä jostain, mutta poliisi ei tarkasti ottaen ole varma onko kyse sittenkin dumpatusta rakennusjätteestä.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6232886

15.9 Boden yksintulleiden keskus. Ei mitään vakavaa. Tuhkakuppi kärysi voimakkaanpuoleisesti.

29.9 Tjörnbron varastorakennus palaa 100 metriä pakolaiskeskuksesta.

!!! Palon valokuvaa pidetään pakolaiskeskusten tuhopolttojen symboolina, mutta palo tapahtui siis 100:n metrin päässä itse pakolaiskeskuksesta!!!

Poliisi evakui keskuksen turvallisuussyistä. Ei tiedetä oliko palo vahinko vai mikä, mutta varastossa säilytettiin tulenarkaa tavaraa yms. Rakennustyömaarompetta. Palon aikana esim. Yksi kaasupullo räjähti.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6265449

12.10 Norberg pakolaiskeskus. Asukas sytyttää perivehkeensä. Ei isoja vahinkoja ja turvapaikanhakija putkaan murhapoltosta epäiltynä.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=112&artikel=6277203

13.10 Arlöv yksintulleiden  tuleva keskus. Parakkirakennus, joka oli tyhjillään, mutta jonne oli tarkoitus majoittaa yksintulleita, kärähti. Epäillään murhapolttoa.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=96&artikel=6278135

17.10 Kånna tuleva pakolaiskeskus. Klo 1.30 saatiin ilmoitus palosta ja rakennus tuhoutui kivijalkaa myöten. Paikka oli tyhjillään. Poliisi ei tiedä yhtään mitään- muuta kuin että murhapoltto on.
Keskukseen oli tarkoitus muuttaa satakunta turvapaikanhakijaa lähipäivinä.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=6281058

18.10 Vallda suunnitteilla oleva pakolaiskeskus. Klo 22.30 aikaan syttynyt palo, jossa rakennus paloi poroksi. Entinen koulurakennus, joka oli tyhjillään. Rakennusta oltiin kaavailtu pakolaispaikaksi, mutta ennenkuin asujia olisi muuttanut taloon, olisi aikaa kulunut ainakin kevääseen erilaisten muutostöiden takia.

Syttymissyy epäselvä, mutta murhapolttona kirjattiin.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=104&artikel=6281352

20.10 Munkedal pakolaiskeskus. Päärakennuksen eräs sivurakennus tuhoutui kivijalkaa myöten. Paikalla oli illalla isoja riitoja kehitysmaalaisten kesken ja poliisi kävi paikalla monta kertaa. Lopulta paikalle palkattiin vartija loppuyöksi.

Poliisi vahvistaa, että palo alkoi talon sisätiloista, ELI SYTTYMIES OLI talon asukki.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=6282511

21.10 Oderljunga suunnitteilla oleva pakolaiskeskus. Klo 2.30 saatiin hälytys ja paikalla oli luultavasti rikottu ikkunoita ja bensa haisi. Ei isoja vahinkoja. Murhapolttona kirjattu. Huomioitavaa, että pakolaiskeskus oli suunnitteilla ja olisi saanut asukkaansa vasta joskus ensi keväänä aikaisintaan.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6284863

23.10 Ärla suunnnitteilla oleva keskus. 23- aikaan hälytys ja talo paloi maan tasalle. Poliisilla ei ole yhtään mitään muuta kuin paperille kirjattu sana; murhapoltto. Ei jälkiä, ei epäiltyjä, ei mitään.

Paikalle oli suunnitteilla yksintulleiden keskus.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=87&artikel=6286579

26.10 Oskarshamn suunnitteilla oleva pakolaiskeskus. 15- vuotias poika ja 14- vuotias tyttö myönsivät poltelleensa tyhjillään olleen talon rappusilla raamatun sivuja. Kiistivät rikkoneensa ikkunoita. Puhdas teinien kepponen, jossa ainoa vahinko oli jo ennestään rikki ollut ikkuna. Talo ei vahingoittunut raamatun sivujen polttelusta mitenkään.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6288745

26.10 Lund pakolaislasten keskus. Talon ulko- ovi kokee kovia kun joku laittoi sen eteen jotain palavaa. Todistaja oli nähnyt paikalta juoksevan ”nuoria”. Henkilökunta sammutti palon nopeasti.

MERKITTÄVÄÄ: Saman iltana saatiin useita hälytyksiä erilaisiin pieniin paloihin, missä kärähti roskis ja muuta tuollaista irtotavaraa. Raamatun sivuja löytyi myös ainakin yhdeltä palopaikalta, jossa roskakonttia oli yritetty sytyttää.

http://www.expressen.se/kvallsposten/brand-vid-planerat-boende-for-flyktingar/

27.10 Färingtofta pakolaiskeskus.  Joku oli rikkonut ikkunan keskuksesta ja heittänyt sisälle pullollisen jotain palavaa. Pieni palonalku saatiin aikaan, mutta joka sammui itsestään.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=101&artikel=6288938

28.10 Djursholm tuleva pakolaiskeskus. Klo 02. aikaan huomasi vartija, että entisen päiväkodin julkisivu savusi. Palo sammui kuitenkin jo pelkästä vartijan läsnäolosta. Poliisi ei ole pidättänyt ketään eikä osaa sanoa syttysyytäkään. Mutta tahallaan sytytetty palo.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=6288971

3515049_1600_900

Mitä meille jäi käteen tästä kuluvan vuoden palolistasta? Ei yhtään mitään. Ei yhtään oikeistonatsien tuhopolttoa eikä kirmaavia skinejä. Kaikki palot ovat olleet joko vokkien asukkaiden itsensä sytyttämiä tai sitten paloilla ei ole ollut mitään tekemistä itse vokin kanssa, kuten suuri varastopalo. Lisäksi oli teinien aivan tavanomaista pikku keppostelua raamatun polttelulla, mutta sillä ei ollut mitään tekemistä minkään oikeistolaisen tuhopolton kanssa.

Koko tämä tuhopolttoporu on VAIN  JA  AINOASTAAN ruotsalaisten hysteeristä öyhötystä. Se tukee niiden rasismivouhotusta ja sillä saadaan sympatiat turvapaikanhakijoiden puolelle esim. niiltä, jotka ovat siinä rajoilla mitä ajattelevat nykyisestä invaasiosta. On helppo valita puolensa jos toisella puolella on tuhopolttajanatsi.

Tätä tuhopolttojuttua syötetään ja ruokitaan etenkin muslimipiireistä. Se palvelee aivan erinomaisella tavalla Ruotsin muslimien etuja. Kun seuraa Ruotsin mediaa, niin juuri erilaiset muslimi- ja monikulttuuritahot syöttävät tätä tuhopolttobuumia, pitävät sitä otsikoissa ja toistelevat murhapolttoina paloja, jotka on todistetusto osoitettu aivan muuksi kuin murhapoltoiksi.

KOKO TUHOPOLTTOBUUMI ON RUOTSALAISTA PROPAGANDAA JA MITÄÄN TUHOPOLTTOBUUMIA EI OLE OLEMASSA! 

Lisäys: käytän tekstissä sanaa murhapoltto, vaikka Suomessa se tunnetaan tuhopoltto. Ruotsissa tuhopoltto kulkee vielä nimellä mordbrand eli murhapoltto ja se vastaa aika tarkasti Suomen vanhan lain aikaista murhapolttoa.

Mainokset

9 Comments »

 1. Ainoa rasistinen ”palo” oli Ikea- tapahtumien jälkeen Malungissa hotellin pihalla poltettu risti, joka sekin paljastui teinien kepposeksi.

  Kurjaa, kun Ruotsissa ei ollutkaan vastarintaa.

  Tykkää

 2. Tuossa lakitekstiä, Ruotsissa siis käytetään tuota termiä.
  1 § Om någon anlägger brand, som innebär fara för annans liv eller hälsa eller för omfattande förstörelse av annans egendom, döms för mordbrand till fängelse, lägst två och högst åtta år.’Är brottet mindre allvarligt, döms till fängelse, lägst ett och högst tre år. Lag (1993:207).
  2 § Är brott som avses i 1 § att anse som grovt, döms för grov mordbrand till fängelse på viss tid, lägst sex och högst arton år, eller på livstid.’Vid bedömande av om brottet är grovt ska särskilt beaktas om branden anlagts i tättbebyggt samhälle, där den lätt kunde sprida sig, eller annars inneburit fara för flera människor eller för egendom av särskild betydenhet. Lag (2009:396).

  Sama juttu oli ennen Suomessakin, rikos kirjattiin murhapolttona jos rakennuksessa saattoi olla ihmisiä.

  Liked by 1 henkilö

 3. Minkä pituinen on elinkautinen Ruotsissa? IKEA murhaaja sai elinkautisen ja karkoituksen, ensin toki istutaan elinkautinen ja sitten karkotetaan.

  Tykkää

  • Normaalisti elinkautista istutaan niin kauan, että se muutetaan ns. vuosituomioksi. Yleensä jossain 17- vuoden nurkilla saa Hovin päätöksellä tuomionsa muutettua vuosituomioksi, joka monesti muutetaan 18 vuodeksi.

   Eli noin 18 vuotta on keskiaika, mutta maassa on paljon paljon kovanluokan psykopaatteja, jotka ovat istuneen pitkästi yli 20 vuotta. Ruotsissa käytetään aika herkästi ns. psyykekorttia, eli henkilö saa tuomionsa päälle määräämättömän ajan mielisairaalaa.

   Kannattaa huomioida, että Ruotsissa rikostaso on ihan omalla asteella verrattuna Suomeen. Kymmeniå erittäin vaarallisia jengejä ja satoja psykopaattimurhaajia ja raiskaajia. SUomen vankilat ovat lepokoteja verrattuna RUotsin vankiloihin- kantalaiselle.

   Tykkää

   • Ruotsissa neekeri katkoo selvinpäin kahdelta päät irti IKEAssa keskellä päivää ja joutuu 18 vuotta (luultavasti lyhyempi) syömään viisi kertaa päivässä ja pelaamaan pleikkaria. Jenkeissä neekeri kräkkipäissään pöllii auton ja joutuu 190 vuotta (luultavasti enempi) imemään kyrpää suihkussa. Ruotsilla on paljon parannettavaa.

    Tykkää

 4. Jos teinikepposista pitäisi jotakin poliittista motiivia keksiä, niin Raamatun polttelu viittaa pikemminkin vasemmistolaisuuteen kuin oikeistolaisuuteen.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: