Skip to content
Mainokset

Arabit yrittivät vedättää kotiinpaluurahaa

Kuvituskuva

Kuvituskuva

Återetableringsstöd näyttää näyttelevän suurta osaa miten arabit yrittivät rahoittaa Lähi- Idän sotaa. Återetaböeringsstöd on suomeksi suurinpiirtein kotiinpaluuraha tms, jota maksetaan henkilölle, joka ei saakaan Ruotsista oleskelulupaa, tai päättää palata takaisin vapaaehtoisesti kotimaahansa. Kotiinpaluuraha on aikuiselle 30 000 kruunua (3225 e) ja jokaisesta lapsesta 15 000 kruunua (1612 e) ja maksimissaa yksi perhe voi saada 75 000 kruunua eli noin reilu 8000 euroa.

Merit Wager kertoo, että viime aikoina on ollut satoja tapauksia yhä lisääntyvässä määrin, että irakilaiset hakevat turvapaikkaa, mutta parin päivän päästä vetävät hakemuksen takaisin ja hakevat kotiinpaluurahaa. On epäilys, että tämä oli keino yrittää rahoittaa sotaa, mutta koska Ruotsi ei myönnä kuitenkaan ihan summamutikassa kotiinpaluurahaa, niin esim juuri irakien kohdalla rahaa ei makseta.

Arabit, aika hyvä yritys!

https://meritwager.wordpress.com/2015/11/06/en-migga-det-har-kommit-sa-manga-irakier-pa-senaste-tiden-som-satt-i-system-att-soka-ateretableringsstod-sa-vi-gudskelov-har-slutat-att-ge-dem-stodet/

Mainokset

1 kommentti »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: