Arabit yrittivät vedättää kotiinpaluurahaa

0
Kuvituskuva
Kuvituskuva

Återetableringsstöd näyttää näyttelevän suurta osaa miten arabit yrittivät rahoittaa Lähi- Idän sotaa. Återetaböeringsstöd on suomeksi suurinpiirtein kotiinpaluuraha tms, jota maksetaan henkilölle, joka ei saakaan Ruotsista oleskelulupaa, tai päättää palata takaisin vapaaehtoisesti kotimaahansa. Kotiinpaluuraha on aikuiselle 30 000 kruunua (3225 e) ja jokaisesta lapsesta 15 000 kruunua (1612 e) ja maksimissaa yksi perhe voi saada 75 000 kruunua eli noin reilu 8000 euroa.

Merit Wager kertoo, että viime aikoina on ollut satoja tapauksia yhä lisääntyvässä määrin, että irakilaiset hakevat turvapaikkaa, mutta parin päivän päästä vetävät hakemuksen takaisin ja hakevat kotiinpaluurahaa. On epäilys, että tämä oli keino yrittää rahoittaa sotaa, mutta koska Ruotsi ei myönnä kuitenkaan ihan summamutikassa kotiinpaluurahaa, niin esim juuri irakien kohdalla rahaa ei makseta.

Arabit, aika hyvä yritys!

En migga: ”Det har kommit så många irakier på senaste tiden som satt i system att söka återetableringsstöd så vi har (gudskelov) slutat att ge dem stödet.”

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Arabit yrittivät vedättää kotiinpaluurahaa

  1. Kuvassa olevat tytöt eivät taida olla kantaruotsalaisia hiusten väristä päätellen.
    0    0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.