Missä pakolaisia- siellä ongelmia

11

Mitä tapahtuu, kun kuntaan tulee pakolaiskeskus? Esimerkiksi Tanskassa Thistedin kuntaan laitettiin pari kuukautta sitten pystyyn pakolaiskeskus ja paikkaan majoitettiin 365 turvapaikanhakijaa. Nyt uutiset kertovat, että uustanskalaiset aiheuttavat suuria ongelmia niin päivällä kuin yöllä.

Ravintolaelämä on muuttunut täysin. Kymmenet ja kymmenet nuoret naiset kertovat, että he joutuvat jatkuvan häirinnän kohteeksi. Häiriköinti on systemaattista ja kyse ei ole mistään yksittäisestä tapahtumasta. Myös ihan tyttölapsia häiriköidään ja näille huudellaan ”huoraaaa”.

Thiestedin eräänlainen katupartio, ”Nattugglor” (yökukkujat), joka turvaa ihmisten yöelämää kaupungin kaduilla, kertoo, että häiriköinti on yleistynyt selvästi ja tyttöjen häpäiseminen on tullut yleiseksi tavaksi.

Maahanmuuttovirasto tarjoaa ratkaisuksi dialogia ja ennaltaehkäiseviä toimia.

http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-01-12-thisteds-piger-oplever-flere-kraenkelser-i-moedet-med-flygtninge

Advertisements

4 thoughts on “Missä pakolaisia- siellä ongelmia

 1. Maahanmuuttovirasto tarjoaa dialogia ja ennalta ehkäiseviä toimia.

  Dialogi käsittelee sitä, kuinka näistä turvapaikanhakijoista päästään eroon.
  Ennalta ehkäisevät toimet puolestaan ovat dialogin synnyttämien ratkaisujen täytäntöönpanoa.

  …tai siis näin TULISI olla.

 2. Kuten presidentti Tarja Halonen muistutti, että ahdisteluilmiö ei ole pelkästään maahanmuuttajien tuomaa.
  ” Meillä on vanha, paha traditio itsellämmekin, mutta onneksi se on vähitellen koetettu saada pois. Naisrauha Pohjoismaissa on vuosisatoja vanha ja sitä pitää tuoda uudelleen ja uudelleen esille.”

  Kertaus on opintojen äiti ja nyt oiruupassa kerrataan, mitä naisrauhaan kuuluu…

 3. Nytkö sitä ennalta ehkäisyä aletaan ajatella? Liian myöhäistä. Ennalta ehkäisy olisi pitänyt tehdä heti, näiden ensimmäisten tulijoiden nenän edessä, eli rajat kiinni. Miljoonat eurooppalaiset sanoivat jo aikoja sitten, että ei pakolaisia. Mutta eihän Euroopan johtajien tyhmyydyllä ole rajoja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.