Mainokset

Mona Walter: Islam raiskaa Euroopan

Mona Walterin blogipäivitys 9. tammikuuta on kääntämisen arvoinen ja siinä on monta hyvää ja erinomaista pointtia. Alkuperäisen voi lukea täältä:

http://monawalter.blogg.se/2016/january/islam-valdtar-europa.html

ornament

 

”Islam raiskaa Euroopan

 

Kukaan ei ole välttynyt kuulemasta uutisia Saksasta, jossa ainakin 90 naista on tehnyt rikosilmoituksen raiskauksista tai seksuaalisista ahdisteluista. Tekijöiden on kerrottu olevan nuoria miehiä Lähi- idästä tai Pohjois- Afrikasta. Nämä nuoret miehet ovat muslimeja ja tunnustavat islamin uskoa.

Tätä samaa joukkoahdistelua nuorten muslimimiesten taholta on tapahtunut länsimaissa jo vuosiakusia. Vuosien aikana juuri koskaan ei ole mainittu mediassa, että päällekarkaajat ovat olleet muslimeja. Englannissa tällaisia miehiä on poliittisesti korrektilla tavalla kuvailtu aasialaisiksi. Samassa hengessä Ruotsissa ei ole mainittu heidän edes olevan maahanmuuttajataustaisia, vielä vähemmän, että he olisivat muslimeja.

Ranskassa, Saksassa ja Englannissa on paljon enemmän nuoria muslimimiehiä kuin Ruotsissa ja näissä maissa joukolla päällekäyminen on arkipäivää.

Nyt voisi helposti uskoa, että kaikki nuoret maahanmuuttajat käyttäytyvät tällä tavalla. Se ei pidä kuitenkaan paikkaansa. Kun menemme ajassa taaksepäin arabikevääseen ja luemme mitä tapahtui Tahrirtorilla Egyptissä, niin joukkoraiskaukset ja päällekäymiset olivat hyvin yleisiä. Sama asia Iranissa, Pakistanissa ja kaikissa islamilaisissa maissa. Islamilaisissa maissa naisen asema on todella surkea, he ovat toisen luokan ihmisiä. Nainen ei saa minkäänlaista kunnioitusta ja mies voi kohdella häntä miten haluaa. Varsinkin jos nainen on islamin mukaan hiukan ”vapaammin” pukeutunut, kuin ei- muslimi. Kun taas musliminaiset, jotka käyttävät huiveja, saavat parempaa kunnioitusta.

Koraani, Sura 33.59 Profeetta! Sano vaimoillesi ja tyttärillesi- ja kaikille uskovaisille naisille- että he (kodin ulkopuolella) tarkasti peittävät itsensä vaatteilla niin, että heitä ei helposti tunnisteta, kuten säädyllinen nainen ja välttyy tulemasta häirityksi. Jumala on aina anteeksiantava ja armelias.

Nyt joku varmaan luulee, että kun muslimimiehet pakenevat Eurooppaan niin heidän asenteensa naisia kohtaan muuttuisi, koska saavat turvatun elämän ja mahdollisuuden kouluttautua, työskennellä sekä demokratiaa. Valitettavasti se ei toimi niin. Islam on kaikkien muiden uskojen yläpuolella ja sharia- laki on länsimaalaisten lakien yläpuolella, kuten demokratian,  ihmisten vapauden uskoa, elää ja pukeutua kuten haluaa.

Islamissa naisten ja miesten jako on totaalinen. Kaikki syy ja vastuu sysätään naisen harteille jos joku mies naisen lähettyvillä ei voi hillitä kiimaansa. Miksi tämä asenne ei muutu kun muslimimiehet saavat maistaa demokratian vapautta Euroopassa? Siksi, että heillä in islaminsa ja profeetta Muhammed.

Mitkä ovat minun vaikuttimeni?

Haluan, että politiikot, media, uskonnolliset johtajat ja humanistiset ihmisrakkaat ihmiset, jotka elävät länsimaissa, kertovat ääneen, että meidän on alettava keskustella islamista ja sen arvoista ilman sensuuria.  Lopettakaa sen hokeminen, että näiden muslimimiesten päällekarkaukset ovat yksittäisiä yksilötekoja kun sen takana on itse asiassa islam, sen arvot ja kulttuuri. Se on ongelman  juuri.

Lopuksi haluan sanoa niille, jotka yrittävät vaientaa minut ja väittävät, että tämä kirjoitus on rasistinen ja muukalaisvihamielinen. Islam ei ole mikään etnisyys. Muslimit eivät ole mikään kansanryhmä. Kuka tahansa missä päin maailmaa tahansa voi tunnustaa ja kääntyä islamiin ja kutsua itseään muslimiksi.”

Mainokset

13 Comments on Mona Walter: Islam raiskaa Euroopan

 1. kilttimies // 17/01/2016 03:24 // Vastaus

  Iso halaus Monalle 🙂 Islam keskustelun ytimeen heti ja ilman Islminuskoisten mukaan tuloa. Niiden tehtävänä on hämätä ja peittää todet pyrkimyksensä.

  Tykkää

 2. Eräs Isä // 17/01/2016 12:21 // Vastaus

  Eilen lukemani haastattelun(* perusteella Soldiers of Odin on täysin samoilla linjoilla Mona Walterin kanssa tässä asiassa. Onko Mona Walter siis natsi? Näitä toisiahan haukutaan natseiksi koko ajan.

  *) http://kansojenherra.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210067-haastattelussa-soldiers-of-odin

  Liked by 1 henkilö

 3. Hävytöntä sanoa raiskaajien olevan aasialaisia. Ei raiskaustilastot nousseet maassamme, kun Viatnamin venepakolaiset maahamme saapuivat. En edes usko aasialaisten syyllistyvän moisiin tekoihin. Suurin tänne tulleista ahdistelija miehistä on luultavasti arabeja.

  Tykkää

 4. Pakistan on aasiassa ja on muslimimaa. He aiheuttavat valtavasti raiskauksia ympäri eurooppaa. Joten ei ole täysin väärin mainita myös aasialaisten aiheuttamista ongelmista.

  Tykkää

 5. Nyt niitä rikosilmoituksia on tehty jo yli 500 pelkästään Kölnissä. Muut kaupungit sitten siihen päälle.

  Tykkää

 6. FUislam // 18/01/2016 22:44 // Vastaus

  Täysin samaa mieltä kirjoittajan kanssa.

  Tykkää

 7. Nimetön // 19/01/2016 16:23 // Vastaus

  Käännytys takaisin heti eikä puolen vuoden perästä. Seuraavaksi tänne ollaan roudaamassa muutamaa muijaa mukuloineen. Tyypeillä on yleensä asunto ja työpaikka kotimaassaan. Koitetaan tänne tulla sossun elätiksi ja monet on siinä onnistuneetkin.

  Tykkää

 8. Yritin tänään mennä lukemaan alkuperäistä bloggausta, mutta ilmeisesti sivusto on suljettu sääntörikkomuksen vuoksi. Mona itse kirjoittaa siitä facebookissa. Onko juuri näin, ettei tällaisia asioita saa ilman sensuuria kertoa, vai mistähän tällainen johtuu?

  Tykkää

 9. Kapsakki // 01/08/2016 18:14 // Vastaus

  Sipilä , stuppi , ja orpo vaan taputtaa tahtii ku ählu porukka panee pikkulikkaa

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: