Mainokset

Malmössa ”kristalliyö” ja ”tekninen autopalo”

Malmössa on illan ja yön mittaan räjähtänyt ja palanut autoja, talojen rakenteita ja kaikkea pientä. Ilta alkoi klo 18.30 aikaan kun Rosengårdin maahanmuuttajavoittoisessa lähiössä Bennetsin tiellä räjäytettiin matkatoimisto. Skånepoliisin kenttäpäällikkö Eddie Rosander kertoo:

– Kuulimme itsekin reippaan mällin, vaikka olimme kauempana. Toimisto oli kiinni ja omistaja matkoilla. Henkilövahinkoja ei tullut.

Lähempi tutkimus osoitti, että räjähdys oli tullut kiinteistön ulkopuolelta joten kyseessä ei ollut esim kaasu- tms räjähdys. Pommi oli kuitenkin sen verran voimakas, että talon ikkunat rikkoontuivat ja rakenteet vääntyivät. Seinän takana ollut vessakin räjähti paskannuskelvottomaksi. Paloa uusruotsalaiset eivät kuitenkaan saaneet syttymään joten palolaitos sai säästellä tankkiautojen vesiä myöhempään tilanteeseen.

 

 

http://www.sydsvenskan.se/malmo/explosion-i-butik-i-rosengard–flera-polispatruller-pa-plats/

Joka tulikin pian. Palolaitos ei ehtinut välikahveja juoda, kun tällä kertaa saatiin rullata tankkiautojen letkuja suoriksi. Klo 19.00 aikaan Räjähti Netto- kaupan pihamaalla Tornihaukantiellä. 35- vuotias nainen kertoo:

– Kakerot oli mennä housuun, kun yhtäkkiä vain räjähti ja sen jälkeen alkoi palaa. Porukka oli ihan paniikissa ja kaikki pakenivat.

Paikalla räjähti ainakin yksi auto, joka syttyi palamaan ja palo levisi nopeasti viereisiin autoihin. Poliisin johtokeskuksesta Stephan Söderholm kuitenkin vakuuttaa, että Malmössa autot räjähtelevät itsestään:

– Luultavasti joku tekninen vika.

Palolaitos sai palon sammumaan klo 19.30.

 

 

 

Tämän jälkeen yö sujui melko rauhallisesti ja yksinäinen tankkiauto kävi sammuttamassa aiempien palopaikkojen lähistöllä muutaman pienen roskispalon. Poliisi vartioi kuningaskunnnan turvallisuutta vahvistetuin miehistöin. Yön rauhallisuus ei kuitenkaan johtunut vahvistetuista poliisivoimista vaan malmölaisten uusruotsalaisten turnauskestävyyden hiipumisesta.

 

Mainokset

8 Comments on Malmössa ”kristalliyö” ja ”tekninen autopalo”

 1. Jaassu // 09/02/2016 08:14 // Vastaus

  Ihanko vakavissaan poliiisi väittää autojen syttyilevät tuolla tavoin itsestään.
  Tuollaiselle näkemykselle on ihan järkevä selityskin, joka pohjautuu varmaan siihen että autoja on syttynyt maahanmuuttajavalltaisilla alueilla viime vuosina todella paljon. Seurauksena autojen syttymista aletaan pitää jo normaalina tapahtumana jolla ei ole mitään tekemistä muslimien kanssa.

  Tykkää

 2. Haha, huonompaa uutisointia saa hakea. Vaihda alaa.

  Liked by 1 henkilö

  • Nimetön // 09/02/2016 23:40 // Vastaus

   ”Seinän takana ollut vessakin räjähti paskannuskelvottomaksi.” Luulisi tuon ainakin surettavan paatuneintakin mediakriitikkoa!

   Tykkää

 3. -Beowolf- // 09/02/2016 10:21 // Vastaus

  ” Luultavasti joku tekninen vika ”

  Hmm. Ettei olisi kyse niistä Takatan airbageista – ei mulla muuta …

  Tykkää

 4. Timo Liias // 09/02/2016 12:24 // Vastaus

  Näinhän suomessakin poliisi ja viranomaiset hyssyttelee, salailee, vähättelee todellisia tapahtumia Esim. vaikka Hesan uudenvuoden yö, niin viikkojen päästä tulee kansalle tietoa tapahtumista tipoittain. Kantaväestö pysyy rauhallisena kun ei kerrota missä mennään. Onneksi Presidentti ja jääkiekkolegenna uskaltavat puhua.

  Tykkää

 5. Joe Langley // 09/02/2016 16:02 // Vastaus

  Ei ne typerykset näytä ymmärtävän että tätä ilmiötä täytyy korjata sarjatuli aseilla.

  Tykkää

 6. Nimetön // 09/02/2016 23:13 // Vastaus

  Niillä reppanoilla on koti-ikävä ja muokkaavat ympäristöään totutun laiseksi. Lähtömaissa kadunvarret palaneita autonraatoja vääränään ja ajoneuvot räjähtelevät tämän tästä. Tai sitten uusruotsalaiset kylmäharjoittelevat, ennen kuin siirtyvät pommikuorman kanssa autonräjäyttäjäksi ja sitä tietä paratiisiin.

  Tykkää

 7. Aika paljon on noissa autoissa ”teknisiä vikoja”.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: