Musab, 13, voitti poikien 600 metrin juoksun ylivoimaisesti

7

DSC_0260.jpg

 

Urheilua: Muuan Musab Idris voitti 13- vuotiaiden 600 metrin juoksun viime kesänä kun gävleläiset lapsoset urheilivat kunnanmestaruuksista. Musab on syntynyt vuonna 2003 ja hänestä odotetaan Ruotsin uutta lupausta. Myöhästyneet onnittelut Musabille reippaasta juoksusta.

Linkki gävleläisen urheiluseuran sivuille, jossa tuloksia. Kisat olivat siis vuonna 2015 eli viime kesänä, ja sarja oli 2003 syntyneet, eli jäbä on kuvassa 12 vuotias…

http://www5.idrottonline.se/GefleIFFIF-Friidrott/Nyheter/Klubbnyheter/BilderfranGDGIFsfinaler/

 

Advertisements

19 thoughts on “Musab, 13, voitti poikien 600 metrin juoksun ylivoimaisesti

  1. Odotan sitä kun Ruotsi lähettää näitä partalapsia kansainvälisiin kilpailuihin.

  2. Luulisin, että Musab on noin 45-55 vuotias sen näkee esim. kaulasta. Ja tälläiset otetaan siis oikeiden lasten kanssa ylä-asteelle!

  3. Ainakin meillä Suomessa moni ikäluokkansa lahjakkaimmista junioreista siirtyy, usein omasta halustaan, kilpailemaan itseään vanhempien sarjoissa. Eli päinvastoin kuin nää neitipissismäiset Matumiehet. Tiedän 15-vuotiaita suomijunnuja, jotka kilpailevat jo aikuisten sarjoissa. Mutta meillä länsimaissa tuo käsitys urheilustakin on selvästi jälkeenjäänyttä. 😉

  4. Oikein kivasti ajellut viikset. Otsan hiusrajakin vetäytymässä. Juuri tämän Sveamamman sairaan suvakismin vuoksi ei Ruotsin junnukisoihin kannata lähteä. Alkaisi oman juoksijajuniorin kisakumppanit ottaa päähän.

  5. Tämä kuva on jo klassikko ja se kuvaa Ruotsin tilannetta loistavasti. Ovatkohan ruotsalaiset onnistuneet suggeroimaan itsensä uskomaan Musabin oikeasti alle 13-vuotiaaksi vai onko se vain sosiaalinen pakko?

  6. Aikuinen äijä muka lapsena jopa urheilukisoissa – kauhea järkytys! Olen herännyt tähän todellisuuteen vasta hiljattain. Olen kuvitellut, että itsensä lapseksi valehtelevat yrittävät elellä suhteellisen hissukseen, mitä nyt välillä kärähtävät jonkun teinitytön ahdistelusta tai raiskauksesta, jolloin ikäkin paljastuu.

    Tää on osittain samanlaista, kun Neuvostoliiton aikaan testosteroni ym. hormonipumpatut ”epänaiset” ylivoimaisesti pärjäsivät erinäisissä kisoissa naisten sarjoissa kuulantyönnössä jne. eikä kukaan voinut poliittisista syistä esittää mitään kritiikkiä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.