Skip to content
Mainokset

Musab, 13, voitti poikien 600 metrin juoksun ylivoimaisesti

DSC_0260.jpg

 

Urheilua: Muuan Musab Idris voitti 13- vuotiaiden 600 metrin juoksun viime kesänä kun gävleläiset lapsoset urheilivat kunnanmestaruuksista. Musab on syntynyt vuonna 2003 ja hänestä odotetaan Ruotsin uutta lupausta. Myöhästyneet onnittelut Musabille reippaasta juoksusta.

Linkki gävleläisen urheiluseuran sivuille, jossa tuloksia. Kisat olivat siis vuonna 2015 eli viime kesänä, ja sarja oli 2003 syntyneet, eli jäbä on kuvassa 12 vuotias…

http://www5.idrottonline.se/GefleIFFIF-Friidrott/Nyheter/Klubbnyheter/BilderfranGDGIFsfinaler/

 

Mainokset

16 Comments »

 1. Luulisin, että Musab on noin 45-55 vuotias sen näkee esim. kaulasta. Ja tälläiset otetaan siis oikeiden lasten kanssa ylä-asteelle!

  Tykkää

 2. Ainakin meillä Suomessa moni ikäluokkansa lahjakkaimmista junioreista siirtyy, usein omasta halustaan, kilpailemaan itseään vanhempien sarjoissa. Eli päinvastoin kuin nää neitipissismäiset Matumiehet. Tiedän 15-vuotiaita suomijunnuja, jotka kilpailevat jo aikuisten sarjoissa. Mutta meillä länsimaissa tuo käsitys urheilustakin on selvästi jälkeenjäänyttä. 😉

  Tykkää

 3. Oikein kivasti ajellut viikset. Otsan hiusrajakin vetäytymässä. Juuri tämän Sveamamman sairaan suvakismin vuoksi ei Ruotsin junnukisoihin kannata lähteä. Alkaisi oman juoksijajuniorin kisakumppanit ottaa päähän.

  Tykkää

 4. Tämä kuva on jo klassikko ja se kuvaa Ruotsin tilannetta loistavasti. Ovatkohan ruotsalaiset onnistuneet suggeroimaan itsensä uskomaan Musabin oikeasti alle 13-vuotiaaksi vai onko se vain sosiaalinen pakko?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: