”Muslimien väkivaltaa ei pidä hyväksyä kuten Ruotsissa tehdään”

0

Mideast Egypt

Suomensin erään Mona Walterin tekstin, joka on lukunautinto. Hän kirjoittaa:

Hei FB- kaverini,

Kaikki, jotka ovat seuranneet asioita tietävät islamin profeetan, Muhammedin ja mitä hän teki.

Nykypäivänä Muhammedin tekoja kutsutaan pedofiliaksi, massamurhiksi, raiskauksiksi ja juutalaisten, kristittyjen ja vääräuskoisten lahtaamiseksi. Tätä muslimit haluavat meidän arvostavan. Muslimit haluavat meidän suhtautuvan näihin asioihin kuten he itse suhtautuvat.

Jos teemme kuten muslimit haluavat ja kunnioitamme heidän väkivaltakäyttäytymistään ja pyrimme olemaan loukkaamatta heitä tästä, on se puhdasta raukkamaisuutta ja konfliktin pelkoa. Miksi muslimeilla pitäsi olla tällainen etuoikeus, mutta ei muilla?

Kukaan ei toivoisi väkivallantekijöitä arvostettavan näin modernina aikana. Kuka haluaa ylistää Hitlerin juutalaisvainoja tai Ruandan kansanmurhaa? Jos naapurisi kantaisi hakaristejä ja ylistäisi Hiteriä kunnioitettaisiinko tällaista ihmistä?

Sen sijaan Ruotsissa on paljon ihmisiä, jotka kunnioittavat muslimeja, jotka kulkevat Muhammedin jalanjälkiä. Lisäksi on olemassa paljon raukkamaisuutta ja pelkoa puhua asioista sen oikeilla nimillä, että ei vain loukattaisi näitä ihmisiä. Mieluummin uhrataan pelkuruudesta oma vakaumus, että ei vain jouduttaisi konfliktiin.

Se, mitä meidän pitää kunnioittaa on ihmisten oikeus uskoonsa ja mielipiteisiinsä, mutta heidän uskoaan tai mielipiteitään meidän ei tarvitse kunnioittaa. Sen sijaan sinun velvollisuus on kritisoida mielipiteitä ja uskontoja, jotka ovat demokratiaa, sanavapautta, tasa- arvoa ja uskonvapautta vastaan.”

https://www.facebook.com/mona.walter.182?fref=nf&pnref=story

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “”Muslimien väkivaltaa ei pidä hyväksyä kuten Ruotsissa tehdään”

 1. Kiitos Paavo käännöksestä. Kyllä minäkin ruotsinkielistä tekstiä pystyn lukemaan, mutta hitaasti, mukavampi on asioita omalla äidinkielellä lukea. Ruotsin pieniäkin tapahtumia pitäisi saada suomeksi tarjolle. Lehdet eivät niistä kirjoita, vaikka tarjolla olisi paljon esimerkkejä siitä, millainen tulevaisuus Suomellakin saattaa olla edessään.
  0  0
 2. Eipä kestä. Pyrin kirjoittelemaan Ruotsin tapahtumista juuri siksi, jotta suomalaiset voisivat itse arvioida onko tolkuttomassa määrässä kehitysmaamaahanmuuttajia mitään järkeä.
  0  0
  1. Eihän tolkuttomassa määrässä kehitysmaalaisia ole mitään järkeä. Suurin osa ihmisistä kun ei joudu olemaan niiden kanssa samalla työpaikoilla, niin eivät näe sitä ns,keskustelukulttuuria tai ”työmotivaatiota”. Olen ihan itse todistanut yhden pomon viimeistä päivää joka sai mamuista tarpeekseen, ei enää jaksanut pelleillä. Sama näyttää olevan mieliala osalla mamujen työtovereista, kun ei ne periaatteet miten töissä toimitaan kelpaa niille, ei halua tehdä mitä pitää.Nopeasti sais ite kenkää jos ei tekis miten määrätään.
   0   0
   1. Ruotsi on jo niin laajalti miehitetty maa islamisteilla, että peruutusvaihde ei enää onnistu.Muslimit lisääntyvät kun kanit ja lisää tulee tajojen yli.
    Ruotsalaisten nyt on vain koitettava nuiden kanssa tulla toimeen, niin kauan kun heillä itsellään on jotaki elintilaa jäljellä.
    0    0
 3. kuinka voisitte jos olisitte minunkin muodossa tässäkin joka olen suomeakin puhuvakin mutten inhimillistäkin, kyllä vain, mietin miksi median väkin on ilkeyttäkin tehnyt minäkin koen kaikesta sanomastani vastustustaki ilkkumisiin asti, keitä ne ovat joilla oikeus tehdä pilaksi ihmisen vieläpä naisenkin tekstin omaksi huviksensa nauttiakin ovatko samat henkilöt ketkä esimerkiksi naapurissa kajehtineet olleet irvokkaita nauruansa vallassako nytten sitten aikuistuttuaan omaksi iloksi tehdä kaiken pilaksi mikä tärkeätä voi olla tämänkin hillityn ajattelevan ihmisen elämäksi että toisenkin turvaksi NIIN KAUN KUN SHOWnsa MUST GO ON niilläki kaikki arvo mitä monikaksi ei ansaitsekaan tyttöjäänkään
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.