Mainokset

Pakistanin sunnuntainen verilöyly oli kohdistettu juuri kristittyihin lapsiin!

Pakistanin sunnuntainen pommi- isku on jäänyt Euroopassa aivan liian vähälle huomiolle. On todella hälyttävää, että valtamedia ei kerro totuutta sellaisenaan kuin se on vaan yrittää peittää tämän(kin) terrori- iskun taustat rasisminpelossaan.

Sunnuntaina siis islamin uskoa tunnustava puolisotilaallinen muslimiryhmä Jamaat-ur-Ahrar räjäytti pommin Lahoren kaupungissa. Tietojen mukaan pommi räjähti puistossa, jossa oli kristittyjä viettämässä pääsiäistä ja puistossa oli satoja lapsiperheitä. Kuolleita kerrotaaan olleen 70 ja näistä ainakin 29 on lapsia. Noin 350 henkeä loukkaantui.

Jamaat-ur-Ahrar tunnustaa ehdottoman lojaalisuutensa Isistä kohtaan ja kertoo, että pommi- isku oli suunnattu erityisesti juuri kristittyjä kohtaan. Pakistanisssa muslimit ovat enemmistö, mutta maassa on yli 2 miljoonan hengen kristitty vähemmistö.

Nyt kyseinen isku oli järjestön viides isku kristittyjä kohtaan ja suurin sitten vuoden 2014 Pershawin verilöylyn, jossa teurastettiin 134 koululasta.

Maailman mediat kertovat nytkin kyseessä olleen kylmäverinen verilöyly, joka on vakaata ja tietoista harkintaa käyttäen kohdistettu juuri lapsiin, kristittyihin lapsiin. Pakistanin viranomaiset tuomitsevat iskun raukkamaisena tekona, joka on kohdistettu yhteiskunnan heikoimpia kohtaan.

http://www.reuters.com/article/us-pakistan-blast-idUSKCN0WT0HR

————————

Kun nyt taas seuraavan kerran kuulet ”islam on rauhanuskonto” tms, niin voitko ystävällisesti kertoa eteenpäin tästäkin tapauksesta rauhanuskonnon edustajista ja kertoa, mikä kohtalo vääräuskoisilla islamin mukaan on.

 

Mainokset

5 Comments on Pakistanin sunnuntainen verilöyly oli kohdistettu juuri kristittyihin lapsiin!

 1. kerberos616 // 28/03/2016 22:37 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 2. Mitä sitä muuta voi odottaa. Ei ainoastaan Pakistanissa, mutta samaa vauhtia Euroopassa. En todellakaan osaa sanoa, mitä näiden järjettömien muslimien päässä pyörii. Eli, ei tyhjiössä pyöri yhtään mitään, järjestä puhumattakaan. Jos pääkoppa on sterilisoitu niin pahoin, että painovoima ei edes vaikuta, niin nämä muslimit ovat jossakin mustassa aukossa, maailman kaikeutemme äärirajoilla, tai jopa poissa siitä. Einsteinin teoria painovoimasta ja sen vaikutuksesta ihmisen toimintaan, ei päde näiden hullujen kanssa.

  Tykkää

  • Ai mikäkö pyörii päässä, se ei ole tyhjyys, vaan islam. Valitettavasti tuo kaikki terrori on täysin koraanin ja muiden muslimien pyhien kirjoitusten kirjaimellista toteutusta.

   Tykkää

 3. Pitää varmaan alkaa polttaa Pakistanin lippuja ja koraaneja vastalauseeksi tästä. Naamari päällä tosin, terveydellisistä syistä…

  Tykkää

 4. Nimetön // 02/04/2016 20:16 // Vastaus

  tapasin minä kerran miehen kotoisin pakistanista saanut palkinnon rauhanuskonnollisesta kirjastansa usa´sta, oliko tuttu juttelu minullekin, ei ollut
  kuin yhdessä mielessä että olin tämä jolle piti olla kajehtijatkin kun olen heterokin vain ja uskaltanut sanoakin, syntynytkin ole huhtikuussa kellä on oikeus omistaa kuukausi siksi mitä minäkään en ole tullut olemaan maailmaksi, kun heterokin vain olen syntyjäänkin, pitäisikö minun olla ken pyytäisi anteeksikin keneltäkö? luoja vastatkoon teillekin

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: