Mona Walter: Yasri Khan on ehta aito islamisti

0

Muslimien kättely on ollut kuuma aihe. Mitäpä asiasta sanoo somalialainen entinen muslimi Mona Walter. Ohessa suomennos hänen sivuiltaan:

 

”Ympäristöpuolueen Yasri Khan on islamisti

Olen saanut paljon kyselyitä miksi ympäristöpuolueen Yasri Khan ei halua tervehtiä naisia kättelemällä. Yasri on muslimi ja onko hänen kieltäytymisellä tekemistä islamin kanssa? Jotta saamme selville tämän asian ei riitä, että asiasta keskustellaan ensimmäisen parhaan muslimin kanssa. Meidän pitää mennä lähteille, islamilaisille teksteille ja ottaa selvää mitä profeetta Muhammed teki.

Hyvä ja oikeauskoinen muslimi sii seuraa mahdollisimman tarkasti profeetta Muhammedia ja hänen tekojaan. Kun luemme Saheh Bukarin ja Saheh Muslimin haditeja, niin Muhammed kertoo niissä avioliittorikoksesta.

Silmät ja näkö,  kädet, jalat ja toiveet ovat ne neljä asiaa, jotka saattavat musliminaisen tai miehen tekemään aviorikoksia. Toisin sanoen muslimi ei saa katsoa miestä tai naista, jonka kanssa voisi avioitua. Et myöskään koskea häntä. Luonnollisesti et voi kävellä tällaisen henkilön kanssa ja etkä toivoa mitään sydämestäsi, joka on kiellettyä tällaisen henkilön kanssa.

Nämä arvot tulevat Muhammedilta noin 1500 vuoden takaa. Onko todella oikein, että meillä Ruotsissa on kansanedustaja, jolla on keskiaikaiset arvot ja naisnäkemys? Muslimi kuten Yasri, on henkilö, jota media tapaa kutsua ääri- islamistiksi islamin ääritulkinnoillaan. Yasrin tekemisissä ei kuitenkaan ole mitään äärimmäistä, sillä hän seuraa vain kirjaimellisesti profeetta Muhammedia ihan kuten Lähi- Idässäkin. Hänen kieltäytymisensä kättelemästä naista on ihan normaalia ja islamin mukaista.

Yasri Khan ja Mehmet Kaplan eivät kuulu Ympristöpuolueeseen siksi, että he ajaisivat demokratiaa, sananvapautta, uskonnonvapautta tai ihmisten tasa- arvoa. Näillä miehillä on aivan toinen agenda.

Silläkin riskillä, että kuulostan salaliittoteoreetikolta, haluan kertoa eräästä projektista, josta tiedän. Meidän politiikoillamme ei ole asiasta mitään tietoa tai he ummistavat silmänsä.

2001 löydettiin Sveitsistä Islamilaisen Veljeskunnan manifestin kopio vuodelta 1982. Tässä projektissa on 25 askelta, jonka avulla islamia levitetään ympäri maailmaa käyttäen apuna valheita- taqiyyaa- jotta islamilainen maailma saadaan toteutettua.

Mielestäni politiikkomme ja media ovat vastuuttomia, koska he eivät halua tutkia tätä asiaa ruotsalaisessa yhteiskunnassa. On pelottavaa, että kansalaisia ei informoida tästä asiasta. Yhteiskunnassamme on tärkeissä asemissa henkilöitä, jotka haluavat lakkauttaa demokratian ja saattaa tilalle islamille alistumisen ja sharia- lain.”

Mona Walterin juttu täältä:

http://monawalter.com/miljopartisten-yasri-khan-ar-en-islamist/

Ja linkki 25- kohdan ohjelmaan enganniksi täältä:

http://www.billionbibles.org/sharia/muslim-brotherhood-project.html

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

5 thoughts on “Mona Walter: Yasri Khan on ehta aito islamisti

  1. Onhan siinä melkonen ristiriita,raiskata hyvinkin voi,mutta kätellä ei sitte millään.
   Mitähän nuitten musujen päässä oikein liikkuu?
   0   0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.