Skip to content
Mainokset

Ruotsin viime vuoden raiskausmäärät ihan omaa luokkaa Pohjolassa

Vuonna 2015 Ruotsissa tehtiin 18 100 seksuaalirikosta, joista 5 920 oli puhtaita raiskauksia. 8 840 luokiteltiin seksuaalisiksi ahdisteluiksi ja loput 3 340 olivat ”lieviä raiskauksia” tai muita ”rajatapauksia”.

Laskua vuodesta 2014 on jonkin verran, sillä tuolloin raiskauksia kirjattiin 6 620.

Ero naapurimaihin on aivan hillitön ja sitä eivät selitä sellaiset tekijät kuin suurempi ilmoituskynnys, raiskauksen erilainen määritelmä tai muut tavalliset yritykset valkopestä ruotsalaisten miesten suurempaa raiskauskynnystä. Naapurimaassa Norjassa, jossa ”kulttuuriset tekijät miesten kesken” ovat aivan samanlaiset, raiskaustapauksia oli vain 399 kpl. Luku on oikeudessa annetuista raiskaustuomioista.

Suomessa viime vuonna poliisin tietoon tulleita raiskauksia tehtiin 1 064. Tanskan tilastoja on vaikea löytää, mutta esimerkiksi vuosina 2013- 2014 tuomittiin Tanskassa 615 henkilöä raiskauksista. Mikä valtava ero ollettikin, että tanskalaisten ja ruotsalaisten miesten kulttuuri on liki sama.

Tulkittiinpa lukuja miten tahansa, ovat Ruotsin luvut ylivoimaisesti suurempia kuin naapurimaissa. Ruotsin luku 5 920 koostuu siis puhtaista raiskauksista, jotka Suomessa lasketaan ns. törkeiksi raiskauksiksi. Kun taas Suomen luvussa 1 064 ovat mukan MYÖS raiskauksen yritykset. Eli ns. törkeiden raiskausten lukumäärä on pienempi.

 

tilasto

Muutama tarkennus: puhuttaessa ”lievästä raiskauksesta” sillä ei tietenkään tarkoiteta tarkastiottaen sitä, että raiskaus olisi jotenkin erityisen lievä tai ei- niin- paheksuttava vaan sillä verrataan tekoa törkeään raiskaukseen.

Lakitermistössä sanontaa ”lievä raiskaus” ei ole olemassa vaan ne ovat raiskaus ja törkeä raiskaus. Tekojen törkeyttä katsotaan lain kannalta olevan tärkeä erotella. Jos raiskaus tapahtuu yhteisen halipusutuokion päätteeksi molempien ollessa alasti naisen sanoessa EI, on teko hieman eri luokkaa kun viisi miestä raiskaa kaappaamansa naisen aseella uhaten.

Lähteet:

http://www.kansalainen.fi/ulkomaan-kansalaisten-tekemat-vakivalta-ja-seksuaalirikokset-kovassa-kasvussa/

http://tjomlid.com/2016/02/24/voldtekter-innvandring-og-statistikk-igjen/

https://samtiden.nu/21386/danska-politiker-ja-till-valdtaktskurs-for-invandrare/

http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/raiskaukset-lisaantyivat-suomessa-viime-vuonna-ulkomaalaisten-osuus-kasvoi/717614/

http://inteensam.story.aftonbladet.se/chapter/emelie/

Mainokset

8 Comments »

 1. Ruotsalainen bilderberg maistuu ählämeille ja muille musseille ja neekereille!
  p.s. keija kannattaa räjäyttää perjantai-iltapaivänä kun se on täynnä paskaa!

  Tykkää

  • Ei ne niistä mitään ymmärrä, numerot ovat muutenkin heille niin vaikeita, puisevia ja tylsiä. Ei sellaisia opeteta tuolla humanistisissa tiedekunnissa, matematiikan ymmärtäminen olisi liikaa vaadittu. Mitä sitten jos luvun perässä on 6 tai 9 nollaa, ei siinä ole kauheeta eroa eihän?

   Tykkää

 2. Raiskausluvut ovat hurjia. Suomessa on laskettu somaleilla ja irakilaisilla suhdeluvun kantaväestöön verrattuna olevan 17-kertainen, mutta Ruotsin luvut osoittavat sen suhteen olevan sitäkin suurempi, mitä suurempi joukko on päästetty maahan. Helposti yli 20-kertainen.

  Sellainen 500 000 muslimimiehen barbaarilauma raiskaa enemmän kuin ruotsalaiset kantikset yhteensä. Raiskaukset ovat vielä erityisen raakoja, suorastaan hirviömäisiä, jossa nainen vammautuu eliniäksi.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: