Advertisements
Skip to content

Sotaa ja vainoa paenneet sytyttivät jättimäisen tulipalon Saksassa

 

Saksassa Düsseldorfissa paloi tänään jättimäinen vastaanottokeskus. Düsseldorfin messukeskus, joka oltiin muutettu vastaanottokeskukseksi ja siellä asui väliaikaisesti 282 miespuolista sotaa ja vainoa paennutta, sytytettiin tuleen tyytymättömien turvapaikanhakijoiden toimesta.

Palo luokiteltiin suurpaloksi ja se aiheutti kaupungille valtavan savupatsaan. Läheisellä teollisuusalueella jouduttiin erikoistoimiin. Satoja palomiehiä oli sammuttamassa paloa ja yhdessä vaiheessa rakennuksen kattorakenteet olivat pettää palomiesten päälle. Iltaan mennessä palo oltiin saatu jonkinlaiseen hallintaa. Syttymisaikaan hallissa oleskeli 130 henkeä ja 28 ihmisen kerrotaan hengittäneen savua.

Palolaitoksen mukaan ei ole olemassa mitään todisteita ulkopuolisesta hyökkäyksestä. Myöskään mikään tekninen vika ei ole mahdollista, koska palo levisi niin nopeasti.

Poliisi pidätti jo heti palon alkuvaiheessa useita turvapaikanhakijoita. Pidätetyistä ainakin yksi on irakilainen, mutta muiden henkilötietoja ei vielä tiedetä.

Näin sotaa ja vainoa paenneet kiittävät turvapaikasta.

http://www.rp-online.de/nrw/staedte/duesseldorf/blaulicht/brand-in-duesseldorf-mit-22-verletzten-zwei-maenner-festgenommen-aid-1.6030257

Advertisements

9 Comments »

 1. Montako tällaista tarvitaan lisää, jotta ne silmät aukeavat kunnolla huomaamaan ettei tässä pakolaisten massamaahanmuuton sallimisessa ole mitään järkeä? Niinno, kovimmille suvaitsevaiston edustajille eivät mitkään todisteet riitä, koska unelma ja ideologia (tai kultti). Olisihan se ollut mannaa heille jos sytyttäjinä olisivat olleet uusnatsit tai jokin katupartioporukka, mutta kun ne olivatkin näitä hätää kärsiviä.

  Olisi vissiin pitänyt olla 5-tähden hotelli ja bordelli (Saksassa laillista liiketoimintaa) naapurissa, jotta olisivat olleet edes siedettävät elinolosuhteet?
  0  0
  • Täytyyhän sitä sotaa ja tuhoa levittää muualle, kun omassa maassaan se ei ole oikein onnistunut. Katsottavaksi jää, sanooko Merkel jälleen :” Sehän oli vain pikkunen vahinko. Lapsi parat tekivät vain pienen nuotion rakennuksen sisällä, kun on vielä niin kylmää ja ulkona sataa, ja tarttee käristää halal-lihaa, kun eurooppalainen ruoka on niin pahaa Eihän tässä mitään hätää. Kyllä me saksalaiset rakennamme heille loistokeskuksen palaneen tillalle”.
   0   0
 2. Satu Hassille ja muille piipertäjille suurin huolenaihe tästäkin palosta on se, ettei nyt vaan se paha ilkeä tuli päässyt raiskaamaan ainutlaatuisia silokallioita. 🙂
  Kuten meitin juhannuskokot. http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/kokko-51393
  Mulle jäi muuten viimevuonna Hiekkasärkillä vietetyiltä jusseilta pahana muistona vain multa Sipilän Juhan nussimat Juhannussimat?
  0  0
 3. Jos oikeasti miettäisiin,olisi ehkä hyväkin jos ns oikeisto olisi asialla,jostakin asioiden pitää alkaa ja tälläinen tuhopoltto olisi hyvä alku jotta kaikki muutkin sohvan pohjalla makaavat lähtisivät tekemään jotain invaasion estämiseksi.
  0  0
 4. Ei voi vastata, kun suomalaiset naiset ja miehet, kun he pitävät maan puolia, sitte meillä on kaikki hyvin, meinaan suomessa💗💗💗😀 tää koskettaa meitä kaikkia👪👫👬👭
  0  0
 5. Mielenkiintoista nähdä miten sakut suhtautuvat nyt kun ovat sammuttajina. Sytyttämisestähän heiltä löytyykin kokemuksia.
  0  0
  • Meinaat että eivät ole sammuttaneet isoja paloja ennenkin vai,mites toi dresden aikoinaan…
   0   0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.