Skip to content
Mainokset

Irakilainen turvallisuuspoliisi TV4:lle: Eurooppa on suuressa vaarassa

Ruotsin TV 4:n Kalla Fakta– nimisen ajankohtaisohjelman mukaan Irakissa on tätänykyä arviolta 2500 eurooppalaista isis- sotilasta, joista suuri osa tulee Ruotsista. Kalla Faktan haastattelema irakilainen turvallisuuspoliisi kertoo, että Ruotsin SÄPO ei ole kiinnostunut vaihtamaan tietoja irakilaisen turvallisuuspoliisin kanssa niistä uusruotsalaisista, jotka matkustavat isikseen sotimaan. Irakilaisen mukaan kaikki muut euroopan maat tekevät heidän kanssaan yhteistyötä.

Irakilaisten turvallisuuspoliisien mukaan Eurooppa ja etenkin Ruotsi on suuressa vaarassa.

– Euroopasta isikseen tulleet jihadistit ovat julmempia ja raaempia kuin kotimaiset jihadistimme. Irakilaiset jihadistit ovat valmiita sotimaan, mutta Euroopasta tulleet ovat valmiita jopa itsemurhaiskuihin. Olisi äärettömä tärkeää tukkia nämä värväysreitit.

Irakilainen turvallisuuspoliisi jatkaa:

– SÄPOn on saatava stoppi rekrytoinnille. Eurooppa ja etenkin Ruotsi on suuressa vaarassa. Rekrytointi tapahtuu moskeijoissa ja sosiaalisessa mediassa. Euroopassa on jo terroristisoluja, joiden edelleen tarkoitus on rekrytoida eurooppalaisia jihadisteja.

Isiksen suunnitelma on, että mitä useampia terrori- iskuja Euroopassa tehdään sitä enempi Euroopassa asuvat muslimit kiinnostuvat isiksestä ja symppaavat heitä.

– Euroopan maiden on nyt viimeistään otettava asiat tosissaan ja alettava toimimaan ja vaihtamaan informaatiota kaikkien osapuolten kanssa myös salaisistakin asioista. Ruotsi on yksi niistä maista, joissa on eniten uinuvia soluja valmiina tekemään iskuja. Lisäksi ne jihadistit, jotka palaavat Ruotsiin isiksestä Irakista, ovat koulutettuja käsittelemään aseita ja valmistamaan pommeja.

Irakilaisen turvallisuuspoliisin mukaan Ruotsin SÄPO aiheuttaa koko maan vaaraan:

– Kun irakilainen pidätetään epäiltynä terrorismista, on siitä tuomiona kuolemantuomio. Ruotsin mukaan taas kuolemantuomiota ei voida hyväksyä ja näin he katsovat asioita sormien läpi ja terroristi laukkaavat vapaasti kentällä.

SÄPO taas ei kommentoi asiaa mitenkään.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/kalla-fakta-irakisk-s%C3%A4kerhetstj%C3%A4nst-kritisk-mot-s%C3%A4po-3402966


 

Olisiko Suomessakin aika jo alkaa seuraamaan moskeijoita ja heidän touhujaan. Tajukangas on paljastanut viime syksynä ainakin Roihuvuoren moskeijassa vierailleen kovan luokan vihapuhujan Kamal El- Mekin. Miksi Suomessa ei puhuta näistä asioista? Mikä tässä on niin vaikeaa ja herkkää? Muslimit ympäri Eurooppaa ovat sodassa länsimaalaisia vastaan. Nyt pitää toimia.

Mainokset

12 Comments »

 1. En muista kenen imaamin tai mullahin ennustus oli että islam valloittaa maailman soluttautumalla ja naisten kohduissa. Sehän tässä on tapahtumassa jos sen annetaan tapahtua. Esim. Unkari muistaa hyvin historian ja näyttää nytkin mallia.

  Tykkää

 2. Tässä vaiheessa nämä terroristit järjestelevät vielä toimintaansa, mutta jossain vaiheessa alkavat iskut. Ruotsi yllätetään täysin housut kintuissa. Poliisin toiminta on jo muutenkin kriisissä. Saati sitten kun nämä paskiaiset alkavat rynnäkkökivääreiden ja räjähtein riehua.

  Tykkää

 3. Allahille ylistys, että meillä on tämä sotasankari (ainakin jonkin mitalin sai) Nerg, joka tuntee jokaisen matun henk. koht. Vaaraa ei siis ole, eikä tarvitse epäillä että tulisikaan.

  Anniina Wallius (YLE) taas tietää, että pakolaiseen tungetut rahat tulevat tuplana takaisin, joten hävittäjät on kohta maksettu. Rajat siis auki, että saadaan vielä valtiovelatkin kuitattua. On tämä ihanaa onnen aikaa!

  Hyvää rämädäniä kaikille!

  Tykkää

 4. Tuosta jutusta huomaa hyvin kuinka kaikki etenee monikulttuuri-suunnitelman mukaan. Monikulttuurin todellisena tarkoituksena on aiheuttaa kaaos ja sota jotta eliitti pääsee ylimääräisistä valkoisista eroon. Nämä muslimipakoloiset toimivat vain välineinä siihen.

  Lahjotut viranomaistahot valehtelevat ja peittelevät tosiasiaoita niin pitkään kuin vain on mahdollista. Siksi SÄPO ei ole kiinnostunut yhteistyöstä joka voisi pysäyttää terrori-iskut. Terrori-iskujen tulee tapahtua koska juuri siksi nämä valepakolaiset on tänne hankittukin.

  Tykkää

 5. kun miettii näitä politiikkoja jotka kusee kansalaisten suuhun ja nauraa päälle ni ei ihme enää että alkaa porukka kiinnostumaa noista ja menettää elämän halunsa. pitäskös politiikkojen herätä ja katsoa kuinka kansa voi eikä kurjistaa heidän olojaan ja tuoda parempia ihmisiä massoittain maihin ja hyysätä niitä ja hylätä oma kansa!

  Tykkää

 6. Tässä voisi vaikka aloittaa veikkauskisan siitä, moniko menettää henkensä Pariisin potkupallokisojen yhteydessä terrori-iskujen seurauksena. Vastahan nappasivat autolastin konetuliaseita, räjähteitä ynnä kranaatinheittimiä matkalla Ranskaan.

  Tykkää

  • Heh, toihan on loistava idea! Olen myös pohdiskellut jotta hyökkäävätkö noi terroristit stadionille, pelaajien majoitustiloihin (siis loistohotelleihin), pelaajien bussiin ja/tai jollekin torille jossa seurataan jättiscreeniltä potkupallomatsia. Ja onnistuuhan noilta terroristeilta soluttautuminen vaikkapa hotellin henkilökuntaan tai saavat kiristyksellä/uhkailulla jonkun yhteistyöhaluiseksi.

   Siitä voisi nousta kunnon poru jos joku porukka pystyy teilaamaan jonkun monimiljonääri huippupelaajan tai jonkun julkkiksen mahdollisissa iskuissa. Tai sitten iskevät ihan jossain muualla, koska suurin osa Ranskan turvajoukoista on sijoitettuna pelipaikkakunnille. Ehkä iskevät toiseen maahan, Saksa tai Hollanti ei ole vielä ollut kohteena, mutta eiköhän tämä seikka kohta muutu tällä menolla….

   Tykkää

   • Nii just! Juhannusveikkauskin on muuttunut tylsäksi, kun ihmiset eivät enää kännipäissään huku. Mietin, että Natokiima saattaa sittenkin johtua isispelosta, vaikka media antaa ymmärtää, että ryssän pelosta.

    Tykkää

   • Miljonääri tietysti surettaisi, mutta eivät kyenneet Euroviisuihinkaan iskemään. Hinttien bileet olisivat kääntäneet homman päälaelleen, muttei Daeshilta löytynyt kykyä/halua. Tuskin potkupallokisatkaan kiihottavat näitä. Eurooppa saattaisi herätä, jos tekisivät ihan oikean iskun, eli eivät tee. Nykyinen touhu edistää parhaiten islamia. Tietysti parempiakin keinoja on, mutta tämä on helpoin.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: