Mainokset

Mellakat jatkuvat Uppsalassa

Uppsalassa jo viikkoja jatkuneet öiset mellakat eivät ota loppuakseen. Viikonloppu on ollut Uppsalan poliisille ja palokunnalle hyvin kiireinen ja poliisi ei ole voinut liikkua ilman kypärää ja luotiliivejä.

Viikonloppu alkoi perjantaiyönä kun uusruotsalaiset sytyttivä Stenghagenin kaupunginosassa kaksi auto tuleen ja liikenneympyrään heitettiin peräkärryllinen palavia autonrenkaita. Poliisi käskytti palokuntaa olematta tulematta paikalle ja palokunta jäi lähiön reunamille odottamaan tilanteen rauhoittumista. Sen jälkeen mellakkapoliisit ottivat kilvillään vastaan enimmät kivet ja lekaharkot, jonka jälkeen palolaitos pääsi sammutushommiin. Myöhemmin yöllä poltetettiin vielä joitakin roskapönttöjä ja uusruotsalaiset painuivat yöpuulle. Lisäksi paikallisliikenteen busseja kivitettiin ja liikennöitsijä keskeytti hetkeksi ajon alueelle.

Lauantai- iltana sama meno jatkui. Stenhagenissa poltettiin ainakin kolme autoa, muutamia roskapönttöjä, ikkunoita rikottiin ja ihmisiä häiriköitiin. Uppsalan poliisit joutuivat tuolloinkin kivityksen kohteeksi.

Valtamedia on vaiennut tapahtumista lukuunottamatta joitakin pieniä mainintoja. Kukaan ei jaksa enää välittää asiasta, se on liian arkipäiväistä.

http://avpixlat.info/2016/06/12/anlagda-brander-och-stenkastning-i-kristianstad-och-uppsala/#more-180261

Mainokset

9 Comments on Mellakat jatkuvat Uppsalassa

 1. Svenskien vakuutusyhtiöt varmaan kiittelee…

  Tykkää

 2. fuck islam // 12/06/2016 19:30 // Vastaus

  Humanitäärinen suurvalta näyttää esimerkkiä koko maailmalle,miten kotoutuminen käy.Hyvin on kehitysmaalaiset kotiutuneet meno kuin lähtömaassa.HAAHHHAAAHHHH VITUN IDIOOTIT.

  Tykkää

 3. Kaikki on vaan natsia // 12/06/2016 20:07 // Vastaus

  ”…Valtamedia on vaiennut tapahtumista lukuunottamatta joitakin pieniä mainintoja. Kukaan ei jaksa enää välittää asiasta, se on liian arkipäiväistä…”

  Eli kun maahantunkeutujat ovat aiemmin nimenomaan perustelleet riehumistaan sillä ettei heidän ääntänsä kuunnella ellei autoja poltella samalla, niin jää vain arvoitukseksi mikä olisi sitten se seuraavaksi tehokkaampi keino jolla saataisiin taas yhteiskunta välittämään…

  …ettei vaan Orlandon homoyökerhon kaltaiset joukkomurhat joissa kuolee kerralla mahdollisimman moni ruotsalainen..? Olisi sitten jo selityksetkin valmiina ettei kyseessä ole islamilainen terrorismi, vaan hätähuuto köyhien ja syrjäytyneiden lähiöiden puolesta, kun te ette enää niitä poltettuja autoja noteeranneet…

  Tykkää

 4. Nämä varmaan niitä kuuluisia Uppsalan ekonomeja.

  Tykkää

 5. kerberos616 // 13/06/2016 00:20 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 6. Ja tätä paskaa halutaan suomeenkin päättäjien toimesta ihan vapaaehtoisesti….no ei siinä mitään olkaatte hyvät vaan…..käy vaan kuten täällä hurrilassa että kun todellisuuteen herätään niin paska valuu jo punteista ja mittän ei asialle voida…..

  Tykkää

 7. kari leino // 18/07/2016 12:18 // Vastaus

  mitäs kuuluu svedupelle, vituttaako?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: