Mainokset

Ruotsin poliisin raportti: afgaanit, somalit ja eritrealaiset suurin ahdistelijaryhmä

Ruotsin poliisi julkaisi toukokuussa raportin, jossa kartoitettiin seksuaalisia ahdistelutapauksia. Etupäässä raportissa puhutaan nuoriin tyttöihin kohdistuneista seksuaalisista ahdisteluista. Selvitys on karua luettavaa ja siksipä valtamedia onkin vaiennut siitä.

Raportin mukaan nuoria tyttöjä ahdistellaan lähes kaikkialla julkisilla paikoilla, mutta varsinkin kouluissa he joutuvat kokemaan ahdistelua päivittäin. Kouluissa tyttöjä esimerkiksi ahdistetaan poikajoukon toimesta nurkkaan, jonka jälkeen tyttöjen iholle pyritään kiinni. Samoin mainitaan bussit ja uimahallit, jossa pojat pyrkivät tyttöjen ihoille kiinni. Lisäksi kerrotaan, että sosiaalinen media on yksi suurimpia ahdistelupaikkoja, jossa jopa ihan pienet tyttölapset joutuvat seksuaalisten ehdotusten ja huorittelujen kohteeksi. Mutta kouluympäristö on kaikista pahinta aluetta.

Seksuaalisia ahdisteluja alle 18 vuotiaita tyttöjä kohtaan kuvaava luku on valtava. Vaikka vuonna 2015 oli jonkin verran laskua vuodesta 2014 niin vuonna 2015 ilmoitettiin noin 2500 tapausta, joissa ahdisteltiin alle 15- vuotiaita tyttöjä ja yli 3300 tapausta, jossa ahdisteltiin 15- 17- vuotiaita tyttöjä. Luvut ovat olleet kuitenkin nousujohteisia vuosituhannen vaihteesta alkaen. Tilastojen mukaan tytöt ikäryhmässä 14- 15- vuotta ovat aivan erityisen vainon kohteena.

 

Kuvakaappaus 2016-06-13 09:07:40

 

Ahdistelun muodot ovat moninaiset. On yksittäisiä miehiä, mutta on myös suuria ryhmiä. Monet ahdistelut tapahtuvat ruuhkassa tai väkijoukossa, jossa mies työntää kätensä takaapäin tyttöjen housuun tai paidan alle. Tyttöjä yritetään pussata väkisin. Monissa tapauksissa yksin liikkeellä oleva tyttö piiritetään 5- 6 hengen joukolla, jossa tyttöä pidetään väkisin kiinni ja hänet yritetään riisua alasti. Joku joukosta kuvaa tapahtumaa. Myös monenlainen halailu on yleistä.

Joitakin tekijöitä on tunnistettu ja heidät on voitu identifioda. Ne, joita on pystyttä identifioimaan tuleva Afganistanista, Eritreasta ja Somaliasta. Pahimpia ahdistelukaupunkeja ovat Tukholma, Malmö, Göteborg, Örebro ja Eskilstuna.

Nuorille tytöille kehittyy jo hyvin nuorena monia selviytymiskeinoja yrityksenä välttää ahdisteluja. Tavallisia tapoja ovat kännykkään puhuminen tai teeskentely, että puhuu, tiettyjen paikkojen välttely ja miesten karttelu varsinkin suurempia ryhmiä. Iltaisin vältellään tyhjiä ja hämäriä paikkoja.

Lisäksi kerrotaan, että verbaalinen ahdistelu on erittäin yleistä, ts. tyttöjen huoritelu, ”Mitä maksaa”- kyselyt ja ulkonäön kommentointi. Liki jokainen nuori tyttö saa tällaista osakseen vähintään kerran viikossa. Se on niin yleistä, että siitä on tullut jonkinlainen normi.

Poliisin mukaan ongelmaryhmiä ovat aiemmin mainitut maahanmuuttajaryhmät ja varsinkin vastaanottokeskukset ovat suuria ongelmakohteita. Lisäksi ongelmaryhmiä ovat yksintulleiden sotalasten asumisyksiköt. Ruotsalaiset miehet harrastavat ahdistelua vain yksittäistapauksissa.

Vaikka raportista tulee hyvin selväksi, että ahdistelua harrastavat turvapaikanhakijoinan tulleet miehet ja yskintulleet sotalapset, silti raportin joukkoon lipsahtaa pieni polittisesti korrekti loppupäätelmä:

”Johtopäätöksenä todetaan, että ahdistelut ovat seurausta pohjoismaisesta alkoholikulttuurista ja ei- traditionaalista sukupuolirooleista”.

https://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/%C3%96vriga%20rapporter/Lagesbild%20over%20sexuella%20ofredanden.pdf

Mainokset

HUOMIO!! JOS KOMMENTOIT ÄLÄ KIRJOITA TAPPOUHKAUKSIA JA MUITAKAAN VÄKIVALTAFANTASIOITA. NE POISTETAAN. ÄLÄ MYÖSKÄÄN SOLVAA IHMISIÄ. KÄYTÄ HILLITTYÄ KIELTÄ. MAX. 1-2 LINKKIÄ, JOTKA LIITTYVÄT JUTTUUN. KIITOS TÄSTÄ

6 Comments on Ruotsin poliisin raportti: afgaanit, somalit ja eritrealaiset suurin ahdistelijaryhmä

 1. Eräs Isä // 13/06/2016 10:19 // Vastaus

  Ehkä tuota raporttia ei olisi saanut julkaista ilman tuota loppupäätelmää?

  Tykkää

 2. kerberos616 // 13/06/2016 11:19 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 3. fuck islam // 13/06/2016 17:16 // Vastaus

  VIielä mahtuu matuja ruotsiin.Vielä ei ole tarpeeksi ongelmia.Millon kansa saa tarpeekseen ja ampuu paskat poliitikot ,jotka antavat tämän tapahtua.

  Tykkää

  • Kukas nämä politiikot ovat valinneet? Sellainen kansa, sellaiset politiikot! Siis, ei kannata ampua paskoja politiikkoja, luodit loppuvat ja tilalle tulee uusia pyrkijöitä, samoin seurauksin. Vähän niinkuin Soini ja Persut Suomessa.

   Tykkää

   • mekrotuy // 13/06/2016 19:59 // Vastaus

    Argumenttisi olisi hyvä mikäli politiikot eivät olisi takinkääntäjiä. Äänestäjien ei voida olettaa tietävän ketkä politiikot ovat huijareita.

    Ihmiset äänestivät perussuomalaisia koska halusivat lopettaa jatkuvan rahan kuppaamisen Kreikkaan. Soini on nyt ministeri ja mikään ei ole muuttunut.
    Soini toimi väärin, äänestäjät eivät.

    Hyvä esimerkki miksi Suomessa pitäisi siirtyä oikeaan, eli sveitsiläiseen demokratiaan.

    Tykkää

 4. Huolestuttavaa // 13/06/2016 17:23 // Vastaus

  Suomeen tuodaan EU:n jakosopimuksen kautta etenkin näitä eritrealaisia miehiä, mikä on huolestuttavaa paitsi vääristyneen sukupuolijaon, niin myös tämän ahdistelu-uutisenkin kautta. Aika moni Eritreasta Eurooppaan tuleva taitaa olla muslimitaustainen – vaikka kys. maassa uskontosuhde onkin aika 50/50?
  Ja kun muutoinkin turvapaikanhakijat ovat suurelta osin miehiä ja sitten lisäksi siihen päälle tuodaan vielä lisää näitä eritrealaisnuorukaisia, jotka kai kaikki saavat kaiken lisäksi jäädä maahankin. Että ei voi kuin ihmetellä ja päivitellä Migrin ja Orpon toimia!

  Tykkää

1 Trackback / Pingback

 1. Immosen kanssa Suomen Sisun tilaisuuksissa esiintyneellä selvät yhteydet Vastarintaliikkeeseen – Kaivuri

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: