Mainokset

Päivän rasmus: ”Suomi kuuluu suomalaisille, ja paskat!”

shsth

 

Suomi kuuluu suomalaisille, ja paskat. Miksei ulkomaalaisilla ole oikeutta asua myös täällä?

Suomi kuuluu suomalaisille siinä kuin Norja norjalaisille, Somalia somalialaisille tai Afganistan afganistanilaiselle. Jokainen maa itse määrittelee kuka maahan voi muuttaa ja kuka ei. Mutta luultavasti juuri monellakaan ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan. Maahanmuuttaja on henkilö, joka omalla kustannuksellaan muuttaa toiseen maahan, hankkii itse itselleen asunnon ja työpaikan kuten kantaväestökin. Maahanmuuttaja ei rasita toimillaan uuden maansa veronmaksajia erilaisilla vaateilla, kielikursseilla tms.

Nythän Suomeen tuli viime vuonna 32 000 ammattitaidotonta, kielitaidotonta puurolakkolaista, jotka vetävät vastaanottokeskuksissa lonkkaa veronmaksajien kustannuksella. Onko ulkomaalaisella oikeus saada ilmainen ylläpito veronmaksajien kustannuksella?

Miten voi väittää tuollaista ja silti matkustella ympäri maailmaa?

Jokainen ihminen, joka hankkii passin, viisumin tai muun matkaa varten tarvittavan asiakirjan, voi vapaasti matkustella ympäri maailmaa niihin maihin, jotka katsovat henkilön olevan oikeutettu pääsemään maahan. Kun taas viime vuonna Suomeen tulleilla 32 000 henkilöllä ei ollut minkäänlaisia papereita: ei passia, ei ajokorttia, ei henkkareita, ei syntymätodistuksia, ei opiskelutodistuksia ei kerta kaikkiaan yhtään mitään. Ihan kuin he olisivat olleet ei- ketään. Tietojen mukaan vain muutamalla kymmenellä henkilöllä oli paperit kunnossa.

Aika hauskoja nämä rasmukset. Tapani mukaan olen sensuroinut nimen, koska mielestäni mielenterveyspotilaiden mielipiteitä ei pidä levittää nimen ja kuvan kanssa.

 

giphy

 

Mainokset

11 Comments on Päivän rasmus: ”Suomi kuuluu suomalaisille, ja paskat!”

 1. prk... // 20/06/2016 13:03 // Vastaus

  Pthyi!

  Tykkää

 2. Nimetön // 20/06/2016 13:16 // Vastaus

  RasmusVajakit.

  Tykkää

 3. kerberos616 // 20/06/2016 13:27 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 4. VataRiSuvaggi. // 20/06/2016 14:58 // Vastaus

  Nää ei itse tiedä asioista yhtään mitää EI YHTÄÄN mitään ja pahimpia on ne nuoret likat jotka tykkää eksottisesta ulkonäöstä ja ei ole omia lapsia huollettavana ni nehän haluaa tänne koko maailman ku joku muukin haluaa ja asioita tiedetää ku kuullaa kaverilta tai luetaa ylen propagandaa mut ei sitäkää ymmärretä täysin .

  Tykkää

 5. RaiskaaNeSuomalaisetkin // 20/06/2016 17:59 // Vastaus

  Ns. suvaitsevaiset ovat äimän käkenä kun heille sanoo että ei KUKAAN vastusta ulkomaalaisia eikä KUKAAN vastusta normaalia maahanmuuttoa.

  Se että ei hyväksy paperittomien kehitysmaalaisten massainvaasiota Euroopan elätettäväksi ei tee kenestäkään rasistia.

  Tykkää

 6. Hannele Korpela // 20/06/2016 18:44 // Vastaus

  Käsittämätöntä minkälaisia pomminmentäviä aukkoja noiden rasmuslaisten mielipiteissä on. Vielä käsittämättömämpää, että kehtaavat ihan julkisesti niitä tuoda esille.

  Tykkää

 7. konkurssi // 20/06/2016 21:23 // Vastaus

  Kyllä me kaikki ihmisiä ollaan vaikka oltais pottunokkia, neekereitä, vinosilmiä.
  Se on hienoa , että meitä on täällä erinäköisiä ja erirotuisia ihmisiä. Jokaisen pitäisi olla ylpeä omista juuristaan.

  Se että suomi täytetään afrikkalaisilla on aika ikävää. Vähän niin kuin jos nigerialaiset korvattaisiin japanilaisilla tai toiste päin. Eihän siinä nyt olisi mitään järkeä.

  Kauan mahtaa mennä, että etniset ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan ja näin yksi hieno ihmisryhmä on hävitetty lähes lopullisesti maapallolta pelkän vitun unelman takia?

  Jos matkustan japaniin niin odotan vittu näkeväni niitä vinosilmiä enkä mitään vitun tuonti neekereitä Afrikasta joita sitten esiteltäisiin uus japanilaisina. Surullistahan se on, että kansa menettää omanlaatuisensa piirteet. Ei se ole monikulttuuria enää, vaan väestön siirtoa ja kansanmurhaa.

  Tietysti jos rakastuu ulkomaalaiseen ja muuttaa hänen kotimaahansa niin ei siinä ole mitään väärää, mutta jos tuodaan satojatuhansia ihmisiä toisesta etnisestä väestöstä tänne pohjolaan niin jokainen näkee tämän hulluuden. Melkein kaikki toivottavasti.

  Tykkää

 8. Jos mielikuvitusystäväni lähtisi nyt vaikka Vanuatulle ilman passia ja viisumitta, uiden ja täysin keksittyä suur-Suomen sotaa pakoon, pitäisi vanuatulaisten suvakkien mielestä palvella minua suomeksi. Heidän pitäisi osoittaa minulle tasokas asunto, jossa on mm sauna kulttuurini mukaisesti. Heidän tulee antaa minulle ruokaa, johon olen kotona tottunut. Minulle täytyy antaa rahaa kuluihini. TV:stä (isosta ja ilmaisesta) tulee suomalaisia ohjelmia. Minulle osoitetaan paikka, jossa palvon muinaisia Suomalaisia jumalia. Minulle taataan paikallisia parempi elintaso, vaikken työskentele (Suomi eri aikavyöhykkeellä riittänee syyksi). Hätätilassa voin maata naisten kanssa luvatta ilman pelkoa vankeudesta, sillä olen stressaantunut merimatkasta tai jotain. Olen myös 16v lapsi, joten seurustelen tietty omanikäisteni kanssa. Pääsen kuitenkin discoon, kunhan sanon ovella olevani täysikäinen. Jos haluan isona rallikuskiksi, hommaavat auton ja sulkevat tiet vuokseni. Jos näen jonkun syövän silloin kun en itse syö, saan käydä kimppuun. Ministerit kehuvat kilpaa, kuinka hyvin olen kotoutunut, vaikka juuri paskoin kylän kaivoon ja muun väittäminen olisi rasismia.

  Tarkimmat huomasivat mielikuvitusystäväni olevan myös minä itse (jakomielitautiako?), mutta itsehän (minäminäminä) en tekisi mitään tuollaista. jos joku Rasmuksesta väittää, etten saa noin toimia myös käytännössä, leimattakoon hänet fasistilliseksi rasistiksi ja uuskuunatsiksi omiensa puolesta, sekä olkoot hän karkoitettu iäksi yhteisöstä ja työpaikaltaan (työpaikka oli vitsi).

  Tykkää

 9. Hang comi // 21/06/2016 13:32 // Vastaus

  Kun ootte ollut ulkomailla, onko teitä kiikutettu lähimpään päiväkotiin halaileen paikallisten lapsia jotta tuntisitte olonne kotoutuneeksi? Tuskinpa. En vittu pysty ymmärtämään miksi Suomessa tehdään näin, varsinkin kun kyseessä on pedofiilikulttiin kuuluvat paskahousut.

  Tykkää

 10. Hannes55 // 21/06/2016 22:19 // Vastaus

  Minä kun käyn Venäjällä viikoittain niin aina tarvii kaikenmaailman lomakkeet ja viisumi,passi,sinne ei mennä noin vaan,tai joutuu suuriin hankaluuksiin,on kokemusta.

  Tykkää

 11. Tuo on varmaan Liv. Ihmettelihän tämä lapsijohtaja kun oli kyse ulkomaalisten määristä että miksi sitä pitäisi rajoittaa. Onhan noilla järjenvalo sammunut jo aikaa sitten ja heidät pitäisi rinnastaa avohoitoa tarvitseviin tapauksiin. Osan saisi viedä suoraan pakkohoitoon kiireellisenä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: