Mainokset

Unkari vippaa laittomat muslimit kylmästi aidan yli takaisin

_90377357_dsc09356

Laittomia muslimeja

 

Unkari on aloittanut suuren kamppanjan, jossa laittomia muslimeja vipataan rajan yli takaisin Serbiaan. Unkarilla on olemassa laki, että maahantulija, joka ei ilmoittaudu Unkariin tulijaksi 8 kilometrin leveällä rajavyöhykkeellä niin henkilö lasketaan laittomaksi, jonka jälkeen hänet palautetaan Serbiaan. Tietojen mukaan unkarilaisten 8 kilometriä on laajempi käsite, sillä tähän lakiin vedoten on tulijoita palautettu sisämaasta asti.

Human Rights Watchin mukaan Unkari kohtelee sotaa ja vainoa pakenevia epäinhimillisesti. Unkarin rajavartioden väitetään toimivan kovakouraisesti. He yksinkertaisesti työntävät laittomat tulijat piikkilanka- aidan läpi takaisin tai heittävät heidät aidan yli. HRW mukaan unkarilaiset rajavartiot käyttävät myös väkivaltaa rajan yli yrittäviä tunkeilijoita kohtaan ja sumuttavat kaasua näiden silmille.

Lisäksi on arvosteltu toimia, joissa Unkarin maahanmuuttovirasto lätkii turvapaikkahakemuksiin kielteisiä päätöksiä samantien kun anomus on laitettu vetämään. On väitetty, että Unkari ei käsittele hakemuksia tarpeeksi suurella vakavuudella. Toisaalta voidaan olettaa kyseessä olevan nopeutettu käsittely.

HRW kehoitti Unkarin hallitusta tutkimaan keitä viranomaisia on tällaisten raakuuksien takana ja Unkarista vastattiin kyselyyn heti. Unkarin mukaan HRW tulkinta turvapaikkasäännöistä on väärä. Unkarin hallitus viittasi siihen, että maassa oli tutkittu kahdeksaa tapausta, jossa epäiltiin väkivaltaa käytetyn turvapaikanhakijaa kohtaan, mutta näyttöä tälle ei löytynyt. Valitukset hylättiin näin perusteettomana.

Unkari painotti, että tarvitseville taataan humanitäärinen apu edellyttäen, että Unkarin lakeja noudatetaan. Fidesz- puolueen johtaja Lajos Kósa vastasti myös, että HRW raportti on kyseenalainen, koska HRW ja liikemies George Sorosilla on olemassa selvä yhteys.

http://hungarytoday.hu/news/

http://www.bbc.com/news/world-europe-36786438

UNKARI ♥

Mainokset

10 Comments on Unkari vippaa laittomat muslimit kylmästi aidan yli takaisin

 1. Rubertti // 14/07/2016 12:47 // Vastaus

  Oikea periaate.

  Tykkää

 2. Ihana Unkari<3

  Tykkää

 3. Nimetön // 14/07/2016 13:35 // Vastaus

  Hienoa toimintaa!

  Tykkää

 4. Hornsmith // 14/07/2016 15:30 // Vastaus

  Mulla on ollu iät ja ajat Unkarista jotenkin hyvät fiilikset ja tämä matuasioihin, sekä eurostoliiton kyykyttämisiin suhtautuminen on vahvistanut tunnetta entisestään. Orban on valtiomies paikallaan ja kansansuosio tuntuu olevan kasvusuunnassa. Unkarilaiset tuttavat sanovat että kansa on yhtenäisempää kuin aikoihin ja selkeä poliittinen linja tekee elämästä helpompaa. Sosiaalidemokraattiset, federalistiset ja mokukiimaiset ajatukset saavat suomalaisenkin voimaan pahoin ja meidän tulisi pikaisesti linjata tulevaisuutemme ja periaatteemme uusiksi.

  Tykkää

 5. Ihana, Unkari, ihanaa!

  Tykkää

 6. Jullikka // 14/07/2016 16:43 // Vastaus

  Jossain on sentään järkeä päättäjillä päässään. Hyvä Unkari! 👍Ei vain pysty ymmärtämään tätä, kuinka röyhkeästi meitä täällä yritetään kusettaa! Onneksi ihmiset pystyvät ajattelemaan myös omilla aivoillaan. Hiton juutalaisten rahat on sekoittanut meidän päättäjien päät.

  Tykkää

 7. kerberos616 // 15/07/2016 05:27 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 8. En nyt hahmota tätä tekstinpätkää: ”Unkarilla on olemassa laki, että maahantulija, joka ei ilmoittaudu Unkariin tulijaksi 8 kilometrin leveällä rajavyöhykkeellä niin henkilö lasketaan laittomaksi, jonka jälkeen hänet palautetaan Serbiaan. Tietojen mukaan unkarilaisten 8 kilometriä on laajempi käsite, sillä tähän lakiin vedoten on tulijoita palautettu sisämaasta asti.”

  Eikö tämä nimenomaan tarkoita, että jos tulija on kulkenut sisämaahan ilmoittautumatta 8 km vyöhykkeellä, hänet palautetaan? Jos 8 kilometriä olisi laajempi käsite, se nimenomaan tarkoittaisi oikeutta harhailla maassa ilmoittautumatta.

  Tykkää

  • Olet oikeassa, lause näyttää vähän pöljältä. Alkuperäisessä englanninkielisessä se menee jotenkin niin, että tulijan pitää ilmoittautua rajaviranomaisille tuolla 8 km vyöhykkeellä ja jos tällä vyöhykkeellä tavataan henkilöitä, jotka eivät ole ilmoittautuneet niin heidät heitetään takaisin rajan yli Serbiaan kyselemättä. Unkarilaiset ovat nyt siis laajentaneet tuon 8 km kaistaleen koskemaan koko maata, eli jos tavataan paperiton niin henkilö kuskataan kyselemättä Serbian rajan yli.

   Tykkää

 9. Soomepois Eestist // 15/07/2016 22:21 // Vastaus

  Asiallista toimintaa Unkarilta! Nämä entiset itäblokin maat ovat saaneet jo aimo annoksen propagandaa maanpäällisestä paratiisista 1940-1980-luvuilla, ja heitä on todella vaikea saada vakuuttuneeksi islaamilaisen maahanmuuton ihanuudesta ja rikastavasta vaikutuksesta.

  Elämme tosiaankin mielenkiintoisen aikakauden kynnyksellä, EU taitaa hajota nopeammassa tahdissa kuin Neuvostoliitto? CCCP sentään sinnitteli 1920-luvulta vuoteen 1991 (25.12), kunnes se kuukahti omaan mahdottomuuteensa.

  Unkarilaisilla on myös kokemusta Itänaapurin tankkien vierailusta v. 1956 ja Tshekkoslovakialla v. 1968, he jos kukaan osaavat arvostaa vapautta ja itsenäisyyttä. EU:stä näyttää kehkeytyvän CCCP:n manttelinperijä, kaikkine taakanjakosopimuksineen ja €uron tukipakettien myötä.

  Enpä yhtään ihmettele, jotta britit sanoivat ”no thank you”….

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: