Södertäljessä viime yönä täysimittainen lähi- itäläinen mellakka

6

Kuvakaappaus 2016-09-04 16-31-47.png

 

Södertälje vapisi viime yönä. Alueet Hövsjön ympäristössä muistuttivat täysimittaista sotatoimialuetta. Uusruotsalaiset olivat sytyttäneet kaduille palavia barrikaadeja renkaista ja trukkilavoista. Klo 00.04 hyökättiin lähiliikenteen bussin päälle. Linja- auton tuulilasi rämähti sisään. Sen jälkeen uusruotsalaiset ampuivat raketteja ja heittelivät palopommeja bussia kohti. Autossa oli hyökkäyshetkellä kuljettaja, joka ei loukkaantunut.

Myös palolaitos joutui kivityksen kohteeksi. Perjantai- iltana palolaitokselle tehtiin ansa, mutta kokeneet palomiehet eivät menneet ansaan. Uusruotsalaiset olivat sytyttäneet romua palamaan paikkaan, jossa oli kallioita yläpuolella ja olivat vaanimassa siellä palomiehiä kivineen ja raketteineen.

 

 

SL lopetti yöllä toistaiseksi liikenteen Hövsjöhön ja Södertäljen tiettyihin osiin turvallisuussyihin vedoten.

Södertäljen poliisi sai yöllä suojausapua Tukholman poliisista ja lisäksi paikalla rullasi helikopteri, joka valvoi tilannetta ilmasta.  Yön mittaan ei poltettu autoja, mutta tapahtumat ottivat askeleen lähemmäs eräänlaista sotatointa, sillä uusruotsalaiset ampuivat itsetehdyillä raketeilla kohti sivullisiä ihmisiä, autoja ja rakennuksia. Risteyksiin ja keskelle teitä sytytettiin barrikaadeja Lähi- idän tyyliin kuvaamaan tarkastuspistettä.

Tukholman poliisin johtokeskuksesta kerrotaan, että ketään ei pidätetty. Vaikka alueella hillui 30- 60 uusruotsalaista. Mellakoijat ovat syyrialaista alkuperää.

Advertisements

25 thoughts on “Södertäljessä viime yönä täysimittainen lähi- itäläinen mellakka

 1. 30-60 kehitysmaabarbaaria tekee mitä lystättää ja poliisi seuraa katseella. Säälittävää.

 2. Miten tää on enää mahollista tää jokaöinen terrorismi Ruotsissa. Tämä kyllä asettaa poliisit ihan rääpäleiks ja mitäänsanomattomiks luusereiks, tietääkö edes ruotsalaiset mitä maassaan tapahtuu. Kyllä on vajakkia kansaa, mut miten siellä voi asua isänmaallinen, muslimimokutus vastanen tavallinen ruotsalainen, kysyn vaan.

 3. Poikkeustila päälle, kiinniotetut mellakoitsijat istumaan pariksi vuodeksi, tarvittaessa kivitykseen ja rakettisotaan vastataan avaamalla tuli, end of story.
  Mutkun ei voi, koska ihmisoikeudet ja suvaitsevaisuus.

 4. Heh. Södertäljessä on 30-60 kehitysmaalaista. Calaisissa on arvioiden mukaan 9.000 laitonta matua. Miten Pelle Svenssonit meinaavat ikinä pärjätä, jos homma alkaa tuosta laajenemaan? Saavat niitä ihailemiaan Palestiinalaisvaltioita useamman omien rajojensa sisään. Ruotsi palaa. Antaa palaa. Itse aiheutettu.

  1. Södertäljessä on maahanmuuttajia huomattavasti enemmän. Tämä voi tulla yllätyksenä, mutta heistäkään kaikki tai edes enemmistö eivät harrasta jengiväkivaltaa. Valitettavasti on tämä pieni vähemmistö joka riittää..

 5. Uskomatonta…mitähän tavallinen töissäkäyvä ihminen ajattelee moisesta -> miksi mennä töihin jos joutuu veroillaan mahdollistamaan moisen ..?? Eli verorahoilla tuo rakettisota mahdollistetaan. Jos rakettimiehet olisivat töissä, he eivät viitsisi leikkiä rakettileikkejä

 6. Ootko Paavo kysellyt Ruotsissa kantiksilta että mitä he tuumaavat näistä raketti-pojankoltiaisista?

  1. Ei ne oikein voi tuumata niistä mitään. On vaarallista olla väärää mieltä, sillä se voi viedä työpaikan, aiheuttaa sosiaalisen bannin ja pahimmillaan voi joutua vainon kohteeksi jos joku kehisjengi saa päähänsä, että olet vihollinen.

   Monet ruotsalaiset eivät halua olla mitään mieltä asioista ja aina jos vähän yrittää kääntää puheenaihetta asiaan niin se on sellaista luikasta saippuaa, että ei siitä saa otetta. Varmaan vähän sama asia Neuvosto- Virossa, että ei uskaltanut olla eri mieltä asioista.

   1. Aika jännää… SIllä kai ne ymmärtävät että ovat tuhoamassa maataan ja eivät silti uskalla olla mitään mieltä.. Eikö päässä raksuta mikään…?
    – Olen miettinyt että onko Ruotsissa suurempi paine olla samaa mieltä muiden kanssa kuin Suomessa, täällä sentää saa jonkin verran keskustella asioista

    1. Suomessa kansan enemmistö on selvästi sitä mieltä, että kehikset pitää lähettää takaisin. Se uskalletaan myös sanoa. Mutta vaarallisinta Suomen kannalta on se, että koska kehiksiä tulee loppujen lopuksi niin hidasta tahtia niin ihmiset turtuvat..

     1. Ja, jos voi kysyä hieman henkilökohtaisemman kysymyksen: Miten kauan luulet että voit vielä asua Ruotsissa? Luuletko että Ruotsi on maa jossa voit viettää leppoisia eläkepäiviä..?

      1. Lopun aikoja eletään. En voi kuvitellakaan eläväni enää kauempaa Ruotsissa. Maa on yksinkertaisesti sellainen maa, jossa kukaan eurooppalainen ei enää viihdy. Sitäpaitsi verojen maksaminen jo yksistään on Ruotsiin vastenmielistä kun tietää, että nekin rahat menevät kehisten elättämiseen.

     2. Paavo, jos ja kun muutat Viroon, mikä on isänmaalliselle tuhat kertaa parempi paikka asua et pysyy järissään, niin kuka kertoo meille mitä Ruotsissa tapahtuu, ei ainakaa valhemedia. Kun kuitenki ois varmaan hyvä tietää uutiset naapurista, ku ei tiiä millon Ruotsista päin alkaa mutavyöry. Ruppeetko toimittamaan ”isänmaallisia Viron uutisia”.

     3. Teretulemast Paavo Eestisse! Joo, täällä nämä pakolaisasiat eivät ole ihan niin vinksin vonksin kuin Saksassa, Ruotsissa tai Suomessa. Kas kun ukrainalaiset eivät ole lähteneet massamaahanmuuton virtaan mukaan?

      Mielestäni Ruotsin palokunnan pitäisi vain yksinkertaisesti olla menemättä sammuttamaan noita paloja, alueille ei myöskään lähetettäisi ollenkaan ambulansseja. Melkein voisin ehdottaa jopa muurin rakentamista tuollaisen no-go-gheton ympärille. ”Aatumaiseltahan” toi tuntuu, mutta antaisivat nyt polttaa ja teilata toisensa jos se kerran on niin ihanaa ja kuuluu kylddyyriin.

      Olisi ainakin muutama kehitysmaamuslimi vähemmän tässä maailmassa….

    2. Soomepois Eestist:
     Kai siellä elää jotain eläkeläismummoja, jotka ajatelevat tilanteen rauhoittuvan/eivät halua muuttaa, kun asunto maksamati ym. Kurjaa jättää heidät tulipaloon. Muslimeja ei kukaan laske…

     Voisiko ne laittaa pohjoiseen pimeään ja kylmään, muslimit, pelkäämään poroja, sekä petoja? Lähtisivät sitten kotia vieraat.

     1. ”Voisiko ne laittaa pohjoiseen pimeään ja kylmään, muslimit, pelkäämään poroja, sekä petoja? Lähtisivät sitten kotia vieraat.”

      Ei kun sitten ne menevät lakkoon huonoja olojaan vastaan.

 7. Tilanne tulee vain kehittymään huonommaksi ajan myötä. Aina uudet tulijoiden sukupolvet tulevat jäämään kurjiin lähiöihinsä jumiin matalamman älykkyyden, opiskeluhaluttomuuden ja kulttuurinsa takia. Nämä ymmärtävät että hyviä duuneja ei ole tarjolla, koska lukutaidoton blatte on edelleenkin pelkkä epähaluttava blatte, koska kaikesta ulkokultaisesta demaroinnista huolimatta Ruotsi on erittäin vahvasti luokkayhteiskunta.

  Tarjolla on siis pelkkiä paskahommia tai ura jengirikollisena, jolloin pääsee ajamaan bmw:llä ja uhkailemaan kilpailijoita automaattiaseilla helppoa rahaa tienatessa vaikkapa huumeiden parissa.

  Tuollaisilla eväillä vapaa-ajat menevät luontevasti vaikka kivittäen viranomaisia ja aiheuttaen tuhopolttoja sun muuta hulinointia.

 8. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000001254806.html

  ”– Ei mitään raflaavaa. Siellä on parkkipaikalla kaksi vierekkäistä autoa, henkilöauto ja pakettiauto, molemmat palaneet.”

  olenko ainut joka kuulee paloesimiehen sanoissa vähättelyä tapahtuneelle? Sitten jos teknisessä tutkimuksessa selviää jälkikäteen että kyseessä on ollut teknisestä viasta johtuva palo niin sitten voidaan vähätellä tapahtunutta, mutta harvemmin parkkipaikalla yöllä auto alkaa palamaan omia aikoja…

 9. Löytyis Suomen konepajoille työtä kun alkaisivat valmistämään polttouuneja matujen poistamiseen.

 10. Viimekesänä käväsin södertäljessä ja joissain muissa kaupungeissa, henkisesti alueet ei eroa paljoakaan turkista jossa len vieraillut useita kertoja, siis henkisesti sama ilmapiiri.
  Kyllä Suomen niinkuin ruotsinkin pitäisi otta asiat oikeasti hallintaan, muuten tulevaisuutemme pohjolassa on islamilainen, se kun nyt on heidän missionsa islamisoida eurooppa ja herättää sekasortoa.
  Lapsiperheitä pitäisi auttaa mutta suomesta ne ajetaan pois ja yksinäyset miehet ne asutetaan tänne, taitaa olla joku blondi päättämässä joka muuten ei saa kalua kun näiltä toivoo sitä siksi antaa heille luvan jäädä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.