Advertisements
Skip to content

Miksi Italian rannikkovartiosto hakee afrikkalaisia aivan Libyan rannikolta Eurooppaan?

Oheista kuvaa katsoessa huomaa, että siinä lilluu jonkinlaisella kumipatjalla joukko afrikaanoja. Kuva tulee jakeluun UNHCR:n kautta ja kuvan jutussa viitataan siihen, miten tilanne Välimerellä pahenee. Nämäkin miehet pelastettiin italialaiseen alukseen ja tuotiin Italiaan. Mail.com:in jutussa lautan kerrottiin lilluvan 13 merimailia libyalaisesta Sabratahin kaupungista pohjoiseen. 13 merimailia on reilu 20 km.

jpg

 

Totuus kuvan takana on karmaiseva:

Afrikkalaiset lilluvat siis reilu 20 km Afrikan rannikolta pohjoiseen. Olen kuvannut karttaan sen matkan, mikä tuo 13 mailia eli 20 km on.

mittakaava

 

 

Kun suurennetaan karttaa, huomataan seuraavaa:

isok

Seuraava kysymys kuuluukin:

Mitä ihmettä italialaiset rannikkovartiostot touhuavat kun hakevat Libyan rannikolta aluksia Eurooppaan? Eikä heidän ensinnäkin pitäisi pysyä omien aluevesirajojen sisällä ja toiseksi, jos pelastustoimia halutaan harrastaa niin miksei näitäkin miehiä hinattu takaisin Libyaan.

http://www.unhcr.org/

https://www.mail.com/

Advertisements

16 Comments »

  • Ainakaan venettä ei saa upottaa, muun roinan upottamista vastaan mulla ei mitään ole.
   0   0
 1. Tämähän se hulluus on. Toisten aluevesien asiat on heidän omia asioitaan. Libyan pitäisi ihan itse hinata nuo ihmiset takaisin, niin pitkään kuin noinkin läheltä roudataan ihmisiä eurooppaan eikä takaisin libyaan, niin pitkään on lähtijöitä, eikä ne lähtijät lopu.
  0  0
 2. Täyttä paskaa. Tuollasella kumiveneellä ei ole päästy rannasta kuin parisen sataa metriä, 13 merimailia on täyttä huijausta. Kuva tietenkin otettu Libyan hiekkarannalta meren suuntaan. Ja mikä vitun oikeus on Italialaisilla aluksilla edes käydä noin lähellä Libyan rannikkoa, jos ei ole satamaan menossa?
  0  0
 3. Frontexilla oli suomalainen johtaja, mutta ei niin yllättäen juurikin ruotsalainen maahanmuuttoasioista vastaava EU-naiskomissaari halusi tämän ulos – kun tuo suomalainen juuri kritisoi tätä käytäntöä…

  Käsittääkseni sama tyyppi on nyt rajavartioston johdossa – ja tiedetään, että ainakin tavalliset rajamiehet olisivat halunneet sulkea Ruotsin vastaisen rajankin, mutta Orpo, Nerg ja kumppanit vaativat, että RAJAT AUKI JA MATUT SISÄÄN!

  Italian mafia on yksi syy tähän; Italiahan on täysin mafian korruptoima – ja toisaalta Italian, Espanjan, Kreikan jne. – maatalous jopa tarvitsee näitä laittomia siirtolaisia, sillä heitä pidetään liki ilmaistöissä satokausi ja heivataan sitten palkkiona esim. Saksaan menevään junaan – JA TOMAATIT PYSYVÄT HALPOINA JA VIENTI VETÄÄ!

  Mutta kyllä tässä on taustalla myös jonkinlainen eurooppalainen monikulttuurisuusprojekti – enkä usko, että vihervasemmistolaiset edes tajuavat islamin kammottavaa ja perustavanlaatuisen muutoksen tuomaa vaikutusta!
  – muslimimaidenkin hallussa on kuitenkin jopa ydinaseita, joten enpä ihmettelisi, jos uhkailisivatkin jotenkin kulissien takana…
  – paljon on sellaista, mitä tavan kansa ei koskaan saa tietää!

  Monokulttuurilähetyksessä sanottiin ns. salaliitoista hyvin – että narujen vetäjissä on useita erilaisia tahoja – joukkoon mahtuu myös toistensa kilpailijoita ja jopa vihollisiakin, motiivit ovat eri tahoilla erilaiset!
  0  0
 4. Yksi syy tähän ”pakolaiskriisiin” voi olla seuraava:
  EU:sta halutaan väkisin tehdä liittovaltio USA:nmalliin. Siihen tarvittaisiin yhtenäinen kansa kuten USA:ssa on. Vaikka siellä on eri rotuja ja monia osavaltioita jotka poikkeavat toisistaan paljonkin, ovat ihmiset mielestään kaikkialla amerikkalaisia.
  Tähän ehkä on ajateltu päästävän Euroopassa sillä että kansallisvaltiot lyödään hajalle tuomalla kaikkiin niihin porukkaa josta kukaan eurooppalainen ei pidä. Ja kun saadaan aikaan jonkin asteinen sisäinen kahina niin ihmiset alkavat ajattelemaan olevansa eurooppalaisia, eikä oman kansallisvaltionsa kansalaisia. Tämä siksi että on aikaansaatu yhteinen vihollinen eli muslimit ja islamistit jotka aiheuttavat valtavia ongelmia kaikkialla. Tähän tarvitaan samanlainen ”vihollinen” kaikkialla.
  0  0
 5. Tämä on aivan käsittämätöntä, veneet pitäisi ohjata turvaan lähimpään rantaan.

  Pakko komppailla edellisiä kommentoijia: tässä touhussa on niin monia tahoja, jotka ovat hyötyjien puolella. Koko sirkus on tarkkaan organisoitu ja suunniteltu temppu Euroopan saattamiseksi sekasortoon.
  0  0
  • Euroopan tämänhetkinen heikkous ja kulttuurinen pirstaleisuus on kuitenkin haistettu monella suunnalla – ja etenkin islamilaisessa maailmassa!

   Aikoinaan historiassa yhdistynyt eurooppalainen kristikunta torppasi muslimien valloitusyritykset yksissä tuumin – mutta nyt samaa yhtenäisyyttä ei ole edes kansallisesti, vaan muslimit tulevat sisään avoimista ovista ja suvakit vaan toivottavat; rapefugees welcome!

   KRISTINUSKO ON YHÄ OIKEASTI AVAIN YHTEEN LUKKOON, JOLLA MUSLIMIEN TULVAA ON MAHDOLLISTA TORPATA – TOKI MUITAKIN ”LUKKOJA” TARVITAAN!

   ——————— —————–

   Voi tulisipa tästä miehestä uusi paavi, vaikka en katolisesta kirkosta piittaakaan:

   ”Wienin arkkipiispa Christoph Schönbornin mukaan islamin uhka Eurooppaa kohtaan on suurimmillaan sitten 1600-luvun. Hän totesi hämmästyttävässä kannanotossaan, että monet muslimit haluavat hävittää kristinuskon ja valloittaa Euroopan. Asiasta kertoi Telegraph-lehti.

   Muistotilaisuudessa puhunut arkkipiispa Schönborn kysyi: ”Joutuuko Eurooppa islamilaisen valloituksen kohteeksi? Monet muslimit toivovat tätä ja sanovat, että Euroopan aika on ohitse”.

   – Jumala armahtakoon Eurooppaa ja sen asukkaita, jotka ovat vaarassa unohtaa kristillisen perintömme, arkkipiispa rukoili.”

   https://www.suomenuutiset.fi/paaviksi-kaavailtu-wienin-arkkipiispa-varoittaa-euroopaa-uhkaa-islamilainen-valloitus/
   0   0
 6. Italian aluevesiraja olisi luonnollinen raja jonka ylitettyään pelastettaisiin turvaan Italiaan ensihoitoon ja sitten palautus. Siis huom. Pelastuksen hinta olisi aina palautus lähtösatamaan eli vain omineen rannikolle saapuvat olisivat oikeutettuja hakemaan turvapaikkaa. Toki italian alukset saavat päivystää vaikka libyan aluevesirajalla mutta apua tarjoavana yksikkönä varmaan ymmärrettävästi palauttaisi jo alkumatkalla vaikeuksiin joutuneet takaisin läheiseen lähtösatamaan. Jotain pelisääntöjä hommaan ettei roudata laivakaupalla jo melkein tripolin satamasta porukkaa italiaan ja vaadita muita Eu maita talkoisiin.
  0  0
 7. Minä näen asian näin; nämä seilorit saavat minun puolestani purjehtia vaikka loppuikänsä (joka taitaa jäädä lyhköseksi aluksen varustelusta päätellen) pitkin maailman meriä. Nämä barabeskit luottavat siihen että jokin oikea alus pelastaa heidät uimapatjaltaan. Sillä siihenhän se tämä purjehdus villitys perustuu; kun Italian laivasto haalaa ja haalaa näitä merten erkkejä aina vain lähempää Libyan rantoja niin ajatushan on tämä että kunhan vesille päästään vaikka trukkilavalla niin loppu onkin sitten muiden huoli.
  0  0
 8. Italialaiset ovat sellaista petturikansaa että keikareinta tekevät kaikkensa oman edun eteen ja sysäävät ongelmat muiden niskaan. Sen maan merivartiosto joka ”kerään pakolaisia” alukseensa saa muistaaksnei 900e/kpl ”pelastusrahaa”. No, kun matut ei jaksa soutaa Italian merialueelle asti niin italialaiset käyvät noutamassa ne Afrikan rannikolta jotta tulotaso säilyy EU:n kassavirrasta.

  Ja ehkä Italialaiset myös osittain sympatisoivat Afrikkalaisia veljikseen, kun varsinkin Sisiliassa, mutta myös muualla Italiassa väki on tumman puhuvaa. Johtuu ihan siitä että ennen vanhaan afrikkalaiset pökkivät Italialaisten esivanhempia. Siitä siis normaalia tummempi väri.

  Veriveljeys velvoittaa.
  0  0
  • Italialaiset ja muut vastaavat eteläeurooppalaiset valtiot tulevat vielä lankeamaan omaan tyhmyyteensä – korruptioon, ahneuteen, rikollisuuteen – sääli vain kunnollisia ja tavallisia ihmisiä, joita kuitenkin on suurin osa!

   Välimerestä tulee islamilaisen maailman sisämeri vielä hyvinkin todennäköisesti, sillä vyöry tulee vain kiihtymään – mitä kauemmin tämä touhu saa jatkua, niin salakuljetusvolyymithan vain kasvavat, kun toiminta rutinoituu!

   Toivottavasti Pohjois- ja Keski-Eurooppa tajuaa sulkea rajansa ajoissa, Itä-Euroopassahan tajutaan jo nyt homman nimi!
   0   0
   • Raamatun Ilmestyskirjassa ja Danielin kirjassa yms. ilmeisesti sanotaan jotain sen suuntaista, että lopun aikoina kansatkin vaihtavat asuinpaikkaansa, joten eurooppalaiset saattavat itse joutua esim. Lähi-itään, kun muslimit valtaavat heidän alueensa!
    – ja juurikin tämä, että Välimerestä tulee antikristuksen valtakunnan sisämeri – ja islam kristinuskon päävastustajana – edustaa juurikin antikristillisiä voimia!

    Eiköhän Ottomaanivaltakunta nouse jälleen – Turkista Pohjois-Afrikkaan – islamilainen kalifaattikin perustetaan ehkäpä hiukan EU:n tapaan?!
    – nyt jo esim. Turkki on kovasti läsnä jossakin Somaliassakin erilaisin ”avustusprojektein”!

    Perinteinen musta Afrikkakin on monien valtioiden osalta kovaa vauhtia islamisoitumassa, koska näissä tietyissä valtioissa kristityt afrikkalaiset ovat hillinneet syntyvyyttä, mutta muslimit tekevät lapsia useiden vaimojensa voimin sitäkin innokkaammin.
    Pohjois-Afrikka on sitten jo valmiiksi islamilainen.
    0    0
 9. EU on tämän rajahulluuden primus motor.

  Vielä muutama vuosikymmen takaperin rajavartiosto huolehti siitä, että rajan yli ei tulla ilman lupaa ja matkustusasiakirjoja. Nykyisin rajavartiosto käy hakemassa rajan yli porukan jolla ei ole lupaa maahantuloon matkustusasiakirjoista nyt puhumattakaan.

  Eikä tässä pelkästään italialaisia ole syyttäminen. Rajavartioston alus Merikarhu oli keväällä Välimerellä rahtaamassa näitä laittomia maahantunkeutujia Eurooppaan suomalaisen veronmaksajan piikkiin.

  EU oikeasti tekee irvikuvan kaikesta mihin se puuttuu. Äkkiä ulos ja itsenäsyys sekä rajavalvonta takaisin!
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.