Skip to content
Mainokset

Miksi totuutta ei haluta huomata vaikka se tuodaan silmien eteen?

otanmaki150916etu_uu

Laittomia muslimeja.

 

”Vaikka totuus tuotaisiin silmien eteen, sitä ei haluta huomata”.

Iltalehti kirjoittaa tänään Otanmäen vastaanottokeskuksen tiimoilta tarinaa, jossa laittomille muslimeille yritetään kerätä sympatiaa. Tutkitaanpa hiukan mitä Iltalehti kirjoittaa.

Lehti haastattelee Afganistanista kotoisin oleva Haidari Said Ayoubia, joka lehden mukaan  on jättänyt kotimaansa jo 14 vuotta sitten. Afgaani kertoo edelleen:

– Olemme olleet täällä kymmenen kuukautta. Emmekä me tiedä, kauanko meidän pitää vielä odottaa. Onko se yksi viikko, kuukausi vai enemmän. Mutta tulimme tänne, koska tiesimme, että täällä on rauhallista. Talvikaan ei ole ongelma. Olen kuitenkin ollut Venäjälläkin.

Haidari Said Ayoub kertoo siis aivan suoraan, että ei ole asunut Kabulissa, josta on kotoisin, enää 14:ään vuoteen. Hän on asunut Venäjällä vuosia ennen Suomeen tuloa.

Miksi Iltalehden toimittaja ei kyseenalaista tätä? Miksi hän ei kysy, miksi afgaani on tullut Suomeen turvapaikanhakijana, vaikka tosiasiassa on asunut vuosikausia Venäjällä eikä Afganistanissakaan enää vuosikymmeneen. Miksi afgaani hakee turvapaikkaa sillä perusteella, että Afganistanissa on vaikeaa, vaikka hän ei edes asu siellä eikä ole asunutkaan. Eihän tämäkään afgaani tosiasiassa pakene mitään.

Mainokset

8 Comments »

 1. Afgaani pakenee huonompia sosiaalitukia, vai liekkö joutunut elämään pelkästään työnteollansa Venäjällä?

  Tykkää

 2. Antaa toimittelijoitten kirjoitella näitä säälijuttuja, porukka vaan vittuuntuu enemmän. Tälläiset olisivat ehkä menneet läpi viisi vuotta sitten. Viime aikoina on kuitenkin tullut niin paljon negatiivisia uutisia, että vaikuttavat täysin päinvastoin tyyliin ”taas yksi matu inisee”.

  Tykkää

 3. Oikeat toimittajat, mikäli niitä olisi kyseenalaistaisi ihmisten motiivit tulla Suomeen. Jos on ollut 14-vuotta reissussa ympäri maailman, ei tarttee turvapaikkaa vaan menee siihen edelliseen asuinmaahan missä on ollutkin. Kun selvästi on työnperässä liikkunut. Jos se edellinen osoite on venäjä ja ilmenee että viisumi on voimassa, ei muuta kuin vie miehen kamppiin, lyö luxexpressin kuskille 25 egeä että kaiffari pääsee viipuriin jatkamaan uraansa.

  Tykkää

 4. On huomattava että hän sanoo että on asunut Venäjällä – kin. Siis missä muualla myös? Kuionka monesta maasta hän nostaa tukirahaa?
  Kuinka hän voi olla pakolainen Afganistanissa jos ei ole ollut siellä 14:sta vuoteen?
  Tyyppi on sen sorttinen että voisi olla hyvin armeijan päällystöä. Ja komennettu tänne.

  Tykkää

 5. Haitari ollut muualla, kuin lähtömaassaan rapiat 13 vuotta! Ei häntä voi kohdella kuin pakolaista. Siskoni on asunut Kreikassa about 20 vuotta, joten Suomen ”äärioikeistolaisen liikehdinnän” johdosta hän on oikeutettu hakemaan Dubaista parempaa elitasoa kuin mitä paikallisilla on? Eihän se nyt näin voi mennä!

  Otettava myös huomioon, että Iltalehti on soittanut tietenkin VOKkiin ja kysynyt johtajalta Pekka Mattilalta, kenellä on traagisin tarinankerrontaperinteen tuotos keksittynä ja kuka uskaltaa näyttää naamansa, eli kuka on kehdannut toimia ilman kommandopipoa. Muita ei sitten löytynyt, kuin tämä veijari? Ei ehkä niin rikollinen, kuin muut asukit, muttei kai kovin rehellinenkään. Jotainhan se on valehdellut saadakseen hakemuksensa vireille, sekä ilmeisesti tullut luvatta maahan. Muut ovat sitten pahempia, jolloin herra Ayobia odotelkoon hylsyään vapaudessa ja muut omiaan lukkojen takana.

  Tykkää

 6. ”Miksi afgaani hakee turvapaikkaa sillä perusteella, että Afganistanissa on vaikeaa, vaikka hän ei edes asu siellä eikä ole asunutkaan. Eihän tämäkään afgaani tosiasiassa pakene mitään.” Juuri siksi kyseinen afgaani ei tule saamaan turvapaikkaa Suomesta. Hän kertoo Iltalehdelle avoimesti, että ei ole asunut Kabulissa vuosikymmeneen, ja varmasti Maahanmuuttovirastokin on asiasta tietoinen. Tietysti on tuomittavaa että hän on tullut hakemaan turvapaikkaa Suomesta, mutta niin näyttää olevan moni muukin tullut (30 000 muuta).

  Tykkää

  • Virallisissa kuulusteluissa voi muuttaa tarinaansa sopivammaksi? Lähtömaaksi voi ilmoittaa Paras-Korean, jolloin turvapaikka on varma. Toivottavasti suvakki ei lue tätä, menee muuten johonkin rapefugees welcome to Finland sivustolle.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: