Skip to content
Mainokset

Risteilylaivoilta liki 60 raiskausrikosilmoitusta parin vuoden aikana

kuvakaappaus-2016-09-15-15-16-04

 

Aika karua arkipäivää Pohjolasta. Muuan raiskauksen uhri, joka tulee julkisuuteen omilla kasvoillaan, 21- vuotias Isabelle kertoo kuinka joutui risteilyllä raiskatuksi.

Isabelle oli ystävättäriensä kanssa risteilyllä vuosi sitten. Hän sairastaa sairautta, jossa verensokeri saattaa yhtäkkiä laskea ja hän voi pyörtyä. Ollessaan tanssilattialla Isabelle tunsi, että verensokeri alkaa laskemaan ja hän lähti kiirehtimään hyttiään kohti saadakseen suklaata ja verensokerin ylös. Kiirehtiessään hyttiinsä Isabelle ei huomannut, että miehet, joihin oli tutustunut tanssilattialla, seurasivat häntä.

Tapahtumien kulku saatiin selville laivan valvontakameran kuvista. Kun Isabelle oli hytissä, oli käytävällä oven takana kaksi miestä, jotka pitivät vahtia kun muut raiskasivat tajutonta Isabelleä. Miehet lähtivät hytistä vähä ennen kuin Isabellen ystävä tuli hyttiin.

– Ystäväni löysi minut tajuttomana ja alasti sohvalta, alapää valui verta. Kaverini laittoi päälleni pyjaman ja suklaapalan suuhuni ja yritti herätellä tajuihin.

Aluksi Isabelle yritti unohtaa tapahtuman, mutta meni kuitenkin Södersjukhusetin raiskausklinikalle, jossa tapahtuman jäljet kuvattiin ja DNA otettiin talteen. Gybeglogin mukaan alapää oli todella pahassa kunnossa, gyneglogin mukaan yksiä pahimmista mitä hän oli nähnyt.

Rikosilmoituksen jälkeen asiaa tutkittiin, mutta tutkimukset lopetettiin, koska tapaus oli sana sanaa vastaan. Epäillyt olivat sitä mieltä, että kyseessä oli vapaaehtoinen seksi.

– Luulin, että minulla oli kaikki todisteet ja siksi olen todella vihainen, kun tutkimukset lopetettiin. En tiedä miten tämä asia pitäisi todistaa, että se menisi oikeuteen. Haluan vain oikeutta, sanoo Isabelle.

Isabelle on asian johdosta edelleen sairaslomalla ja näkee tapahtuma tiimoilta painajaisia. Hän haluaa kertoa asian auttaakseen muita.

SVT


Tukholman poliisi on ottanut viimeisen parin vuoden ajalta vastaan liki 60 raiskausrikosilmoitusta Suomenlaivoilta (suomalaiset sanovat tietenkin Ruotsinlaiva).

Lähde rikosilmoitusten määrään.

Mainokset

11 Comments »

 1. Suomessakin on jo tätä, että matujen raiskauksia lakaistaan maton alle, etenkin kun uhreina on huono-osaisia nuoria tai alkoholia nauttineita!
  – vaikka tämän ruotsalaisen kohdalla ei siitä kyse olekaan…

  Suurin osa tytöistä ja naisista ei halua ryhtyä suhteisiin matujen, puhumattakaan jonkun matulauman kanssa!
  – ja siksi kannattaa ulkopuolistenkin puuttua aina, kun näkee jotain epäilyttävää – parempi puuttua ajoissa kuin liian myöhään…

  Tosiasia on, että tyttöjen ja naisten pitää myös muuttaa käytöstään, koska Pohjoismaatkaan eivät ole mitään lintukotoja enää – vanhempien pitää varoittaa nuoriaan ja ystävien on huolehdittava humalaisista tovereistaan – ei pidä jättää humalaisia yksin, vaan on saatettava heidät turvaan selviämään!

  Tykkää

 2. Sairaita, vammaisia, mielisairaita, humalaisia, sammuneita ja kaikkia puolustuskyvyttömiä voi mamujen toimesta raiskata ilman sen suurempaa syyllisyyden tuntoa. Lasi vettä paaston aikana tuntuu pahemmalle kuin mummon raiskaaminen, funtsii Fihad ja Omar. Poliisi ja syyttäjä ajattelevat näköjään samoin.

  Tykkää

 3. Laivoissa, joihin päästetään matuja, pitäisi olla hyteissä nauhoittava kameravalvonta tai matuille oma osasto josta ei pääse ihmisten sekaan.

  Tykkää

 4. Tutustui raiskaajiinsa tanssilattialla Miksi naiset esim. Ruotsissa ja Suomessa haluavat tutustua kehitysmaalaisiin matuihin? Uppoaako valtamedian aivopesu naisiin noin helposti vai mistä on kyse? Eihän raiskauksen uhri koskaan ole syyllinen juridisesti, mutta luulisi naisten osaavan varoa, kyllä näiden keharimaamatujen ominaislaatu on jo tullut kaikille selväksi,tietenkin on sitten kaikenlaisia etnomasokistifemakoita jotka valkoista miestä vihatessaan haluavat tuhota eurooppalaiset yhteiskunnat ja kansat. Näille matut ovat oivia liittolaisia.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: