MALMÖSSA TÄYSI KAAOS PÄÄLLÄ! AUTOPALOJA YMPÄRI KAUPUNKIA!

12

 

Malmössä on sunnuntai- illan mittaan ollut kymmeniä autopaloja ja poliisi ja palolaitos menettivät hetkeksi otteensa, sillä heillä ei yksinkertaisesti riittänyt enää miehistö hoitamaan tilannetta. Klo 23. 00 aikaan kaupungissa oli päällänsä ainakin 10 erillistä autopaloa. Tekijöiden kerrotaan olevan naamioituneita uusruotsalaisia miehiä.

Ilta alkoi 21.09 kun kaksi autoa sytytettiin Gånglåtsvägenillä Lindängenissä. Tästä alkoi varsinainen roilotus, jonka aikana palolaitos ja poliisi saivat laittaa kaikkensa peliin.

21.10 Helentorpsgatanilla sytytettiin yksi auto, tuli levisi viereisiin autoihin.

21.17 Eriksfältsgatanilla auto tulessa.

21.26 Eslövsgatanilla auto tulessa .

21.34 Branteviksgatanilla auto tulessa.

21.39 Ernst Jakobssons gatanilla auto tulessa.

21.59 Celsiusgatanilla useita autoja tulessa, joista palo levisi viereisiin autoihin.

22.27 Hårds gatanilla useita autoja tulessa, joista useimmat leviävät myös viereisiin autoihin. Lisäksi pätkittiin ikkunat kymmenistä autoista. Autojen päälle oli kaadettu bensaa ja heitetty tuli perään.

23.09 Jespersgatanilla auto tulessa.

23.32 Eriksfältsgatanilla muutama auto tulessa.

 

 

Calle Persson Skånen poliisista kertoo, että tilanne oli vielä puolen yön jälkeen kiireinen. Poliisi varmisteli tilanteita ja mahdollisia teknisiä jälkiä. Ketään ei kuitenkaan oltu otettu vielä kiinni.

Seurataan tilannetta ja päivitetään.

 

Advertisements

13 thoughts on “MALMÖSSA TÄYSI KAAOS PÄÄLLÄ! AUTOPALOJA YMPÄRI KAUPUNKIA!

  1. Minä en voi ymmärtää miksi näitä autonpolttamisia vain katsellaan sivusta ja näiden rikollisten annataan vain vapaasti poltella ihmisten autoja!!!! Mielipuolista touhua! Miksi armeija ei tule paikalle ja pistä näitä idiootteja ruotuun?

 1. Olikohan tekijä sama, vaiko johdettu isku? Paikat kai lähellä toisiaan, ei Google maps näytä enää monia hakutuloksia yht’aikaa. Jos tekijää oli vain yksi, tuo on pelottava tilanne. Taas joku kokeillut, mihin yhteiskunnan rahkeet riittävät. Ei ehkä kannattaisi uutisoida noin, että loppui kalusto/henkilökunta kesken, kun tietävät sitten, että 20 paloa romahduttaa hetkellisesti koko yhteiskunnan, eikä kukaan mahda mitään. Silloin on hyvä tehdä sitä, miksi Ruotsiin on alunperinkin tultu, eli kepposia.

  Hyvä olisi tutkia hieman etäisyyksiä ja sytyttämistapaa ja verrata noihin aikoihin. Onko sytyttäjä (jos vain yksi) ehtinyt jalkaisin joka paikkaan, vai onko ollut kulkupeli? Sitten valvontakameroista katsoo, rekisterinumeroa taikka pärstää. Onkohan tekijää/tekijöitä tarkoituskaan saada kiinni?

  Tuossa lähelläni on parkkialue, jossa päivisin arviolta n. 400 autoa. Ruotsissa kai ehtisin polttaa jokaisen, Suomessa jäisin 100% varmasti kiinni jo ennen viimeistä autoa, miksi? Täällä ei ainakaan tarvitse kymmentä partiota joka keikalle, eikä poliisin ole pakko pitää yölläkin aurinkolaseja (tuolloin ei näe kuin valkoiset). Tuhota voisin kyllä, mutta joku rangaistuskin siitä seuraisi, aivan varmasti.

 2. Hassua nyt valtavalhemeediotkin yllättäin uutisoivat Suomessakin näistä uusruotsalaisten autogrilleistä.
  Vielä kesällä sain keskustelussa todella selittää, että tämmöistä tosiaan tapahtuu Ruotsissa jatkuvasti.
  Keskusteltiin IRL en voinut linkittää siis ja lopputoteama taisi olla että puhun paskaa, koska jos autogrillit olisivat totta, niin kyllähän niistä olisi jotain lehdissäkin.
  Vähän nyppii tuollaiset lampaat, kele.

  1. Ja vittu mitä paskaa YLEltä. Tähän asti ollut hipi hiljaa autogrillauksesta ja nyt otsikko on: Autojen tuhopoltot jatkuvat Malmössa.
   Ikään kuin asista olisi ennenkin uutisoitu.
   Kele ….

  2. Kyllä valtamedian uutisointi on edelleen haudanhiljaista siihen nähden, että Ruotsin yli on tänä kesänä vyörynyt rikosaaltoja, joissa vuorokauden tai viikon aikana sattuu enemmän kuin Suomessa vastaavia tapauksia KOKO VUODEN aikana. On kyse sitten autogrilleistä, hälytysajoneuvojen kivityksistä tai kaupunkifestivaalien jättitaharruksista. Hesari kun väitti että Malmön autopalot ovat mukamas vähentyneet takavuosista niin kaivaisi nyt rehellisesti tilastot kaikista muistakin rikostyypeistä ja mieluiten koko Ruotsista 10 vuoden ajalta. Mutta sehän ei käy, kun lukijat voisivat muodostaa niiden pohjalta oman mielipiteensä ja kääntyä vastustamaan haittamaahanmuuttoa. ELÄKÖÖN MONIKULTTUURISUUS!

 3. Villi-ihmiset kunnioittavat vain raakaa voimaa. Kapinalait käyttöön ja sarjatulta päin kiven- ja polttopullonheittelijöitä. Helikoptereihin tarkka-ampujia. Israelilaiseen tyyliin käydään tuhoamassa rikollisten perheiden asunnot ja heittämässä heidät kadulle. Rauha palautuu viikossa.

  1. Muslimeihin todellakin tehoaisi vain kosto ja kunnon voimankäyttö; vahvempi voittakoon periaatteella!

   Moni ei tiedosta, että Israelin sisälläkin asuu miljoona muslimia – (PA:n eli palestiinalaishallinnon alueet siis poislukien) – mutta eivät nämä Israelin arabit juuri uskalla käydä esim. juutalaisnaisten kimppuun. Toki suomalainen blondi turistinainen joutuu jossain arabialueilla helpostikin ahdistelun kohteeksi, mutta muutoin ovat melko kiltisti – sattuneesta syystä. Ja koska joka puolella on Israelin sotilaita vartioimassa, tietystikin.

   Länsimaiden pro-pale -henkinen valtamedia antaakin täysin väärää kuvaa juuri tässä suhteessa, sillä tosiasiassa Israelissa vallitsee tilanteeseen nähden varsin hyväkin sopu – hyökkääjät siis tulevat näiltä PA:n ns. palestiinalaisalueilta, eivätkä ole Israelin omia arabeja kuin vain ani harvoin. Koska Israel todellakin vastaa pahaan niin rajusti, että muslimitkin miettivät kaksi kertaa!

   Euroopassakin muslimijengien toiminta, raiskaukset ja ahdistelut yms. loppuisivat heti, jos länkkärit kostaisivat tarpeeksi rajusti, mutta kun moraalimme ei vain sitä salli – ja toisaalta hyvä niin, kun ei väkivalta kuitenkaan johda mihinkään. Ja kun alentuisimme silloin samalle tasolle muslimien kanssa! Eivätkä länsimaat vain pysty siihen.
   Joten parempi on, että patoamme muslimien tulvan – Suomessa se on vielä mahdollistakin!
   Suomalaisten itsensä on myös alettava hankkia lisää lapsia, koska meillä on jo kuitenkin melkoisen suuri muslimivähemmistö esim. pääkaupunkiseudullakin – ettei Stadista tule oikeasti Tsadia!

   (Muslimithan siis kollektiivisista kulttuureista tulevina esim. raiskaavat paitsi sen takia, että halveksuvat länsimaisia tyttöjä ja naisia huorina, eivät pidä edes ihmisarvoisina – niin myös nöyryyttääkseen länkkärimiehiä ja kukkoillakseen machomaisesti – islamilaisen patriarkaalisen kunniakulttuurin arvojen mukaisesti! Joten islamilaista valloitussotaa se myöskin on. )

 4. Meinas mennä ruuat väärään kurkkuun kun ylen uutisissa tuli malmön, upsalan, yms. ruotsin kaupunkien maahanmuuttaja lähiöiden autojen grillaamisista. Onko siellä joku tullut järkiinsä vai mitä ylessä tapahtuu? Onko unelma lässähtämässä…

 5. Suomen mediassa varmaan arvottiin, että uutisoidaanko vai ei – kun pelätään tämän leviävän Suomeenkin…

  Tämä nimittäin saattaa myös olla yksi syy Ruotsin tilanteen peittelylle!!!
  – toki monikulttuurin ideologinen palvonta on se pääsyy…

 6. Miten ihmeessä normaali ruotsalaisella kestää pinna? Annetaan vieraiden valtioiden kansalaisten riehua mielin määrin, eikö näiden mamuvaltioiden suurlähetystöillä ja konsulaateilla ole mitään sanottavaa? Tosin nämä aivokääpiöt ovat paperittomia, mutta tuskin kaikki. Vai onko niin, että ne jotka eivät ”menettäneet” papereitaan Euroopan valloituksellaan, niin he eivät riehu? -En tiedä, mutta toivon, ettei tuo ruotsalaisten älyllinen velttous leviä Suomeen. Ja eikös vakuutusfirmoilla ole mitään sananvaltaa? Tämähän tulee niille kalliiksi, vai eikö vakuutus korvaa mamuälöjen tekimiä rikoksia? Kyllä minun järjen mukaan toisen auton polttaminen on rikos, vai eikö tämäkään koske muslimi-idiootteja? Jossakin on matoja, mamujen lisäksi, ja pahasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.