Mona Walter: isis edustaa aitoa islamia

koraani_kirja

Mona Walterin Facebook-päivitys on jälleen kerran asiaa ja antaa ajattelemisen aihetta.

”Hei FB- kaverini,

Saamme usein kuulla kuinka muslimit väittävät islamin olevan hieno rauhan uskonto ja heidä profeettansa Muhammad oli hyvä ihminen, jolla oli ylevä moraali ja oikeudenmukaisuuden tajun. Olette myös ehkä keskustelleet islamista muslimi- työkavereidenne, naapurienne tai kaverienne kanssa, jotka väittävät samaa.

Näillä muslimeilla on todella huonot tiedot uskonnostaan ja he eivät ole itse lukeneet koraania.  Heillä on yleinen, aika tavallinen kuvitelma, että kaikki uskonnot ovat hyviä ja tämä koskee myös islamia. He kuuntelevat imaamejaan, jotka sanovat, että Muhammad oli hyvä ihminen, eivätkä kyseenalaista mitään.

”Isis ei edusta mitään oikeaa islamia, he ovat ääriterroristeja, jotka miehittävät kyliä ja kaupunkeja, joissa he sitten pakottavat ihmiset hyväksymään islamin tai kuolemaan.” Tätä argumenttia käyttävät Ruotsin muslimit ja väittävät päälle, että Muhammed oli hyvä ja täydellinen.

Mitä Muhammed oikein tekikään?

Ibn Hasamin biografiassa Muhammedista voimme luke seuraavaa sivulta 134, osa 2:

”Muhammed lähetti kenraali Khalidin erääseen kaupunkiin. Khalidilla oli tehtävä, käännyttää kaupunkilaiset islamiin. Jos he kieltäytyisivät heidät tapettaisiin. Väestö hyväksyi islamin peläten teloitusta, joka muuten olisi seurannut, ja Muhammed sanoi heille: ”Jos ette olisi hyväksyneet islamia olisin minä katkaissut teidän kaulanne ja heittäneet teidän päänne jalkoihinne kun te olisitte vielä olleet pystyssä”.

Koraani 8:39: Sotikaa niin kauan kuin epäjumalan palveleminen loppuu ja Allahin usko on kaikkialla.

Kun nyt olette lukeneet nämä autenttiset haditit ja värssyt koraanista voitte aivan vapaasti miettiä ja pureskella mitä isis oikein tekee? Kenen jalanjälkiä he seuraavat? Ketä he tottelevat?

Muslimeille, pyydän teitä lukemaan itse islamilaisia tekstejä. Kuunnelkaa ja kysykää oppineilta imaameilta islamilaisesta maailmasta, siellä, jossa islam on käytännössä ilman, että se joutuu tekemään kompromisseja demokratian, sananvapauden ja uskonvapauden kanssa.

Terveisin Mona”

HUOM! Juttu on julkaistu 31.1.2015

11 kommenttia

 • Martti Ahvenainen

  Lukekaa kirjani Islam Raamatun valossa. ( Aikamedia 2014) Se antaa perinpohjaisen tiedon
  siitä mitä islam oikeasti on. Kaikkien länsimaalaisten ja muslimienkin tulisi lukea se. Silmät avautuvat.

  Tykkää

 • Laitetaan lukulistalle.

  Tykkää

 • Marian islamofiilinen propagandapläjäys

  Paavo miten olisi, josko seuraavassa Monokulttuuri -illassa te käsittelisitte tätä Maria Petterssonin islamin ongelmien poisselittämis -kirjoitusta, ainakin yhtenä aiheena?

  Mahtaisikohan löytyä joku vieraskin?
  Tosin olettehan te kaikki Monokulttuurin vakiokeskustelijat kuitenkin tähän aiheeseen jo aika hyvin perehtyneet, joten omillaankin pärjäätte!

  Marian bändäreittein parhaita kehumisia ja itsekehumisia sekä muita aivopieruja voisi myös kerätä ohjelmaan, kun kovin ylistävän vastaanoton tuo Marian kirjoitus näyttää saaneen!

  Tykkää

  • Pidetään mielessä..

   Tykkää

 • Marian islamofiilinen propagandapläjäys

  Toinen aihetoive Monokulttuuri -iltaan olisi muslimimaahanmuuton demografia – en tosin ole varma, onko tätä käsitelty enennenkin, mutta jos löytyisi joku laskupäätä omaava, joka funtsisi näitä lukuja oikein teon teolla?
  Että mikä on Ruotsin tilanne 20 vuoden päästä ja Suomenkin? Juuri tuli tieto, että joka viides alle 6-vuotias pääkaupunkiseudulla on mamutaustainen jne. – mutta mikä on erityisesti muslimien osuus tässä ja mikä se on etenkin jatkossa?
  Tosin kai Ruotsissakin näitä on jo laskettu, mutta kun ei tuo ruotsin kieli taivu kovin hyvin…

  Jotenkin kuitenkin vaikuttaa siltä, että Suomessa tämä islamisaatio etenee nyt todella rajussa tahdissa, etenkin kun huomioi esim. juuri 20 vuotta tästä eteenpäin…

  Mahtaisiko muuten Hamilo tulla uudestaan vieraaksi? Hänelläkin voisi olla hyviä mielipiteitä juuri tätä aihetta koskien?

  Liked by 1 henkilö

 • Huvittava yhteensattuma

  Huvittavaa muuten, kun muslimipoliitikko yrittää provosoida isänmaallisia suomalaisia käyttämällä leijona -paitaa ja -riipusta:

  https://twitter.com/suldaansaid?lang=fi

  Kuitenkin käyrä sapeli, jota Suomen leijona polkee jalkojensa alla, on nimenomaan islamilaisten sotajoukkojen symboli keskiajalta! Ja Suomen leijonalla on kädessään suora miekka, jolla se taistelee islamin sotureita vastaan.

  Eli esim. itsekin islamilainen vasuripoliitikko siis symbolisesti polkee islamia jalkojensa alla tuota leijona -tunnusta oikein varta vasten käyttämällä. Ja kun tuokin mies on kuitenkin nähty esim. Suomi ensin -liikkeen vastamielenosoituksissa, niin joku voisi joskus huomauttaa siitä asiasta tälle miekkoselle!

  Mielestäni mamutkin saavat toki käyttää näitä symboleita, kun tekevät sen aidosti, mutta selkeä provosointitarkoitus on vain tyhmää. Ja kun todella muslimien suhteen tässä on melkoisen koominenkin yhteensattuma juurikin tuon käyrän miekan takia.

  Ja kun meillä ja muillakin Pohjoismailla on käytössä myös kristinuskoa symboloiva ristilippu ja itse asiassa leijona on myös Jeesuksen yksi symboli ts. Juudan leijona.

  Kauankohan muuten menee ennen kuin suvakit ryhtyvät tosissaan vaatimaan lipun ja vaakunan vaihtoa? Ihme muuten, kun Ruotsissa ei ole jo lippua vaihdettu, kun ovat kuitenkin niin taipuvaisia muutoin!

  Tykkää

  • Suomen leijona on alkuperältään Ruotsista ja sen tosiaankin kuvataan polkevan idän miekkaa, jolla yleisesti tarkoitettiin joko venäläistä, tai ilmeisemmin vielä itäisempää mongolien käyttämää sapelia.

   Tykkää

 • Tumma mies ja blondi

  Melkoinen graffiti asemalla:

  ”Salla Ikonen maalasi yhdessä portugalilaisen Mr. Dheon kanssa lintuja ja kaksi ihmishahmoa asemarakennuksen seinään”

  http://www.hs.fi/kaupunki/a1474858018355?ref=a-luet-#2

  Ulkomaisen musulmaanin näköinen mies ja vaalea suomalaisnainen kuvassa!
  – vaikka tuon tekijä onkin joku portugeesi, niin tuon graffitin mies näyttää pikemminkin kyllä jostain Lähi-idästa tulleelta – eikä juuri lainkaan tekijältään, mihin Hesarin kirjoituksessa viitataan…

  Mahtoikohan paikalla notkua tulijoita ja suomalaisten teinien kanssa noin niin kuin malleina, syntyiköhän idea siitä?!

  On kuitenkin jotenkin haista paska -tyylinen suomalaisia miehiä ja moni naisiakin kohtaan kuitenkin, että juuri tuollainen ulkolainen mieshahmo laitetaan, kun on noin jättimäinen kuvakin kyseessä – on varmaan suomalaiset suvakit antaneet pientä vinkkiä…

  Vähän niin kuin tämäkin juttu:
  http://hommaforum.org/index.php/topic,116076.0.html

  Tykkää

  • Tumma mies ja blondi

   Olisivat laittaneet kerrankin esim. thaimaalaisen naisen ja suomalaisen vaalean miehen, niin tulisi jotain vaihteluakin.

   Tykkää

 • Tommi Rautiainen

  Oikeastaan on turha vääntää kättä näitten islamofiilien kanssa sillä koko totuus sisältyy niin sanottuun miekkajakeeseen. Kun Islamin opetuksen mukaan myöhemmin annettu jae mitätöi aikaisemmin annetun ja islamilaisen teologian mukaan Koraanin 9. suura on viimeinen profeetta Muhammedin saama ja se on Koraanin viimeinen sana siihen, kuinka muslimien tulee suhtautua vääräuskoisiin. Koraanin kohtaa 9:5 kutsutaan miekkajakeeksi, ja se kumoaa rauhanomaiset jakeet. Mikään höpöttäminen muusta on turhaa paskanjauhamista. Profeetta itse oli murhanhimoinen päitäkatkova lasten raiskaaja mistä todistavat hadithit eli perimätieto profeetasta ja hänen tempauksistaan. Islam on päidenkatkomisen, raajojen amputoimisen, kivittämisen ja kuoliaaksi ruoskimisen uskonto jonka ylin ja viimeisin tavoite on saattaa voimaan sharialaki vaikka väkisin. Väkivalta ei ole mikään ääriilmiö Islamissa vaan se on hyvin tarkasti ylöskirjattu normi ja sen käytäntö on jihad, joka ei ole mitään henkilökohtaista kilvoittelua vaan vääräuskoisten tappamista. Kaikki nämä suvakit vaativat meitä suvaitsemaan hyypiöitä jotka oman uskontonsa perusteella eivät itse suvaitse mitään.

  Tykkää

 • kerberos616

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s