Päivän rasmus: Tulkki hammaslääkäriin sotapakolaisen sijasta

0

Päivän rasmuksessa mennään taas ihan omissa atmosfääreissä. Tällä kertaa rasisminvastustelijat ottavat kantaa laittomiin muslimeihin, jotka jättävät käyttämättä varatun hammaslääkäriaikansa.

Mutta, rasmuksessa tällekin asialle ollaan keksitty hyvä ratkaisu. Jos kerran pakolainen ei saavu ajallaan, mutta tulkki on jo paikalla ja hänethän on varattu jo esimerkiksi tunniksi, niin eikä ihan hyvin voida tarkastaa tulkin hampaat. Näin hammaslääkärikään ei seiso tyhjän panttina.

 

raarraaa

 

Muutamia selityksiä, miksi sotapakolaiste eivät menekään hamppilääkärille:

 

rasmusa

 

Muuan vapari vokista:

 

rasmustatt

 

Rasmuksessa löydettiin tälläkin kertaa syitä kaikista muista ihmisistä, paitsi laittomista muslimeista, jotka eivät saavu ajallaan hammaslääkäriin.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Päivän rasmus: Tulkki hammaslääkäriin sotapakolaisen sijasta

 1. Tulkkejakaan tuskin ihan yhtä montaa on kuin moniosaajia joten voi olla että sama tulkki pääsee useammankin kerran viikossa, ellei päivässä, hamppilääkärinpenkkiin. No, tuleepahan kiiltävä hymy.
  0  0
 2. Tulkille hoitoa. Tarkoittiko kirjoittaja, että tulkilta otetaan hammas ilman puudutetta, jos asiakas ei ilmesty.
  Että, kun hampaat on loppu? Ilmeisesti olisivat nopeasti.

  Maksutonta hammashoitoa kun Suomessa ei saa kuin sotaveteraani, josko hekään enää. Ehkä rasmuksessa ovat tottuneet sossun maksavan kaiken
  0  0
 3. -Syylisiä ei saa syyllistää.
  -Traumat eivät estä ajanvarausta, mutta paikalle menemisen estää.
  -Kulttuuriero, jolloin Suomeen saatava afgaanikulttuuri bacha bazilla höystettynä.
  -Pelkää, ettei olekaan 15v, vaan 39v?
  -Tulkille 8h aika joka päivä, jos kukaan ei tule?
  -Vastuullisuus on VOK:n vastuulla.
  -On rasismia kertoa, että aikoja jää käyttämättä.

  Kaikki poikien tekoset ovat suomalaisten vastuulla, myös raiskaukset ja murhat. Rasismia puhua ongelmista, antakaa vain lisää rahaa kaikille, niin tulee ihanaa kaikesta.

  Ottakaa tupakkarahoista korvaus käyttämättä jääneestä ajasta, kaikki tulevat paikalle. Ai mutta se olisi yhdenvertaista, ei voi toteuttaa.
  0  0
 4. En ehkä elämäni aikana opiymmärtämään rasmuslaisten ajatuksenjuoksua. Ne jaksaa aina yllättää käännellen asioita parhain päin. Ja vielä niin että niistä tulee aikaisempaa isompia ongelmia. Olen miettinyt että mitä ihmiselle pitää tapahtua ettei hän halua kohdata reaalimaailmaa? Miksi hän haluaa elää valheessa? Onko pään sekoittanut hormoonivalmisteet vai päihteet? Haluavatko he paeta maailmaa omaan mielikuvitusmaailmaansa? Vai eikö heidän psyyke kestä totuuden ja reaalimaailman kohtaamista?
  0  0
  1. ”Vai eikö heidän psyyke kestä totuuden ja reaalimaailman kohtaamista?” Tämä, koska pienenä tapahtui jotain ja traumat. Ja itseensä menemisen sijaan parannetaan maailmaa koska uutiset, koululaitos jne. kertoi että näin pitää tehdä ollakseen hyvä kansalainen ja ihminen.
   Tuohon toiseen kuvankaappaukseen vielä että paniikkihäiriö ja ’kammo’ = pelko. Nämä ihmiset ovat omienkin sanojensa mukaan pelkureita. Ei uskalleta mitään kohdata, edes omaa hammaslääkäriä, tai kaupan kassaa tärisemättä…

   En muista mistä tämä jäi mieleen, mutta tuntuu että koko länkkärikansakuntaa vaivaa ”Failure of imagination”. Tiedä sitten mistä sekin johtuu, mutta kuinka vaikea on lukea muutama historian kirja ja todeta että muslimit on sotinut KAIKKIA muita vastaan viimeset 1400-vuotta.
   0   0
 5. Samalla järjenjuoksulla siis: Opettajana olen varannut perheelle kolmikantakeskusteluun ajan lapsen arviointia varten (n.45 min.) ja tilannut perheelle tulkin kaupungilta, niin kun perhe ei saavu paikalle, keskustelen lapsen kasvatuksellisista asioista kaupungin tulkkaajalle !!!! Tiedoksi muuten, että eivät todellakaan saavu aina koululle paikalle. Tulkit pitää tilata jo useita viikkoja etukäteen. Menee tähänkin hukkaan aikaa ja rahaa.
  0  0
 6. Ei voi käsittää, millaisessa kuplassa Rasmuslaiset oikein kykenevät edes elämään? Se on yksi asia olla älyllisesti epärehellinen ja valehdella itselleen, mutta minkälaisessa poppoossa oikeasti ei kukaan sano vastaan, jos noin suurta epäkohtaa liennytellään hammaslääkärin ”traumaattisuudella”?

  Trumpin, äärioikeiston, taffesipsien ja erikseenmainiten ”persunjen keksittyjen äärioikeistoyhteyksien” myyrän koloja tutkitaan suurennuslasien ja mikroskooppien kanssa. Samaan aikaa taustalla Clittonin, vasemmistoanarkistien, matujen rikokset ja vihreiden oma sekoilu, muistuttaa valtavaa vuoristoa jonka olemassaolo väistetään ja jätetään huomiotta? Eipä siinä, etenkin Trumpin kanssa pieni 12 vuotta vanha huumori naisten käpäilystä tosiaan on huomion arvoista, vaikka vastaehdokas on avioliitossa raiskaripedofiilin kanssa?

  Oman soppansa touhuun tuo meidän valtamediamme, joka huolentii siitä, että epämiellyttäviä faktoja ei ilmaannu ”luotettavasta”-mediasta naamalle. Samaan aikaan MV-lehden julkaisemat KELA:n paperit ovat pelkkää rasismia ja fasismia, siitä huolimatta että niissä on kelan virkailijan allekirjoittamat viralliset euromäärät! Ei siinä, todellisuus kun on niin helppo välttää huutamalla että sipsipussi on rasisti.
  0  0
 7. Ihmettelen kyllä kovasti myös turvapaikanhakijan ajatuksenjuoksua, mikäli hän on traumatisoitunut oman kotimaansa hammashoidosta ja ensitöikseen täällä sitten hakeutuu…hammashoitoon??? Tässä varmasti on jokin logiikka, mutta sitä ei näköjään osannut tämä rasmuslainenkaan pohtia sen kummemmin.
  Itselläni on jäänyt kouluhammashoidon ajoilta trauma hammashoitoon siten, että ajan varaaminen siirtyy ja siirtyy, mutta kun sen olen saanut varattua, kyllä minä sinne menen. Aika jää käyttämättä ainoastaan, jos olen niin kipeä, että en yksinkertaisesti kykene sinne menemään.
  Mitä tulee peruuttamatta jääneen ajan korvaamiseen, niin ymmärtääkseni Stadissa ainakin turvikset joutuvat disko-rahoistaan maksamaan sen itse. Toisaalta, vokin johtaja, joka tämän kertoi toisessa asiaan liittyvässä artikkelissa, ei muistanut mainita, että verorahojahan nekin ovat. Lienee pointti oli, että…itse maksavat.
  Muutoinhan tuo oli ihan perus-rasmuskauraa, höttöä ja pilviunelmia kokorahan edestä.
  0  0
 8. Pahoittelut huumorintajuttomuudestani, mutta en ymmärrä mikä idea on käyttää Breivikin kuvaa rasmus-juttujen thumbnailina. Kukaan muu ei ole aiheuttanut Euroopan maahanmuuttokriittiselle liikehdinnälle suurempaa vahinkoa, vaikka hänellä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.
  0  0
  1. Olen samaa mieltä tämä sivusto kumminkin minusta hyvin asiallinen sivusto, jonka jutut pyrkii tarkastelemaan asioita vain niin kuin ne on niitä liioittelematta tai väheksymällä. Eikä lähde mukaan typeryyksiin. Toivottavasti pysyy samalla linjalla. Silloin ei saa niin sanotut rasmuslaisetkaan niin helposti ”aseita” nollata asiakeskustelua…
   0   0
 9. No mutta jokuhan ehdotti jossain, että hammaslääkäreihin voisi tulla ilmaisia pika-aikoja kantaväestölle. Kantaväestöläinen voidaan ottaa heti käsittelyyn, kun matu ei ole saapunutkaan.

  Ja kas olemme lyhentäneet hammashoitojonoja. Ja pika-ajan erittäin lyhyellä varoitusajalla vastaanottanut kanta-asukas on saanut ilmaisen hammashoidon sillä kertaa. Ei kait se vaan ole ongelma kenellekään? Ja nyt puhutaan siis sekunneista korkeintaan minuuteista kun pitää istua hammaslääkärintuoliin pika-ajan saatuaan.

  Joten veikkaan, että hammaslääkäreiden odotustiloissa on tulevaisuudessa varmasti aina jokunen tyytyväinen köyhempi kanta-asukas vuorolapun kanssa odottamassa ilmaista ja nopeasti eteen tullutta hammashoitoa mitä ei muuten saisi.

  Kun ainoat ongelmat tässä on vain se, että kanta-asukas ei saa ilmaista hammashoitoa ajalla eikä ilman tällä hetkellä. Nyt voisi saada ilman aikaa jos vaan nöyrtyy odottamaan mahdollista pika-aikaa. Tai voihan sitten olla jonossa vaikka seuraavat 6kk.

  En rupea tähän kyllä moraalista puolta tässä asiasta pohtimaan joku voisi kokea sen asiattomaksi ehkä jopa rasistiseksi pohdinnaksi.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.