Mona Walter: ”Muslimien kaksoisajattelusta”

11
dsc_8325
Kaksi Suurta Vuosaaressa.

Mona Walterin kirjoitus vähän Charlie Hebdo- terrori- iskun jälkeen on mielenkiintoinen. Hieman taustaa: Mona Walter kertoi iskun jälkeen, että göteborgilaiset muslimit juhlivat iskua kaupungilla tarjoillen ihmisille kahvia ja pullaa. Metro- lehti lähti taas Walterin- vastaiseen iskuun kyseenalaistaen Walterin väitteen. Kirjoitus koskee siis sitä, että Pariisin terrori- iskussa kuolleet ovat muslimien silmissä martyyreja. Heidän kuolemansa ei ole surun juhla vaan ilon, sillä he pääsivät paratiisiin ja saivat ne 72 neitsyttä, jotka koraanissa luvataan.

Hei FB- kaverini,

Te, jotka olette seuranneet minua, olette myös huomanneet keskusteluni Metro- lehden kanssa koskien Hebdon toimitukseen tehtyä attentaattia ja sen jälkeistä Göteborgin muslimien toimintaa. Juhlivatko he vai eivät. Juhlinta ei suinkaan ole yksittäinen tapaus eikä mitenkään epätavallista. Sama juttu tapahtui 9/11- iskun jälkeen Ruotsissa ja tästä meillä on paljon todisteita.

Tänään valtamedia ja poliitikot kauhistelevat nuorten muslimipoikien ja tyttöjen matkaa Syyriaan ja osallistumistaan isiksen kauhistuttavaan sotaan. Tämä ei kuitenkaan ole uusi ilmiö. Jo ainakin 2007 nuoret somalialaiset pojat matkustivat Ruotsista Somaliaan taistellakseen AL- Shabaabin joukoissa.

Tätä tehdään edelleen. Nykyään nämä pojat menevät ensin Turkkiin ja jatkavat sieltä Somaliaan. Sopivalla rahasummalla oikealle henkilölle välttyy passin maahantuloleimalta Somaliaan. Tämä siksi, että ruotsalaiset viranomaiset luulisivat heidän olleen Turkissa poissaollessaan. Somaliasta he voivatkin sitten jatkaa Syyriaan, jos haluavat, ja tämä ei näy missään papereissa. Näin tämä homma toimii ja on toiminut ainakin 10 vuotta.

Kun minä nuorena musliminaisena tajusin mitä ruotsalaisissa moskeijoissa saarnataan, kukaan ei halunnut usko minua. Olin niin järkyttynyt ja epätoivoinen, että menin kertomaan poliisille, että mielestäni se on rikos. ”Meillä Ruotsissa on uskovapaus”, vastasi poliisi.

Moskeijoissa saarnattiin Koraanin säkeitää kuten 9:111, 8:12, 47:3, 33:57, 3:28, 16:106 ja 5:51. Nämä säkeet käsittelevät tappamista, ja tappamista Islamin ja Allahin puolesta. Ja että uskottomat, kristityt ja juutalaiset eivät ole ystäviä. Meitä kehoitettiin näyttelemään olevamme muka osa kuffarien (=vääräuskoinen) yhteiskuntaa ja käyttämään hyväksi sen, mitä he tarjoavat. Oikeasti yhteiskuntaan mukaanlähteminen ei ollut ajankohtaista vaan haram, synti.

Ulospäin näytti siis siltä, että olimme osa ruotsalaista yhteiskuntaa, mutta tosiasiassa otimme etäisyyttä siihen. Tätä tapahtuu siis yhä edelleen. Kaksoisajattelusta kerrotaan edelleen.

Islamilla on kahdet kasvot.

Yksi todiste tästä on se, että muslimit, jotka ottavat osaa yhteiskutaan äänestämällä, on prosentuaalisesti todella pieni joukko. He eivät halua sekaantua yhteiskuntaa.

Te, jotka seuraatte keskustelua, ette ole voineet välttyä huomaamatta seuraavaa. Kun imaamit, uskonnolliset johtajat tai uskonnolliset muslimit esiintyvät kameran edessä kuffarien yhteiskunnan suuntaan, vakuuttavat he, että Islam saarnaa rauhasta, rakkaudesta, kunnioituksesta ja yhteisymmärryksestä. Tästä tulee ruotsalaisen median totuus Islamista. Samaan aikaan heillä on tuhansia mm FB – päivityksiä ja muita sosiaalisen median postauksia, joissa nämä muslimit sanovat aivan toista. Jopa moskeijoiden kotisivuilla kerrotaan koko ajan aivan päinvastaista, että Islam olisi osa yhteiskuntaa. Näitä kirjoituksia sitten poistellaan aina sen mukaan jos niistä nousee mediassa kohu.”

On myös merkittävää mitä Mona Walter sanoo eräässä toisessa keskustelussa Sebastian Landegårdin kanssa, joka siis on tavallinen ruotsalainen. Landegård kyseenalaistaa Walterin  väitteet muslimien kaksinaamaisuudesta, johon Walter vastaa:

– Minä en käsita asioita väärin vaan sinä olet naivi ruotsalainen, joka uskoo sen mitä muslimit sanovat sinulle. Oletko uskovainen muslimi? Et! Hyvä. Sinä ei-muslimina olet muslimien silmissä kuffari, uskoton. Saat kuffarina aina sellaisia vastauksia kysymyksiisi kuin haluat kuulla. Saat muslimeilta sellaisia vastauksia, jotka ovat sopusoinnussa yhteiskuntamme kanssa.

Kun minä tai joku muu arabiaa puhuva henkilö kysyy samoja asiota, ei meitä pidetä kuffareina ja saamme totuuden. Tämä on juuri se ydin, jota naivit ruotsalaiset eivät ymmärrä, tai edes usko, että tällaista tapahtuu. Sunneille ja shiioille on aivan tavallista ja normaalia muunnella totuutta suojellakseen uskontoaan. Allah kehoittaa Koraanissa tähän. Muhammed teki aivan samaa, Koraanin mukaan. Ja monet Ruotsisssa asuvat muslimit tekevät myös.

Juttu julkaistiin ensimmäisen kerran 18.1.2015.

Advertisements

5 thoughts on “Mona Walter: ”Muslimien kaksoisajattelusta”

 1. Geert Wilders saa syytteen sanottuaan, että ”hän vähentäisi Marokosta Hollantiin muuttavien määrää”. Ko kannanotto on ”kiihottamista kansanryhmää vastaan”.

  On hyvin vaarallista, jos epäkohtaan ei saa puuttua millään lailla, jos epäkohdan aiheuttaa jokin väestöryhmä. Kyllä ongelmiin pitäisi voida puuttua ilman tällaista syytteeseen joutumisen vaaraa.

  Tietysti tosiasioissa pitää pysyä – sekä myös kohtuudessa. Rasismi ja poliittinen vaino ovat siis yhtä järjetön ongelmanratkaisuyritys kuin täydellinen asioista vaikeneminenkin. Rasismi ja vaino ovat kaikin puolin epäinhimillistä. Vaikeneminen ei ole tietenkään millään lailla epäinhimillistä – se taas on kuitenkin rinnastettavissa itsemurhaan, jos epäkohdat selvästi nähdään, mutta mitään ei siitä huolimatta tehdä.

  Kyllä kansallisen tiedustelupalvelun pitäisi ilman muuta valvoa tavalla tai toisella sitä, mitä Suomen alueen moskeijoissa puhutaan. Tietenkään ei voi odottaa, että asioista kerrottaisiin julkisuuteen. Ei uskonnon harjoittaminen takaa sitä, että kyse on vain ja ainoastaan harmittomasta ja hengellisestä dimensiosta. Kaikkihan me tiedämme, mitä uskontojen nimissä on maailmalla tehty.

  Jos nyt ajatellaan sitä, mitä muslimimaailmassa tapahtuu ja on tapahtunut jo pitkään, eivät Mona Walterin varoitukset islamista ole ollenkaan tuulesta temmattuja.

 2. Kuinka kauan kestää, että idiootit tajuavat, että islam EI OLE uskonto. Se on teokraatinen, totalitaarinen laajennuspoliitinen inhottava kultti jolla on sotilaalinen komponentti ja joka on sivilisaation uhka ja teeskentellee olevansa uskonto. Islam tarkoittaa täydellistä alistumista. Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun joka juontaa suoraan seitsemännen vuosisadan Bedouin kulttuurista.
  Islam on vaaraksi koko SIVISTYNEELLE maailmalle. Kaikki muslimit lukeavat samaa kirjaa joka 100+ kertaa vaatii tappamaan kaikki ei-uskovat.
  Kun muslimiväestö on yli 5% väestöstä myös niin kutsuttut ”rauhalliset” alkavat vaatimaan, että koko maan on seurattava heidän typerää sharia lakia ja ne kaikki myös menevät väkivallan puolelle.
  On aika heittää ulos kaikki muslimit kuten Eurooppa teki 400 vuotta sitten ennen kuin on liian myöhäistä.
  On aika kieltää islami SIVISTYNEISSÄ maissa.

 3. Näin se homma menee eliitin ja poliitikkojen suojeluksessa Ruotsissa ja pian suomessa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.