Mainokset

Hammaslääkäri paljasti sotalapsen olevan aikuinen- sai potkut

Alkusyksystä sattui Visbyssä mielenkiintoinen tapahtumaketju. Muuan visbyläisen hammaslääkärin vastaanotolle tuli sotalapsi. Hammaslääkäri ei jostain syystä katsonut, että lapsi oli lapsi, vaan ”lapsi”. Hammaslääkärin oman kertomuksensa mukaan Maahanmuuttoviraston papereissa ollut ikä ja lapsen oikea ikä eivät millään voineet täsmätä.

Hammaslääkäri oli hiljaa, mutta teki oma- aloitteisesti ikätestin, kun potilas nyt kerran oli siinä edessä suu auki. Siis ikäänkuin potilaan tietämättä, purukaluston paikkauksen yhteydessä tarkistettiin myös lapsen ikää oikeampaan suuntaan.

Sen jälkeen hammaslääkäri lähetti tulokset Maahanmuuttovirastoon, sillä hän oli hyvässä uskossa, että viranomaiset ottavat vastaan vihjeitä rikoksista.

Mitä tästä seurasi? No, mitäpä tällaisesta Ruotsissa voi seurata.

Hammaslääkäri sai välittömästi potkut. Visbyn Kansanhammashoidon päällikkö Mats Kvarnbergin mukaan hammaslääkäri ei olisi missään nimessä saanut tehdä oma- aloitteisesti ikätestiä.

– Mitkään seikat eivät puolusta hammaslääkärin tekoa ja kaikenlisäksi lääkärin tehtäväänkuvaan eivät kuulu ikätestit, jos sellaista työmääräystä ei ole.

Hammaslääkäri toimi siis omantunnon mukaan- hän huomasi, että henkilö valehteli ja tässä tapauksessa kyseessä oli rikos, ainakin rekisterimerkintärikoksen tunnusmerkistö täyttyy. Mutta koska rikoksen tekijä oli laiton muslimi, niin rikoksentekijän teko katsotaan läpi sormien ja rikoksen paljastaja joutuu roviolle.

SVT

Mainokset

16 Comments on Hammaslääkäri paljasti sotalapsen olevan aikuinen- sai potkut

 1. Saapa nähdä saako hammaslääkäri syytteen epäiltynä luvattomasta iänmäärityksestä. Tosin luulisi, että iänmäärityksen tarpeellisuutta voi perustella hoitoon liittyvillä syillä.

  Tämä tapaus lienee osa laajempaa ilmiötä, jossa todellisuus kielletään kieltäjien mielenrauhan säilyttämiseksi. Itsepetos on heille välttämättömyys.

  Tapaus on hyvä testi, jolla voidaan määrittää Ruotsin sairastaman kollektiivisen mielisairauden tila.

  Tykkää

  • Ei ole matua suuhun katsominen... // 17/10/2016 19:32 // Vastaus

   On muutoinkin kuin Keisarin uudet vaatteet -sadusta se, että suvakit ylipäätään leikkivät selkeästi aikuisten miestenkin olevan jotain lapsukaisia!
   – vaatii todella kovaa todellisuuden kieltämistä se…

   Olen kyllä havainnut somessa, miten jotkut suvakit toteavat, että matulapset ovat paljon suomalaisia ikätovereitaan vanhemman näköisiä – mutta eivät siis missään tapauksessa ole epäilleet, että se johtuisi mistään iän valehtelusta – ei nyt sentään ja hyvänen aika!

   Ja ikävintä on se, että suomalainen 12v. tyttö ja n. 35-vuotias alaikäinen lapsukainen on näistä suvakeista sitten vain söpö nuoripari. Ja juurikin tämä puoli haittaa itsenäni eniten tässä – turvapaikan varmistaminen iän valehtelulla lisäksi.

   Tykkää

 2. pöyristyttävää

  Tykkää

 3. Nimetön // 17/10/2016 17:49 // Vastaus

  Missä lähteet?

  Tykkää

 4. Isänmaallinen // 17/10/2016 18:02 // Vastaus

  Jos tuo hammaslääkäri operoisi Suomessa niin menisin heti hänen vastaanotolleen !!

  Tykkää

 5. Ei ole matua suuhun katsominen... // 17/10/2016 19:16 // Vastaus

  Suomessa Eva Biaudet muuten kerran raivostui jollekin hammaslääkärille, kun oli vähemmistövaltuutettuna – kun tämä lääkäri totesi jossain lehdessä, että monilla näistä alaikäistä lapsukaisista on mm. viisaudenhampaiden kanssa ongelmia, joten eivät todellakaan ole lapsia!

  Ja RHC:ssä eli Refugee Hospitality Clubissa joku iranilaistaustainen nainenkin haukuttiin pystyyn, kun tämä sanoi iän paljastumisen pelon olevan yksi suuri syy sille, että 30% turviksista skippaa hammaslääkäriaikansa…
  – on kuulemma rasistista puhetta tuollainen, vaikka matut itse olivat näin tälle itsekin mamutaustaiselle naiselle kertoneet…

  Tykkää

 6. kerberos616 // 17/10/2016 19:18 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 7. Härmä // 17/10/2016 19:30 // Vastaus

  Mitä siitä tulisi jos hammaslääkärit alkaa omatoimisesti tulkitsemaan kuka on lapsi ja kuka aikuinen. Ei aikuisille tarkoitettua kipulääkettä tai saatika samaa määrää puudutusainetta voi antaa lapselle!

  Tykkää

  • Yep. Itselleni tuli mileen juuri sama agumentti. Hammasläkäri olisi voinut sanoa että veti johtopäätökset iästä potilasturvallisuuden varmistamiseksi.

   Ja jos suvakit olisivat tämän jälkeen hyökänneet lääkäriä vastaan, olisivat suvakit hyökänneet potilasturvallisuutta, henkeä ja terveyttä vastaan.

   Vihervasemistolaisenkukkaishippiliikkeen vallassa olevan ruotsin lääkärienkin on nyt oltava vihervasemmistolaisenhippiliikkeen miinakentässä tanssiva sanallinen verbaaliakropaatti saadakseen hoitaa työnsä ihan vain tavallisena hammaslääkärinä.

   Kun maata johtaa korkeastikoulutetut katkerat, ja elämäänsä vihaavat vihervasemmistolaisenhippiliikkeen työelämän pudokkaat ja osattomiksi jääneet, työelämän kovassa kilpailussa hävinneet, ei voi enää odottaa rationaalista (järkiperäistä) käytöstä.

   Tykkää

   • Vastaan omaan kommenttiini. Vad fittan!?! Kyllä tulee paljon kirjoitusvirheitä kun kiskoo ohrapirtelöitä huiviin, ja takoo vanhaa puoliromua museonäppistä suurien tunteiden vallassa.

    No, onneksi Paavo varoitti viinan vaaroista: ”elekääpä ryypäkkö itteänne hengiltä”.

    Paavo is the best! 🙂

    Liked by 1 henkilö

 8. Nimetön // 18/10/2016 08:35 // Vastaus

  hammaslääkäri ei oo saanut potjut, ei ainakin vielä

  Tykkää

 9. konkurssi // 18/10/2016 14:00 // Vastaus

  Koko nykyinen Ruotsi on rakennettu valheilla valheelle nimeltä multikultti , joten mitä voi odottaa?Lääkäri paljasti kusetuksen ja on nyt itse kusessa. Miksi pakoloiset saavat huijata ikänsä ? Onko se ihmisoikeus?

  Tykkää

 10. Daily Mail kirjoittaa Calaisin viidakon lapsista, joita on tuotu busseilla Britanniaan. Otsikon mukaan viranomaiset eivät hammastestein varmista tulijoiden olevan lapsia. Home Office eli sisäministeriö kieltäytyi teettämästä hammastestejä lasten ikien määrittämiseksi.

  Hmm… hammastestit ovat rasistisia 🙂

  Ohessa linkki juttuun, jossa on kuvia lapsista. Kuvissa ovat muun muassa Ahmed Saraf, 17 ja Shamsher Sherin, 13.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3850840/Third-batch-child-migrants-begin-journey-Calais-Jungle-UK-Home-Office-admit-two-thirds-past-children-lied-age-officials.html

  Tykkää

 11. Britanniassa kävi sattumus, jossa naishenkilö avasi sydämensä ja kotiovensa Afganistanin kauhuja paenneelle 12-vuotiaalle orpolapselle. Otti siis asumaan kotiinsa.

  Hammastesteissä ”lapsi” osoittautui 21-vuotiaaksi. Saatiin myös selville palvelu Talebanissa ja puhelimessa oli aineistoa oikeiden lasten pahoinpitelystä.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3863392/Foster-mother-discovers-12-year-old-Afghan-refugee-orphan-cared-21-year-old-jihadi.html#ixzz4NuYyQYk7

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: