Skip to content
Mainokset

Rauman sotapakolaiset: ”Raiskaus olisi voitu estää paremmalla ruualla!!”

kuvakaappaus-2016-10-27-15-10-49

Sotapakolaisten puolestapuhuja Mikkelissä asuva Enrique Tessieri kirjoittaa Migranttales- sivuillaan, että Raumalla sattunut raiskaus oli vähäpätöinen onnettomuus, joka olisi voitu estää, jos Villa Meressä majaileville turvapaikanhakijoille olisi annettu parempaa ruokaa ja tekemistä.

Tessieri raportoi jo keväällä kuinka Villa Meressä veronmaksajien kustannuksella asuvat laittomat muslimit pitivät nälkälakkoa. Heidän mielestään henkilökunta kohteli heitä huonosti ja ruoka oli huonoa. Tessierin mukaan ongelmat ovat jatkuneet keväästä asti ja vain pahentuneet. Tessier kirjoittaa:

– Jos turvapaikanhakijoita on uskominen niin raiskaukset olisi voitu estää paremmalla viestinnällä vastaanottokeskuksen johtajan ja henkilöstön kesken.

kuvakaappaus-2016-10-27-15-11-25

Tessieri kertoo puhuneensa sotapakolaisten kanssa keskiviikkona ja ilmi tuli selvästi, että vastaanottokeskuksen johdon ja henkilökunnan sekä irakilaisten muslimien keskinäinen huono viestintä johti siihen, että nuori tyttö raiskattiin vastaanottokeskuksessa. Irakilaisten silmissä keskuksessa hilluvalla tytöllä oli ”huono maine” ja oli vain ajan kysymys milloin jotain tapahtuu.

Tessieri jatkaa edelleen laittomien muslimien vaatimuksia, joilla raiskaus olisi voitu estää:

– Keskuksessa tarjoillaan koko ajan samoja hedelmiä, omenoita kiivejä ja banaaneja. Turvapaikanhakijat äänestävät joka päivä ruuan laadusta ja jos he äänestävät, että ruoka oli hyvää, he eivät saa samaa ruokaa uudestaa. Jos he äänestävät, että ruoka oli pahaa, sitä tulee kolme kertaa viikossa.

http://www.migranttales.net/problems-at-raumas-villa-meri-asylum-reception-persit-and-have-gotten-worse/

LISÄYS: Bloginpitäjä Tessieri ei tietenkään ole vastuussa tai millään tavalla osasyyllinen tai muullakaan tavalla edesauttanut sattumusta, vaan hän vain kirjoittaa sotapakolaisten ikäänkuin suulla.

Mainokset

65 Comments »

 1. Tessieri on kyllä sellainen tapaus, ettei todeksi uskoisi…

  Mutta sairaampia ovat nämä matut ajatusmaailmaltaan ja etenkin teoiltaan! Syyttävät alaikäisen joukkoraiskauksestakin henkilökunnan kommunikaatiota – eivätkä näitä sairaita raiskaajia, mikä kertoo kaiken näistä muistakin turviksista!
  Ovat niin islamin uskonnon umpisairailla arvoilla aivopestyjä ja jo satojen vuosien serkusavioliittojen, lapsivaimojen- ja pakkoavioliittojen kyllästämiä – ettei heiltä mitään muuta kyllä voi odottakaan, yhtään koskaan…
  Muslimit ovat muutoinkin täysin kyvyttömiä ottamaan vastuusta itsestään ja teoistaan – ja esim. tanskalainen psykologi Nicolai Sennels on hyvin ruotinut tätä puolta muslimeissa.

  Kun katsotaan kokonaisuutta, niin nuo eivät tuo Suomeen kuin väkivaltaa, eritoten raiskauksia ja ahdisteluita – ja opettavat samat tavat lapsilleen ja lastenlapsilleenkin…
  – poikkeukset vain vahvistavat säännön!

  VAROITTAKAA IHMISET LAPSIA JA NUORIA SEKÄ NAISIAKIN NÄISTÄ TULIJOISTA!
  – etenkin maahanmuuttokriittisten nuorten pitäisi yrittää vaikuttaa toisiin nuoriin esim. sosiaalisessa mediassa, sillä koulut ja media kuitenkin aivopesevät suomalaisnuoria luulemaan, että nämä tulijat olisivat kuten me, mutta eivät he ole…
  – ja nuorille tytöille on tehtävä selväksi, että heitä pidetään vain vääräuskoisina ja ilmaisina huorina noiden parissa!!

  Tykkää

  • En voi käsittää, että meidän munattomat päättäjät sallivat tämän. Ennen tätä touhua ei olisi sallittu ja rajat olisi pidetty kiinni. Nyt kaiken suvaitsevaiset pellet pilaavat maamme idioottimaisuudellaan . Kaivavat verta nenästään.

   Tykkää

 2. Huono maine… Kas kun eivät kivittäneet.

  Kyllä henkilökunnan pitää katsoa peiliin, mutta ruuan yms tuominen keskusteluun tai edes tekijöiden puolusteluiden tahi teon ennakoitavuuden mainitseminen oksettaa.

  Tämä kertoo tekijöistä.

  Tykkää

  • ”Huono maineinen” – tuo tyttö voisi varmaankin haastaa Tessierin ja nämä turvikset kunnianloukkauksesta oikeuteenkin?

   Melkoista sovinismia, jopa misogyniaa – ja islamia tietystikin!

   Tykkää

 3. Vielä kun ei ole lunta maassa, niin joillain katuliiduilla voisi hiukan viestiä näille matuille ja miksei jollain lappusillakin!?
  – joku voisi esim. käydä kirjoittamassa tuonne lähistölle asfalttiinkin matuille tiedoksi, että Suomessa kukaan normaali ihminen ei joukkoraiskaa lapsia ja että Suomi EI ole muslimimaa, jossa on sharia -laki voimassa – eli älä raiskaa, älä ahdistele, älä tapa, älä varasta tai ryöstä, älä pahoinpitele yms.
  – ja miksei jotain lappujakin sekä englanniksi että suomeksi voisi jakaa ohikulkeville mamuille…
  – ja myös esim. mamutalojen rappukäytäviin ilmoitustaululle voisi näitä käskyjä kirjoittaa ja ihan jossain Itäkeskuksessa ja Varissuollakin, kun eivät nuo vanhatkaan mitään ole tajunneet…
  – ei voi olla rikos, jos vain sanotaan Suomen rikoslainkin mukaisia faktoja!
  – netissä on varmaan jotain piirroksiakin, missä kuvin selitetään erilaisia kieltoja – kun eivät nuo kaikki osaa lukeakaan…

  On nimittäin todella järkyttävä sekin seikka, että nämä matut eivät juuri koskaan kuule yhdenkään täysjärkisen suomalaisen vastalauseita ja mielipiteitä!!!
  – he kommunikoivat vain joko samoin ajattelevien omiensa tai sitten kukkahattujen kanssa, joiden mielestä näiden matujen pers*estä tuleva kakkakin on puhdasta kultaa…

  EPÄILEN, ETTEI NÄILLE TOSIASIASSA ANNETA MITÄÄN TIETOA SUOMEN LÄINSÄÄDÄNNÖSTÄKÄÄN NIIN, ETTÄ NÄMÄ SEN TODELLA MYÖS TAJUAISIVAT!
  – moni ei osaa englantia, jota poliisi kuitenkin käyttää – ja vaikuttaa siltä, että poliisissakaan ei tajuta sitä tosiasiaa, että muslimeille pitää oikeasti opettaa a)mikä on raiskaus ja sen vaikutukset uhriin ja b)että se on Suomessa kiellettyä…
  – tosin kiellotkaan eivät juuri auta, koska rangaistukset ovat mitättömiä ja koska monilta matuilta puuttuu impulssikontrolli kokonaan, johtuen mm. islamilaisesta kasvatuksesta…
  – mutta jos muutamakin matu ryhtyy ajattelemaan asiaa oikealta kantilta, niin sillä voi olla hyvä ja etenkin ehkäisevä vaikutus hiukan useampiin…

  Lisäksi näiltä matuilta pitäisi kysyä sitä, että miksi nämä purevat ruokkivaa kättä – vahingoittavat auttajiaan?

  Tykkää

 4. Tää Tessieri… kyse saattaa olla jostain sairaasta huumorista. En ole koskaan ymmärtänyt vasurienkaan huumoria – niissä ei tehdä kevyttä pilaa toisten kustannuksella vaan nauretaan sille että joku kaatuu, lyö päänsä, saa turpaansa tms.

  Tykkää

 5. Toivottavasti tessierillekin tarjoillaan hyvää ruokaa ettei vaan yltyisi raiskaamaan. Ei herranjumala, jos huonon ruuan takia aletaan raiskailemaan ihmisiä, niin mikähän on syy terrori-iskuihin tulevaisuudessa? Bussi ajoi ohi`? Sossu ei maksanut ajoissa?

  Suurin syy on aina raiskaajassa kun raiskaus tapahtuu. Mutta, voidaan myös kysyä että mitähän vittua alaikäinen tyttö tekee vokissa iltaisin? Miksei vartijat ja vokin johto ole puuttuneet, että alueella liikkuu sinne kuulumattomia henkilöitä? Koko rauman juttu haisee muutenkin melko oudolle…

  Tykkää

  • Nuo vokithan ovat varsinaisia suvakkibordelleja; varsinkin nämä vapaaehtoiset, mutta myös jotkut työntekijätkin – jakavat siellä myös ihan sitä omaa toosaansa aika rajattomasti ja moni suvakki on islamiinkin niin kallellaan, ettei ulkopuolisten tyttöjenkään pieni alaikäisyys tai edes raiskatuksi joutuminenkaan juuri haittaa. Eli todennäköisesti nuo suvakit vaan ovat pikemminkin iloinneet siitä, että tuokin nuori tyttö on ollut siellä jopa yöaikaankin, kun näiden matujen parashan on heillä aina ekana mielessä…

   Forssassahan nuo kuljettivat jollain vokin autollakin aikuisia matumiehiä ala-asteen pihaan, jossa näitä lapsia kokoontui koulun jälkeen…
   Ja onhan näissä vokeissa usein myös matutaustaisia työntekijöitäkin ja jotkut heistä antavat varmaankin jopa vinkkejä siitä, että miten Suomessa grooming -ja muu touhu hoidetaan parhaiten, sillä niin nopeasti nuo matut oppivat esim. juottamaan nuoret känniin ja sitten hyväksikäyttämään porukalla, vaikka tulevat kuitenkin itse alkoholikielteisestä islamilaisesta kulttuurista…

   Tytön vanhempien ja ylipäätään niiden vanhempien vastuu, jotka eivät seuraa lastensa touhuja ja menemisiä lainkaan pistää ehkäpä eniten vihaksi. Ja kun katsoo Suomessakin vaikuttavien matujen sometouhuja, niin huomaa, kuinka nämä ovat yhteyksissä aivan nuoriin teineihin ja tuskin monienkaan teinien vanhemmat tätä edes tajuavat – TÄSSÄ OLISI SOMEPOLIISEILLE TYÖSARKAA, mutta hehän kyttäävät vain näistä raiskauksista huolissaan olevia ns. rasisteja…

   Tykkää

 6. Onhan olemassa vaihtoehto: Jos ruoka on huonoa, eikä maistu, pitää mennä esim. kotiin takaisin, sinne hyvän ruuan ja lihapatojen ääreen. Ei tuo ole syy raiskaukseen, hävetkää!

  Tykkää

 7. Näillehän pitää tarjota luxusta ja gurmeeta, niin jättävät sitten ala-ikäiset tytöt rauhaan. Riittäisikö laulu, leikki ja askartelu tekemiseksi. Vai ihan työpaikka kunnon palkalla. Vokeissahan on vapaaehtoisia hyörimässä ympärillä ja täyttämässä herrojen pienimmätkin toiveet. Veronmaksukykyä koetellaan, mutta ilolla maksamme kun saamme tällaista rikkautta osaksemme. Lisää vaatimuksia, jotta tiedetään, miten pelastamme lapsemme raiskauksilta ja kunniavieraamme pitkästymiseltä.

  Tykkää

 8. Vääristelit Paavo faktat. Migrant Tales sivustolla EI väitetty, että raiskaus olisi voitu estää paremmalla ruualla.

  Siellä sanottiin vain, että muut pakolaiset varoittivat keskuksen johtoa aiemmin tänä vuonna, että tytölle voi käydä huonosti. Keskuksen johto ei pakolaisten mukaan reagoinut mitenkään.

  Tykkää

  • Tessieri syyttää kuitenkin huonoja olosuhteita ja uhriakin huonomaineiseksi…
   – aivan valtamediakin tekee vastaavia otsikoita!

   Tykkää

  • Kyllä. Olet aivan oikeassa. Ja pakolaiset eivät ole vastuussa tekemisistään vaan suomalaiset vastaanottokeskuksen työntekijät, koska eivät huomioineet pakolaisten mielenosoittelua, joihin kuului myös paremman ruuan vaatiminen.

   Tykkää

   • Nuo tuo on jälleen omaa väritystäsi. Pakolaiset ovat vastuussa tekemisistään. Kukaan ei ole edes muuta väittänyt – paitsi Paavo.

    Pakolaiset huomauttivat, että ovat varoittaneet keskuksen johtoa raiskausriskistä. Eivät he mitenkään ottaneet kantaa siihen, eivätkö raiskaajat olisi vastuussa teostaan.

    Onhan se aika erikoista, että uhkaavasta rikoksesta varoittaneita ruvetaan syyllistämään! Normaalisti tuollaisen teon tehneitä ihmisiä on tapana kiitellä.

    Jotenkin sinulla mopo aina välillä menee täysin överiksi.

    Tykkää

     • Etkö Paavo pysty asiallisempaan keskusteluun? Kukaan ei ole raiskaajia puolustanut. Ei edes Tessieri.

      Faktat voittaa aina lopulta. Ymmärrän toki, että klikkauksista tienaavana yrität saada mahdollisimman raflaavia otsikoita aikaiseksi. Mutta homma kostautunee sulle pitkällä aikavälillä kun uskottavuutesi heikentyminen vähentää kävijöitä sivustollasi, Paavo.

      Tykkää

    • Jos ”huonomaineisen” tytön ei olisi annettu kulkea ja tavata asukkaita, Rasmus olisi täynnä huutoa siitä, että rasismi ja ihmisoikeudet. Johtaja olisi erotettu.

     Näinhän tämä rasismin pelko toimii. Britanniasta tiedämme kamalia tapauksia, joihin viranomaiset eivät rasismin pelossaan puutu.

     Toisaalta suomalaisia on kehotettu tutustumaan, kutsumaan kotiin ja vierailemaan.

     En todellakaan ymmärrä miten huono maine liittyy siihen, että jotain tapahtuu.

     Varoittivatko asiakkaat tytön pahanteosta? Sitten tuossa tessierin ulostulossa olisi järkeä.

     No, onneksi tyttöä ei kivitetty.

     Taju vetää mutkaa suoraksi, mutta tessieri ansaitsee täyslaidallisen. Mautonta yhdistellä ruokaa yms. tähän.

     Ehkä vierailuissa olisi ajankohtaan pitänyt olla rajoite johdolta tai vanhemmilta, mutta poikaystäviä tavataan meidän kulttuurissamme jopa öisin, ilman pojan saati isän raiskauksia.

     Asukkaiden kulttuurille vierailut lienevät syy huonoon maineeseen.

     Tykkää

     • ”Taju vetää mutkaa suoraksi, mutta tessieri ansaitsee täyslaidallisen. Mautonta yhdistellä ruokaa yms. tähän.”

      Tessierin kirjoitus vaikutti enemmänkin braindumpilta asioista, joita Villa Meren asukkien kanssa keskustellessa oli tullut esiin. Toki hän olisi voinut paremmin tuoda esiin tuon pointin, että hän vain listaa kasan asioita tässä joita hänelle nosteltiin.

      Kannattaa huomata, että puhuja ei silloin ole edes yksi ja sama asukkeja vaan kasa asukkeja. Yksi valittaa ruuasta, toinen siitä ettei hänen varoitustaan kuunneltu.

      Tykkää

     • Varoitusta ”pahamaineisesta tytöstä”?

      Olisiko pitänyt varoittaa kulli pystyssä nöyryyttävistä tulijoista?

      Tessieri tavallaan vahvistaa stereotypian kaikkien ns. ja todellisten rasistien mielessä.

      Matu ei naista eikä.tyttöä kumarra.
      Ja onko muitakin kuin valittajia?

      Missä on tulijoiden suvaitsevaisuus?

      Tykkää

    • Jep ja mä oon kans samaa mieltä. Määkin sain kauheen paskamyrskyn aikaiseksi kotona ko juttelin tästä asiasta. Jep, jotkut varoittavat koska tietävät keskuksesta jonkun joka ko.käyttäytyy joskaan ei voi nousta itse puolustaa Suomalaisia ns. Hivutuksen pelosta. Mites lähdet puolustuslinjalle pakolaisena jossei johto kuuntele eikä ole muuta kotia kuin keskus missä elät näiden keskellä joiden tiiät tällaisia harrastavan?
     Asia ei siis ihan niin yksiselitteinen. Ainoastaan käy sääli oikeesti se tyttö ja ne kokemukset jota nyt hehkutetaan ”huonomaineisena”… Ei ole syy! Uskon että tytölle tulee entistäkin traumaattisempi olo lukea näitä syytöksiä. Ehkei asiasta kukaan vanhempi varoittanut? Meillä on paljon nuoria jotka joko kuulee vihaista rasismia TAI ylenpalttista hyssyttelyä mitkä molemmat johtavat joko järkevillä mutta niin vietävissäolevilla nuorilla joko ajattelemaan rasisteissa: ”Miksi viha? Varmaan ihan älytöntä” ja sitten mennään koska kielletään ja pelotellaan vihassa ja ankaruudessa(kaikki pelottava kiinnostaa), ei järjessä ja toisaalta suvaitaan: ”Pilvenhattaroita ja päivänkakkaroita”….kumpikaan ei johda pysyvään lopputulokseen.
     Jos ollan jumankauta Suomessa niin jossei olla tavalla niin sitte laitetaan järkevästi olemaan. Ei voimalla, ei raivolla.
     Viisaudella!
     Johtohenkilökunnan kanssa kokous asioiden pysyvästä rajoittamisesta. Kaikki mikä ei koske kristillisiä perustarpeita. Ja hei HOI, vanhemmat!! Ottakaa selville kulttuuritaustat PERUSFAKTOINA ja niitä käymään läpi lapsienne ja nuorien kanssa ilman turhaa pelottelua mut ilman turhaa hyssyttelyäkään. Suoraansanoen että nuoret kysyy kuitenkin: Miksi ei!? Vastatkaa että MIKSI? Ottakaa kantaa molempiin ja osoittakaa olevanne perillä asioista. Nuori kyllästyy kuulemaan sanan ”EI”… nuoremme ja lapsemme ovat älykkäämpiä ymmärtämään kuin kuvittelemme. Jättäkää pois ajatukset: ”MINÄ olen kuullut että Helsingissä…”
     ”MINÄ olen kuullut että naapuri…”
     ”Tädilläkin oli muslimi mies ja ei hyvin käynyt koska ovat vain riistäjiä”
     ”Pelkkää propagandaa sanoa että mamut raiskaa, i love”…..ei toisia! Ei naapureita! Ei roskamediaa! Vain faktaa! Lukekaa vaikka pätkä koraania pätkä niin voitte näyttää selkeen kohdan sieltä! ja ulkomaan uutisia! Vaatii paljon mutta tuottaa nuorelle korvaamatonta faktatietoa tekee miten sitten päättääkin tehdä… Ja tosiaan päättäjät EDELLEEN: Se kokous asioiden todelliseksi tarkastamiseksi. Totisesti.

     Tykkää

    • Lasse Torni Oletko mahdollisesti töissä vastaanottokeskuksessa, kun vaikuttaa siltä, että sinulla on oma lehmä ojassa.

     Tykkää

  • Nimimerkki Lasse Torni. Mistä sen tietää vaikka Migrant tales sivustolla vääristellään asiaa, kuten maassa nykyisin on tapana.

   Tykkää

 9. Lukekaapa Rasmuksesta, kun sielläkin tätä käsitellään – eivät yllättäen diggaakaan, kun Tessieri ja matut nimittelevät tyttöä – mutta eivät kyllä tajua sitä tosiasiaa, että nämä matut nimittelevät taatusti heitäkin samanmoisesti…

  Suvakit kertovat Rasmuksessa, että tuo on yksi parhaita vokkeja koko Suomessa!!!!!
  – joten on kyllä melkoiset vaatimukset näillä matuilla…

  Kiinnostava tieto on myös tämä:

  Ilona***: — ”Henkilökuntaa on aina paikalla siellä käydessä, mutta kiireisiä toki ovat. Kaikki ovat olleet ystävällisen oloisia ja monella on sama kielitausta asukkaiden kanssa. — ”

  ELI VOKIN TYÖNTEKIJÖISSÄ ON MAMUTAUSTAISIA!!!
  – onkohan nyt niin, että itsekin matutaustaiset työntekijät sallivat tuoda kantistyttöjä vokkiin raiskattavaksi…
  – hiukan Britannian Rotherhamin tyylisesti…

  Tykkää

  • Ilona *****: ” Huoneet Villa Meressä ovat samankokoisia kuin muissakin vokeissa, lääkäripäivystys on aivan vieressä, leikki- ja oleskelutila on huikeasti parempi kuin muissa näkemissäni perhevokeissa ja ruoka sellaista, että kyllä mulle ainakin kelpais.— ”

   Tessieri tappelee nyt Rasmuksessa suomalaisten suvakkimuijien kansa – ehkä latinotaustastaan 😉 johtuen Tessieri ei vissiin oikein ymmärrä huonomaineiseksi nimittämisen loukkaavuutta…
   – mutta nuo suvakkimuijat taas eivät suostu tunnustamaan, että nuoren suomalaistytön on varallista olla vokissa muslimiäijien seurassa…

   Tykkää

   • Tessieri:
    ”—Do you know enough about some Muslims that they consider ”bad women” who hang around men?
    You may wash your hands of the whole thing but there’s one matter here: Could it have been prevented? Why do we allow women to walk about the asylum center without keeping an eye on them? —
    Considering that the asylum seekers warned the staff that something like this could happen, if true, points to negligence.
    As I mentioned, cool down and don’t take it so personally Tiia Nohynek. What we want to do is ensure that this doesn’t happen again.”

    ”If you understand how certain cultures see women, that they come from war zones, that should at least set some red lights flashing. —”

    Tessieri tulee tässä tunnustaneeksi, että tietää, miten muslimikulttuurissa ajatellaan ja toimitaan!!!

    Tykkää

    • Tiia ****: ”Siis oikeesti, toihan on jo hemmetin rasistista. Jos alettais vahtimaan naisvierailijoita,koska jotkut muslimit voi ajatella että maine on huono niin voi raiskata.. siis täähän kuulostaa jo rajat kiinni ryhmältä. ”

     Tiia syyttää Tessieri Rajat kiinni -rasistiksi!!!!

     Tykkää

     • Tiia: ”Ei, mä otan tän henkilökohtaisesti koska mulla on paljon muslimiystäviä jotka asuu vokissa ja eivät pidä mua huonona naisena ja vaikka pitäisivät niin mulla ei kyllä olisi mitään korkeaa riskiä joutua raiskatuksi.”

      Tessieri: ”But that’s the way some from that culture see it. You should know that and take precautions because of it. That cultural knowledge can come in handy.”

      Ja Anniina, joka luulee, että muslimit voidaan tuosta vain kouluttaa ajattelemaan, kuten Suomessa tai ylipäätään länsimaissa ajatellaan:

      Anniina ****:” The ”precautions” have been made by providing education about Finnish laws and culture for asylum seekers. And yet, I don’t believe that any asylum seeker who gets to Finland thinks that it’s legal to rape someone.

      But most importantly… Finnish women does NOT have to take those precautions, ok? We have the rights to dress and act here how ever we wish to! If someone will deny that right, then that someone should be punished or even get deported.”

      Tykkää

 10. Näillä mutiaisilla löytyy sentään syy ja selitys joka asiaan.
  Entä minä joka odottelen esim.vastausta työpaikka hakemukseeni.
  Ei mitään,soittelen ja lähettelen sähköposteja.
  Vittu,suomalaiset työnantajat ovat munatonta porukkaa.
  Minäkin olen ollut yrittäjä ja työnantaja,mutta en munaton sellainen.
  Saatana mihin tämä maa on menossa?,jos meitä johtaa räkänokat joilla ei ole kanttia ottaa kantaa mihinkään asioihin.
  Ps.Ei hyvin mene,jos parikymppinen ”johtaja”päättää sellaisen kaverin tulevaisuudesta jolla on työkokemusta 35-vuotta.

  Tykkää

 11. Kuinka monta erilaista hedelmää olisi tarpeeksi, ettei ketään raiskattaisi? Onko banaani liian vihjaileva?

  Tykkää

 12. Katsotaanpa millainen ulina alkaa tästä kommentista: Migrant Talentin kirjoitus on sillä tapaa mielenkiintoinen että se vahvistaa muualta kuultua tarinaa että tämä 14 vuotias suomalaistyttö olisi ollut VOKin säännöllinen vierailija.

  Siten tarina, että tyttö oltaisiin erehdytetty tai jotenkin houkuteltu ansaan, siltä putoaa siivet pois.

  Se on totta, että rikos on tapahtunut ja tyttö raiskattu.

  Mutta oma mielipiteeni on kyllä vähän tämäkin: MITÄ tekee 14 vuotias tyttö tuollaisessa paikassa?? Toistuvasti ja ilmeisesti persettä jakaen….

  Vaikka päävastuu rikoksesta onkin rikoksen tekijöillä, niin sanoisinko että laittaisin: 97% vastuusta raiskaajille, 2% tytölle itselleen ja 1% keskuksen henkilökunnalle, ettei puuttunut asiaan.

  Jäänpä nyt kuuntelemaan sitä ulvontaa minkä tämä näkemys synnyttää.

  Tykkää

  • Lassen mielestä ei ole ansaan houkuttelua, jos ns. poikaystävä houkuttelee vieläpä alaikäisen tytön vokkiin joukkoraiskattavaksi, yksi raiskaajista jopa ilmeisesti ns. poikaystävän oma isä!

   Oletko kuullut seksuaalirikollisuuteen liittyvästä ilmiöstä nimeltä grooming? Entä sugar daddy tai ns. poikaystävä? – lahjonta, manipulointi, uhkailu, kiristys päihteiden tarjoaminen, väkivallan uhka, prostituutioon pakottaminen – keinovalikoima on laaja, kun on kyse nuoria ja ihan naisiakin aivan suunnitellusti ja tietoisesti hyväksikäyttävistä porukoista!

   Googlaapa Lasse esim. Britannian Rotherham ja muslimien groominraiskausjengien toiminta…
   – ja antirasistien avunanto näihin rikoksiin – silmät ja korvat sulkemalla…
   – jopa muslimipoliisejakin oli mukana ringissä…

   Tykkää

   • ”Lassen mielestä ei ole ansaan houkuttelua, jos ns. poikaystävä houkuttelee vieläpä alaikäisen tytön vokkiin joukkoraiskattavaksi, yksi raiskaajista jopa ilmeisesti ns. poikaystävän oma isä!”

    On kyllä enkä ole mitään muuta väittänyt.

    En viitsi googletella mitään Rotherdameja yms. Eivät ne tähän liity mitenkään. Yrität stereotypisoida asiaa josta ei stereotypiaa kannata tehdä.

    Muistan kyllä hämärästi Rotherdamin keissin ja sehän perustui viranomaisten EVVK asenteeseen koko homma.

    Nyt MT syyttää VOKkia EVVK-asenteesta. Mielenkiintoista että kukaan muu kuin minä ei näytä ymmärtävän sitä pointtia vaan huudetaan vaan sata lasissa kuinka kaikki matut on pahoja.

    Eivät ne ole. On niissä varmaan asiallisiakin.

    Silti en ole yhtään ylimääräistä tänne ottamassa, ei tarvitse pelätä sitä. Harva on niin nuiva kuin Lasse 🙂

    Tykkää

    • Olet tavallaan oikeassa, enkä täysin tyrmää ajatustasi. MT:n syytökset vokkia kohtaan voivat olla perusteltuja kun ottaa huomioon, että läpsyttäjät tulevat kehitysmaista, joissa kulttuuri on hyvin erilainen kuin täällä. He eivät yksinkertaisesti osaa toimia kuten lännessä toimitaan ja lännen toimintamallit ovat heidän mielestään typeriä.

     Mutta sitten toisaalta vokin vastuu opastaa alkeellisia ihmisiä… no jaa, enpä tiedä. Tietty kun ne nyt ovat täällä, niin jotenkin ne on laitettava aisoihin, vaikka aidatuille leireille, mutta on minun mielestäni jotenkin typerääkin typerämpää alkaa opastamaan aikuisia maahanmuuttajia. Itsekään en ole saanut mitään opastusta niissä maissa, joihin olen muuttanut.

     Periaatteessa siis ymmärrän kyllä näkökantasi.

     Tykkää

 13. Migrant Talesin teksti päättyy näihin sanoihin:

  ”We consider rape a crime and there is no justification for it. Could it be that the staff and management didn’t take enough precautions to protect their workers and volunteers from such a crime happening at Villa Meri? It’s clear that the responsibility of what happened is on the suspects but could there be negligence on behalf of the staff? ”

  Minusta aika asiallista tekstiä. Taitaa olla haasteita englannin ymmärryksen kanssa jos tuosta saa väännettyä jotenkin näkemyksen, että Enrique Tessieri jotenkin vierittäisi syytä raiskauksesta keskuksen työntekijöiden tai tytön viaksi. Hänhän toteaa suoraan että rikoksesta vastaa sen tekijä.

  Käännetäänpä, josko aukeaisi silloin paremmin:

  ”Meidän mielestämme raiskaus on rikos ja sitä ei voi oikeuttaa mitenkään. Onko mahdollista, että keskuksen henkilökunta ja johto eivät ryhtyneet tarpeellisiin varotoimenpiteisiin suojatakseen työntekijöitä ja vapaaehtoisia tuollaisen rikoksen mahdollisuudelta Villa Meressä? Vastuu tapahtuneesta on selvästi tekijöillä, mutta onko mahdollista että myös keskuksen henkilökunnan taholta riskiin on suhtauduttu välinpitämättömästi?”

  Minusta hyvä kysymys. Kai sillä keskuksen johdollakin on joku vastuu reagoida asiallisiin varoituksiin? Vai miksi keskuksessa on edes johtoa jos se ei tee mitään eikä ole kenenkään tavoitettavissa? Villa Meren johtoa on yrittäneet tavoittaa niin suvakit, lehtimiehet kuin nuivatkin. Muija ei vastaa ikinä mihinkään. Onkohan se kuollut?

  Tykkää

  • Lassen pitää huomata, että eivät suvakit pidä minkäänmoisia muslimeita potentiaalisina raiskaajina, vaan kieltävät pikemminkin, että muslimit ylipäätään edes raiskaisivat; vain suomalainen mies raiskaa ja vain jostakin jääkiekkoilijoiden joukkoraiskauskulttuurista on oltava huolissaan!
   – esim. raiskaustilastojen yliedustuksen muslimien kohdalla sekä meillä että muualla nuo kieltävät kokonaan…
   Luepa vaikka jonkun Naisasialiitto unionin kannanottoja, joissa nämä puolustavat muslimiraiskaajia tai siis oikeastaan kieltävät kaiken!

   Ja jos suvakkien on pakko tunnustaa, että joku muslimi on joskus jossain raiskannut, niin ainakin intersektionaaliset feministit syyttävät valkoisten miesten rasismia siinäkin tapauksessa, koska valkoinen heteromieshän on kaiken pahan takana…
   Tessierin olosuhdeselityskin haiskahti juuri tältä – että valkoiset ovat syypäitä, koska eivät tarjoa luxusta ja gourmeeta muslimeille, eivätkä toimi kaikessa juuri niin kuin muslimit haluavat!

   Ja kulttuurierojen huomiointikin muuten tuomitaan nykyisin ns. kulttuurirasismina!!!!
   – etkö siis todellakaan ole kuullut tästä ns. kulttuurirasismista, vaikka ilmeisesti olet itsekin ns. suvakki?

   Tessieri toi selvästi esille, että matujen mielestä uhri on HUONOMAINEINEN – eli huora suomeksi sanottuna!
   – jo tuollaisen asian kirjoittaminen julkiseen blogiin on Tessieriltä törkeää ja uhria herjaavaa, vaikka se ei Tessierin oma ajatus olisikaan, vaan juurikin noiden haastattelemiensa matujen!
   – tuskin kukaan, edes nuo ulkopuoliset matut tai varsinkaan Tessieri itse, edes tuntee tuota tyttöä ja tuo poika on voinut olla hänen ensimmäinen poikaystävänsäkin, tyttö on voinut olla täysin naiivi ja kokematon jne. – kukaan muu kuin uhri ei sitä tiedä!
   – monille muslimeille sitä paitsi jokainen länsimainen tyttö ja nainen on automaattisesti huora, vaikka olisi neitsytkin!
   – muslimien mielestä vastuu on muutoinkin aina tytön tai naisen – ja jos mukana on vääräuskoinen, niin vääräuskoinen on aina syyllinen!

   Ja jopa islamilaisessa kulttuurissa raiskattu musliminainenkin saatetaan kivittää kuoliaaksi huorinteosta, vaikka raiskattu olisi ollut ihan neitsyt!
   – ja esim. Pakistanin vankiloissa joku 70% naisvangeista on raiskausten uhreja, jotka eivät ole pystyneet todistamaan tulleensa raiskatuksi maan lain ja esim. Sharian vaatimalla tavalla…

   Tykkää

   • Älkää viittikö saarnata mulle mitä suvakit on. Kyllä mää tiärän.

    Tosin mut potkittiin Rasmuksen FB-ryhmästä aika varhaisessa vaiheessa ulos, joten voi olla etten ihan viimeakaisia nyansseja tiedä.

    En oikeastaan välitä. Suvakeilla ei ole merkitystä. Tämä asia ratkaistaa ihan muila pelikentillä kuin suvakkien Rasmuksissa.

    Tykkää

 14. Niin että kun olisi diskuteerattu niin pitkään että 14 vuotias olisi antanut yhteisymmärryksessä niin siinäkö olisi ollut se parempi kommunikaatio joka olisi estänyt sattumuksen?

  Tykkää

  • Ainakin jollekin kyseinen 14-vuotias on antanut. Itse raiskaustapahtumassakin hän oli useammankin lähteen mukaan suostumuksella jakanut toosaa ”16-vuotiaalle” partalapselle, jota väitetään hänen poikaystäväkseen. Homma oli mennyt raiskaukseksi siinä vaiheessa kun kyseinen 16-vuotias jantteri oli hakenut isänsä ja hänen kaverinsa tyhjentämään kassit lapseen + homma oli videoitu.

   Todettaakoon muuten sivuhuomautuksena, että Suomen lain mukaan 14 vuotiaan paneminen on rikos – tapahtui se luvalla tai ilman.

   Mutta jos joku väittää etteikö tapauksesta saa vähän eri kuvan kun kuulee tytön seikkailleen ennenkin keskuksessa persettä jakamassa – niin ihmettelen kyllä että minkähän verran teillä oikein päässä raksuttaa?

   MV-lehtikin ihmettelee asiaa.

   http://mvlehti.net/2016/10/28/rauman-vokissa-tapahtunut-14-vuotiaan-tyton-joukkoraiskaus-petteri-orpon-syyta/

   Tykkää

   • Näiden ns. syväkurkkujenkin motiivit on syytä myös kyseenalaistaa – sillä moni tuontyyppisistä tietolähteistä ja huhujen alkuunpanijoista kun on itsekin muslimi tai ainakin joku muslimin kanssa naimisissa oleva ja he herjaavat uhria ja puolustelevat tekijöitä juurkin siitä syystä, ettei muslimien oma maine lokaantuisi! Toki joku supersuvakkikin saattaa valehdella aika rajustikin!

    Esim. Murhainfossa jopa somalialaista teinitytön murhaajaa, joka oli jo aiemmin syyllistynyt teinin raiskaukseen ja lyhyellä vankilomallaan raiskasi aivan pikkulapsen – on puolustettu muslimisuvakkien taholta muka miltei syyttömänä ja ainakin kyseenalaisesti tuomittuna. Samoin esim. Porin polttomurhaajalle on löytynyt ymmärtäjiä ja puolustajia – ja miehen pötypuheet uskovia.

    Ja miltei kaikkia puskaraiskausten uhrejakin herjataan, vaikka kyse olisi ollut töihin menijöistä ja harrastuksista palaavista – että varmaan on ollut joku känninen muija ja huora jne.
    Eli muslimit ja suvakitkin pistävät aina kovan uhria herjaavan huhumyllynkin pyörimään, joten itse en kyllä moisiin luota!

    Ja muuten Lasse Torni – tunnetko tuon tytön? Ja mikä sinä olet häntä tuomitsemaan?

    Tykkää

 15. Onko joku sitä mieltä, että keskusten henkilökunnan ei pitäisi valvoa mitä VOKeissa tapahtuu? Sitähän Migrant Tales kritisoi. Ettei valvota eikä kukaan reagoi, vaikka jotkut asukkaista nostavat käden pystyyn uhan merkiksi?

  Käännettään esimerkki joksikin toiseksi kun lapsen kanssa nussinta, joka on ryöstäytynyt joukkoraiskauksesi näköjään sumentaa järjenjuoksun eräiltä:

  Oletetaan, että keskuksessa sinne livahtaneet ISIS:en pojat kasaavat pommia, jonka aikovat räjäyttää lähimmässä marketissa. Koska kaikki keskuksen asukkaat eivät ole mitään Isiksen kannattajia , niin eräät huomaavat mitä on meneillään ja varoittavat keskuksen johtoa pommiattentaatin riskistä. Niinpä sitten eräänä kauniina päivänä pommi räjähtää ja 20 suomalaista kuolee ja 30 loukkaantuu.

  Paavo julkaisee sivustollaan uutisen, että ”ruoka oli syynä räjähdykseen” ja pakolaiset väittävät keskuksen johtoa syylliseksi. Kaikki pakolaiset, varsinkin ne jotka yrittävät varoittaa tulevasta, ovat täyspaskoja?

  Jep. Mahtaa olla hyvä tulevaisuus Suomen islamilaisen terrorin vastaisella torjunnalla kun haukutte kaikki pakolaiset yhteen nippuun. Nekin, jotka ovat halukkaita tekemään kanssamme yhteistyötä ja vasikoimaan.

  Tykkää

  • Lasse Torni: ”Jep. Mahtaa olla hyvä tulevaisuus Suomen islamilaisen terrorin vastaisella torjunnalla kun haukutte kaikki pakolaiset yhteen nippuun. Nekin, jotka ovat halukkaita tekemään kanssamme yhteistyötä ja vasikoimaan.”

   Jälkikäteen matut voivat puhua mitä hyvänsä, uskoo ken tahtoo!
   – ja itse en usko muslimeja periaatteestakaan, koska valehtelu on sallittua ja niin yleistä heidän keskuudessaan – jopa ihan muslimien keskenkin sitä tapahtuu paljon, esim. arabikulttuurissakin…

   Ja etkö nyt millään tajua, että tuossakin he vain ulkoistavat syyllisyyden? Raiskauskin on vain vokkityöntekijöiden tai huonomaineisen uhrin vika!

   Ei kukaan täysjärkinen kannata sitä, että näitä musulmaaniukkoja päästetään yhdenkään tytön tai naisenkaan lähelle! Ei noita pitäisi päästää edes Suomeenkaan – eli RAJAT KIINNI!

   Täysin samaa sakkia nuo kaikki muslimit kuitenkin pohjimmiltaan ovat, eivätkä he intergroidu länsimaihin islamin takia – ja yksittäiset poikkeuksetkin vain vahvistavat säännön!

   Tykkää

 16. No niin siinä käy kun kiireessä kirjoittaa. Oleellinen osa yo. pommitarinaa on tietysti, että keskuksen johto ignoroi varoitukset kuten raiskaustapauksen yhteydessä. Siksi pommi pääsee räjähtämään ja tappamaan kun kukaan ei välitä. Nostellaan vaan liksaa Villa Meren palkkalistoilla ja EVVK style rules.

  Minä ainakaan en kannata tuollaista. Niin kauan kun VOKkeja Suomessa on, niin olisi suotavaa että siellä vähän valvotaankin asukkaitten tekemisiä ja menemisiä. Kuin myös keitä siellä ramppaa ovista sisään ja ulos.

  Liian vähän valvotaan näitä Suomessa IMHO.

  Tykkää

  • Ranskassakin muslimit omassa getossaan päinvastoin suojelivat terroristeja – ei heiltä mitään apua voi odottaa!

   Tykkää

 17. Jossain on vikaa, jos tuollaista tapahtuu. Syyn vierittäminen alaikäiselle on täysin mautonta. Oikeudessa tuskin selitys huonomaineisuudesta menee läpi.

  Tuo Rauman Vokki on asuinmäärältään pieni ja ihan oikeasti siellä on vielä lapsiperheitä. Paikka on muutaman vuoden vanha ja varmaan monikin haluaisi asua hotellitasoisessa majoituksessa vai kuinka? Palvelut ovat lähes vieressä, tosin kauppaan on matkaa 200 – 300 metriä. Lidlistä saa halpoja hedelmiä, mutta sinne on matkaa noin kilometrin verran, tosin Vokin pihalla on paljon pyöriä, joilla matka etenee joutuisasti.

  Terveyspalvelut vieressä. Ja kitinät ruuasta yms. ovat täyttä paskaa, kuka tuollaisia voi ottaa vakavissaan.

  Samassa rakennuksessa asuu vanhuksia, kerrosta en muista (siis kaksi kerrosta). En tiedä henkilökuntajärjestelyjä, mutta tuolla vanhusten puolella sellainen varmasti on. En oikein usko, että pakolaiset olisivat esim. yöllä omissa oloissaan.

  Syyllisiä ovat aina tekijät, ainoa joka on siinä ja siinä tapa 16-vuotias. Tuskin on kuitenkaan. Mutta sitten nämä muut, en tiedä mitä päässä liikkuu, jos raiskaamista ei ymmärrä rikokseksi. Lieneekö kyse kulttuurieroista vai mistä? Heille pitäisi opettaa, että tässä maassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen lakia, jos rikot sitä seuraa rangaistus.

  Tämä on sinänsä mielenkiintoinen tapahtuma ja jännityksellä voi odottaa tuomiota. Luultavimmin ehdollista, kuten näistä yleensä on tullut. Tuomiot voisivat lähteä kuubalaisten lentopalloilijen tuomioista eikä hys hys tuomioista. Mitä annettavaa tuollaisilla raiskaajilla on Suomelle? Ei yhtikäs mitään. Mitä ihmettä ne täältä hakevat, koska tuollaisia rikoksia tekevät? Turvapaikkaa ehkä itselle, mutta suomalaisille heistä on haittaa!

  Tykkää

 18. Vai ei kiivit kelpaa?! Kun minä olin lapsi ei meillä ollut varaa ostella kiivejä. Nyt joudun maksamaan kiivit kiittämättömille, jopa rikollisille tyypeille vaikka en todellakaan halua!

  Tykkää

 19. Suosittelen tarjoiltavaksi sen verran rasvaista ja suolaista ruokaa, etteivät pääse punkasta ylös. Sitä varmaan tarkoitettiin, kun tuolla nykyisellä ravinnolla on jäänyt energiaa kepposteluun.

  Tykkää

 20. On totta, että tarkastiottaen tyttöä ei raiskattu paskan ruuan takia- otsikko on iltalehtimäinen- tai mistä sen tietää mikä raiskauksen motiivi oli- luultavasti kiima ja alistaminen. Tai molemmat. Jotain vauhkoa Raumalla kuitenkin tapahtuu, koska Tessieri kertoo samassa artikkelissa ruokalakoista ja sotapakolaisten alituisesta valituksesta surkeista oloista.

  Vaikka huono ruoka ei suoranaisesti luultavasti ole syy raiskaukseen tyyliin ”paska ruoka, raiskataan sen takia tuo tyttö” niin se liittyy asiaan. Tai se kokonaisuus. Kehikset tulevat muka jotain sotaa pakoon, valittavat aivan kaikesta, naukuvat henkilökunnan puuttumattomuutta (eihän minullakaan ole mitään henkilökuntaa) jne jne. Ja Tessieri vielä kirjoittaa siitä.

  Tykkää

 21. Ei sillä, ruoka keskuksissa on varmaan kyllä paskaa. Eipä se tartte kummoisessa laitoskeittiössä Suomessa nykyään käydä kun voi allekirjoittaa tuon.

  En silti olisi muuttamassa ruokaa paremmaksi. Tai ainakaan se ei saa maksaa nykyistä enempää.

  Jos itse laittavat samalla rahalla parempaa ruokaa itelleen, niin laittakoot minun puolesta sit. Tarjotaan siihen mahdollisuus.

  Jos oikein hyvää ruokaa saavat aikaiseksi, niin voin käydä vaikka syömässä. Samallahan sitä tulee mulkattua mitä nää jäpikät on.

  Tykkää

  • Minulle on jäänyt epäselväksi, mistä nyt on varotettu ja miten ja mitä olisi pitänyt tehdä.

   Puhuttu huonomaineisesta tytöstä? Jotain pahaa tapahtuu?

   Huono maine on panettelua. Olisiko tytön pääsy pitänyt estää? Pelättiinkö tytön tekevän jotain rikollista? Huonomaineinen pitäisi liittyä tytön rikollisuuteen.

   Olisiko vok asukkeihin pitänyt puuttua, jos heidän pelättiin tekevän rikoksen?Oliko jotain pahaa raiskaus? Onko jokainen vokin asukas potentiaalinen raiskari vai oliko joku henkilö?

   Pitäisikö vokin elämää siis rajoittaa ? Miten ja millä perusteella?

   Rajat kiinni ryhmän vok valvonta on tuomittu. Edes asuinpaikkaa ei saa kontrolloida. Miten siis voisi toimia?

   Ja ilmeisesti vokeissa on ollutkin toisen ryhmän jäsenten tarpeettomia ilmiantoja…

   Tykkää

 22. Kun kansa ei tajua suvakkien vaarallisuutta, niin pitäisi ymmärtää, että tää ei tule päättymään hyvin. Media on jo tehnyt tehtävänsä ja ihmiset ovat uskoneet sen mädätyksen, ja asiat ovat nyt tässä vaiheessa. Tosin, tämä on vasta alkua. Pitäisi tietää mitä ja ketä äänestää, jos yleensä äänestää. Se nyt vaan on niin, että sitä saa mitä tilaa. Käsittämätöntä, sairasta valehtelua medialta ja politiikoilta sen takana Mitähän siitä seuraa?. Mitähän tällaiselta toiminnalta voi odottaa? Älkää uikuttako, etteikö joku olisi joskus tästä varoittanut. Tämähän on jonkun ”unelma”. Puhutaan rasismista,ja ”äärioikeistosta”, joita ei edes ole. ”Suomi nousuun”. Niinkö? Miten. kun virkavaltakin on ohjeistettu omaa kansaansa vastaan? Seuraavissa vaaleissa äänestetään taas ne ”samat turvalliset” maanpetturit virkoihinsa. Niin se vaan menee. SPR tekee tällä rahaa ja kansa maksaa niin kauan kun rahaa on. Sit vaan vielä lainaa lisää, että saadaan maksettua tätä hulluutta lisää, aina hamaan tappiin saakka. Ihgua, globaalia unelmaa. Kusetusta kusetuksen perään Lopulta tulee se ”luu kurkkuun”. Sit ei enää naurata ketään, ainakaan tänne Suomeen jääviä, tavallisia suomalaisia ihmisiä. Politiikot ovat jo häipyneet. Eix se Käteinen puhunut jotain 1.8 miljoonasta matusta. Sellainen määrä rikastuttajia Suomeen, niin eiköhän ala riittää!!??- Viimeinen sammuttaa valot.

  Tykkää

 23. Ne pitää asioista päättäviä pelleinä. Ilmeisesti näille terroristeille pitäisi hakea sapuskat sieltä mistä pakenivat . Alkaa vaikuttamaan siltä, että päättäjiämme uhkaillaan matujen taholta, muuten en ymmärrä, kuinka ne jaksavat kuunnella valituksia ruuasta . Ja olihan yksi terroristi uutisten mukaan, jo uhannut Soinia ja Halla-ahoa . Joten en ihmettele, kuinka paljon muut poliitikot ovat saaneet uhkailuja . Nyt olisi otettava kovempi asenne noita elintasopakolaisia kohtaan. Riitaa ne on tänne tulleet kylvämään, eikä turvaa hakemaan.

  Tykkää

 24. Mitäs jos te mannerheimin sielu perseessänne mölyävät apinat menisitte lukemaan alkuperäisen tekstin. Ymmärtäisitte että ruoka ei ollut mitenkään raiskauksen syy vaan kommunikoinnin puute ja työntekijöiden välinpotämättömyys pakolaisten varoituksista mitä voi pian käydä. Jos ämmä hilluu keskuksella tyyliin pillu paljaana niin on päässä vikaa

  Tykkää

 25. Luin koko linkin. En löytänyt mistään kohtaa, jossa väitetään, että raiskaus oli vähäpätöinen asia. Toki tekstistä kokonaisuutena voi tehdä tällaisen tulkinnan, mutta lukijalle tulee tehdä selväksi, että kyse on tulkinnasta. On yksinkertaisesti väärin väittää tekstissä väitettävän jotain, jota siellä ei väitetä.

  Lukija saa Tessierin tekstistä sellaisen kuvan, että ei-raiskaukseen osallistuneet olivat tiedottaneet keskusta siitä, ettei tyttöä saa päästää tiloihin, sillä jotain tällaista voi tapahtua tytön ”maine” huomioonottaen. Minun on vaikea moittia ketään siitä, että tällaisesta vaarasta on raportoitu, vaikka raportti olisi tehty väärin käsittein. Olisko ollut parempi, jos tällaista huolta EI olisi ilmaistu? Millä tavalla?

  Tykkää

 26. Näin annetaan siemen kiristyspolitiikalle, parempi ruoka niin ei raiskata. Enemmin rahaa niin ei raiskata omat talot ja autot niin ei raiskata ja kierre jatkuu. Pitäs mielummin mennä toisinpäin, jos raiskaus jatkuu ette saa tätäkään ruokaa.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: