Asikkalan sotapakolaiset: ”Tallukan ruoka paskaa!”

1550977

Muuan Halima Abed Khalaf vippaa mielenosoituksellisesti paahtoleipänsä laskiämpäriin. Liekö vääräuskoisten tarjoama ruoka erityisen pahaa. Kuva ESS.

 

Asikkalassa Hotelli Tallukassa asuvat sotapakolaiset ovat kiukuissaan. Nimittäin he eivät ole tyytyväisiä ruokaan, jota heille tarjoillaan hotellin ravintolassa. Etelä- Suomen Sanomien jutun mukaan mm. Afganistanista sotaa ja vainoa paenneet henkilöt eivät ole tyytyväisiä ruokaan, sillä heidän mielestään se ei täytä laatuvaatimuksia.

Ongelma juontaa juurensa siitä, että afgaanit eivät luultavasti ymmärrä mitä pakastin tarkoittaa. Keittiöllä on pakastettu lihaa ja kun sotapakolaiset ovat nähneet päiväyksen, he luulevat, että liha on pilaantunutta.

Tallukan ravintolan vastaava Sami Suikkanen kertoo, että mitään ongelmia ei ole.

– Meillä omavalvontaan liittyvät näytteenotot hoitaa Rambol, ja minulla on niihin liittyvä elintarvikeviranomaisen lausunto. Otamme ruoasta säännönmukaisesti näytteitä. Niiden mukaan meidän ruoka on hyvää. Joka päivä sitä syön itsekin. En lähde tällaiseen kiistelyyn mukaan, hän toteaa.

 

1550979_

Tällaista ateriaa tarjottiin Tallukassa viime viikolla. Syömäkelvotonta, sanovat sotaa ja vainoa paenneet. Kuva ESS.

 

Sotapakolaisten mielestä ruoka on kuitenkin vanhaa ja viimeisten viikkojen aikana laskiämpäriin on kipattu käytännössä kaikki ruoka mitä heille on yritetty tarjota.

Vastaaottokeskuksen lausunnon mukaan asukkaita tulee yli kahdestakymmenestä kansallisuudesta ja kulttuurista.

– On täten täysin normaalia, että ruoka ei aina miellytä kaikkia. Asiakkailla on lisäksi paljon ruokaan liittyvää väärää tietoa ja uskomuksia eivätkä he aina ymmärrä miten laadukkaasti Suomessa käsitellään elintarvikkeita.

Tallukassa on yritetty selittää tiedotustilaisuuksissa, että ruuassa ei ole mitään vikaa. Osa sotapakolaisista on hyväksynyt informaation, osa ei.

 

68 kommenttia

 • Menisivät kotiinsa syömää eivät antas ruokaa ollenkaan niin pääsisivät eroon niistä

  Tykkää

  • Tyypillistä muslimikäytöstä - purraan ruokkivaa kättä...

   Jotain tuo muija kuitenkin on syönyt, kun aika tukevassa kunnossa yhä…

   Tykkää

   • Monikulttuurin Tutkimus AB

    Ylensyönyt, yleisilme ylimielinen. Monella matulla on suupielet koko ajan alaspäin, olen sen huomioinut jo vuosikausia. Perusilme on negatiivinen ja tympeä, varsinkin naisilla. Ja kun matu oikein närästyy alkaa naaman vääntely ja vääristely suupielet vielä enemmän alaspäin, oikein syvää inhoa osoittavaksi. Kun innostuu niin saattaapi myös sylkäistä.

    Tykkää

   • On ämmä syönyt neki eväät mitkä toiset on kipanneet roskiin.
    Kyllä täytyy sanoa, että on suomalaisille huolet,kun ei ruoka kelpaa
    ilmeisesti paremmista oloista Suomeen saapuneelle herrakansalle !

    Onneksi täältä pääsee takasin kotimaahan hyvän ruuan ääreen.
    Vai toppuutteleeko joku, jos nuo on lähössä pois Suomesta ?

    Voi tätä hulluuden hulluutta*

    Tykkää

  • Niimpä..samaa mieltä !

   Tykkää

 • Voi helvetti 😠saatan paskijaiset. ..palatkoon kotiinsa lihapatojen äärelle 😈

  Tykkää

 • Ruoka on hyvää ja pakolaiset on paskaa.Painukoot pois meidän maasta!

  Tykkää

 • Ari Penttilä

  Lopetetaan ruuan jakaminen vaikka parillisilla viikoilla.Katsotaan sitten miten alkaa maistuun ,jos vielä menee laskiin harvennetaan syöminkejä niin ,että maistuu.

  Liked by 1 henkilö

 • Tyypillistä muslimikäytöstä - purraan ruokkivaa kättä...

  Tuonne pitäisi jonkun viedä jotain kuvajulisteita, joissa on oikeasti nälkää näkevien syyrialaisten ja afrikkalaistenkin kuvia – ja kuvia myös Suomen ruokajonoista!
  – sekä kehottaa näitä painumaan takaisin omiin kotimaihinsa, omien herkkujansa ääreen!

  Ylipäätään koko sakki äkkiä takaisin sinne, mistä ovat tulleetkin! Tuosta ääri-islamilaisittain pukeutuneesta muijastakaan ei tule koskaan olemaan muuta kuin kuluja…
  – ja suuri osa afgaaneista on luku- ja kirjoitustaidottomiakin…

  Tykkää

  • Kivikautista osaamista ja islamilaista kunniakulttuuria tarjolla...

   ”Ongelma juontaa juurensa siitä, että afgaanit eivät luultavasti ymmärrä mitä pakastin tarkoittaa. Keittiöllä on pakastettu lihaa ja kun sotapakolaiset ovat nähneet päiväyksen, he luulevat, että liha on pilaantunutta.”

   Eivät nuo kykene ymmärtämään juuri mitään muutakaan – kun ovat kuin kivikaudelta…

   Ja silti keput ja koksut + vihervasurit – luulevat näistä saatavan jotain työntekijöitä moderniin Suomeen…
   Sipilä ja Orpo tosin vaikuttavat itsekin monesti siltä kuin heille olisi tehty lobotomia; molemmat vain hymyilevät idiootin lailla ja toistavat paperinmakuista hölynpölyä kuin mitkäkin opetetut papukaijat…

   Tykkää

   • winston smith

    tästä(kin) ratkiriemukkaasta tapahtumaketjusta tulee mieleen tilanne jossa ”koulukiusatuksi”joutuvat eliitin jäsenet,islamilaisen uusrälssinsä kanssa pitävät pahan kiusaajan päätä tynnyrissä veden alla,ja hokevat:eikö se perskeleen natsi tokene meidän rääkkäämisessä.
    median (sen oikean:yle,hesari,ja monien muidenkin)huutaessa kissankorkuisilla:että se islamofoobikko jaksaakin olla noin ilkeä.

    Tykkää

 • Syöttäisivät niille supisuomalaista sianPASKAA prkl!!!

  Tykkää

 • SUKSIKAA KUUHUN

  Epäsivistyneitä, huonosti käyttäytyviä moukkia! Johan sen järkikin sanoo ettei tästä ja näistä mitään hyvää tule eikä seuraa… Olisin ikionnellinen jos saisin suomalaista ruokaa. Kyllä minulle kelpaisi!

  Tykkää

 • Paska Huusi

  No mites sitä nyt pakastamista tajuaisi kun ei moni edes vessaa ja valokatkaisijaa ymmärrä…

  Tykkää

  • Eikös suurin osa näistä pitänyt olla korkeasti koulutettuja Suomen talouden pelastajia?

   Tykkää

 • Kuinka ne kehtaa !

  Tykkää

  • Laittakaa sikaa pöytää jos ne ymmärtäs lähtee

   Tykkää

 • Lattealitkiväkaupunkilainen

  Bagdadista saa hyvää sapuskaa. Hopi hopi!

  Tykkää

 • Omat ovat täysin heitteillä!

  Ja näihin k*päisiin valittajiin pistetään miljardi euroa!
  – samaan aikaan kun omat huono-osaiset ovat täysin heitteillä, esim. lastensuojelu ei toimi ja moni lapsi suorastaan kärsii.

  ”Lastensuojelun resurssit ovat niin niukat, että aluehallintovirastoilla on vaikeuksia selviytyä laissa määrätyistä tehtävistään, ilmenee oikeuskansleri Jaakko Jonkan omasta aloitteestaan tekemästä selvityksestä.” (Uusi suomi)
  ————————

  ”Yle: Moni lapsi elää kotihelvetissä – ”Ruoaksi vessapaperia haaleassa vedessä”

  ”Puotilassa surmatun tytön traaginen elämä ei ole yksittäistapaus. Pelastakaa lapset ry:n ylilääkäri Jari Sinkkoselle perheet, joissa lapsen elämä on jatkuvaa kärsimystä, ovat valitettavan tuttuja. —
  –Siitä ei ole pitkä aika, kun oli sellainen tilanne, jossa lapsi oli juuri viittä vailla pelastettu. Siinä oli ihan selvä hengenlähdön uhka. Hän onneksi voi nyt hyvin, Sinkkonen kertoo Ylelle.

  –Olen käyttänyt esimerkkinä erästä tuntemaani tapausta, jossa viiden ja seitsemän vuoden ikäiset lapset sekoittivat vessapaperia haaleaan veteen ja söivät sitä, kun ei välillä ollut ruokaa.”

  Lähde: uusi suomi

  Eivät nuo tulijat ole kokeneet oikeasti vaikeita, esim. sotaa – jo heidän oma tympeä käytöksensä paljastaa kaiken!
  – pelkkiä elintasoshoppareita, jotka ovat uskoneet ihmissalakuljettajien lupaukset viimeistä piirtoa myöten…
  – miehissä tietysti myös ihka aitoja seksituristejakin…

  Tykkää

 • Tuija Salminen

  Ne, jotka tuolla kitisevät ruoasta eivät ole pakolaisia vaan elintasoturisteja, jotka voi heti palauttaa omiin maihinsa.

  Tykkää

 • Noille mulkuille pitää siis alkaa halal teurastaa Tallukan pihalla lampaita ja nautoja, jotta vatipäät ovat tyytyväisiä. Eiköhän tuon sakin kotimatkaa tutuille vuohennussimisseuduille ole jo syytä jouduttaa!

  Tykkää

 • kerberos616

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 • Heikki Kunttu

  Kaapumatami on melko tuhdissa kunnossa, painukoon kotiinsa läskiintymään.

  Tykkää

 • Koko homman ajan oon ihmetellyt, miten ei ruoka kelpaa. Kun ei meillä työssäkäyvillääkään aina työpaikkaruokalassa maailman paras safka ole, eikä sitä viskata pois, syödään pois. Tietty kun ite ruokamme maksetaan syödäänkin se. Et jos ei ilmainen ruoka kelpaa, olis kai parempi lähteä parempaan maahan jossa saa parempaa ilmaista ruokaa.

  Tykkää

 • Läskitäti pakeni köyhyyttä lentokoneella suomeen heittelemään ruokaa roskiin. Tämä kiteyttää koko pakolaiskriisin tyhjentävästi. 99.99999999% pakolaisista ovat valehtelijoita. Pakoloisia.

  Tykkää

 • Kari Laasanen

  Kartsa Mikäli ruokaei kelpaa, niin sitten paastolle taikka kotiin.

  Tykkää

 • Suomen kansalla on leipä ollut tiukassa, pettua syöty, nälkävuosina kuoli ihmisiä kuin raatoja, sodat ja pulavuodet koettu.Oma kansa seisoo leipäjonoissa ja vanhukset kai tapetaan ala-arvoisilla ruoka-annoksilla. Kotikasvatuksessa meillä jo opetettu, että ruoka syödään (kitisemättä) ja siitä kiitetään.

  Harvoin olen tuntenut NÄIN SUURTA VIHAA JA HALVEKSUNTAA, kun lukiessani tämän roskajoukon valitusta ruuasta, joka heille ilmaiseksi annetaan!!!! Porukka ulos maasta, takaisin Tornioon. Saavat itse etsiä omin neuvoin vaikka kävellen reitin kotiin, kun ovat tänne asti kerta osanneet.

  Tykkää

 • Mitäpä ei suvakkitoimittaja keksisi, jotteivat matut joudu huonoon valoon...

  ”Tallukassa on kommunikaatio-ongelma ja se pitää korjata”

  ”Kun lähes varattomat ihmiset kieltäytyvät syömästä annettua ruokaa eivätkä halua, että lapsensakaan sitä syövät, on syy varmasti vakava. Kun istuin juttelemassa turvapaikanhakijoiden kanssa aiheesta, pöydän ympärille tuli jatkuvasti uusia ihmisiä. Kaikki halusivat puhua ruoasta kanssani.

  Harvassa maassa ruoan säilytys ja kylmäketju on yhtä tarkkaan määritelty ja valvottu kuin Suomessa. Niinpä ruoka on totuttu syömään tuoreena. Suomalaisten tapa käyttää ruokaa vielä päiväysten jälkeenkin, on täysin vieras.

  Monet kanssani keskustelleet Tallukan asukkaat olivat huolissaan muun muassa siitä, että heille syötetään jogurttia, jonka päiväys on seuraavana päivänä ja maitoa, jonka päiväys on samana päivänä. Selitin, että tämä on ihan normaalia eikä se ole haitaksi, vaikka näin toimisi joka päivä. Sain osakseni epäuskoisia katseita.

  Eikö kukaan ollut kertonut heille? Vai onko luottamus paikkaa pyörittävään Kotoumaan mennyt jo niin täysin, että sen työntekijöiden sanomisiin ei luoteta lainkaan.

  Vastaanottokeskusta johtava Minna Mänttäri vakuutti Etelä-Suomen Sanomille, että asukkaiden kanssa on puhuttu paljon aiheesta. Kanssani keskustelleet asukkaat olivat itse eri mieltä.

  Eräs turvapaikanhakija ei halunnut tulla haastatelluksi, mutta halusi kertoa, että häntä pelottaa, koska hän kokee, ettei heillä ole puheyhteyttä keskuksen johtajan kanssa. Yksi ei ollut edes varma, kuka paikkaa johtaa.

  Monet ihmettelivät, miksi johtaja ei tule puhumaan heidän kanssaan, vaikka he lakkasivat syömästä. Ilmapiiri oli pelokas ja epäluuloinen.

  On vaikea sanoa, miksi asukkaiden ja johtajan kertomukset eroavat toisistaan niin paljon. Selvää on kuitenkin se, että Kotouman pyörittämässä vastaanottokeskuksessa on kommunikaatio-ongelmia.

  Asikkalan vastaanottokeskus on ollut rauhallinen eikä siellä ole ollut samanlaisia ongelmia kuin esimerkiksi Hennalassa välillä. Jos asukkaiden luottamus Kotoumaan menee, toiminnasta tulee vaikeampaa. Se myös vaikeuttaa turvapaikan saavien kotoutumista.”

  ess.fi/uutiset/paijathame/art2317726?ref=lssta

  Tykkää

  • Mitäpä ei suvakkitoimittaja keksisi, jotteivat matut joudu huonoon valoon...

   Siis APUUUUVA, apuuuva – päiväys seuraavana tai jopa samana päivänä, apuuuuuuuuuva, apuuuuuva, happi loppuu ja pierettää!!!! :

   ”Monet kanssani keskustelleet Tallukan asukkaat olivat huolissaan muun muassa siitä, että heille syötetään jogurttia, jonka päiväys on seuraavana päivänä ja maitoa, jonka päiväys on samana päivänä.”

   Hotellin asukkaat ovat hyvin, hyvin tyytymättömiä – missä viipyy johtaja?!:

   ”Monet ihmettelivät, miksi johtaja ei tule puhumaan heidän kanssaan, vaikka he lakkasivat syömästä.”

   Kyseessä on ilmeisesti aivan hirvittävän järkyttävän shokeeraava kommunikaatiokatkos! :

   ”On vaikea sanoa, miksi asukkaiden ja johtajan kertomukset eroavat toisistaan niin paljon. Selvää on kuitenkin se, että Kotouman pyörittämässä vastaanottokeskuksessa on kommunikaatio-ongelmia.”

   ”Suomalaisten tapa käyttää ruokaa vielä päiväysten jälkeenkin, on täysin vieras.”

   Vaikuttaa myös siltä, ettei tuo toimittajakaan tiedä esim. viimeisen käyttöpäivän ja viimeisen myyntipäivän eroa…
   – on jäänyt faktat tarkistamatta….

   Tykkää

   • Motiivejahan saattaa olla kaikenlaisia, mutta suvakkitoimittajia ei yleensäkään totuus kiinnosta...

    Liekö nyt myös niin, että sana on kiirinyt, että jos tarpeeksi vain valittaa, niin saa entistä parempaa ruokaa – tai saa jopa itse kokata ja sitä myötä myös huomattavasti suuremman oleskelurahankin?

    Parhaimpana vaihtoehtona on tietysti se, että tuo koko keskus suljetaan tyytymättömyyden noustessa – ja jengi pääsee pääkaupunkiseudulle discojen ja moskeijoiden sekä lukuisten maanmiestensä ääreen – kuin myös suuremman suvakkihuoravalikoimankin ääreen…

    Tykkää

   • Missä on ”faktantarkistaja” Johanna Vehkoo silloin kun häntä tarvitaan? 😉

    Liked by 1 henkilö

 • Kyllä on törkeätä että moniosaavat kunniakansalaiset on majoitettu vain KOLMEN tähden hotelliin! Eikö parempaa muka löydy, häh? Ja tuollaiseen tuppukylään. Eihän tämä vetele. Nyt kaikille taksit ja matka kohti Helssinkiä, Kämppiä huonompaa hotellia ei pida edes ajatella.

  Tykkää

 • Heille pitäisi oikeasti kertoa miten paljon tällaiset uutiset vaikuttavat suomalaisten asenteisiin heitä kohtaan. Mielestäni oikeasti turvapaikkaa tarvitseva on nöyrä ja yhteistyökykyinen ja kiitollinen siitä mitä hän saa. Häntä jopa saattaisi jopa hävettää ja hän saattaisi tuntea kiitollisuudenvelkaa. Nyt heidän suurin kärsimyksensä on suomalainen ruoka.

  Kaikista turvapaikoista vain määräaikaisia… ei enää mitään automaattia onnelaan.

  Tykkää

  • Olen jotenki havainnut et muslimeilla tuppaa olemaan tämä narsistinen asenne toisin ku Aasiasta tulleilla ihmisillä.Muutenki tämä jatkuva paapominen ja ilmaisten ruokien ja asuntojen tarjoaminen on mielestäni täysin idioottimaista koska on tässä maassa omiakin köyhiä ja asunnottomia, Eikös näitä palveluita pitäisi tarjota heille ensin ja sitten vasta muille?

   Tykkää

 • Välitön karkotus sinne omien lihapatojen äärelle, josta on tultukin! Ei tarvitse tätä maata ja sen kansalaisia tulla kuppaamaan laiskan elämän toiveissa. Niin ja välittömästi sama huomio, jollain tuokin eukko on kroppansa noin lihavaan kuntoon saanut, joten omaa rahaa on täytynyt olla.

  Tykkää

 • Olispa itsellänikin mahdollisuus syödä noin monipuolisesti päivittäin! Ja vielä Kokin tekemää ruokaa… T:Töissä käviä

  Tykkää

 • Tommi Rautiainen

  Jos nyt perkele ei ole mitään muuta kuin narisemista ruuasta, joka on laadukasta ja kaikki vaatimukset täyttävää, niin minusta nähden koko ruokatoimitus voidaan lopettaa. Syökööt vaikka toisiaan. Tässä maassa kantaväestö jonottaa leipää, ottaa vastaan eu-kasseja, syö mitä saa ja nämät perkeleet ratkuttaa ruuasta joka ei ihan halpaa olekkaan ja kantavat sen laskiämpäriin! Mihinkä asti suvakkien suvakoiminen oikein pitää venyttää; tämähän on suoraa räkimistä Suomalaisten silmille.

  Tykkää

 • eiku postimerkki perseeseen ja takas vitun epäkiitolliset mutiaiset..

  Tykkää

 • Vitun paskakasat. Pitäisi vititellä Lahti-saloranta tuonne pihalle ja anta puhua ainoaa kieltä mitä Islamistikoirat uskoo!

  Tykkää

 • Painukoot hittoon Suomesta, syökööt lyijyä omassa maassansa ja samalla pysyypi Suomi puhtaana. Inhoan maahantunkeutujia.

  Tykkää

 • Marianna Virta

  Lähtisvät kotiinsa. Kyllä Suomalainen ruoka on hyvää ja laadukasta. Tuossakin lautasella pyttipannua ja lisukkeena salaattia. Juomana ilmeisesti mehua. Tavallinenkin Suomalainen syö samanlaista ruokaa eikä valita yhtään. Miten köyhyysrajalla olevat vanhukset, keski- ikäiset ja nuoret saisivat jokapäivä edes samanlaista ruokaa kuin nuo ”pakolaiset” joilla on varaa valittaa ruoasta.

  Tykkää

 • Kyllä on kauheata nähdä tuollaista ylimielistä käyttäytymistä! 40-50-luvuilla syntyneinä olemme saaneet oppia että ruokaa EI HEITETÄ roskikseen!! Kun ruoka oli kortilla niin siitä ei riittänyt roskapöntölle mitään. Äiti opetti niin hyvin että en tänäkään päivänä heitä mitään hukkaan.

  Tykkää

 • Joe Langley

  Näille seitsemännen vuosisadan sivistymättömille lukutaidottomille barbaari vuohennu$$ijoille ei ole tilaa Euroopassa, menkööt takaisin mistä tulivat paimentamaan vuohiaan.

  Tykkää

 • Jos ihmisellä on tuolla tavalla varaa valittaa ruuasta, ei hän oikeasti pakene henkensä kaupalla. On siis elintasopakolainen, ja kohtelun pitäisi olla sen mukaista -> ratkaisuna on palautus lähtömaahansa.

  Tykkää

 • Jään sanattomaksi. Vastaavaa käytöstä voi odottaa vain rauhanuskonnon edustajilta. Kyllä minulle ilmainen ruoka kelpaisi, söisin mielelläni jos saisin. Minä sen sijaan joudun itse maksamaan ruokani.

  Tykkää

 • Varg kertoo taas hyvin millä tavalla muslimi ajattelee: ajattelutapa on käsittämätön länsimaiselle ihmiselle.

  Tykkää

  • kannattas laittaa heidät vanhusten hoivapalvepaikkoihin,mitähän he sitte sanoisivat,siellä on monissa paikoissa aivan ala arvoista ruokaa ja voiko nämä pakolaiset valittaa,jos heidän henki on ollut uhattuna,voi voi

   Tykkää

 • Siitä vaan syömälakkoon, jos ei kelpaa. Tilalle hotellin ruokasaliin voisi hakea vaikka ihmisiä leipäjonoista. Suomalaisten ei tarvitse elättää porukkaa, joka sylkee silmille auttajaansa. Maasta pois ja vähän äkkiä!

  Tykkää

 • Nuo ihmisten irvikuvat täytyisi viedä opintomatkalle sikalaan,ja alkaa tarjoamaan samaa ruokaa kuin sioillekin. Sitä ne tuntuu kaipaavaan.

  Tykkää

 • Vaihdetaan laskiläskimuumit leipäjonoon (ja sitten lentokentälle…) ja leipäjonolaiset hotelliin syömään. Miksi suomalaisen pitää seisoa ulkona sateessa leipäjonossa nöyristelemässä ja puurtaa niska limassa töitä kun matu ei muuta tee kuin läpsyttelee laiskasti ympäriinsä hotellissa ja valittaa, valittaa, valittaa x 10000…???!

  Tykkää

  • Kysyppäs tuota joltaki vihervasemmistoanarkistiltä,he varmaan osaavat kertoa miksi suomalainen joutaa ulos pakkaseen leipäjonoon ja muslimi narisee suomalaisen hotellin ilmaisesta ruuasta.

   .Mutta vituttaa ja raskaasti,inho kasvaa päivä päivältä.

   Tykkää

 • Anti Adidas

  Jos Koraanissa lukisi että Tallukan ruoka on ihan syömäkelpoista niin homma menisi läpi noille paksupäisimmillekin.

  Tykkää

 • Olen samaa mieltä ihmisiä leipäjonosta ruoan ääreen ,saisivat lämpöisen ruoan ja olisivat kiitollisia .näille ns.pakolaisille ,jos ruoka ei kelpaa ,ilmoittakaa ,voitte poistua ,annetaan Suomalaisille nälkäisille tuolinpaikat ,te voitte poistua .
  .

  Tykkää

  • Alte Kameraden

   Niin, kiertotalouden edistämiseksi voitaisiin tallukan ruoat viedä vanhainkoteihin ja leipäjonoihin mieluummin kuin antaa ylenkatsojien heittää niitä roskiin. On käsittämätöntä, että tänne nk. sotaa paosta tulleille annetaan erikoikeus olla erikoinen ja heittää pois ruokaa, mikä kelpaisi köyhille suomalaisille. Maassa maan tavalla tai maasta pois!

   Tykkää

 • Toivottavasti Tallukka ei anna vähääkään periksi. Jos periksiantamisen tiellä lähdetään, niin sille ei loppua tule. Kyllähän nuo matut voivat pyytää mitä vaan, ne testaavat nyt missä määrin heille annetaan periksi…tyhmähän ei ole se joka pyytää vaan se joka maksaa.

  Tykkää

  • Ruotsissa matuille annetaan kaikessa periksi. Lopputulos on kaikkien tiedossa.

   Tykkää

 • Ja sillä välin työttömille uusia orjatöitä: http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/art-2000002239195.html

  Eiköhän tuosta löydy muutama työtön Tallukkaankin aikanaan ”vapaaehtois” töihin…

  Tykkää

 • Ikoninen kuva. Vuoden uutiskuva.

  Tykkää

  • Samaa mieltä. Kuva kertoo kaiken ”pakolais” -kriisistä

   Tykkää

 • Jos kattoo videoita tubesta kodittomista, niin ymmärtää, kuinka törkeästi nää rättipäät käyttäytyy. Jos länsimaiselle, nälkäiselle kodittomalle tarjotaan ilmaista ruokaa, niin aivan varmasti syö vatsansa täyteen, lautasen tyhjäksi ja on kiitollinen. Kun hiekkaneekerille tarjoaa samaa, niin roskiin menee…päätelmä: nämä tulijat eivät ole nälkää nähneetkään, eivätkä arvosta pätkääkään länsimaiden apua. Käyttävät meitä vain hyväkseen.

  Ehdotankin, että Suomeen perustettaisiin työleirejä näille tulijoille. Jos haluavat asua ja syödä ilmaiseksi meidän maassamme, niin mielestäni on aivan kohtuullista vaatia heiltäkin työpanosta tähän yhteiskuntaan. Eli ei muuta kuin leirit pystyyn, nälkä-ja yösijapalkalla aavikonratsastajat hommiin. Jos ei kelpaa, niin ulos pakkaseen roskiksia tonkimaan.

  Tykkää

  • Tämäkin kuva on maanpetturi Sipilän ansiota. Historia tulee tuomitsemaan hänet.

   Tykkää

 • Jos näille saatanan paskoille ei ruoka kelpaa niin nokka kohti9 raja ja potkimalla ulos, vitun syöttiläät…

  Tykkää

 • Jos tarjonta olisi yhtä laadukasta kuin Suomen parhaissa Sodexo-ketjun työpaikkaruokaloissa ja lisäksi olisi ilmaista limua automaatista niin kovin kauaa sekään ei tyydyttäisi. Alettaisiin vertaamaan parhaiden ravintoloiden lounaisiin. Sen jälkeen oltaisiin tyytymättömiä ja verrattaisiin a la carte annoksiin pöytiintarjoiltuina. Parhaat teolliset tuotteet kuten Mövenpickin jugurtit tai Tropicana tuoremehut eivät piisaisi aamiaisella vaan alettaisiin vaatimaan Trumpin tasoista ogaanista artesaaniaamiasgourmetia.

  Tykkää

  • Se on se kun niillä ei ole mitään tekemistä. Aikaa lorvia on liian paljon, siinä turhautuu ja alkaa kitisemään kaikesta mahdollisesta.

   Ja pikkasen on sellainen tuntu, ettei nuo partalapset mistään rääsylästä ole kotoisin alunperinkään. Rikkaitten jälkeläisiä jotka ovat tottuneet hulppeisiin oloihin ja että heitä palvellaan. Kertovat matkojensa kokemuksista, hirveät summat rahaa ovat maksaneet niille salakuljettajille matkan aikana. Ei köyhillä ole semmoisia rahoja kenelläkään.

   Tykkää

 • NoTYourKindaPeople

  On täällä elämä raskasta työtä
  ja siinä harvemmin on onni myötä
  sen tietää vain
  Yksin irakilainen.

  Tykkää

 • Oma lukunsa on ”hädänalaisena” valittaminen, mutta jollei Tallukan sapuska ole seitsemässä vuodessa parantunut niin tuo on jopa oikeassa…

  Tykkää

 • Sielä jokin kommentoijista kirjoitti ,”epäsivistyneitä, huonosti käyttäytyviä moukkia,” ketähän mahtoi tarkoittaa, tuo luonnehdinta sopii pääosin näihin kommentoijin.

  Tykkää

 • Talvisodanhenki

  Suomalainen on KAFIIRI ,ja ruoka on paska sano matu .

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s