Mainokset

Malmölaisessa Johanneksen koulussa systemaattista vääräuskoisten lasten kiusaamista

byc_0hwfvpzadb5rmw2y6j2e6-k

 

Skoonelaiselle Sydsvenskanille tapahtui tänään mielenkiintoinen erehdys. Lehti nimittäin sattui päästämään ilmoille hiukkasen totuutta. Mutta kun vahinko huomattiin, myös erhe korjattiin poliittisesti korrektisti.

Lehti kertoi klo 10.00 julkaistussa jutussaan kuinka malmölaisessa Johanneksen koulussa on päällänsä täydellinen katastrofi. Vanhemmat eivät enää uskalla päästää lapsiaan kouluun.

Tilanne koulussa on siis sellainen, että uusruotsalaiset kiusaavat systemaattisesti toisia lapsia. Tyttöjen erilainen seksuaalinen ahdistelu on arkipäivää. Kerrotaan, että jopa 6- vuotiaat lapset ovat joutuneet vanhempien uusruotsalaisoppilaiden seksuaalisen häiriköinnin kohteeksi. Edelleen kerrotaan pahoinpitelyistä, kiristyksistä ja- suunnilleen kaikenlaisesta kiusanteosta mitä ikinä nyt koulumiljöössä voi esiintyä.

Ongelma on siis kaikkien tiedossa ja tilannetta pahentaa se, että oppilaat ovat kuvanneet kännyköillään toisten oppilaiden kiusaamistapahtumia, joita sitten on levitetty someen kiusaamisen tehostamiseksi.

Koska tilanne on siis sellainen, että kukaan täyspäinen aikuinen ei enää päästä lapsiaan Johanneksen kouluun, on vanhempien keskuudessa syntynyt eräänlainen vaatimus tilanteen korjaamiseksi. Vanhemmat kertovat, että lapsien koulupäivät koostuvat vain ja ainoastaan seksuaalisesta ahdistelusta ja kiusaamisesta. Niin oppitunnit kuin välitunnit ja koulumatkat ovat useimmille lapsille täyttä puhdasta kaaosta.

Edelleen vanhemmat kertovat, että liikuntatunteja on jouduttu peruuttamaan, koska potkupallokentällä kiusaaminen on osoittautunut todella pahaksi. Opettajat eivät millään voi ja ehdi valvoa joka nurkkausta.

Muuan Patrik Olsson kertoo, että hän on ottanut lapsensa jo pois koulusta ja lapsi on mennyt toiseen kouluun. Toinen vanhempi kertoo, että hänen tytär on uhattu raiskata useaan otteeseen:

– Pojat ovat uhanneet raiskata tyttäreni. Lisäksi pojat ovat sanoneet, että heidän isänsäkin raiskaavat tyttäreni. He kutsuvat häntä huoraksi. Heidän mielestään tyttäreni ei ole tarpeeksi muslimi.

Toistan:

– Pojat ovat uhanneet raiskata tyttäreni. Lisäksi pojat ovat sanoneet, että heidän isänsäkin raiskaavat tyttäreni. He kutsuvat häntä huoraksi. Heidän mielestään tyttäreni ei ole tarpeeksi muslimi.

Myös monet muut vanhemmat ovat kertoneet, että heidän tyttäriään on uhattu raiskata, koska he eivät ole tarpeeksi muslimeja. Kyse on siis uusruotsalaisista tytöistä, jotka ovat ikäänkuin sopeutuneet yhteiskuntaan ja heidän vanhempansa eivät pakota tyttölapsia huivin käyttöön. Tämä ei taas sovi oikeauskoiselle muslimille.

Tilanne on siis kauhistuttava. Muslimipoikalapset kulkevat ympäriinsä kiusaten vääräuskoisia toisia lapsia. Opettajat ovat kuin veitsen terällä, koko ruotsalainen yhteiskunta on veitsen terällä. Sydsvenskan kirjoitti asiasta aamulla sen oikeilla nimillä, mutta katsoi, että juttu oli liian totta ja sensuroi sen.

Lukija, kumpi sinun mielestä on pahempaa? Se, että muslimit kiusaavat systemaattisesti vääräuskoisia vai se, että asia tiedostetaan, mutta se vaietaan kuoliaaksi.

Alkuperäinen juttu löytyy täältä:

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache%3AETqyUBZ7v_4J%3Awww.sydsvenskan.se%2F2016-11-18%2Fforaldrar-slar-larm-kaos-pa-johannesskolan+&cd=2&hl=sv&ct=clnk&gl=se

Mainokset

62 Comments on Malmölaisessa Johanneksen koulussa systemaattista vääräuskoisten lasten kiusaamista

 1. Mielenkiinnolla odottelen milloin Ruotsissa räjähtää vuosia patoutunut viha matuja kohtaan….Red Ice Radiossa oli kuunnellma, missä veikattiin Ranskaa ensimmäiseksi maaksi, jossa kansa yksinkertaisesti saa tarpeekseen ja tekee vallankumouksen.

  Liked by 1 henkilö

  • Jo 1980-luvulla Ruotsalaiset olivat vihaisia, kun maahan otettiin turvapaikanhakijoita Assyriasta . Nämä tulijat saivat alkaa työnteon vasta 2 vuotta maassa oltuaan ja luultavasti tämä silloin raivostutti ruotsalaiset, jotka joutuivat tulijoiden elämisen kustantamaan
   Suomessakin on alettu rajoittamaan totuuden esiin tuomista. Eilen erääseen rikosuutiseen kommentoin näin: useat 1990-luvulla maahamme tulleet pakolaiset osaavat, jo täydellistä Suomenkieltä. Tämä kommentin modet poistivat 3 kertaa, koska luultavasti katsoivat sen loukkaavan pakolaisia. Koska uutisessa, jota kommenttini koski ei mainittu rikoksentekijästä muuta, kun Suomenkielen taito ja näin saada rikoksentekijä suomalaiseksi päätin kertoa totuuden tänne tulleiden kielitaidosta. Mielestäni se että osaa puhua Suomea ei ole koko totuus rikosuutisessa, jossa tahdotaan välttää kertomasta tekijän taustat.

   Tykkää

 2. Ihmiset ovat niin mukavuudenhaluisia nykyään, että tuskin kukaan viitsii mihinkään vallankumouksiin pohjolassa ryhtyä. Kuumat fransmannit voivat olla asia erikseen, mutta luultavasti nekin vain äänestävät Le Penin presidentikseen ja odottavat ihmeen tapahtuvan.

  Tykkää

 3. Hentukka // 18/11/2016 17:43 // Vastaus

  Isänmaallinen vallankumous vai?

  Tykkää

  • Ensisijaisesti Islam-vastainen vallankumous

   Tykkää

   • Nimetön // 18/11/2016 21:38 // Vastaus

    Ette taida ymmärtää, että ainoa vallankumous mikä Ruotsissa voi tulla, on islamilainen sellainen…

    Tykkää

    • Qroquius Kad // 18/11/2016 22:17 // Vastaus

     Valitettavasti asia on niin, että 200 rauhan ja yltäkylläisen hyvinvoinnin vuotta ovat veltostuttaneet ruotsalaiset niin, ettei heistä enää ole minkäänlaisiin vallankumouksiin, ei puolustamaan kansaansa eikä maataan. He eivät pysty edes äänestämään Sverigedemokraatteja, vaan voivat vain odottaa tumput suorina omaa tuhoaan toivoen jotain ihmettä tapahtuvaksi.

     Tykkää

 4. Ruotsi hajoaa ihan käsiin. Kuvittele, että lapsesi tollaista paskaa joutuu kestämään vaikka koko ala-asteen. Eikä oppimisesta tule mitään! Sitten on kotona 13-vuotias teini, joka osaa lukea ja kirjoittaa kuin 8-vuotias ja muutkin taidot ihan alkeelliset. Lapsi itkee illat kotona ja kotiopetuksesta ei tule mitään.

  Siis tämä on aivan saatanan sairasta. Suvakit on laitettava vankileirelle viime kädessä, jos ei mikään muu auta.

  Tykkää

  • Hyvin sanottu. Koulun pitäisi olla paikka jossa opitaan taidot aikuisuutta varten eikä mikään maanpäällinen helvetti. Kun lasten tulevaisuus tuhotaan, niin tuhotaan myös valtion tulevaisuus.(Ruotsihan tekee tätä myös kovalla velanotolla)
   Ruotsinhan mainostaa olevan feministinen maa, tässä voi nyt nauttia feminismin hedelmistä.

   Tykkää

   • Lapset kasvavat nopeasti, ei siinä tarvitse kuin muutama vuosi kaaosmaista opetusta ja sitten on homma täysin perseellään. Nyt on jo vuosi 2. Pahinta on perusturvallisuuden katoaminen kouluista ja ei sitä sitten millään tukiopetuksella korvata myöhemmin. Tämä räjähtää aivan käsiin viiden vuoden sisään.

    Tykkää

    • Ruotsissa on 9 vuoden kuluttua maahanmuuttajat enemmistönä. On rikos omaa valtiota kohtaan päästää mamu kansanedustajaksi päättämään maan asioista. Tällä tavalla hölmöläiset luovuttavat vallan vapaaehtoisesti muualta tulleille. Olen pettynyt Ruotsalaisiin, en halua enää käydä siellä edes sukuloimassa.

     Tykkää

     • kaltujar // 19/11/2016 23:54 // Vastaus

      ” On rikos omaa valtiota kohtaan päästää mamu kansanedustajaksi päättämään maan asioista. ”
      – Valtio ehkä kannattaa unohtaa sillä valtio on syöpä. Vasemmistolaisuus eli valtiouskovaisuus(kommunismi=valtio omistaa tuotantovälineet tai sosialismi=valtio omistaa työn hedelmät) on osasyynä nyky-Ruotsin alamäkeen. Itse käyttäisin mieluummin termiä ”On rikos omaa kansaa kohtaan…”

      Tykkää

  • kaltujar // 19/11/2016 23:40 // Vastaus

   Aivan helvetin sairasta. Hirveää ajatella jos oma lapseni joutusi elämään tuollaista helvettiä…. Lapsuudenhan kuuluisi olla onnellista ja huoletonta aikaa, jolla luodaan hyvä pohja aikuisuudelle.

   Tykkää

 5. Intersektionaalisten feministien ihannekoulu! // 18/11/2016 19:25 // Vastaus

  Ns. suvakkihuorat tietysti kieltävät kaiken, sillä heillä itsellään on vaihtuva matumiesten armeija omalla kotisohvallaan!

  Ja suvakit, erityisesti nämä ns. intersektionaaliset feministit – myös Goebbelsin lailla hokevat, kuinka islam on tasa-arvon ja naisten hyvän kohtelun uskonto, vaikka sekä teoria että käytäntö todistaa toista…

  Ja itse asiassa muslimimiesten harrastama huorittelu, ahdistelu ja raiskaaminen – on tietysti sekin valkoisen heteromiehen syytä…

  Tykkää

 6. freemason traitor // 18/11/2016 20:26 // Vastaus

  TE KAIKKI KOMMENTOIJAT OLETTE AIVAN YHTÄ TYHMIÄ KUIN UUTISEN MUSLIMIT! JUUTALAISET TUOVAT NEEKEREITÄ YM MUITA MAAHAN JOTTA YHTENÄISYYS SAADAAN SEKOITETTUA JA KUKAAN EI IKINÄ NOUSISI JUUTALAISTA RAHA JÄRJESTELMÄÄ VASTAAN! TÄMÄ KAAOS AIHEUTETAAN TÄYSIN TIETOISESTI JOHON TARJOTAAN SAIRASTA RATKAISUA!!

  VUODESTA TOISEEN YHTÄ PIHALLA JOKA PAAVON LUKIJA SÄÄLIKSI KÄY TEITÄ JOKAISTA!

  EU:n isä, kreivi Richard Coudenhove-Kalergi, oli salaliiton johtaja, jonka tavoitteena on tuhota Euroopan kansat. Jo v. 1923 hän julisti vapaamuurariveljilleen, että ”juutalaisen aatelisrodun” on tultava Euroopan valtiaaksi. Tähän pääsemiseksi eurooppalaiset tulee risteyttää aasialaisten ja mustien kanssa. Tuloksena on ali-ihmisiä, helposti hallittavia, vailla luonnetta.

  Coudenhove-Kalergi kirjoittaa (”Praktischer Idealismus”, v. 1925, s. 21), että tuloksena syntyneet ”sekarotuiset” jälkeläiset ovat ”heikkoluonteisia, pidäkkeettömiä, vailla tahdonvoimaa, kestävyyttä, pieteettiä ja luotettavuutta”, kun euraasialaiset ja negroidiset ominaisuudet syrjäyttävät eurooppalaisten ominaisuudet. Tämä EU:n perustajaisä tahtoo Eurooppaan ali-ihmisiä rotusekoituksen avulla. ”Rasisminvastaisuuden” takana on koko ajan kammottava rasismi.

  Sivulla 22/23 (e.m.t.) Coudenhove-Kalergi sanoo, että tulevaisuuden ihminen on oleva risteytys eri roduista. Euraasialais-negroidinen tulevaisuusrotu korvaa ”kansojen moninaisuuden” ”persoonallisuuksien moninaisuudella”. Coudenhove-Kalergi visioi suurempaa Eurooppaa, todellista Paneurooppaa, joka ulottuu Vladivostokista San Franciscoon (Paneuropa 1922 bis 1966, s. 103). ”Monikulttuurinen (siis kulttuuriton) Eurooppa” on vain ensi askel juutalaisen maailmanvallan diktatuuriin.

  Tykkää

  • Äläpä yleistä, jos joku rikas juutalainen on jotain tyhmää kirjoittanut, ei merkitse että juutalaiset tuovat tänne Eurooppaan pakolaisia. Päinvastoin, Israelissa on hankala elää muslimien puristuksessa ja sieltä on varoitettu Eurooppaa mahdollisista terroristeista.

   Tykkää

   • Mistä johtuu ettei isis ole hyökännyt tai edes uhkaillut Israelia. Kyllä juutalaiset ovat tämän valtavan pakolaisvyöryn takana.

    Tykkää

    • Muslimien suunnitelma! // 19/11/2016 17:05 // Vastaus

     Koska eivät uskalla, sillä jos ISIS iskisi – niin Israel iskisi vielä kovemmin takaisin, jopa ydinasein!
     – mutta täällä Euroopassakin vain nuollaan muslimien per*settä kuin viimeisä päivää, tekevät he ihan mitä hyvänsä…

     Tosin Israelillahan oli joku suunnitelma turva-alueen luomiseksi druusialueille; rajan molemmin puolin kun on druusikyliä ja epäiltiin, että loputkin druusit pakenevat Israeliin, jos ISIS ryhtyy kunnon jahtiin. Venäjän tuki Assadille kaiketi sitten auttoi druusejakin…
     – druusit siis jonkinlainen shiiamuslimilahko, jota ISIS tietenkin pitää harhaoppisena; Israelissa nämä druusit käyvät muuten maan armeijankin – palemuslimiarabithan ovat sunnia!

     Juutalaiset eivät todellakaan ole tämän takana – VAAN MUSLIMIT!
     – Gaddafi, Turkin nykyinen Erdogan, Arafatkin aikanaan – OVAT KAIKKI SANONEET MUSLIMIEN VALLOITTAVAN EUROOPAN MUSLIMINAISTEN KOHDUILLA – eli maahanmuutto ja sitten raju lisääntyminen!
     – Islamistien, esim. Muslimiveljeskunnan politiikkaa ihan suoraan!

     Ottomaanien valtakunta tulee nousemaan jälleen – Turkki jo kovin häärää mm. Somaliassakin…
     – ja Israel joutuu tähtäimeen etunenässä!
     – Harmageddon tulee toteutumaan, uskokaa pois…

     Tykkää

   • kaltujar // 19/11/2016 23:43 // Vastaus

    ”Äläpä yleistä” Samaa voitaisiin sanoa muslimeista. Länsimaiden alamäki on pääosin meidän omaa syytämme, mutta juutalaiset ovat myös osavastuussa.
    – Balfourin julistus
    – Bolsevikkivallankumous
    – Frankfurtin koulu
    – Valtamedia ja Hollywood

    Tykkää

    • Palehomma on kusetusta // 20/11/2016 01:31 // Vastaus

     Liikaa yleistystä! Ja Israel kuuluu juutalaisille – se on heidän esi-isiensä maa – ei arabien.
     Arabien muuttoaalto alueelle kiihtyi juutalaisten muuton myötä, koska juutalaiset kehittivät aluetta. Käypä paikan päällä, niin näet, että liki kaikki – sekä vanha että uusi – on nimenomaan juutalaisten aikaansaannosta.

     Ylipäätään koko ns. palestiinalaiskansa on täysi keksitty juttu 1960-luvulta – palet ovat aivan tavallisia arabeja, täysin keksitty kansa, jota historia ei tunne!
     – alun perin koko sanakin viittasi juutalaisiin; roomalaisethan kiusallaan uudelleennimesivät tuon pläntin juutalaisten arkkivihollisten, filistealaisten eli erään kreikkalaisjuurisen ja jo kadonneen merikansan mukaan…
     – eli täysin keksitty kansa, josta tehtiin pelinappula islamistiseen ja muuhun poliittiseen peliin. Jossain vaiheessahan kuka tahansa arabi saattoi ilmoittautua ns. palestiinalaiseksi – ja palestiinalaisillahan (YK:n päätöksellä) ainoana pakolaisryhmänä koko maailmassa – pakolaisstatus periytyy sukupolvelta toiselle myös ulkomailla asuvien kohdalla!!

     Arabi- ja muista muslimimaista on karkotettu enemmän juutalaisia kuin mikä oli ns. palestiinalaispakolasten alkuperäinen lukumäärä – ja he menettivät tietysti myös omaisuutensa, osa toki henkensäkin. Puhumattakaan siitä, mitä juutalaisilta vietiin esim. Saksassa tai muualla Euroopassa.
     Eli peli on siltäkin osin reilu.
     Ja arabithan ovat myös kolonialisteja alueella; tuhonneet alkuperäisiä kulttuureja – esim. kristityt assyyrit tai Egyptin koptit, ovat niitä alkuperäisasukkaita – eivät muslimiarabit.
     Arabit jos saisivat Israelin alueen haltuunsa, siis se olisi paskana alta aikayksikön – ja heillä on kuitenkin koko muu Lähi-itä hallussaan, Israelhan on hyvin pieni pinta-alaltaan.

     Juutalaisia on älyköissä ja vaikutusvaltaisissa porukoissa kaikilla puolin – mutta se johtuu yksilöiden lahjakkuudesta ja kunnianhimosta, eikä sitä pidä yleistää.
     Kyllä juutalaiset älyköt ovat ajaneet hyviä ja järkeviäkin asioita – mutta antisemitistit nostavat esille vain tuollaiset vasurisekopäät, joita kuitenkin löytyy kaikista ihmisryhmistä.
     Vasuriaate on myös olevinaan hyvien ihmisten aate – mutta koska ihanteet menevät realiteettien edelle, niin se ei toimi käytännössä ja useinhan ns. hyväntekokin johtaa lopulta vain pahaan.

     Juutalaiset ovat ehkä ateistisin kansa, joten sekin selittää paljon asioita – ja nimenomaan niitä negatiivisia. Juutalaiset ovatkin siksi tietyllä tavoin eksyksissä – verrattuna kristittyihin.

     Tykkää

     • Juutalaiset saavat varsin hyvin pitää Israelin….Se ei kiinnosta minua. Minua kiinnostaa kaksi asiaa: Ketkä omistavat valta eli valhemedian Amerikassa ja ketkä hallitsevat federal reserveä

      Tykkää

  • kilttimies // 18/11/2016 23:38 // Vastaus

   EU:n isä kreivi Richard Coudenhove-Kalergi oli ”sekarotuinen”, Itävaltalais-japanilaista syntyperää.

   Miten meni, noin niin kuin omasta mielestäsi?

   Tykkää

  • Lestoista oppia! // 19/11/2016 00:46 // Vastaus

   Miksi sitten niin monet juutalaiset sekaantuvat itse kaikkiin mahdollisiin rotuihin ja kansoihin – suomalaisiinkin? Ei kovin loogista…

   Te antisemitistisiin foliohattuteorioihin uskovat – tuhoatte maahanmuuttokriittisen liikkeen uskottavuutta – ja kun keskitytte haukkumaan väärää puuta!
   – yksittäiset tekijät, kuten Soros, ei tarkoita sitä, että suurin osa juutalaisista olisi samaa mieltä!

   Suomessakin vanhoina kovina vassariaikoina aina ylistettiin jotain latinalaista Amerikkaa rotujen sopusointuisesta sekoituksesta ja yhteiselosta – ja Neukkujen väestönsiirrotkin edustivat osaksi tätä ideaa – eli on ideologian lisäksi ollut myös naiivi ihanne kansojen ja rotujen ystävyydelle sekä yhdistämiselle…
   – mutta kun ei se toimi käytännössä, eikä ole millään tavalla järkevää – tai lopulta moraalistakaan!

   Ja muuten ns. ääri-juutalaisiakin siedetään juutalaisten keskuudessa paljolti tämän takia:

   ”Israelin juutalaiset saavuttivat arabien lapsiluvun ja kasvu jatkuu”

   ”Israelin nopea väestönkasvu on kehittyneiden maiden joukossa poikkeus.

   Syntyvyys on Israelissa tarkkaan seurattu kysymys, sillä juutalaiset ovat olleet hyvin huolissaan säilymisestään enemmistönä.

   Ei ole kauankaan siitä, kun Israelin poliitikot viittasivat arabien syntyvyyteen tikittävänä väestöaikapommina. Edesmennyt palestiinalaisjohtaja Jasser Arafat puolestaan sanoi: ”Vahvin aseemme on arabinaisen kohtu.”

   http://yle.fi/uutiset/3-9301606

   Ja suomalaisten pitäisi kaiketi ottaa heistä oppia eli lasten tekoon – ennen kuin somalit ja kumppanit ohittavat meidät puhtaasti lisääntymällä…
   – taitaa olla niin, että vain lestat pitävät monin paikoin huolta kunnollisesta väestön uusiutumisesta…

   Tykkää

  • Suuri valhe, jonka sosiaalidemokraatit ovat saaneet päähäsi iskostettua. Juutalaiset eivät koskaan ole olleet elätettävinämme. He ovat maailman fiksuin kansa, ja sitä nämä Palestiinalaisia puolustavat eivät kestä . Juutalaiset eivät koskaan ole tehneet pommi iskuja Eurooppaan, mutta heidän maahan islamilaiset tekevät päivittäin raketti iskuja, puukottavat Jerusalemissa ihmisiä hengiltä. Olisiko sinun syytä lukea historiaa tarkemmin, ennen kuin tulet syyttämään juutalaisia maailman tilanteesta. Israel on ainoa demokratia Lähi-idässä, joten luulisi sen jo riittävä todisteeksi, kenen puolella kannattaa seistä. No jokainen saa valita puolensa, minun valinta on Israel.

   <

   Tykkää

   • Villahin Attu // 19/11/2016 15:33 // Vastaus

    Juutalaiset tappoivat mm Folke Bernadotten. Googlaa jos et usko.

    Tykkää

   • Nimetön // 19/11/2016 23:25 // Vastaus

    Aikki, teet klassisen virheen. Minäkin ajattelin samalla tavalla 20 vuotta, eli ajattelin että piti valita joko juutalaiset tai muslimit. Jokainen järkevä ihminen valitsee juutalaiset muslimien sijaan, mutta juju ei olekaan tämä vaan osapuolia on kolme.
    Länsimaiset, juutalaiset ja muslimit.
    Juutalaiset ovat kaikin tavoin parempia kuin muslimit, mutta se että juutalaisilla ja länsimaalaisilla on sama vihollinen ei tarkoita että juutalaiset olisivat meidän puolellamme. He pyrkivät ensisijaisesti hyötymään meistä.
    Googlaa muunmuassa sellaisia hakusanoja kuin Barbara Spectre ja Frankfurtin koulu(Kaikki Frankfurtin koulun jäsenet olivat juutalaisia) Juutalaisten intresseissä on hajoita ja hallitse taktiikka Lähi-idässä. Jos muslimit käyvät sotaa keskenään he eivät ole uhka Israelille ja parasto on jos he lähtevät pakoon sotaa Eurooppaan -> Israelin strateginen asema vahvistuu.

    Tykkää

    • In God we trust, sanovat jenkit ja oikeassa ovat! // 20/11/2016 01:55 // Vastaus

     Nyt valoja päälle, sillä mietipä kuinka vähän juutalaisia on maailmassa ja kuinka täysin riippuvaisia he ovat kristityn maailman tuesta; he ovat sitä täysin!

     Antisemitisteillä on aina täysin valheellisia ja epärealistisia näkemyksiä juutalaisten vaikutusvallasta.
     Jos muslimit valtaavat Euroopan ja muut länsimaat – se johtaa Israelin joutumiseen tuhoavien sotatoimien kohteeksi – välittömästi.

     Israel – ja juutalaisviha on suorastaan yliluonnollisen saatanallista – toki joissakin yksittäisissä juutalaisissakin vaikuttavat pahan voimat – mutta uskokaa pois, niin ne, jotka ovat juutalaisia ja Israelia vastaan – ovat väärällä puolella…

     USA on ollut Israelin vankka tuki siksi, että Jumala on ohjannut ja siunannut sitä maata, jopa yliluonnollisen suureellisesti suorastaan!
     Amerikkalaiset kuitenkin jatkuvasti rukoilevat, pyytävät Jumalan apua ja siunausta, joten he ovat sen myös saaneet – tosin onhan USA kulkenut liikaa harhapoluillakin, mutta kuitenkin…
     Ja apua ja siunausta pitäisi suomalaistenkin jälleen pyytää – kuten sodan päivinäkin!

     Itse asiassa kaikkien suomalaisten pitäisi rukoilla Jumalaa puuttumaan oikealla tavalla myös tähän islamilaiseen tulvaankin…
     – Hommalta luin, että joku Suomessa majaillut päänkatkoja irakilainen oli takaisin kotimaassaan, joten pitää vaan rukoilla, että näin tapahtuisi yhä useampien pahisten kohdalla – ja että mahdollisimman monet muslimit myös tajuaisivat islamin pahuuden ja hylkäisivät sen.

     Tykkää

     • Israel-kriittisyys on eri asia kuin Israel vihamielisyys. Itse pidän järjettömänä tuollaista juutalaisten palvomista. He ovat ihmisiä siinä missä muutkin, eivät mitään jumalaisia olentoja. Kannattaa katsoa David Duken video: Insanity of christian sionism.

      Juutalaiset eivät ole sen enempää länsimaalaisten puolella kuin hindutkaan.

      Tykkää

   • kaltujar // 19/11/2016 23:35 // Vastaus

    ””Juutalaiset eivät koskaan ole olleet elätettävinämme. He ovat maailman fiksuin kansa, ja sitä nämä Palestiinalaisia puolustavat eivät kestä . ”
    Juutalaiset eivät ole yhtä älykkäitä kuin itä-aasialaiset:
    eurooppalaisten keskimääräinen äo 100
    juutalaisten 105
    itä-aasialaisten 108
    lähi-idän asujat 85
    afrikkalaiset 65

    Vaikka ihminen on älykäs se ei kerro mitään siitä käyttääkö ihminen älykkyyttään hyvään vai pahaan.

    Tykkää

    • Suhteellisen länsimaista // 20/11/2016 02:10 // Vastaus

     Juutalaisista nämä askenaasit ovat hyvin älykkäitä testeillä mitattuna!
     – johtuen historiasta, valikoituminen esim. tiettyihin ammatteihin juutalaisiin kohdistuneen vainon takia – sekä ihan opittujenkin taitojen periytyvyydestä.
     Nimittäin onhan todettu, että jopa opitut taidot voivat periytyä seuraavalle sukupolvelle jossain määrin – eläimilläkin nämä näkyy.

     Ympäristö vaikuttaa myös älykkyyteen, esim. USA:n mustilla älykkyys kasvaa koulutuksen myötä – ja toisaalta valkoisilla länsimaalaisilla jopa laskee tietyiltä osin, kun aivoja ei käytetä tarpeeksi.

     Kaikissa roduissa on älykkäitä ja vähemmän älykkäitä. Mutta nuo testithän eivät mittaa kuin tiettyjä tarkoin määriteltyjä asioita, joista monet kytkeytyvät lähinnä vain länsimaisiin yhteiskuntiin.

     Tykkää

     • Stefan Molyneyx toteaa videoissaan että älykkyys on pääasiassa perityvää, vaikka ympäristö vaikuttaa asiaan myös. Esim aasialaiset ovat keskimäärin lyhyempiä kuin eurooppalaiset. Mustat ovat keskimääräisesti parhaita lyhyenmatkan juoksijoita, valkoiset taas parhaita keihäänheitossa…Miksi ihmeessä älykkyys olisi oudosti samaa tasoa kaikilla.??

      Tykkää

 7. Suomi Finland // 18/11/2016 21:46 // Vastaus

  Voi Allahin vitun vitun vittu.

  Tykkää

 8. Painekattila räjähtää kohta. Suomessa on nyt se tilanne, mikä Ruotsissa, Ranskassa ja Briteissä oli noin 15 vuotta sitten, kun matujen invaasio toden teolla Eurooppaan alkoi. Ruotsi on järkyttävävässä jamassa. Siellä valkoisten kansanmurha on fakta alle kahden vuoden sisällä. Muslimit ovat jo isoja alueita vallanneet ja esim Tukholmassa Kuninkaanlinna on jatkuvassa valmiudessa, jos muslimit aloittavat kansannousun. Siinä on Kallella noin 15 minuuttia aikaa häipyä paikalta tai pää on poikki. Ruotsin sotilastiedustelu pitää faktana, että 1-2 vuoden sisään osa Ruotsia joudutaan luovuttamaan muslimeille. Tämä koskee 10 suurinta kaupunkia Ruotsissa. Ne menetetään ainakin tilapäisesti´. Sama taho on esittänyt, että noin 2 miljoonaa kanta ruotsalaista tai muuta valkoista tullaan murhaamaan kansannousun yhteydessä. Ruotsissa on noin 60-70 tuhannen miehen muslimiarmeija jo raskaasti aseistettuna. Euroopan mittakaavassa tullaan puhumaan 50-100 miljoonasta tapetusta eurooppalaisesta, kun muslimit johadin aloitavat lähiaikoina.

  Tykkää

  • ”Ruotsin sotilastiedustelu pitää faktana, että 1-2 vuoden sisään osa Ruotsia joudutaan luovuttamaan muslimeille. ”

   Kiinnostava väite….en ollut tiennyt että tilanne on noin paha siellä. Onko sinulla laittaa lähteitä?

   Tykkää

   • Mikäpä ihme tu on jos niin käy.Ei ne muslimit työmiehiksi ole Ruotsiinkaan tulleet,kyllä suunnitelmat on suuremmat.

    Ja ruotsalaiset raukat kun lopettivat armeijansakkin,ihan rikollistahan tuomonen on ruotsalaisilta politikoilta ollut.
    Nyt ollaan sormi suussa muslimien kanssa kun kuriin niitä ei saada.

    Tykkää

 9. kerberos616 // 18/11/2016 23:19 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 10. Reinfeld II // 19/11/2016 01:08 // Vastaus

  Johanneksenkoulu. Eikö tuo Johannes ole aika suomalainen ja vieläpä kristillinen nimi. Ihan jutun sivujuonteena: Tietääkö joku mistä koulu on saanut nimensä.

  Yritin googlettaa, mutta sain vain lisää ”päänvaivaa”. Johanneksenkoulu kun sijaitsee Nikolaigatanilla. Selvästi suomalais-venäläistä monikulttuuria Sveanmaalla, mutta ei taida enää tämä kulttisekoitus nykyruotsalaisille oikein kelvata. Siis ei ainakaan näille uusruottalaisille.

  Tykkää

  • Qroquius Kad // 19/11/2016 21:49 // Vastaus

   Ilmeisesti lähellä sijaitsevasta Johanneskyrkanista; rakennuksissa mainitaan olevan samankaltaista arkkitehtuuria. Sen sijaan Ystävä Google ei osannut antaa mitään osviittaa Nikolaigatanin nimen alkuperään: kenen Nikolain mukaan se on nimetty, milloin ja ennen kaikkea miksi?

   Tykkää

 11. Nimetön // 19/11/2016 01:09 // Vastaus

  Ruotsi on jo uponnut.Vuosikymmenien mädätys on tehnyt tehtävänsä.Feministinen yhteiskunta häviää koska miehiä ei ole puolustamaan maata.Muslimit ottavat vuorenvarmasti koko ruotsin halliintaansa.Tätä ei voi estää mitenkään enää.

  Tykkää

  • Suomi saa tulevaisuudessa nauttia naapurissa sijaitsevasta Kalifaatista. Venäjä ei enää vaikuta ollenkaan pahalta naapurimaalta.

   – Ehkä Putin on tulevaisuudessa Ruotsin pelastaja. Venäjä on historiansa aikana vapauttanut Bulgarian muslimimiehitykseltä.

   Tykkää

 12. Lattealitkiväkaupunkilainen // 19/11/2016 01:19 // Vastaus

  Aivan hirveää kun lapsetkaan eivät voi olla lapsia ja leikkiä, vaan uhataan raiskaamisella ja hakataan. Nettiin pitää vielä ladata se kaikki saasta. Noista koululaisista kasvaa vielä psyykkisesti vammautunut kansakunta.

  Tykkää

 13. Onko Jumalan ruoska iskenyt jumalattomasti elävään Eurooppaan islamilaisen invaasion muodossa.

  Tykkää

  • Nimetön // 19/11/2016 23:29 // Vastaus

   Juutalaiset ovat 10X parempia kuin muslimit, mutta he eivät ole meidän puolellamme

   Tykkää

   • Yksilö vs. ryhmä // 20/11/2016 02:18 // Vastaus

    Yksi sekopää ei ole yhtä kuin kaikki juutalaiset!

    Ihan samoin voisin etsiä jonkun suomalaisen vihervasurin sanomaan ties mitä ja sitten vaan väittäisin, että kaikki suomalaiset ajattelevat näin…

    Juutalaisia on monenlaisia, esim. :

    Pamela Geller(s. 1958) on yhdysvaltalainen amerikanjuutalainen bloggaaja, kirjailija ja konservatiivinen poliittinen aktivisti. Hänet tunnetaan etupäässä islamin kriitikkona, vastajihadistina ja muslimien hankkeiden vastustajana, kuten New Yorkin World Trade Centerin läheisyyteen kaavaillun moskeijan vastustajien keulakuvana.

    Gellerillä on vahvat sidokset Yhdysvaltojen teekutsuliikkeeseen. Hän perusti islamkriitikko Robert Spencerin kanssa Stop Islamization of America ja Freedom Defense Initiative -järjestöt. Hän toimii äärioikeistolaisen English Defence Leaguen esikuvana.”

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Pamela_Geller

    Tykkää

    • Eurabia // 20/11/2016 02:24 // Vastaus

     Eurabia -salaliitossa on totuuden siemen; arabit ja Euroopan ei-juutalainen eliitti!
     – tämä selittää EU:n toimintaakin parhaiten…

     Senhän toi esille juutalainen:

     ”Käsitteen teki tunnetuksi egyptiläissyntyinen Gisèle Littman (salanimellä Bat Ye’or), joka viittasi sillä kirjassaan Eurabia: The Euro-Arab Axis (2005) eurooppalaisten ja arabimaiden oletettuun ulkopoliittiseen yhteistyöhön, jota hän piti tavoitteiltaan amerikkalaisvastaisena ja antisionistisena.

     Termin hän lainasi Eurabia-nimisestä aikakauskirjasta, jota julkaisi eurooppalais-arabialainen ystävyyskomitea ”European Committee for Coordination of Friendship Associations with the Arab World”

     https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurabia

     Tykkää

 14. Tampereella on onneksi niin juntteja rehtoreita että jopa Tesoman kaltaisella monikulttuurisella alueella pidetään perinteiset suomalaiset joulujuhlat kaikissa kouluissa. Siellä mustinkin murjaani istuu kiltisti juhlasalissa eikä jihadoi mihinkään suuntaan. Joskus bussissa on mekastavia poikaporukoita, mutta ne pistetään nopeasti kuriin vaikka väkisin. Näistä on aina joskus juttuja lehdessä.

  Juuri koulun perinteiset juhlat ovat hyvä indikaattori. Kun kulttuuri alkaa hävetä itseään niin paljon että se alkaa kaivaa itselleen hautaa, tulee uusi kulttuuri joka ei itseään häpeä. Jos siis lähikoulussa jää joulujuhlat väliin, pitää vaatia selitystä ja päitä vadille. Aina voi vaikuttaa, lobata ja painostaa kunhan sen tekee fiksusti. Kyyristellä saa hamaan loppuun asti jos sille tielle lähtee, Perkele!

  Tykkää

  • Suomi Finland // 20/11/2016 13:28 // Vastaus

   Tekstisi on musiikkia korvilleni.

   Tykkää

  • Vieraileva mies // 10/12/2016 20:51 // Vastaus

   Legendan mukaan Cortés poltti laivansa saapuessaan Amerikkaan. Kotoutus ei ole oikeaa kotoutusta niin kauan kun politiikkana on tulijoiden oman kielen ja kulttuurin säilyttäminen, koska heillä ei ole oikeaa tarvetta koskaan sitoutua Suomeen, vaan aina säilyy optiona mahdollisuus palata vanhempien tai esivanhempien maahan ja muodostaa omia sisäryhmiä.

   Tykkää

 15. Tvikke // 20/11/2016 14:04 // Vastaus

  Pahempaa on mielestäni se, että asiasta vaietaan, sillä vaikenijat ovat aikuisia henkilöitä ja virallisia instituutioita, joille on tärkeämpää olla leimautumatta rasistiksi kuin ehkäistä lasten hirvittävät joukkoraiskaukset. Tällaisesta tulisi EHDOTTOMASTI tuomita vankeuteen, kyseessä on avunanto hirvittäviin epäinhimillisiin rikoksiin.

  Tykkää

 16. Vokeissa vauvabuumi? // 20/11/2016 17:36 // Vastaus

  Kovaa on lisääntymisvauhti vokeissakin – ja muslimit vaativat tietysti erityiskohtelua myös synnytyssaleissa, kuinkas muutenkaan… :

  ”Suurin osa maahanmuuttajataustaisista synnyttäjistä on ollut Suomessa vain vähän aikaa. Tulkkauksia on tarvittu eniten arabiaksi ja somaliaksi.

  – Olen esimerkiksi nyt Porissa vastaanottokeskuksessa, mistä nainen on juuri lähdössä synnyttämään. Viime vuoden aikana täällä on syntynyt ainakin kymmenen vauvaa ja viisi rouvaa on juuri raskaana, sanoo Maahanmuuttoviraston ylitarkastaja Päivi Hieta.”

  Synnytyssalissa on törmätty myös kulttuurisiin sukupuolikysymyksiin.

  – Esimerkiksi muslimeilla on vahvasti se ajatus, ettei mies saisi olla synnytyksessä mukana ja meillä on mieslääkäreitä. Sen me tiedämme jo, ja yritetään aina järjestää nainen. On kuitenkin varmasti paljon sellaista, mitä me emme tiedä, kun emme tiedä kulttuuria, sanoo Kairi.

  Kätilöopistolla kokemus on osoittanut, että maahanmuuttajasynnyttäjä ja hänen tukihenkilönsä hyväksyvät useimmiten kuitenkin myös mieslääkärin.

  – Synnytyslääkärit ovat meillä useimmiten naisia muutenkin, mutta esimerkiksi anestesialääkärit puolestaan miehiä. Harva siinä hetkessä on kieltäytynyt hoidosta, sanoo Koskinen. ”

  http://yle.fi/uutiset/3-9279922

  Tykkää

 17. Poistan jatkossa kaikki juutalaisiin viittaavat viestit, koska niillä ei ole mitään tekemistä Ruotsin muslimi- invaasion kanssa.

  Tykkää

  • Kasute // 20/11/2016 22:05 // Vastaus

   Eli sinäkin ryhdyt kunnon vasemmistolaiseen DDR -sensuurin Paavo. Surullista että väärät mielipiteet ovat kiellettyjä. No, minä en enää jatkossa rahoita tätä sivua.

   Tykkää

   • Jokainen voi puolestani olla mitä mieltä tahansa asioista, mutta haluan rajata sivujeni sisällön koskettamaan kolmansista maista tulevaa muslimi- invaasiota ja jos sellainen olisi mahdollisesti estettävissä Suomeen samassa mittakaavassa kuin se on tapahtunut Ruotsissa.

    Tykkää

    • Vieraileva mies // 10/12/2016 20:55 // Vastaus

     Turhaan Paavo Suomen invaasiosta murehdit. Sen toimeenpano on jo sovittu ja, kuten tiedämme, keskeneräisistä ei keskustella eikä sovituista neuvotella.

     Tykkää

  • Mielestäni ei kannata kategorisesti sulkea mitään vaihtoehtoa pois kun haetaan syitä ja ratkaisua tautiin nimeltä monikultuurisuusideologia. Juutalaiset ovat aivan varmasti yliedustettuina tämän planeetan eliitin joukossa. He ovat aivan varmasti olleent mukana keksimässä kaiken maailman ismejä ja juonimassa vallankumouksia. He ovat mestareita pelaamaan kulisseissa. Heillä on suuri valta mediassa, koska he omistavat sen. Jos he haluaisivat vastustaa tätä kehitystä se näkyisi ja tuntuisi – mutta he eivät halua. Kyse voi olla yksinkertaisesti vanhasta ”Hajoita ja hallitse.” -strategiasta.

   Tykkää

   • muhkja // 21/11/2016 10:48 // Vastaus

    Hyvin sanottu….Ja, mielestäni oikeaan sananvapauteen kuuluu keskustella aivan kaikesta vaikka pääsyyllinen Ruotsin katastrofitilanteeseen ovatkin ruotsalaiset itse.
    Itseäni kiehtoo kaikki mahdollinen tilanteen taustalla:
    -sosiaaliturva
    -vasemmistolainen historianopetus Ruotsissa(Ruotsissa Länsimaat demonisoidaan historiantunneilla)
    -lehdistö
    -pankit toimiessaan asuntolainoittajana(kuka hyötyy kun asuntojen hinta nousee)
    – r/K selection theory
    – pitkä rauhankausi(noin 200v)

    Tykkää

 18. Näin sitä mennään!!! // 11/12/2016 20:00 // Vastaus

  Ruotsin tilanne aivan hirveä ja ahdistava. Minua ahdistaa aina vain enemmän nämä jutut, koska Suomi vaipumassa samaan suohon aina vain kiihtyvällä tahdilla. Meistä ja meidän maasta ei ole kohta mitään jäljellä ja meiltä on kohta viety aivan kaikki. Leipäjonot kasvaa, köyhyys lisääntyy, vanhukset työnnetään laitoksista pois ja matuja haalitaan tilalle ja näin on tapahtunut jo Porissa. Aivan kestämätöntä ja järkyttävää toimintaa. Mietin vain lastemme ja nuortemme tulevaisuutta, sitä mitä he joutuvat kestämään ja mitä kaikkea vastaan he vielä joutuvat taistelemaan. Joissain kunnissa tietenkin ovat jo joutuneet todella koville. En voi käsittää, miten ihmisten arvomaailma on näin pahasti heittänyt häränpyllyä ja aivan totaalisesti vääristynyt. Ahneus ja korruptio rehottaa, kun ilmaiset tyytymättömyyden, niin haukutaan rasistiksi ja rajoitetaan sananvapautta, kieroillaan, valehdellaan ja hyssytellään, peitellään totuutta, kiristetään mielipuolisesti veroja, leikataan ja nipistetään lapsilta, pienituloisilta ja vanhuksilta. Eikö näillä puoskareilla ole omaatuntoa ollenkaan?? Eikö ne tajua, että mihin ne ovat tämän maan ajamassa?? Eikö ne tajua, että noilla toimilla ne herättelee kansassa vihaa, eivät ajattele, kun viha tarpeeksi leimahtaa niin mitä hallitsemattomasta vihasta seuraa?? Tämäkään tuskin kovin utopistinen ajatus enää ole. Kanta Ruotsalaisten puolesta tuntuu pahalta ja uskon, että on varmasti ahdistava tilanne ja Suomi kulkee perässä, koska itiksessä jo on no gou alue. Hervanta ollut Tampereen kupeessa jo kauan eri kulttuurien kansoittama ja nyt nämä uudet tulijat, niin ei hyvältä näytä. Viimeinen sammuttaa valot ja jäljelle jää vain rauniot. Saa varmaan ruveta suunnittelemaan kohta itsemurhaa, mieluummin omien käsien kautta, kuin matujen käsiin kuolla, menisi samalla ihmisarvokin ja koko naiseus olisi tahrittu raiskauksella.

  Tykkää

 19. gääl // 13/12/2016 22:14 // Vastaus

  ”Suomi kulkee perässä, koska itiksessä jo on no gou alue.”
  – Suomessa jo no-go zone?

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: