Jari Laine tänäkin vuonna päänäyttelijänä- hyökkäsi vastarintaliikkeen kulkueen kimppuun

12

 

 

Moni ihmettelee uutisotsikoita. Mistä voisi olla kysymys kun uusnatsit hyökkäävät oman kulkueensa kimppuun? Rettelöivätkö uusnatsit keskenään? Ei tietenkään, kyseessä oli Jari Laine, joka muistetaan viime vuodeltakin. ”Ne ampu mua silmään”. Tällä kertaa Laine soluttautui Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen ja sen jälkeen hyökkäsi vastarintaliikkeen muutaman henkilön kimppuun ennenkuin poliisi otti Laineen kiinni.

 

poliisitiinaetu3_uu

 

Advertisements

20 thoughts on “Jari Laine tänäkin vuonna päänäyttelijänä- hyökkäsi vastarintaliikkeen kulkueen kimppuun

   1. Rasmuksessa joku väittää miehen olevan rasisti ja anarkistisuuskin kielletään…
    – eikä kuulemma liity mitenkään vastamielenosoittajiin…

 1. Ei sitten ajatellut että olisi voinut kokea torniaisen kohtalon hyökätessään. Sattumus ja syyte olisi odottanut. Parempaa väkivaltaa.

 2. Ilm kiinni otettiin ilm Laine ja natsi. Suuressa viisaudessaan poliisi pisti molemmat samaan maijaan, jossa anarkisti hyökkäsi toisen kimppuun. Anarkisti putkaan, natsi sairaalaan. Kuka hyökkäsi on auki samoin pitääkö uutinen nyt paikkansa

  1. Riimuradion tweetin mukaan ruotsalainen vastarintalainen oli raudoitettu, J. Laine vapaana.

 3. Kiitos Paavo tästäkin vuodesta, näin itsenäisyyspäivään mennessä. Otappa uutisoinnin perään pari huurteista ja sitten vähän perinteistä suomalaista itsenäisyyspäivän iltaa kehiin 😉 Kippis!

 4. Suomalaiselta suvakkipoliisilta tahallinen teko. Laittaa ruotsipoika raudoissa maijaan ja tää kaheli ilman rautoja. Ihme ettei vielä käskenyt, että kopsi sitä nyt kunnolla. Hyi saatana…..

  1. Kai tuolla poliisiautossa on joku kamerakin?
   – joten tilanne toivottavasti selviää sitä kautta…

  2. Huru: Laine oli jo etukäteen uhonnut hakkaavansa natsin. Jos minä sen tiedän, pitäisi poliisinkin tietää. Lisäksi narkkarilla pitää olla sylkysuoja, vaikka olisi raudoissakin. Poliisi tietää todella hyvin, miltä tuntuu hepatiittikokeet jne.

   Odotellaan: Tähän mennessä en ole kameraa huomannut siellä pidätystilassa, mikä se on. Uusissa autoissa ehkä on…

  3. Tässä olisi tutkintapyynnön paikka. Onko puolustuskyvytön ruotsalainen tarkoituksella laitettu samaan tilaan riehujan kanssa. Pyyntö tulee lähettää poliisihallituksen kirjaamoon. Poliisihallituksen eräs tehtävä on valvoa poliisitoimintaa.

   On mahdollista, että poliiseissa on idealisteja, jotka käyttävät tarkoituksella asemaansa väärin.

 5. Vasemmisto TAAS hyökkäsi! Kiitos patriootit ja esi-isiemme veren puolustajat. Veri, heimo ja kansa velvoittaa. Paavolle hyvää itsenäisyyspäivää ja kiitos upeasta työstä.

 6. Olis paras joululahja saada viettää Jari Laineen kanssa tunti suljettujen ovien takana! Voi jessus sitä läskien lotinaa, kuten Eldanka järven jäässä lauletaan..

 7. Poliisi kuulemma selitti, että ei ollut kuin yksi auto, joten ne oli pakko laittaa samaan maijaan. Kuvautuista videoista nälkee, että alueella missä Laine otettiin kiinni oli useita poliisin pakettiautoja ja koko alueella niitä oli jo kymmeniä.

 8. Suomen toimittelijat ne toimittelee mitä sylki suuhun tuo. Jartsa käy hakkaamaan nippusiteissä ollutta ihmistä polliisiauton takakontissa ja iltapaskalehdistö väittää että natsit hakkasivat toisiaan.

 9. ”Raskaana oleva pahoinpidelty itiksessä”, ”uusnatsin hyökkäsivät toistensa kimppuun”
  Siis hetki, palkittua takuuvarmaa journalismia? No ei todellakaan, vaan mediamafian hyökkäys meitä vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.