Junes Lokan liveä Helsingistä

12

Juneksen suoraa lähetystä Helsingistä. Lähetys on jo jatkunut muutaman tunnin, mutta luultavasti vasta kohtapuoliin alkaa tapahtua.

Advertisements

6 thoughts on “Junes Lokan liveä Helsingistä

 1. Rasmuksessa (ilmeisesti muslimikäännynnäinen(?) tai sitten ihan vain suvakki) T. H. Tokoi on postannut kuvan itsestään kaiketi, jossa hänellä on päällään suomalaisen naisen kansallispuku ja sen seurana musta muslimihuivi; hijab – sekä leijonakoru vielä ns. kirsikkana kakun päällä…

  Mutta tuo musta muslimien huivi, hijab – on aivan kammottava SUOMALAISEN NAISEN kansallispukuun yhdistettynä, sillä islamilaisessa säkityksessä ei ole mitään suomalaista – tuo asuyhdistelmä suorastaan pilkkaa ja halveksuu suomalaisen naisen historiaa ja esi-isiemme perintöä, erityisesti suomalaisen naisen vapaata asemaa!!!!!

  Wikipediasta – eli hijab symbolisoi paljon muutakin:

  ”Perinteisen näkemyksen mukaan naisten tulisi suojata itsensä niin sanotun hijab-käsitteen mukaisesti. Se ei tarkoita ainoastaan peittävää pukeutumista vaan myös käyttäytymiskoodia. Tämä tarkoittaa hillittyä pukeutumista, puhetta, meikkaamista ja vastakkaisen sukupuolen kättelemisen välttämistä.

  »Ja käske uskovien naisten pitää katseensa kurissa ja varjella siveyttään, olla näyttämättä muita sulojaan kuin niitä, jotka tavallisestikin ovat näkyvissä, ja peittää kaulansa hunnulla.(…)»
  (Koraani 24:31, suomennos Hämeen-Anttila, 1995)

  »Profeetta, sano puolisoillesi, tyttärillesi ja uskovien vaimoille, että he panisivat vaatteen päänsä yli. Tämä on parasta, jotta heidät tunnettaisiin siveiksi eikä heitä häirittäisi. (…)»
  (Koraani 33:59, suomennos Hämeen-Anttila, 1995)”

 2. Häpäisee tahallaan suomalaisen kansallispuvun! HYI HELVETTI! Joku suomalainen suvakki-idiootti?

 3. Katselin tätä puoleen väliin asti. Eikö siellä jumalauta ollut ketään äänentoistoalan ammattilaista tai edes talonpoikaisjärjellä varustettua amatööriä, joka olisi älynnyt nostaa sen kaiuttimen pois eturivin ihmisten jaloista vaikka sen auton katolle, niin että takanakin olisi saanut jotain selvää Tuukan puheesta?

  1. Jos tarkoitat sitä 612-kulkueen alkutilanteen puhetilaisuutta, niin itse olin siinä kohdalla ja toinen käsi jo kaiuttimella kysymässä, että joskos nostettaisiin nämä päiden yläpuolelle. Kielsivät koskemasta. Tulos: puheen kuuli muutamakymmentä ihmistä, samoin ohjeet soihtujen käsittelystä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.