Taas jättimäinen joukkoraiskaus- viisi sotalasta raiskasi teinipojan EDIT

8

Ruotsin poliisi on pitänyt erittäin visusti pimennossa Uppsalassa lokakuussa sattuneen kauhistuttavan raiskauksen, jossa viisi teini- ikäistä uusruotsalaismiestä raiskasi alaikäisen nuoren pojan. Tapahtuman kerrotaan olevan erittäin arkaluontoinen ja sen takia asian osapuolten edustajat eivät toistaiseksi suostu kertomaan yhtään mitään.

Ainoa mitä tiedetään on se, että rikosilmoituksen jälkeen kaikki epäillyt noukittiin yksitellen poliisin suojiin ja ovat istuneet lokakuusta asti vangittuna, syytenimikkeenä on todennäköisin syin epäiltynä törkeästä lapseen kohdistuneesta raiskauksesta.

Syyttäjän mukaan yksi epäillyistä myöntää teon, mutta hänen mukaan teko olisi tapahtunut ikäänkuin hätätilassa. Se, miksi raiskaus olisi tapahtunut hätätilassa on kuitenkin salassa pidettävää tietoa.

Kaiken kaikkiaan voidaan kuitenkin päätellä, että kyseessä on hyvin raaka ja julma täysin suoritettu raiskaus, sillä on epätavallista, että alaikäisiä pidetään näin kauan vangittuna raiskaustapauksissa. Syytteen asiasta nostetaan tänään.

SVT

KORJAUS: Juttuun on muutettu uhrin sukupuoli pojaksi.

Advertisements

11 thoughts on “Taas jättimäinen joukkoraiskaus- viisi sotalasta raiskasi teinipojan EDIT

 1. Hätatilassa??? Pussit räjähtämäisillään vai tyttö muka itsepäisesti sepaluksessa kiinni ladellen uhkausia tyyliin ”jos et nyt anna kikkeliä niin sun käy todella huonosti!”? Anna mun kaikki kestää. Me siis saamme lukea näistä joukkoraiskauksista maailman tappiin asti? Niinkö poliitikot ja viranomaiset ovat sen ajatelleet ja sopineet? Jos ei niin eikö olisi jo aika pistää stoppi tälle törkeydelle vai ettekö pysty? Eikö rahkeet riitä?

 2. Ruotsin tulevaisuus näyttää melko pahalta, varsinkin kantis-naisten osalta. Meneeköhän vajaa vuosikymmen että lähes kaikki kantisnaiset on ainakin kertaalleen raiskattu ellei jopa joukkoraiskattu. Loppuu ruotsalaisten lisääntyminen parinkymmenen vuoden sisällä.

 3. Eikös se Saksassa uimahallissa tapahtunut pikkupojan raiskauskin ollut ns. SEXUAL EMERGENCY? Kerrassaan mainio lieventävä asianhaara/porsaanreikä. It’s not rape if you say SURPRIIIIISE afterwards!

  1. Taisi olla Wienissä, missä 20-kymppinen irakilais”pakolainen” raiskasi 10-vuotiaan pikkupojan. Sai kuuden vuoden vankeustuomion alioikeudessa, mutta valitustuomioistuin palautti asian, koska syytetyn puolustus onnistui vakuuttamaan oikeudeden siitä, ettei alioikeus ollut selvittänyt riittävästi sitä oliko raiskaaja rekisteröinyt vai ei pojan sanovan ”ei”.

 4. ”Tapahtuman kerrotaan olevan erittäin arkaluontoinen”
  Tottakai se on arkaluontoinen koska päättäjille on tulossa kuraa niskaan äänestäjiltä. Teko nostaa taas esiin maahanmuuttopolitiikan järjettömyyden siksi se olisi pidettävä salassa..

 5. koskahan Ruotsissa käsitetään että joissain kulttuureissa on vain yksinkertaisesti helvetisti vikaa kun teinit kykenevät kyseisiin tekoihin vai onko nämäkin tekijät niitä läänin nopeimpia junioreita

 6. Veronika Honkasalon mukaan jääkiekossa on raiskauskulttuuri. Ruotsissa lienee myös raiskauskulttuuri.

 7. Koskahan ruotsalaiset heräävättodellisuuteen? Onko sieläkin suuret ikäluokat se ryhmä joka haluaa kuollessaa tuhota koko maan? Jättää seuraavalle sukupolvelle jälleenrakennuksen ja maan siivoamisen asuttavaan kuntoon. Siis kantaväestölle.

 8. Siivoamista ei tule tapahtumaan, koska kantaväestö jää vähemmistöksi yllättävän nopeasti. Veikkaan, että maks. viidentoista vuoden kuluttua väestökehityksen karun todellisuuden tajuaminen on valtavirtaa, vaikka meitä näkijöitä on vielä vähän.

 9. Muslimit on homoja ja sitten vihaavat homoja ja tappavat niitä. Sairasta porukkaa. Rajat kiinni muslimeilta!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.