Mainokset

Kristianstadin kirkossa mittavaa häiriköintiä- kerjäläiset mm. runkkaavat kirkon penkeillä

heliga_trefaldighets_kyrka_kristianstad-8

 

Kristianstadin seurakunnassa ollaan joudutta mielenkiintoisen ongelman eteen, jota nyt yritetään ratkoa vartijoiden avulla. Nimittäin kaupungin Kolminaisuuden seurakunnan kirkko on muuttunut kummalliseksi monikulttuurisuuden alttariksi, jolle ei luultavasti löydy vertaa.

Viimeisen vuoden aikana kirkon tiloissa on ollut mittavaa häiriköintiä ja seurakuntamestari Bengt Alvlandin mukaan häiriköillä ei ole enää minkäänlaista häpyä ja henkilökunta pelkää.

Kyse on kerjäläisistä, jotka ovat valloittaneet kirkon. Kerjäämisen ohessa kirkossa käydään lämmittelemässä. Henkilöt ulostavat aivan kirkon portaiden kupeeseen ja jos henkilökunta uskaltaa sanoa jotain alkavat he rähistä ja esimerkiksi särkevät pulloja ja uhkaavat rikkinäisillä pulloilla.

Mutta ei siinä vielä kaikki, esille on tullut tapaus, jossa häirikkö yritti ottaa vauvan äidiltä kesken kastetilaisuuden. Edelleen mieshenkilöitä oli istunut kirkon penkeillä ja onanoinut. Alvland kertoo:

– Yksi makasi penkillä ja vemputti. Hän ei lopettanut edes vaikka naispuolinen poliisi kehoitti häntä.

Edelleen humalaisia henkilöitä on kiipeillyt urkupilleissä ja alttarilla sekä kirkkohopeita on yritetty varastaa. Joka paikoista löytyy verisiä huumeruiskuja. Alvlandin mukaan kyseessä eivät ole perinteiset ns. vanhan liiton asunnottomat, joilla on kunnioitus kirkkoa ja sen tiloja kohtaan vaan nyt puhutaan uudesta ryhmästä. Ilman poliittista korrektiutta kyseessä ovat siis romanialaiset kerjäläiset.

HUOM! Lue linkki SVT:n juttuun!

Ruotsalaiset eivät siis yksinkertaisesti vain aja pois kerjäläisiä kirkon tiloista vaan palkkaavat vartijan turvaamaan häitä ja kastetilaisuuksia.

Näin siis humanitäärinen suurmahti muuttuu pikkuhiljaa humanitääriseksi kaatopaikaksi. Sama tie on Suomellakin edessä.

Mainokset

17 Comments on Kristianstadin kirkossa mittavaa häiriköintiä- kerjäläiset mm. runkkaavat kirkon penkeillä

 1. Viime keväällä kävin yhdessä noin 10 000 asukkaan ruotsalaisessa kaupungissa. Oli vähän joutoaikaa ja käväsin ns.pääkadulla aamu ysin jälkeen ja suorastaan järkytyin kun sellaisessa paikassa oli parinkymmenen metrin välein kerjäläisiä istumassa mukiensa kanssa. Olihan siellä tietysti vokkikin… Et itse tilaavat sen yhteiskuntansa

  Tykkää

 2. Vahtoehdot // 07/12/2016 12:28 // Vastaus

  Nuo mukit aina naurattavat. Niihin kun koittaa kaataa kahvia niin vihaisesti ne vedetään pois ja huudetaan perään. Mutta eivätkös ne ole kahvin perään kun ainakin Suomessa käyttävät Pauligin mukeja?

  Joo, Ruotsi sanoi ”welcome rapefugees” ja tässä sitä ollaan. Jos tilanne haluttaisiin normalisoda niin siihen kuluisi kaksi kertaa pidempi aika kun tähän tilanteeseen saattaminen. Eli, telaketju-feministit ovat tehneet maasta haluamansa: sekasortoisen. Toisottavasti Suomesta ei tule sellaista. Mieluummin Putinin- kuin Ruotsin malli. Putinin mallissa matut ainakin tietävät paikkansa. Ja jos koittavat onneaan niin saavat opastusta. Vaikka ei sekään ole paras mahdollinen yhteiskunta. Mutta parempi kuin se mihin Suomea nyt ajetaan.

  Tykkää

  • Tulee jos Ylen ja Jari Tervon puheita kuuntelee monikulttuurisuuden puolesta. Viimeksi tämä kirjailija haukkui isänmaalliset mielenosoittajat natseiksi. Se jo osoittaa, kuinka pihalla ihminen voi kaiken suvaitsevaisuudessaan olla .

   Tykkää

 3. qwertgfde // 07/12/2016 12:48 // Vastaus

  Ruotsi on esimerkki siitä kun feminatsit pääsevät valtaan.

  Tykkää

 4. GTFOH! // 07/12/2016 12:54 // Vastaus

  Koko Ruotsin maa on saamattomien, aivopestyjen vellihousujen johtama, siitä kaikki typeryys johtuu. En tiedä montako kertaa olen joutunut valittamaan kerjäläisistä jotka kaupoissa vainoavat asiakkaita ja yrittävät pakottaa näitä ostamaan tavaroita ja jotka yrittävät urkkia maksukorttien turvalukuja. Romaniahan on suorastaan polvillaan anonut Ruotsia kieltämään kerjäämisen koska se aiheuttaa sen että lapset Romaniassa jätetään oman onnensa nojaan eivätkä mene kouluun koska vanhemmat ja isovanhemmat jaakaavat helppoa rahaa Ruotsissa. Ruotsin hallituksen toimesta tutkittiin kerjäläisilmiötä sekä täällä että Romaniassa kokonaisen vuoden ajan ja lopputulos oli että kerjäläisille EI pidä antaa mukiin rahaa, se on todellinen karhunpalvelus. http://www.svt.se/nyheter/inrikes/tiggeriutredningen-presenteras

  Tykkää

  • qwertgfde // 07/12/2016 17:01 // Vastaus

   Olisi mahtavaa jos Stefan Molyneux tekisi aiheesta kuunnelman. Asia saisi melko hyvin julkisuutta.

   Tykkää

 5. kerberos616 // 07/12/2016 15:23 // Vastaus

  Reblogged this on Kerberos616.

  Tykkää

 6. Joe Langley // 07/12/2016 15:33 // Vastaus

  Kaikki Sweduthan ovat runkkareita joten rättipäät ovat oman kaltaisessa seurassa.

  Tykkää

 7. Sitten kun Ruotsissa ei saa enää paskantaa ja runkata kirkossa, sitten on asiat huonosti. Kaikki on vielä ihan jees!

  Tykkää

 8. Eikä siinä kaikki: k*sevat ja p*skantavat myös kirkkoon sisälle! Minäkin tiedän erään (ent.) suvakoivan seurakunnan joka antoi EU-kerjäläisten vapaasti majoittautua seurakuntakotinsa ympärille ja ovisyvennyksiin ja serveerasi heille ruokaa, kaffetta, pullaa ja päänsilityksiä . Ei kestänyt kauan kun seurakunnan nurkat muuttuivat niin saastaisiksi ja inhottaviksi ettei sinne kukaan tavallinen kävijä enää halunnut eikä uskaltanut mennä: P*skaa kasoittain talon ympärillä ja lähinurmikoilla ja tuulessa lenteleviä käytettyjä vessapaperipaloja. Seurakunta ei nähnyt muuta konstia kuin hankkia korkean, ”Pääsy kielletty”- kyltein varustetun lukitun rautahäkin talonsa ympärille. Samalla tavalla on p*skottu, k*stu ja tuhottu monet lasten leikkipaikat, lastentarhojen ja koulujen pihat jne ympäri Ruotsia. TBC on alkanut levitä mm Filipstadissa: http://nwt.se/filipstad/2016/11/15/tbc-upptackt-pa-skola-i-filipstad

  Tykkää

  • ”TBC on alkanut levitä mm Filipstadissa: ”
   . Minulla on huono ruotsi, joten onko tuo tuberkuloosi tullut näiltä kerjäläisiltä?

   Tykkää

 9. pöpöt // 07/12/2016 19:45 // Vastaus

  Riskimaat TBCn suhteen (Ruotsin Kansanterveysviranomaisen kotisivulta joka puolestaan käyttää lähteenä WHOn statistiikkaa vuodelta 2015): Somalia, Eritrea, Afganistan, Etiopia, Thaimaa, Syria, Irak, Romania, Vietnam.

  https://www.folkhalsomyndigheten.se/documents/smittskydd-sjukdomar/vaccinationer/lander-med-okad-eller-hog-forekomst-av-tuberkulos-enligt-who.pdf

  Tykkää

 10. Rappio etenee . Eikö Tukholmassa se yksi lespo- piispa riisunut kirkosta ristit ja Jeesuksen kuvat seiniltä pois, etteivät ne loukkaisi islamilaisia. Sama nainen laitatti lattialle nuolet osoittamaan ilman suunnat missä Mekka sijaitsee. Tulee mieleen Sodoma ja Gommora tuosta touhusta ja näiden kahden kaupungin tuho.

  Tykkää

 11. Lattealitkiväkaupunkilainen // 08/12/2016 03:29 // Vastaus

  Aikoinaan ihan ok mesta tuo Kristianstad. Vajaa parikymmentä vuotta sitten ei kerjäläisiä näkynyt. Ei olisi ikinä uskonut että joskus koittaa aika, jolloin porukka runkkaa ja paskoo kirkolla. Eipä nuo tihulaiset ruotsalaisia olekaan. Järkyttävää on se, että nuo kuvotukset ovat käytännössä ruotsalaisten kutsumana paikalla.

  Tykkää

 12. Tämä on kyllä niin tragikoomista. Siellä ne tomerat ruotsalaiset oikein kilvoittelevat, kuka on suvaitsevaisin. Sitten nämä barbaarielukat paskovat lattialle ja runkkaavat kirkossa! Mutta tärkeintähän on olla suvaitsevaisin! Oikein kunnon röhönaurut tälle: https://www.youtube.com/watch?v=bH1JKRjgyO8&start=441

  Tykkää

 13. Suomi Finland // 08/12/2016 19:32 // Vastaus

  Jonkinlaiset käytöstavat pitäisi löytyä ulkomaalaisilta. Ja ellei alkeellisimpiakaan käytöstapoja ole, niin porttikieltohan sitä pitäisi antaa koko maahan.

  Kuka vittu noille kerjäläisille menee antamaan rahaa?? Se on ainoa syy, että tulevat vuodesta toiseen. Kukkaronnyörit kiinni, niin lakkaavat tulemasta. Jos joku välttämättä haluaa antaa noille rahaa, niin Romanian mafia voisi laittaa nettiin maksuyhteystiedot. Näin säästyisi mustalaisilta matkustamisen vaiva ja koko teatteriesitys poistuisi katukuvasta.

  Tykkää

 14. Vieraileva mies // 09/12/2016 09:13 // Vastaus

  Onneksi kerjäläisiä ei ole Suomessa, koska täällä rahan keräämiseen tarvitaan lupa, eivätkä nuo lukutaidottomat kerjäläiset sellaista tietenkään osaa hakea. Ja onneksi poliisi valvoo tiukasti kerjäläisten kerjäystä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: