Muutama huomio kaarnalaivakapteenin päivän kolumnista

12

cropped-vene.pngValtamedia kirjoittaa usein, että valemediat ovat nykyajan ongelma. Kaarnalaivan kapteeni Riku Rantala julkaisi tänään Helsingin Sanomissa jutun, joka ei mene tajuntarkistuksen läpi.

Kaarnalaivanvarustaja Rantala kirjoittaa seuraavaa:

– Perustimme Startup Refugees -kansalaisjärjestön, joka yrittää edistää pakolaisten yrittäjyyttä ja työllistymistä. Kimppuumme hyökkäsivät milloin minkäkin kriitikon kaapuun verhoutuneet nettirasistit.

– ETENKIN YHDELLÄ SIVUSTOLLA minusta esitettiin täysin perättömiä väitteitä ja nimiteltiin valehtelijaksi. Koska taustani on tutkivassa journalismissa, selvitin huvikseni anonyymin valhemedian ylläpitäjän. Hämmästyin: kyseessä oli hyvämaineisen asianajotoimiston menestyvä asianajaja. Useinhan ajatellaan, että netin vihapuheiden taustalla on epäonnistuja, jolla on liikaa joutilasta aikaa.

Mikähän mahtaa olla tämä YKSI SIVUSTO, jonka ylläpitäjä on oikea menestyvä asianajaja, joka nimittelee Rantalaa valehtelijaksi?

Tutkitaanpa asiaa. Rantala siis kertoo, että jokin erityisen tietty valhemedia kirjoitti hänestä valheita ja hän selvitti tämän valhemedian ylläpitäjän, joka paljastui menestyväksi asianajajaksi.

Kun googlettaa Riku Rantala+ kaarnalaiva (eri variaatioilla) niin osumia löytyy vain seuraaville valhesivuille: Nykysuomi, jossa kirjoitetaan ironisesti, mutta lyhyesti kaarnalaivaideasta. Lähinnä satiirinomaista, mutta juttu ei väitä Rantalaa valehtelijaksi tai muutenkaan väritä tapahtumaa. Edelleen kaarnalaivaideaa tutkitaan Päivän Byrokraatissa, jossa avataan asiaa. Kirjoittaja on ollut selvästi yhteydessä Rantalaan ja sitä myöten idea kyseenalaistetaan, mutta selvää väitettä Rantalan valheellisuudesta ei jutusta löydy.

Huumorimies Yrjö Perskeles kirjoittaa asiasta, mutta hänkin kiusoittelevaan sävyyn. Ykä vetää asian vain entistä överimmäksi.

Siinäpä ne.

Asiasta kirjoitti tietenkin MV- lehti, mutta Janitskin ei tiettävästi ole menestynyt asianajaja, kuten ei myöskään Tajukangas, jossa kaarnalaivoista on kirjoitettu muutama juttu.

 

Edelleen Rantalan väite anonyymin nettisivun ylläpitäjän tietojen saaminen ei kestä tarkastelua. Jos jonkin nettisivun, vaikkapa wordpress- alustalle rakennetun sivun, ylläpitäjä haluaa pysyä anonyyminä, silloin Rantala ei saa henkilön tietoja selville jos henkilö ei sitä itse halua. Rantala siis antaa ymmärtää, että hän journalistina olisi penkonut tuon anonyymin sivun ylläpitäjän esille. On mahdollista, että Suomeen rekisteröidyn FI- päätteen tietoja voidaan kaivaa esille, mutta Yhdysvalloissa pääpaikkaansa pitävillä palvelimilla ja sinne rekisteröidyille COM- päätteiden tietoihin ei Rantalalla ole todellakaan pääsyä.

Näin ollen vanha sananlasku pitää paikkansa: kun osoitat sormella toista, kolme sormea osoittaa itseesi. Rantala yrittää syyttää some- mediaa valehtelijaksi, mutta taitaa sortua siihen itse.

Hesarin juttu Unvisitin takaa: https://unvis.it/hs.fi/matka/art-2000005000660.html

HUOM! Jos jutustani pystytään osoittamaan virheitä, myönnän virheeni ja oikaisen ne.

KORJAUS 11.12.2016 : Kävi ilmi, että sivu Päivän Byrokraatti todellakin olikin se taho, joka on ”kiusannut” Rantalaa ja väittänyt tämän valehdelleen. Tämä lisättäkööt tähän loppuun. Jokainen voi kuitenkin ylläolevan linkin takaa arvioida mistä on kyse.

Advertisements

56 thoughts on “Muutama huomio kaarnalaivakapteenin päivän kolumnista

 1. Aivan. juuri luin tuon Rantalan avautumisen. Ei muuten ollut edes kommentointimahdollisuutta osoittaa ”valemedian” hyödyllisyyttä sananvapaudelle, mitä rantala siinä peräänkuulutti. Siis pelkkä paskapuhetta koko juttu.

  1. Mielestäni täysin asiallisia kirjoituksia oli poistettu kommenttiosiosta. Niiden olomassaolosta oli jäänyt merkkejä vain toisten kirjoittajien tekemien lainausten muodossa.

   Tämä kyllä todistaa vahvasti sen puolesta, että tiettyä agendaa ei vain saa vähääkään vastustaa. Ja taas kritiikkiä sanottiin rasismiksi tuossa Rantalan jutussa. Tuo on hävytöntä. Kyllä rasismia toki on olemassa, mutta nyt pienikin mamu- kritiikki on sitten rasismia.

 2. Tuollaiset Rikut eivät tajua, että maahanmuutto- ja islam -kriitikoissa on paljon koulutettua ja muutenkin ihan täyspäistä väkeä. Ja tämä pätee erityisen hyvin johonkin Hommafoorumiinkin.

  Maahanmuuttokriitikot ottavat selvää faktoista – mutta suvakit vain unelmoivat ja kieltävät reaalitodellisuuden…
  – tosin jopa jotkut suvakitkin ihmettelivät tuota kaarnalaiva -juttua, joten kyllä se jo kertoo jotain se…

  1. Kyllä rikurantalat tajuavat oikein hyvin, etteivät maahanmuuttokriitikot ole sellaisia lievästi kehitysvammaisia, 12-vuotiaan älykkyydellä ja kaksivuotiaan tunne-elämällä varustettuja syrjäytyneitä, joiksi heidät määrätietoisesti halutaan kuvailla. He tietävät myös, että suurin osa, ehkä n. 70 % väestöstä saa tietonsa valtamediasta ja uskoo suurimman osan, ellei jopa kaiken sieltä lukemansa ja kuulemansa.

   Siksi rikurantalat ja markkuhuuskot valehtelevat, valehtelevat ja vielä kerran valehtelevat. Valeesta kiinni jäätyään he syyttävät totuudenpuhujaa valehtelijaksi. Tietoisesti, tahallaan ja harkiten. Koska niin moni uskoo. Toistaiseksi.

  2. Maalaisjärjellä varustetut kansalaisetkin tajuavat puhalluksen, mikä tuossa kaarnaveneveistelyssä on takana. Riku on tainnut syödä yhden rotan liikaa maailman matkoillaan.

 3. Nuo Rikun kuvaamat suvakkipelkääjät eivät vain kestä kritiikkiä – siis sitä, että joku ampuu alas heidän idiootit näkemyksensä ja ideansa…
  – moni taitaa pelätä todellisuuden kohtaamisistakin eli mitä, jos asiat ovatkin niin kuin maahanmuutto- ja islam -kriitikot väittävät niiden olevan?
  Mitä jos islam ei olekaan rauhanuskonto?
  Mitä jos esim. yli miljoonan asekuntoisen muslimimiehen vyöryttäminen Eurooppaan ei olekaan niin hyvä idea jne.

  Turkkilaan ja yliopistoihin viitaten, mitkä Rantala myös mainitsi – niin suvakit olisivat taatusti valmiita puhdistamaan yliopistotkin maahanmuutto- ja islam -kriitikoista – aivan kuten natsitkin tekivät…
  – ei heitä haittaisi yhtään, loppuisiko esim. jonkun luonnontieteellisen huippututkijan ura, kun itseähän he arvostavat lähinnä vain jotain pseudotieteellistä naistutkimusta ja poliittista kehitysmaatutkimusta…

  Huvittavaa on, että Suomenkin yliopistoilla järjestetään esim. Israelin vastaisia poliittisia tilaisuuksia, joiden levittämää täysin yksipuolista tietoa voi hyvällä syyllä kutsua antisemitistiseksi vihapropagandaksi ja se johtaa myös viharikoksiin juutalaisia kohtaan, ainakin vihapuheen muodossa…
  – mutta koska vihervasurit diggaavat siitä, niin mitään ongelmaa ei ole…

  1. Frankfurtin koulun pää-idea oli että kommunistinen vallankaappaus onnistuu helposti kunhan oppilaitokset ja media saadaan vasemmiston haltuun. Tässä on kulttuurimarxismi tiivistettynä.

    1. Käytännössä juutalaisvastaisia kuitenkin, jos sitä tarkoitat…

    2. Kaikki Frankfurtin koulun jäsenet olivat juutalaisia. Kulttuurimarxismi on ihailtavan nerokas(vaikka vastustankin sitä) metodi valtion muuttamiseksi sosialistiseksi/kommunistiseksi. Kun kymmeniä vuosia ihmisille toistetaan mediassa ja kouluissa Länsimaiden ja vh-miehen pahuutta ja perinteet/perhe/kulttuuri saadaan näyttämään huonolta niin, tie sosialismiin on valmis.

     Jos vuosien propagandan jälkeen alat uskomaan että yhteiskunta jossa elät on läpeensä paha niin miksi näkisit vaivaa puolustaaksesi sitä?

  2. Mielenkiintoista, että tähänkin aiheeseen saadaan liitettyä pahat ”natsit” ja ”antisemitismi”. Vai että maahanmuutto- ja islamkriitikot erotettiin kansallissosialistisen Saksan yliopistoista… :DD

 4. Rikua harmitti, kun kaikki eivät hehkuttaneetkaan suurta puhallusta, jolta tuo kaarnalaivatehtailu normaalin kansalaisen silmissä vaikuttaa.

 5. Riku sai itkupotkuraivarin kun hänen ”hienolle” kaarnaveneidealleen nauretaan julkisesti, ja syystä 😀
  Riku ja suvakkikumppanit kuppaavat veronmaksajien rahaa suruttomasti pohjattomaan kankkulan kaivoon. Veronmaksaja voi vain valita, itkeäkö vai nauraa. Kansa valitsi naurun, mutta ei tämä ole tällä taputeltu, asioihin tullaan vaikuttamaan, se on varma.

 6. ”Äskettäin Turun yliopistolla keskustelua herätti rasistisen Homma-foorumin perustajan ja Perussuomalaisen päätoimittajan Ma­tias Turkkilan vierailu. Turun ylioppilaslehdessä eräs opiskelija suostui kommentoimaan kiisteltyä vierailua vain nimettömästi.”

  Tässä yksi kohta mikä tuskin menisi Tajuntarkistuksesta läpi. Se, että hommaforumille saattaa kirjoitella joitain rasisteja ei tee palstasta mitenkään poikkeuksellisen rasistista verrattuna muihin foorumeihin.

 7. Riku, pienoinen, sananvapaus tarkoittaa sitä että kuka tahansa saa sanoa mitä vittua ikinä haluaa missä tahansa koska tahansa kenelle huvittaa. Sinähän sen tiedät, tyhmiä suoltava läski mölöturpa. Suurena oman infektioperseensäpalvojana voi tietenkin olla vaikeaa vastaanottaa yhtään kritiikkiä. Kaarnaveneet ja muut pelleilysi erikseen, ajatus siitä että 30.000+ tänne ilmaiseksi räyhäämään tullutta asennevammaista muukalaista TYÖLLISTYVÄISIVÄT, on kunnianhimoinen! Kuten kaikki vallankumoukselliset neronleimaukset, tämä vaatii aikaa. En anna siihen 50 vuotta, vaan sinä Riku Jeesus Kristus TODISTAT koko Euroopalle että olet oikeassa ja vähintään, VÄHINTÄÄN 70% työikäisistä Suomeen sossujonoon tunkeutuneista discomuslimeista ovat täystyöllistettyjä veronmaksajia vuonna 2018.

  1. Oletteko muuten ikinä hakenut instagramissa kotivokkinne/kaupunkinne häshtägejä? Se on jänskää puuhaa nykyään, siellä on hemmetisti Aladdin ja Mowgli nimisiä miehiä jotka poseeravat kaikki VIETTELEVÄSTI teidän supermarkettien nurkilla. Oikeesti, jestas mitä metrosexual menoo joka arabilla. Suut mutrussa, Kardashian tyyliin, joskus mietteliäs haaveilileva ilme kaukaisuuteen.. Selfiekuninkaat ovat saapuneet. Niin SUPERHOMOA että ei mitään rajaa joka ikinen!!!??? Kyllä mä vähän ymmärrän että ISIS ei tuota ämmäilyä hyvällä kattele.

     1. Myöskin kaupunkisi ravintola johon pääsevät, arabit häshtäggäävät hyvinkin ahkerasti. Helppo löytää oman kylän rasvaletit. Myöskin hyvin ahkerasti tägäävät #finnishgirl jne jne. Panomiehii ! Tiedän tapauksi jossa LIDLin ja R-Kioski kassatytöt eivät enää saa käyttää nimilappua, koska heidän sometilinsä olivat yhtäkkiä täynnä arabien rakkaudentunnustuksia. ja on muutama seurannut tyttöjä salaa kotiinkin ja kyttäilleet ikkunoista. Se on kuulemma arabien tapa rakastua, joku katsoi silmiin. Seuraa sitä kotiin, raiskaa se.

     2. Mun lemppari: SVENSKA YLEn kiintiömuslimi https://www.instagram.com/p/BAKlYh6Dbl7/ SVENSKA YLE teki jätkästä niin paljon juttua että eihän sitä enää voi himaan lähettää, sehän on sitäpaitsi KAUNIS MIES ei näytä terroristilta ollenkaan. Tuolle järjestettiin valokuvanäyttelyt koska sillä on kamera, nyt on kämppä Tammisaaressa joka on TÄYSHURRIMESTA ja toi käy Karjaalla opiskelemassa SUOMEA. Eli ööö? Mut tämmöttiin, ei kukaan kysy mitään kunhan sil o kauniit silmät mmmmm…

     3. Ei bilettää saa, ei mellastaa saa, voi arabi tulla ikkunan taa. Se kyttää, se raiskaa, se sinut lopulta saa. Jouluajan matuille perääsi jo jaa. Joulumatu takaa jo käy.

  2. SETÄ
   Vaikka nämä 30000 raketti-insinööriä työllistyisivätkin niin mitä lisä-arvoa yhteiskunnan balkanisoituminen tuo..?? Vaikka kyse ei olisikaan pelkästään rahasta niin voimme katsoa mitä entiselle Jugoslavialle kävi. Siellä kaikki kävivät töissä ja ihmiset eivät olleet kovin erilaisia -> tästä huolimatta lopputulos oli sisällissota. Heterogeenisyys ei ole eduksi valtion toimivuudelle/yhtenäisyydelle. Jos katsomme historiaan niin multietniset valtiot eivät oikein ole tahtoneet pysyä kasassa. Ihminen lauma-eläimenä asuu mielellään kaltaistensa seurassa.

   Multietniset valtiot tuppaavat usein hajoamaan ja jakaantumaan etnisyyksiensä mukaisiin uusiin valtioihin, jos niitä ei pidetä kasassa
   A porkkanalla Esim Rooman valtakunta: Leipää ja sirkushuveja. Kun rahat loppuivat, valtakunta hajosi
   B ruoskalla Esim Irak Saddam Husseinin aikaan. Kun Saddam ei ollut enää kurittamassa kansalaisia, kolme väestönosaa eli sunnit, shiiat ja kurdit alkoivat haluta itsenäisyyttä. Myös Tsekkoslovakia hajosi Tsekkiin ja Slovakiaan kun kommunistihallinto lakkasi.

   1. Sarkasmiahan minä viljelen. Jokainen tietää että NOLLA prosenttia maahantunkeutujista työllistyy, veronmaksajatasolle. Eivät ne tänne duunii tekemään tulleet, eurooppa on näille parikymppisille jätkille ilmaiset rokki ja panofestarit! Näistä ajoista puhuvat lämpimästi vanhoilla päivillään. Homma vähän kusee kun arabi ei tiedä valuuttakurssista yhtään mitään. Arabille sanotaan että jos lähdet Suomeen saat 500e kuukaudessa käteen, pääministeri antaa sulle ison talon orjineen ja saat nussia niin paljon blondipillua kun saastainen kyrpäsi kestää. Nohhhh; Irakissa tuo 500e..sillä saa kymmenen lentotukialusta, Suomessa sillä saa 4 askii röökii ja yhden taksireissun. Jos tarpeeks kauan puskissa jaksaa venaa niin tuleehan ne blondipillutki sieltä, kovasti huutelevat ja itkevät kiimassaan! Ihmekkään että Muhammed VÄHÄN pettyy paratiisiin. Onko kaikki jo unohtaneet ne mitäniitoli 10 tuhatta, vai enempi jotka lähtivät vapaaehtoisesti takaisin kotiin sodan ja RUTON keskelle? Miksei niistä puhuta enää? Mitäsakkiisekioliolevinaan? Feikkirefugees? nevöhööd. RIKU ei ainakaan niistä mitääntiiä..eikä suvakitkaan yleensä. Muistatteko pari vuotta sitten ku kaikki suvakit huuteli SE EI OO KELTÄÄN POIS!!!!!!!! ..nooh nyt se on KAIKILTA POIS ku maksun aika koitti. Suvakitki, vegaanihipit o hissukseen ku kaikkia tukia leikataan niin että Ahmedilla ois uudet adidakset ku se puskissa odottelee ullatusrakastelutuokioitanne, suvakit. OSU OMAAN PERSEESEEN.

    1. Todennäköisesti nämä raketti-insinöörit eivät työllistykään, mutta mielestäni kaikkea ei kannata mitata rahassa. Suomen kansa on maailman mittakaavassa todella pieni ja massamaahanmuutto hävittäisi suomalaiset nopeasti sukupuuttoon. Kansojen säilyminen on paljon tärkeämpi asia kuin raha, kannatan yhtä paljon esim baskien säilymistä omana kansanaan kuin suomalaistenkin. Ihmiskunnan kymmeniä tuhansia vuosia kestänyt historia on tuottanut kansojen monimuotoisuuden ja mielestäni meidän velvollisuus on säilyttää ei tuhota kansoja. Paras keino ihmiskunnan monimuotoisuuden säilyttämiseen on kansallisvaltiot.

     1. Tässä on aika mielenkiintoinen paradoksi. Nykytilanne on vielä se, että maailma on monikulttuurinen muodostuen toistaiseksi lukemattomista kansallisvaltioista.

      Kun nyt sitten Eurooppaan tuodaan ”monikulttuurisuutta” Arabiasta ja Pohjois-Afrikasta Euroopasta ei tule monikulttuurisempaa vaan menemme kovaa vauhtia monokulttuuriin, siis siihen jota maahanmuuton kannattajat, niin anteeksi, maahantunkeutumisen, vastustavat. Tähän samaan vastustajien ryhmään kuuluvat myös Vapaaliikkuvuus-hörhöt.
      Käytännössä siis tulee käymään niin jollain aikavälillä että Euroopassa tulee vallitsemaan monokulttuuri koska monikulttuurisuuden perusta eli kansallisvaltiot hävitetään ja jokaiseen kansallisuuteen sotketaan islamilaisuus.

   2. Olen kovasti sitä mieltä että Kiinalaiset Kiinassa, Intialaiset Intiassa, Afrikkalaiset Afrikassa jne jne. Käyminen/moikkailu siellä täällä on ihan jees. Saa Riku Rantalakin kultturikiimaansa tyydytettyä. Ei tätä planeettaa ole tarkoitettu kaikkien rotujen sekasopaksi, ME EMME TULE TOIMEEN! Kaikki tämä korjaantuu MAAGISESTI jos joku maa ensimmäisenä uskaltaa sanoa: sosiaaliturva ainoastaan täällä syntyneille. Kaikki muut ULOS.

    Silloin MAAGISESTI rajoilla ei olekaan enää jonoa. Mugubwe joutuu pärjäämään kotimaassaan minne kuuluukin.

    Onko tämä outo ajatus? Miksi?

    Sata vuotta sitten ei ollut somea, sossua eikä reittilentsikkaa Suomeen, Suomalaisia oli. Ja Somaleita. Miksei ne silloin tullut?

    Aivan.

    Tilaisuus tekee varkaan.

    Lopetetaan se hyssyttely ja hyysääminen rasismileiman pelossa, otetaan noilta se rasistikortti pois. Milläs sit pelataan?

    1. Matkailu on kannattavaa. Mitä enemmän matkailee, sitä enemmän arvostaa homogeenisiä valtioita kuten Japani. Kun menen Japaniin, haluan nähdä siellä japanilaisia, en kroaatteja, zimbabvelaisia tai inuiteja vaikka minulla ei mitään näitä muita kansallisuuksia vastaan olekaan.

     1. Juurikin näin!

      Onhan se saatana päin vittua jos lapsenlapseni menevät tulevaisuudessa Hokkaidoa katselemaan ja siel joku järkyttävä sossumuslimi vetää jengiä kumoon.

 8. Rantala sai itku-potku-raivarit kun sen kaarnavenebusiness paljastettiin. Kaveri luuli varmaan että pääsee VOK:ien tapaan tahkoamaan rahaa kuin sammosta, mutta bluffi paljastettiin ja Rantalainen jäi kiinni housut nilkoissa.

  Mitä siitä suuttumaan. Yritys oli hyvä. Siitä vain kärähti.

 9. Riku Rantala on äärikommunisti kuten niin monet suvakit ovat. Heidän mielestään veronmaksijen työllä ja tuskalla ylläpitämää taikaseinää saa käyttää vapaasti jokainen onnenonkija loputtomasti, tuli sitten mistä tahansa. Veronmaksajilta yritetään riistää oikeus sanoa sanottavansa ja se on väärin.

  1. Siellä se kuvassa kommunisti, joka kuuluu valtaeliittiin punaisella matolla vaimonsa kanssa tepasteli.

  1. Suomen passeja voi näköjään jakaa kenelle vain. migreenin sivuilla on listattuna myöntämisperusteet. pari todellista erikoisuutta pisti silmään, ilman oikeita papereita tullut voi saada passin ja myös stateless voi saada passin vaikka ei tiedä mistä on tullut tietää kuitenkin Suomeen tulla ja muita erikoisuuksia.

 10. Onhan tämä Riku Rantalan kusetus aivan käsittämätöntä.

  Mutta ajatellaan positiivisesti. Jospa Rikun 150 000 euroa veronmaksajien rahoja kustantanut kaarnavene olisi käänne johonkin parempaan?

  Punaviherkallion kuplan ulkopuolelle elää miljoonia kovaa työtä tekeviä ja yrittäviä ihmisiä, joille ei varmaan ole vielä auennut se, että mihin paskaan heidän maailman kovimman verotuksen kautta kerätyt verot menevät. Jospa Riku Rantalan 150 000 euroa maksanut kaarnavene aukaisisi ihmisten silmiä?

  Ehkäpä Riku on tehnyt suunnattoman palveluksen, tosin omaa idioottimaisuuttaan, suomalaisille rehellisille ihmisille? Rikua ei tule syyttää. Häntä voi ehkä verrata kehitysvammaisiin, joita tulee hoitaa ja turvata heille ihmisarvoinen elämä.

  1. Luin kuinka URHEASTI Riku veti itsarijuhlien jälkeisenä aamuna krapulassa KOVAA DUUNIKEIKKAA! Siellä mäntit joutu döfää tota sikaa koko aamupäivän, mutku firma maksaa niin mikäs siinä! sehän on Rikun ja Tunnan firmaki: TYHMÄT MAKSAA! Me eletään, jos hyvin menee, 70-80 vuotta täs paskassa. Jos pari stadin apinaa keksii käärii teiltä muilta massit ja elää niillä leveesti noin 2 kolmasosaa turhasta elämästään..kuka olikaan se höhlä?

 11. Kaarnaveneideaa ei näytä lainkaan kommentoineen esim Saku Timonen. Hiljaisuus lienee merkki siitä, että uuninpankollakin ihmetellään tätä uutta Nokiaihmettä hieman epäilevin aatoksin. Eihän Saku mikään tyhmä mies ole – päinvastoin. Arvotkaan meillä eivät välttämättä ole mitenkään täysin vastakkaisia. On vain niin, että minä en kannata koko maailman pelastamista hinnalla millä hyvänsä.

  Maahanmuutto voi olla positiivinen asia, mutta aina tällaisessa tapauksessa täytyy katsoa myös pitkälle tulevaisuuteen ja miettiä, keitä on tulossa ja miksi. Eikä todellakaan pidä jättää huomioitta sitä, mihin kehitysmaista tapahtuva jatkuvasti kasvava ihmisvirta lopulta johtaa.

 12. ”Maahanmuutto voi olla positiivinen asia”
  Aika marginaalista. Kaarnavene osoittaa miten vaikeata positiivisia asioita on löytää. Kaikin mahdollisin keinoin etsitään yksi positiivinen tai tekaistu juttu jolla asiaa puolustetaan ja se sitten yleistetään.
  Tottakai maahanmuuttajista löytyy huippuosaajia, mutta ne eivät ole somalialaisia tai irakilaisia. Yksi tällainen ei montaa maahanmuuttajaa elätä.

  Kehitysmaalaistaminen johtaa epäjärjestykseen, huonoon menestykseen pisa tutkimuksissa, kultturien yhteentörmäykseen ja yleiseen pahoinvointiin.
  Tässä on se monikultturisuuden rikkaus jota ei saa vastustaa.

  1. Tarkoitin maahanmuuton positiivisuuden löytyvän lähinnä länsimaisista maahanmuuttajista. Kehitysmaiden huippuosaajat ovat liian vähälukuinen joukko. Toki heitäkin on, mutta taitavat pitkälle olla intialaisia ja kiinalaisia, jos Kiinaa nyt enää edes voi minään kehitysmaana pitää.

   1. On kolmenlaista maahanmuuttoa, ihonväriin katsomatta: 1. Rikas kakkiainen, lottovoittaja, päättää muuttaa maahasi revittelemään. Ei tarvii duunii, on millä mällätä. 2: Duunari, laaja käsite. Arkkitehdistä huoraan. Tekee työtänsä ja maksaa veronsa. Ekonomian selkäranka. 3. ”Pakolainen” Ei osaa mitään, ei tee mitään. Ikinä koskaan. Rasite. Roska. Syöpä. Lisääntyy torakan lailla.

    1. Ei nyt syyllistytä suvakkiuteen: pakolaiseksi ei saa kutsua ketä tahansa.

     Pakolaisia on ja he tarvitsevat apua sodan, vainon tai katastrofin vuoksi. Lisäksi on ihmiskaupan uhreja.

     Tänne saakka päässeet eivät kriteeriä täytä. Elintasopakolaisista (ei työlupaa), rikollisista (pakenee oikeutta) tms ei saa käyttää termiä pakolainen. Joukossa on myös sivakoinnin valheellisten lupausten jopa kuolemaan houkuttamia uhreja.

    2. Nämä Paavon sivut Ruotsin tapahtumista kertovat karua kieltään siitä, minkälaista (käänteistä) kehitystä on seurauksena siitä, kun tietynlaista purukkaa muuttaa maahan.

     Tuo vanhustenkiusaamisjuttukin toi lähinnä mieleen sen, että kun poliisi menee juttelemaan nuorten kiusanhenkien vanhempien kanssa, niin seurauksena voi olla lähinnä se, että vanhemmat hoksaavat, että sehän olisi meillekin jänskää ajanvietettä ja ovat kohta itsekin mukana siellä missä tapahtuu. On näet niin, että jos pennut kiusaavat vanhuksia tuohon malliin, ei ole enää mitään tehtävissä ’perheiden’ pelastamiseksi. Jos ruotsalaiset eivät heti tätä hoksaa, niin onhan se kumma. Kyseisten pentujen vanhemmat lienevät olleet nuorina ihan samanlaisia.

     Pyrin silti käyttämään maltillista kieltä ihan siitä syystä, että jos sattuu olemaan edes muutama järkevä Pohjolaan muuttanut irakilainen, afgaani tai somali, niin en halua tällaisia ihmisiä haukkua. Onhan Mona Walterin somali.

 13. Täytyy ottaa sanat takaisin. Olin väärässä siinä, että epäilin tämän uuden Nokian olevan Euroopan laajuinen menestystarina. Se nimittäin on.

  Mm. tsekit nauravat itsensä tärviölle: http://pravyprostor.cz/finsko-firmu-nokia-pry-nahradi-nova-nokia-kde-imigranti-budou-vyrabet-lodicky-z-kury/

  Ja etenkin sille, että suomalaiset veronmaksajat kustantavat tämän. Rikun ei tarvitse enää hävetä sitä, että koko Suomi nauraa hänelle paskaisesti. Ei – koko Eurooppa nauraa.

  Jatkamme tarinan levittämistä mm. jenkkeihin. Täytyyhän tukea suomalaista vientiä kaarnaveneteollisuudessa, Suomi-präntiä ja Suomen yhteiskunnan nykytilaa myös Ameriikassa.

  1. Veronmaksaja:
   Tämä juuri sitä mitä kaivataan. Rantalalle ja Ylelle nauretaan jo ympäri maailman mistä seurauksena on se, että uskottavuus tällä propagandalla on täysi nolla.
   Tästä lähtee muutos, siinä ei itkupotkuraivarit auta 😀

 14. ”Suomeen rekisteröidyn FI- päätteen tietoja voidaan kaivaa esille, mutta Yhdysvalloissa pääpaikkaansa pitävillä palvelimilla ja sinne rekisteröidyille COM- päätteiden tietoihin ei Rantalalla ole todellakaan pääsyä.”

  .com/.net/.org jne jne päätteisten sivujen tiedot saa ihan samanlailla kuka tahansa. ei se mitään tutkivan journalistin kykyjä edes vaadi.

  1. Ei niitä nyt ihan noin vaan saa. Jotkut voi saadakin, jos käyttää jotain vaikkapa kotimaista valmissivupakettia, mutta wordpressin tietojakaan ei saa kukaan suomalainen, sillä ne tiedot ovat jenkeissä.

 15. Se ”valhemedia” johon Rantala omituisessa kirjoituksessaan viittaa on tosiaan PB. Valhetta? Voiko lähinnä mielipide olla valhetta? Toki juurikin tota mainittua 150k€ ei ole kaarnaveneeseen käytetty ainakaan vielä. MUTTA… ton kaarnalaivan kehittelemiseen ON KÄYTETTY verovaroja sillä sen huikeaan suunnitteluun on osallistunut Aalto Yliopiston rohvessori ja kun huomio että niitten palkka on tyyliin 10.000€/kk niin aikasta paljon fyffeä on kaarnalaivan tekoon uponnut jos arvon rohvessori on käyttäny esim. 2 viikkoa aikaa sen ”piirusteluun”…

  http://paivanbyrokraatti.com/…/pb-150-000-eurolla-saatiin…/

  Noiden kandeis nyt vaan keskittyä Madventuresiin, Docventuresiin, jne. koska ne on oikeesti hyviä ohjelmia ja noilla on taito tehdä niitä. Sen sijaan ois parempi pysyä visusti erossa tosta pakolaisbisneksestä kun siinä vaan lokaa itsensä. Ja tekee itsensä normaalien ihmisten ilmissä vielä kaiken muun päälle idiootiksi.

 16. Rantala kirjoitteli PB:lle Suomessa olevan työvoimapulaa joillakin aloilla, ja että ”pakolaiset” ovat tarpeen paikkaamaan puuttuvat tekijät. Mitä pulaa Suomessa on työntekijöistä? Jollain erityiosaamista vaativalla alalla ehkä muutaman kappaleen verran, mutta muuten ihan humpuukia. Kaarnalaivoja osaa kakaratkin tehdä. Se äijä vois lähteä maailmalle täältä sekoilemasta.

 17. Rantalan taidoilla varmaan aukeaa paikka PolPon tutkijaksi. Vedetään mutkat suoriksi ja päätellään että asianajaja voidaan heittää roviolle. Ei mene aikaa turhiin oikeusapupyytöihin ympäri maailmaa.

  1. Italiassa toimii magistrati-viranomaisia jotka käännetään yleensä suomeksi tutkintatuomareiksi, vaikka he ovat syyttäjäviranomaisia. Tässähän olisi kuitenkin mahtavan hallinnollis-juridisen synergian sauma Suomeenkin: perustetaan tutkintatuomarin virkoja, joiden haltijoilla on valtuudet rikostutkintaan, syyttämiseen ja tuomitsemiseen! Tähän kun yhdistetään vielä tiedotusvälineet, joita usein mainitaan ”neljänneksi valtiomahdiksi” (ne kolme varsinaista ovat lainsäädäntövalta, toimeenpano- eli hallitsemisvalta ja tuomiovalta) saadaan tutkintatuomari-toimittajan virka!

   Riku Rantala olisi mielessäni ensimmäinen tähän virkaan nimitettävä. Hän saisi toimia väärämielisten ihmisten, kuten vaikkapa Paavo Tajukankaan kaltaisten tapauksissa ensin polisin tutkinnanjohtajana, sen valmistuttua laatia itse syytteen jota ajaisi itse käräjäoikeudessa jonka puheenjohtajana ja ainoana jäsenenä toimisi niinikään itse. Tuomion jälkeen hän tekisi asiasta lopuksi oikeaoppisella tavalla tiedostavan artikkelin johonkin vai vaikkapa kaikkiin mahdollisin tiedotusvälineisiin!

 18. Kyllähän tämä pakolaisbisnes on aikamoista kusetusta….
  Menkää vaikka kehitysvammaisten joulumyyjäisiin. Työn taso on huomattavasti korkeampi, eikä kukaan kuseta tai vedä välista. Rahatkin menevät oikeasti kaikkein heikoimmille tässä maassa.
  Ostin muuten aikanaan porsaan muotoisen leikkulaudan em. myyjäisistä. Vois tehdä arabilla tiukkaa veistää sellasta. 🙂

 19. Riku Rantalan Twitteristä löytyy kiinnostava kaarnaveneaiheinen -ketju:

  Ja toimittajat siellä kilpaa ajojahtaamassa! :

  ”Susanna Reinboth: Tämäpä kiinnostavaa! @rikurantala: Valhesivuston ylläpitäjäksi paljastui asianajaja. Mitä sanoo @Asianajajat?

  Asianajajaliitto:
  ”Asianajajat kaikessa toiminnassaan valvonnan alaisia. Toimenpiteisiin ryhdytään kun nimi selvillä”

  Toimittaja Jussi Pulliainen ei hyväksy suosittuja anonyymejä blogeja! :

  Päivän Byrokraatti: ‏@pbyrokraatti · 10. joulukuuta

  Päivän byrokraatti: @JussiPullinen Sinun logiikkasi mukaan se muuttuisi jossain määrittelemättömässä kohtaa verkkojulkaisuksi ja anonymiteetti pitäisi murtaa.”

  Päivän byrokraatti: @JussiPullinen RR:n kirjoitus HS:ssa ja nuo hänen yhteydenottonsa kuvitellun kirjoittajan työpaikalle ym. hyviä esimerkkejä syistä…

  Julkaisi päätoimittajan blogille:
  http://paivanbyrokraatti.com/2016/12/11/paivan-byrokraatin-uusi-paatoimittaja/

  —————–
  Hankamäen mainio blogikirjoitus aiheeseen liittyen:

  http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/227677-helsingin-sanomat-tekee-suomesta-neuvostoliiton

  1. Rantalan Twitter tili:

   https://twitter.com/rikurantala

   Vaikka nämä toimittajat kylläkin pistelevät kiinnostavinta – ja etenkin sitä paljastavinta matskua…
   + Päivän byrokraatti itse tietenkin…

   Huolestuttavinta on tuo asenne – kaarnaveneistä tässä kohtaa viis siis…

  2. Ja tuollakin kiinnostavaa Twitter -keskustelua tähän keissiin liittyen – persut puolustavat sananvapautta ja joku taas… :

   https://twitter.com/jsalokan

   https://twitter.com/JaniMakelaFi
   https://twitter.com/LauriKarppi

   Muistakaa muuten allekirjoittaa se SANANVAPAUTEEN liittyvä KANSALAISALOITE, koska suvakit yrittävät rajoittaa sitä nyt vimmalla – jopa tästä kaarnaveneille nauramisesta yritetään tehdä rasistista viharikosta, joten aika huolestuttavaa on… :

   ”Sananvapauden turvaaminen mielipidevainolta”
   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2251

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.