Ruotsin maahanmuuttovirastossa työskentelee turvapaikka- aktivisteja

12

migrationsverket-jpg

 

Ruotsin hallitus esitteli viime kevään tiukennuksia turvapaikkaoikeuksiin. Oikeusministeri Morgan Johanssonin johdolla julkistettiin mm, että siihen asti lähes automaattisesti pysyvän oleskeluluvan muuttamista määräaikaiseksi ja perheenyhdistämisohjelmaa tiukennettiin. Laki astui voimaan heinäkuun 20. päivä.

SvD:n journalisti Per Gudmundson kirjoitaa nyt, että Maahanmuuttovirastossa työskentelevät turvapaikka- aktivistit eivät tykänneet tästä ideasta ja ennen lain voimaan tuloa virkalijat myönsivät niin paljon pysyviä oleskelulupia kuin mahdollista. Gudmundsonin keräämät tilastot osoittavat selvästi kuinka myönnettyjen oleskelulupien määrä kiihtyi selvästi ennen lain voimaantuloa ja heinäkuussa- keskellä kesälomakuukautta- myönnettyjen pysyvien oleskelulupien määrä lisääntyi huomattavasti.

Svd

Touko- kesäkuussa käsitellyistä hakemuksista noin 20 % sai pysyvän oleskeluluvan kun heinäkuussa myönnettyjen lupien osuus oli jo 71 %. Maahanmuuttoviraston tilastot osoittavat, että esimerkiksi päivää ennen lain voimaantuloa myönnettyjen lupien määrä tuplaantui 411:stä vajaan tuhanteen myönnettyyn pysyvään oleskelulupaan eli  vajaa 90 % käsitellyistä turvapaikkahakemuksista leimattiin pysyväksi oleskeluluvaksi.

Seuraavana päivänä kun laki astui voimaan niin hakemusten määrät ja myönnetyt oleskeluluvat tipahtivat muutamaan sataan. Myös maahanmuuttovirastosta myönnetään, että lukemat keskellä heinäkuuta ovat epänormaaleja. Maahanmuuttoviraston toimintaexpertti Velibor Ljepoja kertoo:

– Luulen, että virkailijat ovat tietoisesti yrittäneet saada niin monta pysyvää oleskelulupaa kuin mahdollista, sillä he ovat olleet tietoisia lain voimaantulosta.

Myös monet muut lähteet kertovat, että Maahanmuuttovirastossa työskentelee paljon turvapaikka- aktivisteja. Muuan lähde kertoo:

– Olen kuullut itse kuinka eräät virkailijat tietyissä yksiköissä olivat töissä keskellä heinäkuuta ja pumppasivat satoja pysyviä oleskelulupia ennenkuin uusi laki astui voimaan. Kun kysyin miksi he tekivät niin, niin vastaus oli, että he eivät tykänneet uudesta laista.

On siis selvää, että Ruotsin Maahanmuuttovirastossa työskennellään agendan mukaan, vaikka viraston johto kiistää tällaisen.

Advertisements

11 thoughts on “Ruotsin maahanmuuttovirastossa työskentelee turvapaikka- aktivisteja

  1. Suomessa sama peli – eli maahanmuuttoaktivistit ovat soluttautuneet avainpaikoille!
   – ja heidän some -voimansa on mahtava, minkä tähden maahanmuuttokriitikoiden pitää aktivoitua somessa – ja tägätä ja twiitata maahanmuuttoon, Migriin, sen virkamiehiin yms. liittyen – ja levittää oikeaa tietoa!!

   Ja muuten väittivät jossain, että monet palautukset on laitettu nyt jäihin – kun Ruotsihan ryhtyi lepsummaksi, esim. Irakin suhteen…
   – tämä Ruotsin seuraaminen kiistettiin kyllä Migrin taholta, mutta Rasmus/RHC-aktivistit kertovat karkotusten keskeyttämisestä…

   1. Muistaakseni persujen Suomen uutiset kirjoitti siitä, kuinka aiemmin yksi ainoa virkamies käytännössä päätti somalien oleskeluluvista – ja siksi Suomi olikin ainoa maa, jossa somalit saivat liki takuuvarmasti myönteisen päätöksen!

    Nythän tähän on tullut muutos, ilmeisesti persujen ansiosta – tosin tiedä sitten, kuinka moni kielteisen päätöksen saanut somali saadaan oikeasti pois maasta, mutta toivottavasti edes muutamat – ja kun somalitkin kuitenkin seuraavat noita Migrin päätöstilastoja maata valitessaan, niin toivottavasti jotkut alunperin Suomeen aikoneet valitsevat jonkun muun maan…

    1. Taisi olla joku supersuvakki blondityttö jossain päin Suomea joka on yksin vastuussa tuhansista positiivisista päätöksistä. Suuri hyväntekijä. Aikamme Mooses. Olisi kiintoisaa laittaa tämä typykkä juttelemaan niitä näitä kahvipöydän ääreen muslimien raiskaamiksi joutuneiden teinityttöjen ja naisten kanssa. Ei varmaan edes hävetä.

     1. Olisi mielenkiintoista, jos typykkä laitettaisiin korvaamaan aiheuttamansa vahinko, vaikka sitten persettään myymällä. Voisi muutama miljoona vuotta mennä kerrannaisvaikutustenkin langetessa hänen pyllyreikänsä kontolle.

 1. Se on jännä tauti tuo kova auttamisen halu, muitten rahoilla. Olisi kiinnostavaa nähdä kuinka monta myönteistä päätöstä tehtäisiin jos leimasimen käyttäjä olisi laillisesti vastuussa ja korvausvelvollinen muitten rahoilla ostamastaan apinasta 5-10 vuotta päätöksen jälkeen. 0.000000000000001 % hyväksyttyjä, sanoisin. Hassu maa tuo Ruotsistan. Nyt nuo sossu rap-artistit jotka ovat jo 20-30 vuotta siellä rellestäneet ovat jättesuuura och jättekränkta kun eivät tykkää ollenkaan noista uusista laumoista jotka tulevat sotkemaan hyvää systeemiä, joten siellä on nyt joka nurkassa machetet heilumassa =) Ei löydy empatiaa eikä ymmärrystä, hahaaaaa. Lycka tilliä vaan!

 2. Turvapaikkahakemusten käsittelijöistä pitää laatia tilasto: montako käsiteltyä, hyväksyttyä ja hylättyä anomusta kuukaudessa per lärvi. Ja jos näyttää siltä, että siellä joku vetää selkeästi poikkeavaa linjaa, niin esimiesten velvollisuus on selvittää mistä johtuu ja puuttua asiaan sikäli kun aihetta ilmenee.

 3. Niihän sitä sanotaan että hyvä psykiatri on itsekkin hullu jotta ymmärtää potilaidensa ajatuksia ja tarpeita. Ja että hullu hakeutuu hullun seuraan. Tästä voi suoralla aasinsillalla vetää johtopäätökset Ruotsin maahanmuuttovirastoon.

 4. Ajatella, että joku uskoo näiden ns. alaikäisten yksintulleiden pakolaislapsukaisten olevan oikeastikin alaikäisiä! :

  ”He ovat ensisijaisesti lapsia”
  http://siltaylisynkanvirran.blogspot.fi/2016/03/he-ovat-ensisijaisesti-lapsia.html?m=1

  https://sosiaalinentekija.wordpress.com/2016/11/05/nakymattomat-nuoret-taysi-ikaisiksi-maariteltyjen-alaikaisten-turvapaikanhakijoiden-tilanne-on-vaikea/

  Tuolta löytyi näitä mielenkiintoisia linkkejä… :
  https://twitter.com/JennyEJoensuu

  Turvikset itse sekä mokualalla toimivat + muut suvakkiaktivistit muuten painostavat kovin Migriä ja sen työntekijöitä twitterissä, joten maahanmuuttokriittistenkin on syytä aktivoitua – ja tuoda vastapuolen kanta myös esille, etenkin kun se on Suomen kansan enemmistönkin kanta, että näille lähinnä elintasopakolaisille ei pidä antaa turvapaikkaa…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.