Faktantarkistelua: J & T soittivat yrityksiin startup refugeesin tiimoilta

8

Junes Lokka ja Tiina Wiik tarkistelivat taustoja kaarnalaivabuumin ympäriltä. He soittivat useisiin yrityksiin, joita mainostetaan startup refugees- yhteistyökumppaneina. Pikkuhiljaa alkoi selvitä kuva mistä startup refugeesissa oikein on kysymys. Oheinen kooste on aivan ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen. Se paljastaa karmealla tavalla koko startup refugeesin ajatuksen.

Advertisements

9 thoughts on “Faktantarkistelua: J & T soittivat yrityksiin startup refugeesin tiimoilta

  1. J & T unohtivat yhden hyvän konstin saada ihmisiä langan päähän esim. Aalto Yliopiston tapauksessa: Pirauttakaa keskukseen ja pyytäkää yhdistämään.

  2. Siis vapaaehtoiset yhteistyökumppanit tekevät enemmän työtä turvapaikanhakijoille kuin itse turvapaikanhakijat. On tämä taas kerran oikein suvakkihölmöläisen touhua.

  3. Hahah, hyvä Junes ja Tiina!! Tää pelasti meikäläisen aamun ja sai makeet naurut. Ei jumalauta noita suvakkeja, ei ne keinoja kaihda kun omaa totuutta pitää toitottaa. Valheille perustuvaa totuutta jota pakko syötetään totuutena ja itse uskotaan omiin valheisiin, patologisia tyyppejä.Mutta, onneks totuus kuitenkin taas voitti ja taas suvakit näytti sen, mitä ne on :- D. Kuolen nauruun!!

  4. Oon sanaton. Lähempä tekeen kaarnalaivoja, käpyjäkin voisi käyttää! Saapi käpylehmiä! Teen jokaiselle suvakille oman näköisen veneen ja teen tosiaan jokaiselle oman kaarnalaivan, jolla on hyvä seilata ulapan taakse!

  5. Juu ja vielä se, että mitäpä sitä enään lähteä opiskeleen. Eihän näin hyvää bisnestä opiskelemalla saa! 😀 Meikällä on ollu väärä tie !

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.