Malmön Värnhemin koulussa jättimäinen joukkotappelu

8
DSC_0529-600x338.jpg
Toissa syksynä uusruotsalaiset kepposajelivat Värnhemin koulun puistikossa nuoren naisen päälle, jonka jälkeen ajelu päättyi lyhtytolppaan.

 

Malmön surullisen kuuluisassa Värnhemin koulussa on taas syttynyt joukkotappelu. Poliisi sai aamupäivällä klo 11.48 aikaan hälytyksen, että kymmeniä henkilöitä tappeli koulun pihalla. Tarkasti ei voida sanoa montako, mutta tappelua kuvataan ”isoksi”.’

Poliisi saapui paikalle useiden partioiden voimin ja sen jälkeen tilanne rauhoittui. Lisäksi koulun alueella partioi siviilipoliiseja, jotka yrittävät ottaa selville mistä tällä kertaa on kysymys.

Muutama viikko sitten Värnhemin koulu suljettiin muutamaksi päiväksi kun koulun uusruotsalaisista koostuneet oppilaat laittoivat pystyyn pahoinpitelylöylyn. Tuolloin kaksi jengiä löi voimansa yhteen ja sen seurauksena kymmeniä oppilaita pahoinpideltiin ja muutama sairaalakuntoon. Henkilökunta ja poliisi eivät voineet asialle mitään ja koulu jouduttiin sulkemaan muutamaksi päiväksi.

Sydsvenska

Värnhemin koulu on aivan erityisen hyvä esimerkki millaisen tilanteen eteen suomalaisetkin lapset joutuvat muutamien vuosien päästä. Koulussa notkuville uusruotsalaisille koulu ei ole mikään muu kuin taistelutanner, jossa erilaiset reviiritappelut, heikompien kiusaamiset ja yleinen häiriön aiheuttaminen ovat mielekästä tekemistä. Lisäksi mukana on hyvin selvästi asenne, jossa vääräuskoisia lapsia kiusataan systemaattisesti.

Suomalaiset lapset joutuvat altavastaaja- asemaan kuten ruotsalaisetkin, sillä he ovat aivan liian kilttejä taistelemaan kolmansista maista tulleiden lasten kanssa, joiden kulttuurissa on jo perusvire, että vääräuskoiset ovat vääräuskoisia.

 

Advertisements

8 thoughts on “Malmön Värnhemin koulussa jättimäinen joukkotappelu

 1. Yksi todella suuri miinus länsimaisissa ihmisissä: yksilökeskeisyys. Lähi-idän asukkaat toimivat aina ryhmänä ja yksilö ei ikinä pärjää ryhmää vastaan. Ruotsalaisten täytyisi muodostaa ryhmiä, jotta pärjäisivät

   1. Ahaa…tuota en ollut tiennyt. Niin, toinen merkittävä heikkous länsimaiden ihmisissä on patologinen altruismi yhdistettynä naiviuteen. Tätä hölmöä naiviutta muslimit hyödyntävät häikäilemättä.

 2. peliteorian mukaan näin tulee käymään, että alkavat ruotsalaisetkin muodostaa ryhmiä. Koko yhteiskunta vajoaa negatiiviseen peliteorian pisteeseen

 3. Eihän tuo maahanmuuttajakersojen väkivalta mikään uusi ilmiö ole Suomessakaan – mittakaava toki on eri. Kuka muistaa muutaman vuoden takaa kuinka ulkomaalaisjengit pahoinpitelivät ja välillä ryöstivät systemaattisesti pottunoikkaisia teinejä: siis esim. takaa päin pesäpallomailalla taju kankaalle.

  Viranomaiset yrittivät parhaansa mukaan pimittää, kunnes joku sisäpiiristä vuoti raportin Facebookiin.

  Käräjille päätyi semmoiset seitsemänkymmentä tapausta. Ja puskaradiosta pulpahtaa tietoa vastaavista edelleen.

  1. Suomijuntit eivät ole liian fiinejä mättämään turpaan ulkomaalaisia jotka hyppivät nenille. Onneksi.

 4. Jos jotain positiivista halutaan hakea asiasta. Niin se on se, että kolmannen maan kansalaiset opettaa suomalaiset pienestä pitäen tulevaisuudessa. Siihen, että suomalaiset ei olisi enää lampaita kuin nyt on. Vaan tajuavat vaatia itselleen sen mikä heille kuuluu ja paljon enemmänkin ja vielä vähän enemmän. Tai näin itse toivon.

  Opetus on ruotsissa jo alkanut kumminkin täysin oikeaoppisesti. Armeijassakin sinulle kerrotaan, että et ole mitään tai omana aikana kerrottiin. Et osaa kävellä, et syödä etkä mitään muutakaan. Sen jälkeen kun henkisesti on murrettu aletaan opettaa mitä sinun pitää olla.
  Ja sekin aika tulee ruotsalaisille ja varmasti suomalaisillekin tätä menoa.

  Samalla tämä oppi laittaa tulevaisuudessa toivon mukaan kunnon ryhtiä valtaa pitäviinkin kovalla kouralla. Kun kansalaisille ei voi syöttää enää mitä tahansa sontaa totuutena. Tähän menee toki vielä noin 30-40 vuotta. Mutta äkkiäkös tuo aika menee.

 5. Kun somali ja tshetsheni kiusasivat tytärtäni koulussa ja sotkivat tämän kevätmekon matkalla koulun kevätjuhliin, menin koululle ja etsin ja löysin nämä tyttöjen kiusaajat. Otin toista marakattia niskasta kiinni ja puristin ja huusin niin kovaa, että sompanssilla lirahti kusta pöksyihin. Sitten tuli joku äiti puolustamaan tätä rikkautta.
  Syksyllä aloitettiin koulu sillä, että pidettiin palaveri tapahtuneesta. Sanoin, etten pyydä mitään anteeksi, tyttäreni kuuluu kuulla anteeksipyyntöä näiltä pikku-terroristeilta. Ja käytin nimenomaan terroristi-sanaa!
  Näiltä kehitysmaalaisilta pitää ottaa luulot pois heti niin ymmärtävät, ettei täällä kaikki tyydy vaan katselemaan vierestä kun tätä rikkautta yritetään tuoda jo koululaitoksiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.