Sergelin torilla todellinen monikulttuurinen joukkotappelu

8

kuvakaappaus-2016-12-12-22-41-29

 

Myös Tukholman keskustassa käytiin tänään suuri joukkotappelu. Tietojen mukaan ainakin 30 henkilöä huitoi toisiaan puukoilla, kepeillä, seipäillä ja mätki nyrkeillä.

Joukkotappelua voidaan sanoa hyvällä syyllä todelliseksi monikulttuuriseksi kohtaamiseksi. Nimittäin tappelun osapuolet ovat todellakin monikulttuurisen Ruotsin läpileikkaus. Osapuolina olivat romanialaiset kerjäläiset, marokkolaiset katulapset, yksintulleet afgaanilapsoset ja jonkinlainen sekajoukkue afrikasta, mukana ainakin somaleja ja eritrealaisia.

Yhtään ruotsalaista ei lähteiden mukaan osallistunut tappeluun, jos poliiseja ei lasketa osapuoliksi.

Poliisi sai klo 19.00 aikaan hälytyksen, että Sergelin torilla Drottninggatanin metrosisäänkäynnin suuressa aulassa oli ainakin 30 henkeä tappelemassa. Poliisi saapui paikalle neljän partion voimin, jolloin tilanne rauhoittui nopeasti. Poliisille ja sairaanhoitajille jäi enää tehtäväksi kerätä haavoittuneet taistelukentältä. Kolme henkilöä kuskattiin ruotsalaisten veronmaksajien kustannuksella Karoliiniseen saamaan päänsilitystä ja siivoojat kutsuttiin kuuraamaan lattia verestä.

Klo 20.00 aikaan tilanne oli ohi kokonaan ja tapahtumasta jäi vain muisto poliisin tapahtumahuoneeseen pahoinpitelystä. Ketään ei otettu kiinni.

Aftonbladet

Advertisements

13 thoughts on “Sergelin torilla todellinen monikulttuurinen joukkotappelu

  1. Mustat miehet juoksee kovaa. Ei Haile Gebreselassietakaan saanut kympin kisassa kukaan kiinni.

   1. Juha Vuorista mukaillen: Jos lähettäjä olisi ampunut tuon neekerin lähtötelineeseen, olisivatko muut juosseet lujempaa?

 1. Äläs ny. Saihan ne kolme kiinni, ne jotka ei omin avuin päässeet karkuun. Heja Sverige, vai miten ne sanoo. Ei sit saaneet tarpeeksi äkkiä dialogiapolliisia siihe, et olis vähä sormee heristäny, että soo soo. En tiedä, mulla olis ensi kesänä keikka Västeroosiin potkupalloturnaukseen. Kovasti mietityttää, vaan eikös sitä laulussakin lauleta, että on aivan sama missä kuolet ratsumies….

 2. Jos ne kaikki oli negatiiveja niin olis ny antanut tapella rauhassa loppuun asti. Ehkä niistä joku olis jäänyt katuun.

 3. Jos tavallinen Sven ryöstää kaupan, niin se kyllä selvitetään resursseja säästelemättä.

 4. Äkkiseltään kuulostaa poliisin osalta oikealta toiminnalta. Olisiat voineet viivytellä enemmän ja antaa tappelun loppua luonnollisesti. Kiinniotetut olisivat lisänneet yhteiskunnan kuluja eivätkä olisi johtaneet yhtään positiivisempaan lopputulemaan. Hyvä näin!

 5. Odotan koska ruotsin poliisi alkaa keräämään lahjuksia, sitten ollaan lopullisesti kehitysmaa poliisin tasolla. Valitettavasti muhamitaarisen suurmaan hinta on yhteiskunnan tuho sisältäpäin. 1-2 sukupolvea ja ruotsi lakkaa olemasta ruotsi. Kaikki loppuu joskus, niin myös ruotsi.

  1. Hämmästyttävintä tässä on nopeus millä yhteiskunta tuhoutuu sisäisesti. Muutama vuosikymmen sosiaaliturvaa näyttää turmelevan ihmisen.

 6. Kiva, tää sama touhu tulee Suomeenkin. Siitä oli jo esimakua tuo Forssan ja Nurmijärven tapaukset. Ahdistaa niin paljon tää touhu. Mitä tässä voi enää tehdä? Oon valmis tekemään jo ihan, mitä vaan, et tämä mielenvikanen touhu loppuis, kuhan sais valtavan määrän porukkaa mukaan. Tää menee koko aika vaan sairaammaks ja häiriintyneemmäks.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.