Turvapaikanhakijat järjestävät suurmielenosoituksen Tampereella

0

kuvakaappaus-2016-12-12-13-52-06

Suomessa oleskelevat turvapaikanhakijat aikovat pitää ensi keskiviikkona Tampereella mielenosoituksen kielteisiä turvapaikkapäätöksiä vastaan klo 16.30 alkaen.

Mielenosoitus kokoontuu Koskipuistossa, josta kulkue marssii Hämeenpuiston ja Puutarhakadun kautta Keskustorille kirkon edustalle. Siellä kulkue pysähtyy pitämään puheita ja esittämään vaatimuksia suomalaisille veronmaksajille.

Tietojen mukaan paikalle saapuu kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneita ja edelleen päätöstä odottavia turvapaikanhakijoita ympäri Suomea. Ainakin Jyväskylästä ja Keuruulta on tulossa bussikuljetus.

Tamperelainen

HUOMIO!!

Suomi Ensin! on menossa paikanpäälle pitämään mielenosoitusta. Kerron tarkemmat ajat ja paikat kunhan saan lisätietoa. Seppo Lehdolle myös terveisiä, että kerää joukkosi ja mene paikanpäälle!! Kaikki mukaan näyttämään, että suomalaisia ei voi yrittää määräillä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “Turvapaikanhakijat järjestävät suurmielenosoituksen Tampereella

 1. Jos joku osaa heidän kieltään kertokaa heille, että heidän on järjestettävä viimeisen päälle mellakka arbikevään tyyliin, jos haluavat saada jotain aikaan on poltettava autoja, kaupungintalo, poliisilaitos, poliisiautot… jne.
  0  0
  1. Aikoihin on eletty!
   Ulkomaalaiset maahantunkeutuneet voivat vapaasti laittaa mielenosoituksia pystyyn syystä, että heille ei ole myönnetty loppuelämän ylläpitoa vieraassa maassa,missä heillä ei ole oleskeluluun oikeutta.
   Valkovalaat hilluvat maailmanvalloittaja sulhastensa puolesta etumaisessa rivissä.
   Jos joku on laiton milenosoitus niin se,minkä järjestävät ulkomaalaiset tyypit ,joilla ei ole oikeutta olla tässä maassa.
   0   0
 2. Sinne voisi viedä kyltin, jossa lukee:

  ” Want peace – abandon islam ”

  Sen jälkeen popcornit ja cola valmiiksi odottamaan suvakkien reaktioita.
  No, tällaisestahan päätyisi lämpimään valtion ylläpitämään asuntoon.
  Toki ei paha diili kun luvassa todellinen pakkastalvi ja lämmitysenergia kallistuu.
  0  0
  1. Islam is your biggest problem!

   Islam is NOT a religion of peace!

   Rapefugees are not welcome!
   0   0
 3. Hieno tilaisuus poliisille napata laittomasti maassa oleskelevat. Vaan tuskin välittävät.
  0  0
 4. Siellä sitten viisivuotiaat Syyrialaispojat ja tytöt itkevät, ja äidit ja siskot.. eikäku hetkineeeeen, siellä on vaan iso läjä lihavia karvaisia äijiä kalleissa talvirotseissa, ruusut kourassa ja kyltit jossa lukee IRAK EI ON TURALINEN!!! Ja iso kasa hippejä ja vegaanipunkkareita jotka vetää jokaista turpaan joka muuta väittää. Elämme ihmeellisiä aikoja.
  0  0
  1. Aikas hassulia, sitten kuin noitten puunhalaajahippien ja roudausteippipunkkareitten itkupotkuraivari-uhmaikä on ohi ja pitäisi ruveta miettimään elämää solu ja squatti-kokeilujen jälkeen, etsimään asuntoa ja semmoista aikuista tylsää luuseripaskaa..niin sitten on vähän puolihuvittavaa kun kaikki ne kämpät on jo muslimit vieneet ja uudet muslimit revittelee asuntojonoissa ohi niin että teille kakaroilla dreadlokit väpättää. Myöskin kaikki tuet joita nuoret anarkistisankarimme tulevat tarvitsemaan ovat järkyttävästi pienentyneet, vaan ei muslimeilla. Jostainhan ne muslimidiscofyrkat pitää repiä. Eli TEILTÄ, rakas junttilauma. Bussi ja junavuoroja karsitaan, lipun hintoja nostetaan ja punkkarit raivoo kun on niin pitkä ja kallis matka keskustaan, muslimit vaan nauraa räkättää teille keskustassa olevissa kämpissään. Nää on kuulkaas lapsukaiset aika hassuja nää teidän pikku sodat, osuu omaan nilkkaan ja kunnolla. Heti ku Mohammed saa oleskeluluvan ja ison ilmaisen kämpän mukavuuksineen niin ei se enää teidän kanssanne laula kumbaaajaata värssyäkään. Idiootit.
   0   0
 5. Onkohan tuossa suomalaiset järjestäjät? Luulisi, että vokkiturviksilla ei ole rahaa bussikuljetuksiin.
  0  0
  1. Veronmaksaja maksaa kuljetukset mielenosoituksiin matuille niin kuin tähänkin saakka.
   0   0
 6. Te pöljät! Sisäministeriöllä on määräraha tällaiseen toimintaan. Sitä varten on otettu valtiolle velkaa, joka aikanaan maksetaan takaisin, kunhan mamuista tulee veronmaksajia.
  Mitä – minäkö pöljä?
  0  0
 7. Satuin kohtaamaan viime Helsingin-visiitilläni noiden aikaisemman mielenosoitusmarssin. Karvalapsia tuli Tampereelta asti sinne mielenosoitukseen (tulin itse samalla onnibussilla ja tunnistin pari tutun näköistä karvanaamaa siellä marssimasta), koko paskahan oli vokkien järjestelemä, koska partalapset eivät näyttäneet matkalippuja mennessään bussiin, vaan näytti siltä, että kuljettaja tiesi, että lauma irakkeja on tulossa ja maksettu bussiin. Itse mielenosoituksessa oli jotain 500? henkeä, mutta dramaattisia lehtikuvia varten ne kaikki 20 naista ja lasta oli laitettu mielenosoituksen keulaan. Mielenosoituskyltit olivat selkeästi vokkien puuhatätien käsialaa. Eikö vastaanottokeskusten työntekijöiden pitäisi a) kunnioittaa johtoaan, joka turvapaikkaperusteet määrittelee b) olla jollain tavalla neutraaleita?
  0  0
  1. No vokeissa työskentelevät tietenkin pelkäävät menettävänsä työpaikkansa. Tuomiokirkon portaat oli täynnä paperittomia laittomasti maahan tulleita Irakilaismiehiä, sanoin puolisolleni : poliisi ei pystyisi mitään tuolle määrälle miehiä, jo mielenosoittajat olisivat päättäneet alkaa hillua.
   0   0
  2. Ja lisäämpä tähän vielä, että ei muuten ollut kantasuomalaisia mukana ilmauksessa kuin ihan muutama yksittäistapaus. Taitanut saada se ei-fanaattisin 99% suvakkiväestäkin tarpeekseen noista 😀 Hyvä ja tunteita herättävä mielenosoitus kyllä oli, minäkin kiihotuin aivan oikeaan vihatekoon hetken tulistuksissani ja näytin heille kansainvälistä käsimerkkiä, vaikka normaalisti maltillinen olenkin.
   0   0
  3. ” vaan näytti siltä, että kuljettaja tiesi, että lauma irakkeja on tulossa ja maksettu bussiin ”

   On sentäs säästetty eikä laitettu tilauskyytiä.
   Kuulin yhdeltä bussikuskilta että oli kuljettanut kursseille välillä tilausajona yhtä (1) kipaletta rikkautta. Siinä sitä luonto säästyy, en viitsi kertoa tarkemmin ettei häntä korvata sellaisella eibussitkulkisiilman-koulutettavalla mutta ymmärtääkseni ei hällä tapana liioitella tai tässä tapauksessa vähätellä.
   0   0
 8. Toi Seppo Lehto kannattaa jättää omaan arvoonsa. Eipä se varmasti saa kerättyä edes ketään taakseensa. Ei sitä kukaan ota tosissaan. Muistan jo 90 luvulla kun mies häiriköitti ihmisiä busseissa tampereella. Muistan aina vitutukseni kun väsyneenä tulin töistä bussiin ja sielähän se ventovieraille puolihuutaen selitti kuinka oli kuulemma erotettu kokoomuksesta kun ne on venäjän perseennuolioita ym. Ei haitannue vaikka oli esim Äiti lapsensa kanssa. Aina alko sama saatanan sekopäinen vaahtoaminen asiasta kuin asiasta.
  0  0
 9. Tää on NIIN käsikirjoitettu jo etukäteen. Muutama ituhippi hyökkää kunnon ihmisten kimppuun. Saavat pataansa ja totuusmedia uutisoi, miten natsit taas riehuivat. Pääministeri on huolestunut ja vasemmisto vaati ääriliikkeiden kieltamistä, poislukien rasmus, ylilauta ym. paremmän äären.
  0  0
 10. Että tullaan sitten niinkin vieraaseen maahan osotteleen mieltään, uskomatonta sakkia, kuvitteleeko nuo että tänne vain tullaan niinkun tykätään ? Olisivat onnellisia että ylipäätään jotkut (vastoin enemmistö suomalaisten hyväksyntää ) saa oleskeluluvan.
  0  0
 11. Kiitos jokaiselle, joka pääsee paikalle Treelle nyt vastamielenosoitukseen. (niiden puolesta, jotka eivät pääse).
  Nyt on tosipaikka kyseessä, suomalaiset!
  Suomi ensin!
  En suostu enää katsomaan pakoloisten röyhkeyttä, vaatimuksia.
  0  0
 12. Normaaleille järkeville ihmisille on päivänselvää että jos maassaolon edellytykset eivät täyty niin ulos maasta samantien.Ihan turha näiden kehitysmaalaisten maahantunkeutujien on osoittaa mieltä.Heidätkin voisi minun puolesta ajaa pois maasta.Kyllä niin pistää vihaksi kun kirkko hyysää näitä.
  0  0
 13. ”Suomi Ensin! on menossa paikanpäälle pitämään mielenosoitusta. Kerron tarkemmat ajat ja paikat kunhan saan lisätietoa. ”
  Hommaforumin paja-osassa on ketju tästä, huomenna puoli viideltä alkaa.
  https://hommaforum.org/index.php/topic,118230.0.html
  https://www.facebook.com/events/1812840592308471/
  Olli Heikkilä aloittanut ketjun ja menossa kuvaamaan ilmeisesti. Ylilaudalla pari nyymiä menossa kuvaamaan sitä matujen mielenosoitusta. Ei ilmene sieltä millaisilla laitteilla ja aikovatko jättää youtubeen nähtäväksi.
  https://ylilauta.org/satunnainen/60402888
  0  0
 14. Haluisin ite olla paikalla, mutta mulla tuskin olisi sen jälkeen enää työpaikkaa. Tää on rasismia mua kohtaan.

  Se on varma, että suvakit hyökkää ja ne ei vaan etukäteen Ilmota vastamielenosotuksesta, joten vapaita hyökkäämään isänmaallisten kimppuun. Vitun vajakkeja, koko lauma!! Valemedia taas pääsee keksimään satuja isänmaallisista. Kun eihän suvakit voi elää ilman päivän valeannostusta, ylläpidettävä aivopieru kuplaa. olis muuten hyvä tilaisuus vetää matu kööriä pataan ihan huolella ja suvakit vois pieksee kaupanpäälle ja koko läjän lähettää mun puolesta vaikka Afrikkaan.
  0  0

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.