Joululahjakeräys arabimiehille- Tajukangas lahjoittaa piiskan

8

kuvakaappaus-2016-12-12-15-27-47

 

Tajukangas olisi mielellään antanut joululahjoja jollekin kiltille arabinaiselle, mutta arabimiehet tarvitsevat vain piiskaa. He eivät ole olleet kilttejä, ovat jättäneet oman maansa romahtamaan ja eläneet suomalaisten veronmaksajien kustannuksella. Sellainen ei tarvi joululahjoja.

 

koivuniemi

 

HUOM!! Uutinen jutun takana on vuoden vanha!!

Advertisements

13 thoughts on “Joululahjakeräys arabimiehille- Tajukangas lahjoittaa piiskan

  1. Ja samaan aikaan useat huono-osaiset ja oikeasti joulua viettävät suomalaislapset jäävät ilman lahjoja…
   – ja silti näille muslimitaustaisille elintasopakolaisille, AIKUISILLE MIEHILLE – kerätään lahjoja, vaikka heillä on enemmän rahaakin käytössään kuin omilla köyhillä ja vähintään viisi ilmaista ateriaakin on päivittäin tarjolla….

 1. Kumitontulta erinomainen näkemys. Kyllä näkee että on Suometuttu taas oikein olan takaa.

  Mitähän arabimiehelle voisi ostaa joululahjaksi??…Käsivoidetta!!

 2. No pitihän sitä tutkia mikä perkeleen vähä-älyisten touhu tämäkin taas on. Ensimmäiseksi, islamin väki ei juhli eikä huomioi joulua juuri mitenkään jollei ole pakko. Joulujuhlan pitämisessä ja lahjojen jaossa voi olla jopa teknisen vian riski. Ja toivottavasti tämä Turun yliopiston ylioppilaskunnan keräys menee vituiksi koska ainakaan tällä sivustolla ei lomaketta ole täytettäväksi. Ehkä se on postitettu vain postituslistalla oleville TYY:n jäsenille ? http://www.tyy.fi/fi/joululahjakerays-turvapaikanhakijalle-christmas-presents-asylum-seekers

 3. Mitä ostaa miehille, joille on jo annettu kaikki? Heillä on lapset ja naiset käytössään, pumpattavalle lampaalle tuskin on tarvetta. Kävisikö aski verilettuja, jotka syötetään kulttuurimme mukaisesti samanaikaisesti tuoreella saunavastalla hakaten?

  Nyt mä keksin! Juuri alkaa Yle Teemalta jonkun Handelin Messias-oratorio. Nauttikoot arvovieraamme oikein kunnon kulttuurista.

  1. Raamattu olisi hyvä lahja muslimille – tai joku muu kristillinen teos, kun kerran on joulukin…

 4. Kappas, kaikille naisille ja lapsille on jo saatu lahjat.
  Miehille voisi tietenkin lahjoittaa moran, niin voivat alkaa kaarnalaivoja vuolemaan.

 5. Mä en anna noille mitään. Siat saanu kaiken ilmaseks täällä ja silti lisää noille työnnetään ja annetaan. Veronmaksajien piikkiin saanu kaiken. Nyt noille paskanaamoille pitäs joululahjoja antaa. Suvakki horot hoitakoon, kun niitä tossa kiimassaan tänne halusivat. Pipilät ja muut pöljät kans kantamaan vastuuta karvaturpien joulusta, kun näilläkin on tuo sama kiima, kliimaksi matuihin.

 6. Nyt vähän ihmetyttää, miksi näitä joululahjoja kerätään, kun tunnetusti muslimeja tuntuu kovin loukkaavan kaikki kristillinen ja jouluhan on kristittyjen juhla? Tietävätkö nämä lahjojen saajat, että nämä joululahjat symboloivat niitä lahjoja joita viisaat tietäjät (nähtävästi eivät olleet muslimeja) vievät Jeesukselle talliin, tämän synnyttyä? Eikö tämän luulisi loukkaavan muslimi-turvapaikanhakijoita, vai jaetaanko näitä lahjoja vain kristityille turvapaikanhakijoille, silloinhan se olisi syrjivää ja eriarvoistavaa, ehkä jopa rasistista? Nyt hämmentyy hän, mä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.