Kiemungin tuomio herättää huomiota maailmalla

12

Terhi Kiemungin taanoinen kiihotustuomio on saanut huomiota maailmalla. Esimerkiksi hyvin suosittu sivu Jihad Watch kirjoittaa asiasta pitkän jutun. Robert Spencer on amerikkalainen journalisti, joka on kirjoittanut satoja artikkeleita muslimiterrorista mms Los Angeles Timesiin, the New York Postiin, the Washington Timesiin jne.

Spencer kirjoittaa Kiemungin tapauksesta:

– Monet Euroopan maiden hallitukset ovat tehneet selväksi, että maahanmuuttopolitiikkaa ja maahanmuuttajia ei saa arvostella, tai siitä seuraa oikeudellisia toimia. Euroopan hallitukset varmistavat, että islamia ei voi kritisoida ollenkaan.

Spencer jatkaa, että viimeisimpänä näiden maiden joukkoon liittyi Suomi, jossa Pirkanmaan käräjäoikeus tuomitsi Perussuomalaisten politiikon Terhi Kiemungin sillä perusteella, että hän kertoi kaikkien Euroopassa olleiden terrotistien olevan muslimeja.

Spencer kirjoittaa osuvasti, että Suomessa vaaditaan nyt tekemään eroa ”islamin” ja ”radikaalin islamin” välillä, jotka ovat täysin kuvitteellisia käsitteitä.

– Sillä on äärimuslimeja ja ei-niin-ääri-muslimeja, mutta on vain yksi islam. Valitettavaa, että Kiemunki ei esittänyt oikeudessa lainauksia koraanista, näin tuomioistuin olisi voinut edes jotenkin yrittää tehdä eroa ”islamin” ja ”radikaalin islamin” välille.

Koko juttu täältä:

https://www.jihadwatch.org/2016/12/europe-illegal-to-criticize-islam

Asiasta kirjoittaa myös Judith Bergman Gatestone Institut:issa.

Advertisements

10 thoughts on “Kiemungin tuomio herättää huomiota maailmalla

 1. Petterillä ja juhalla paskat osittain housus nii tarvii kiukutella kaikille mikkä ei oo ihan samaa mieltä

 2. Kuinka kauan kestää, että idiootit tajuavat, että islam EI OLE uskonto. Se on teokraatinen, totalitaarinen laajennuspoliitinen inhottava kultti jolla on sotilaalinen komponentti ja joka on sivilisaation uhka ja teeskentellee olevansa uskonto. Islam tarkoittaa täydellistä alistumista. Islam pakottaa sen seuraajia sokeaan kuuliaisuuteen, raakuuteen ja opettaa suvaitsemattomuutta, julmuutta ja lukitsee kaikki muslimit ja ei-muslimit taisteluun joka juontaa suoraan seitsemännen vuosisadan Bedouin kulttuurista.
  Islam on vaaraksi koko SIVISTYNEELLE maailmalle. Kaikki muslimit lukeavat samaa kirjaa joka 100+ kertaa vaatii tappamaan kaikki ei-uskovat.

  1. Asiakohta 1.

   ” Kun he unohtivat sen, mistä heitä oli varoitettu, me pelastimme ne, jotka kielsivät tekemästä pahaa, mutta rankaisimme ankarasti niitä, jotka olivat tehneet väärin. Kun he tekivät sitä mistä heitä oli kielletty, me sanoimme heille: Muuttukaa alhaisiksi apinoiksi.” Suurah al-A’raaf 7:165-166

   Muita Allaahin muuttamia ihmisiä eläimiksi olivat: krokotiili, haarahaukka, rotta ja lisko. Näistä vain rottia voi epäillä olevan vielä juutalaisia muut niistä vain elivät sen eliniän loppuun eivätkä siis ole lisääntyneet nykypäivän liskoiksi jne.” lähde: http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/dawah+juutalaisille+2.pdf

   Vaikka lähdeasiakirjan kieli ei ole virheetöntä, voidaan lainauksen sisällöstä päätellä, että asiakirjan laatija epäilee juutalaisissa olevan rottia: Näistä vain rottia voi epäillä olevan vielä juutalaisia…

   Asiakohta 2.

   ” Lakioppineet ovat selittäneet ”Epäuskon asuinsijan” ja ”Islamin asuinsijan” käsitteet seuraavasti:

   Epäuskon asuinsija on mikä tahansa maa, joka on epäuskovaisten hallitsema, jossa epäuskovaisten lait ovat vallitsevia, ja jossa poliittinen valta on heidän käsissään. Nämä maat voivat olla kahta eri tyyppiä. Yksi on sellainen, joka on sodassa muslimien kanssa, ja toinen on sellainen, jolla on aselepo heidän kanssaan. Ratkaiseva tekijä on se, että sitä hallitaan epäuskovaisten lakien mukaan; sillä se on ”Epäuskon asuinsija” tai ”Daar Al-Kufr” siitä huolimatta, vaikka siellä asuisi suuri muslimienemmistö.

   Islamin asuinsija on mikä tahansa maa, joka on muslimien hallitsema, ja jossa Sharii‟ah on vallitseva laki, ja jossa muslimeilla on poliittista valtaa. Se on Daar Al-Islaam siitä huolimatta, vaikka valtaosa väestöstä olisi epäuskovaisia, niin kauan, kuin muslimit hallitsevat sitä Sharii‟an mukaan.” lähde: http://www.helsinginmuslimit.fi/images/stories/pdf/hijrah.pdf

   Lainatussa tekstissä on mielenkiintoinen jako. On maita sodassa muslimien kanssa ja maita aselevossa heidän kanssaan, sanaakaan ei mainita rauhantilasta. Hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa…

 3. Sananvapauden loppuaikoja tässä elellään. Kritiikki maahanmuuttoa ja islamia kohtaan on kielletty. Suomi liittyy vain länsieurooppalaisten poliisivaltioiden joukkoon. Euroopassa on esimerkkejä, kuinka vähäiset arvostelevat kommentit päätyvät käräjille. Britanniassa helmikuussa Scott Clark -niminen mies pidätettiin, koska hän oli kirjoittanut facebook-sivulleen Kölnin uudenvuoden kähmintöihin viitaten, että syyrialaiset pakolaiset saattavat tuon tapauksen jälkeen nähdä eurooppalaisista huonommankin puolen. The Guardian kirjoitti ’Toivottavasti tämä pidätys antaa selvän viestin, ettei poliisi siedä vihaan kiihottamista ja provosoivia kommentteja sosiaalisessa mediassa.’ Gatestone instituutin kirjoitus Europe Let’s end free speech. Are European countries now police states? by Judith Bergman, antaa lisää esimerkkejä politisoituneesta oikeuslaitoksesta. Ajatuspoliisit ahkeroivat. Suomen maine sananvapauden mallimaana tärveltyy, mutta päästäänhän mukaan EU:n ajattelutotalitarismiin.

 4. Tää keissi on vain yksi pieni osa tämänpäivän sananvapaustaistelua, ikävä kyllä. Yksilölle se on kuitenkin suuri asia joutua oikeuden eteen vastaamaan sanoistaan ja kirjoituksistaan. Voimia kaikille jotka haluavat tuoda julki yhteiskunnan epäkohtia, ja puhua asioista niiden oikeilla nimillä. Teitä tarvitaan nyt todella paljon. Terhille tsemppiä!

 5. Terhi K. taitaa olla Riku R:n sisko. Ainakin ulkonäkö ja jutut viittaa siihen suuntaan. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.