Ruotsissa ammuskeltu pitkin päivää- Tenstan taisteluissa kaksi haavoittunutta

11

Tänään on taas ollut täysi rähinä päällänsä Ruotsin pahimmissa maahanmuuttajalähiöissä.

Rankka päivä alkoi Tenstan kupeessa Hjulstassa aamuyöllä, jossa 20- vuotias nuorukainen sai pistoolin luoteja kehoonsa. Poliisi sai klo 04.00 aikaan hälytyksen, että alueella ammutaan kuin lännenfilmissä. Poliisi saapui nopeasti paikalle, mutta taistelu oli jo tauonnut.

Poliisi löysi paikalta vain auton, joka oli täynnä luodinreikiä. Kohta tästä hakeutui osumaa saanut uusruotsalainen Karoliiniseen sairaalaan saamaan ampumahaavoihinsa hoitoa veronmaksajien sponsoroimana.

15306020_1187711511297317_6419909332132954112_n.jpg
Hjulstan taistelun jäljiltä osumaa saaneen uhrin Nissan oli luodinreikiä täynnä.

 

Alamaailman vinkkimiehemme kertoo, että tapaus on jatkoa toissaperjantaiseen tuplamurhaan Rinkebyssä, jossa kaksi somaliveljestä pistoolitettiin hengiltä. Kyseessä lienee kosto, joka jäi poliisin kirjoihin murhan yrityksenä. Ketään ei ole kuitenkaan toistaiseksi otettu kiinni.

Sen jälkeen huilattiin valoisa aika kunnes taas kaivetiin pistoolit esille. Hjulstan aamuinen sotatoimi sai jatkoa klo 18.00 jälkeen kun Tenstan keskustassa, kilometrin päässä aamuisesta taistelutantereesta, ammuttiin nuorukaista päähän ja kaulaan. Tietojen mukaan mies sai viisi osumaa.

Hätäkeskus sai useita soittoja, että keskustan viereisessä metsälämpäreessä oli sota päällänsä. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja löysikin haavoittuneen, joka kuskattiin Karoliiniseen saamaan hoitoa.

Silminnäkijöiden mukaan paikalta poistui kolme asemiestä. Poliisi sumputti nopeasti Tenstan ulosmenotiet ja pääväylän ja tarkasti autoja. Ketään ei kuitenkaan otettu kiinni.

Tälläkin teolla on yhteys mainittuun Rinkebyn tuplamurhaa. Nyt näyttää siltä, että Rinkeby- Tenstan somalit ovat sotajalalla. Vaaralliseksi touhun tekee se, että kuka tahansa sivullinen saattaa joutua tulilinjalle, sillä somalit ampuvat toisiaan aivan avoimilla kaduilla vähät välittämättä sivullisista.

Myös Malmössa ammuskeltiin keskellä yleistä katua. Klo 17.30 aikaan soitettiin hätäkeskukseen, että Rosengårdissa oli täysi sota päällä. Poliisi saapui nopeasti paikalle Frölig vägenin ja Amiralsgatanin risteykseen lähelle Rosengårdin keskustaa, josta löydettiin noin 60- vuotias mies, joka oli saanut kevyttä osumaa.

Poliisi eristi ison alueen tutkimuksia varten ja tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä. Ketään ei ole otettu asian tiimoilta kiinni.

Samaan aikaan kun poliisi hipsutteli paikalle tekemään tutkimuksiaan, sytytettiin muutaman sadan metrin päässä Kastanjegatanilla auto tuleen. Poliisi tutki autoa mahdollisen ruumiin pelossa. Mutta pelko oli turhaa.

Advertisements

10 thoughts on “Ruotsissa ammuskeltu pitkin päivää- Tenstan taisteluissa kaksi haavoittunutta

 1. Onneksi Ruotsin poliisivoimat antavat tekijöille etumatkaa eivätkä ota kiinni. Tästä on suunnattomasti hyötyä koko yhteiskunnalle. Vältytään tarpeettomilta oikeudenkäynneiltä ja jos niin huonosti kävisi että tekijä vaikkapa itse ilmoittautuisi niin käräjien lisäksi vankilat täyttyisivät ja sehän maksaa. Viisaita taitavat poliisit olla ja lopetankin heistä marmatukseni tähän.

 2. Pääasia, että ovat pojat päässeet pakoon sotaa ja vainoa. Muusta sitten vissiin 5…

  1. Pojille tuli hieman ikävä kotomaan ammuskelun ääniä niin päättivät itse järjestää oloja hiukan kotoisammiksi. Ja sitäpaitsi, pojat ovat aina poikia, joten sallittakoon pieni keppostelu.

 3. Sitä saa mitä tilaa. Valitettavasti Ruotsi houkutteli 2015 niin paljon liikaa turvapaikkaturisteja että viranomsiset lähettivät 30 000 Suomeen. Tilasivat tätä siis meille Suomeen.

 4. Mahtaisikohan jopa toimittaja Petterson huomata että jotakin tapahtuu jos lähtisi tekemään reportaasia?

 5. Ampuisivat kunnolla kun kerran ampuvat. Jokainen kuolemahan maahantunkeutujien keskuudessa tarkoittaa sitä että on työmarkkinoilla uusi raketti-insinööri tai aivokirurgivirka vapaana.

 6. Aikasmoista ruudin tuhlausta, autokin on noin täynnä luodinreikiä eivätkä saa edes kohdetta teilattua. Haavoja vain.

  Tämä tuskin jäänee tähän….

 7. Miksi (omien sanojensa mukaan) sotaa ja vainoa kärsineet haluavat muuttaa kaikki Euroopan hyvinvointivaltiot sotatantereiksi? Tulee mieleen sammakko ja skorpioni -tarina: ”koska se on minun luonne”. Kantaeurooppalaiset pakenemassa lähiöistä ja -kouluista väestöryhmiä, jotka on päästetty maahan ”turvapaikan” hakijoina valtion ikuisen elatuksen piiriin olisi 60 vuotta sitten ollut niin absurdi ajatus, ettei aikalaiset olisi ikinä uskoneet.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.