Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 18.00

11

Keskiviikkona klo 18 keskustelemme Jungnerin ehdottamasta suomen kielen uudelleenmäärittelystä, äärioikeistopopulisti Geert Wildersin tuomiosta, KHO:n karkottamasta irakilaisnuorukaisesta, ja Lieksan kokoomuksen kadonneesta lautamiehestä ja monesta muusta vihaisesta asiasta.

Linkki lähetyskeen:

 

Advertisements

5 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolive alkaen klo 18.00

 1. Vaikuttaako taustalla puhe siitä, että suomenkieli on vaikea kieli – nimenomaan ulkomaalaisille. Ehkä Junger on huolissaan turvapaikanhakijoiden kielitaidosta 🙂

 2. Hyvä video Tiinalta, tosin kuuntelin vain hätäisesti, mutta jo otsikko kertoo paljon!
  Suurin osa normaaleista maahanmuuttokriitikoista ei ole mitään roturasisteja, vaan juurikin maahanmuuttokriitikoita. Eikä suurin osa maahanmuuttokriitikoista kannata mitään yksittäisten ihmisten vainoa vain taustansa perusteella – kuitenkin tilastoja ja yleistyksiä ryhmistä on aivan pakko tehdä, jos halutaan säilyttää esim. länsimaiset arvot ja kulttuuri.
  On myös tärkeää huomata, että joku yksittäinen valkoinen eurooppalainenkin voi olla haitaksi jopa koko Euroopalle ja kaikille länsimaille, esim. Merkel kutsuessaan sen n. miljoona turvista Saksaan.
  Junes on normaaleille maahanmuuttokriitikoille tarpeeksi suomalainen.

  https://www.youtube.com/watch?v=y7w0fpDu3GM

  Suurin osa maahanmuuttokriitikoista vastustaa esim. islamilaista massainvaasiota juurikin islamin ja sen liian erilaisen arvomaailman ja kulttuurin takia sekä eritoten vielä näiden erojen pysyvyyden takia, eikä esim. minkään rodun tai ulkonäön takia. Ja koska maahanmuuttokriitikot haluavat säilyttää Suomen suomalaisena, jossa ns. etniset suomalaiset ja suomalaisiksi itsensä identifioivat ovat enemmistönä tulevaisuudessakin.
  Yksittäisten ulkomaalaisten normaaleista ja hyväksyttävistä syistä tapahtuva maahanmuutto ei ole koskaan uhannut Suomea, esim. jo 1800-luvulla Suomessa oli muutamia afrikkalaisiakin, eikä se muuttanut mitään.
  Nykyisenlainen päivänselvä islamilainen invaasio taas on lopetettava, koska se voi muuttaa kaiken – eli Suomen maahanmuuttopolitiikkaa on muutettava ja sen vaikutuksia etenkin tulevaisuuteen on tutkittava!

  1. Viittaat tässä kirjoituksessasi alt-light/alt-right ja patriootti/nationalisti jakoon. Maahanmuuttokriittinen genre jakautuu tässä kohtaa mielestäni kahteen leiriin ja meidän ei kannata olla toistemme vihollisia vaan hyväksyä näkemyserot. Meillä on jo vihollisia vastapuolella riittävästi.

   Alt-lightiä edustaa hyvin Milo Yainnopoulus kun taas alt-rightiä Jared Taylor. Alt-lightin ehkäpä ominaisin piirre on islam-kriittisyys kun taas alt-rightiä kiinnostaa myös kansojen/rotujen säilyminen. Surullisin esimerkki massamaahanmuutosta on Lontoo, jossa kantaväestö on jo vähemmistönä – Muistuttaa Rooman valtakunnan lopun aikoja, jolloin Rooma koostui yhä pienemmässä määrin roomalaisista. Massamaahanmuutto tuhosi muunmuassa yhteenkuuluvuuden tunteen.

 3. Miltä se Paavosta tuntuu, kun ei enää pääse edes omaan radio-ohjelmaansa. Onko vähän aisankannattajan olo?
  :))

  Terhi K. lla oli myös tällä sivustolla muuan hoitsumainen nimimerkki, jolla yritti suitsea satalapussa sananvapautta. Miks vitussa te parhaimmatkin taivutte tuollaiseeen hevonpaskaan?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.