Tamperelaiset Ensin!- mielenosoitus klo 17.00 alkaen Keskustorilla !!LIVE!!

8

15442226_1244897265568388_4866498206123537786_n

Huomenna järjestetään Tampereella vastamielenosoitus mieltään osoitteleville laittomille muslimeille. Mielenosoitus alkaa Keskustorilla klo 17.00 ja jatkuu 18.30 asti. 

Nyt kaikki mukaan ja lämmintä päälle. Laittomille muslimeille PITÄÄ näyttää kuka määrää!!

SIIS KLO 17.00 KESKUTORILLA! HUOMAA MUUTTUNUT PAIKKA!!

 

kuvakaappaus-2016-12-14-11-34-28

 

Advertisements

7 thoughts on “Tamperelaiset Ensin!- mielenosoitus klo 17.00 alkaen Keskustorilla !!LIVE!!

 1. Jännä, että nyt poliisi ei sallikaan kahta mielenosoitusta samaan paikkaan…
  – kun yleensähän jos maahanmuuttokriittiset ilmoittavat mielenilmauksestaan ensin, niin silloin kyllä päästetään anarkistit ja kumppanit aivan korvan juuren huutamaan megafoniensa kanssa… :

  ”Tampereen keskustassa järjestetään keskiviikkona kaksi mielenosoitusta, joissa osoitetaan mieltä sekä turvapaikanhakijoiden puolesta että heitä vastaan. Toinen mielenilmauksista joutuu kuitenkin muuttamaan suunnitelmaansa, sillä kaksi vastakkaista mielenosoitusta eivät voi olla samaan aikaan samassa paikassa.

  Turvapaikanhakijoita puolustava Turvaa kaikille – paperiton ei ole laiton! -mielenosoitus lähtee kello 16.30 Koskipuistosta, ja kulkue marssii Hämeenpuiston ja Puutarhakadun kautta Keskustorille.”

  http://www.aamulehti.fi/kotimaa/toinen-huomisista-mielenilmauksista-joutuu-vaistymaan-keskustorilta-ensin-ilmoittautunut-saa-jaada-24139014/

  Tosin on toki eri paikkakunnatkin kyseessä, mutta kuitenkin…

  1. Alussa sitten ilmeisesti kohtaaminen kuitenkin…

   Toki toivon, että maahanmuuttokriittiset toimivat asiallisesti ja kritisoivat nimenomaan asiaperusteisesti Suomen järjetöntä maahanmuuttopolitiikkaa ja vastapuolen aivan älyttömiä vaatimuksia, sillä ei mihinkään maahan saa jäädä laittomasti!
   – kohtaaminen on siinä mielessä hyvä, että nuo matut, joista moni ei oikeasti ole minkäänlaisessa vaarassa omassa kotimassaan, saavat kuulla hiukan tosiasioitakin; sen, etteivät suomalaiset halua elättää näitä laittomasti maassa olevia nuoria muslimimiehiä, vaan heidän on poistuttava kotiinsa ja rakennettava ihan sitä omaa kotimaataan…

   Ja aivan liikaa turvattomuuttahan nuo muslimimiehet ovat kuitenkin Eurooppaankin tuoneet…

  2. ”Kulkue marssii Hämeenpuiston ja Puutarhakadun kautta Keskustorille” Ja hyvin marssivatkin, sotilaita kun ovat!

  1. Itellä oli kerran intialaisia naapureita. Sama ongelma. En tosin sanonut mitään asiasta, joten KGB ei vienyt minua Siperiaan vankileirille.

 2. Tampereen paskahatut suojaa noita matuja ja oli ny sit keksiny, että Suomi Ensin ei saa olla lähelläkään noita kamelin nousijoita pitämässä miekkaria. Poliisiki voi mun puolesta haistaa vitun, saatanan marionetti nuket.Marko oli Facebookissa tästä kertonut, että poliisilla kaksoisstandardi. Poliisi inho senkun kasvaa, vitun lälläri perseennuolijat.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.