Skip to content
Mainokset

Päivän filmi tulee Alepposta- naisia, lapsia ja vanhuksia- miehet Euroopassa

Oheinen filmi on julkaistu Youtubessa 13. joulukuuta ja tekstien mukaan kuvissa on ihmisiä, jotka on vapautettu Aleppon saartorenkaasta. On vaikea sanoa onko filmi aito, mutta se mikä pistää silmään on se, että videolla on paljon naisia, lapsia, vanhuksia ja invalideja.

Kun katsoo kyseistä filminpätkää tulee entistä vakuuttuneemmaksi siitä mikä on ollut jo kaikkien tiedossa. Eurooppaan lonnineet arabimiehet ovat jättäneet kylmän viileästi sairaat, vanhukset, lapset ja naiset oman onnensa nojaa ja lähteneet Eurooppaan valittamaan paskasta ruuasta.

Tämän filmin soisi myös rasmukseen nähtäväksi.

 

Mainokset

7 Comments »

 1. Eiköhän tässä kuitenkin ole nyt sitä porukkaa jonka isät, enot, sedät, miehet ja veljet jäävät Aleppoon taistelemaan asiansa puolesta.

  Eli siis kaikkein tiukimpien islamistien perheet siellä tarpovat. Tätä porukkaa ei missään nimessä pidä päästää Eurooppaan perheitään yhdistelemään!

  Tykkää

  • Osa niin sanotuista siviileistä on varmasti todellisuudessa jihadistimurhaajia, toki oikeitakin pakolaisia on joukossa – mutta niitähän on ISIS-naisia ja jopa lapsiakin, jotka ovat kiduttaneet ja murhanneet…
   – ja esim. nämä ISIS-naiset vastasivat aika lailla jesidi- ja kristittyjen naisten ja lasten seksi- ja muun orjuuttamisen järjestelyistä…

   ISIS-järjestön naiset ja jopa lapsetkin (aivopesun takia!) ovat yhtä pahoja kuin miehetkin; ääri-islamilaisia ihmishirviöitä profeettansa antaman täydellisen esimerkin mukaan!

   Sunnia ei pitäisi päästää Eurooppaankaan näistä tietyistä paikoista lainkaan, koska ei voida taustaa tutkia ja taata mitenkään – ottakoot esim. Saudit ja kumppanit, kun kerran ääri-islamia levittävätkin…

   Tykkää

   • Epäilen, että Assad ja Venäjäkin ovat pistäneet kylmäksi nimenomaan näitä ISIS-naisia ja lapsia, kun on puhuttu muka siviilien teloituksista…

    Tykkää

 2. Tulee tästä mieleen muukin. Näissä on kapinallisten tuki- ja huoltoporukkaa jotka nyt, kun taistelu on aivan ilmeiseti hävitty, pakenevat siviileinä.
  Taisteluikäiset ja -kuntoiset ovat edelleen aseissa tai paenneet yön pimeydessä ja osa tapettukin.

  Tykkää

 3. Ensimmäinen kerta, kun näen kulkueessa naisia, lapsia, vanhuksia jne. Tähän asti oon nähnyt vain nuoria hyvin voivia kloppeja älypuhelimineen.

  Tykkää

 4. Oletetaan, että videolla oli oikeita pakolaisia. Näitä suvakit vihaavat aivan täysillä, haluavat heidän kuolevan nälkään tai terroristin murhaamina. Eurooppaan tahdotaan ”kerma” näistä kansoista, eli kaikki raiskaajat, murhaajat, pedofiilit jne.

  Allahu akbar!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: